Hevosenhoitajan palkka?

tallille töihin

Paljonko hevostenhoitaja tai tallityöntekijä saa palkkaa? Tiedän, että vaihtelee talleittain, mutta noin keskimäärin?

5

878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agrologi

      Hevosenhoitajan peruspalkka asettuu suunilleen 1300-1500€ tietämille, tällä rahalla töitä tehdään 5pv/vk (työaika voi olla päivän aikana useammassa jaksossa). Vapaat osuu yleensä muille päiville kuin viikonlopulle. Tämä summa sisältä jo ilta, viikonloppu yms. lisät.

      Tämän päälle monilla talleilla saa pitää yhtä omaa hevosta veloituksetta. Joillakin talleilla tarjotaan myös majoittumismahdollisuutta osana palkkaa.

      Muita taitoja omaava hevosenhoitaja saa yleensä parempaa palkkaa. Muita taitoja on esim. kengitystaidot, taito treenata hevosia itsenäisesti, raviajokortti (ja ajokomemus), taidot ajaa traktoria ja tehdä muita maataloutöitä.

      Eli palkka on huono ja työajat epäsäännölliset, mutta oman hevosen pito onnistuu helposti ja muitakin luontaisetuja voi olla.

    • Maalaisponi

      Hevosenhoitajan minimipalkka on alle 6e/h eli ei sillä rikastumaan pääse. Toi 1500 on kyllä aika huikea ainakin ratsupuolella, monesti karsinavuokra on osa palkkaa eli vähennetään kuukausipalkasta. Työtkin tosiaan voivat olla milloin vain, tosin sunnuntaista saa aina kaksi vapaata.

    • oon...

      niinsanotusti hevosenhoitajana/tallityöntekijänä, ja saan 6 e tunti, mutta se ei tokikaan ole päätyö vaan lähinnä työksikin muuttunut harrastus.

    • vääryttä

      Tytö oli perttulassa.jounin .anjan. tallills.sop oli thän youkokuuhun asti teki tuöy kunnolla ulotöotäkin palkmätä asuto oli viet.vapaa ailaakin kytäsvät..ksuppa 5km päässä ei kulj.ei ylityö korv .ei mitään.
      Rosvosvat kaiken.vaik oli sop.ssanoi vieras irti sekin oli väärin.jouni kiristi ja kyttäs.samoin Anja...otivst tytön jälkeen.pimen työntekijän.pimeenä maksoivat palkan toiselle...tyttöni vuokrista tuskin maksoivat veroja. Tämä paikka.oli Perttula nurmijärvi..työ tuomio istuin.kunnottas tämän jutun.he kiristivät ja uhkailivat tyttöä miin et tyttö pelkää jotain????!.jos puuhun niin.tapatuu ja kuuluu ja näkyy kanssa...mit isänä vetoan.teijon.nyt ei jaksa vanhana enään lusisa.t.tytön isä...palkat maksamatta kesäloma korv .ja palka sop.kauten asti.tpukokuu.2016.asti...tpivon et verottaja tutki myös tän tallin jutut.ja liitto.kunnopittaen.tutön .isä.ent maajussi....rak.työn jot...vantaa.

    • Anonyymi

      Se riippuu tosi paljon et onko yksityinen talli vai ratsastuskoulu. Oon ite töissä yksityisellä ja siel tuntipalkka menee 10 € tunnilta plus kaikki lisät. Riippuu tosi paljon myös siitä minkä tasosia hevosia esim yksityis tallilla on. Jos on korkea tasosia niin talli vuokra on silloin suuri jonka kautta tallityöntekiä saa palkkansa. Oon itse tehty kohta 30 vuotta samassa paikassa niin muk palkka on korkeammalla kun muiden . Mutta tosi paljon vaihtelevaa tuo palkka :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      296
      3178
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1723
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      86
      1254
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1243
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1149
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      43
      1020
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      954
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      896
    10. Liikennesäännöt

      Uuden ohitustien myötä torkkolantieltä tulevia kuuluu väistää tai ainakin kuuluisi väistää, jos he tulevat ollintielle.
      Pyhäjärvi
      11
      814
    Aihe