Ystäväni ja minä.. :)

Jellona - 71

Minulle valkeni eilen tämä asia, kun tapasin mun yhden hyvän ystäväni pitkästä aikaa, että myös ystäväni on kiinnostunut tästä samasta miespuolisesta Vesimiehestä. Niin, mun ystäväni on siis Rapu, ja mä oon Leijona. Eli mun ystävä on pimittänyt multa tätä asiaa melkein vuoden päivät, vaikka on hyvin tienny että mä oon ollu jo monta vuotta kiinnostunu ja ihastunu tähän Vesimieheen. Mulla ja tällä Vesimiehellä on ollu heti ensi tapaamisesta lähtien tosi hyvä ystävyyssuhde. ollaan samalla aaltopituudella ja meillä synkkäs hyvin yksiin jutut sun muuta. Mutta ollaan kuitenkin pysytty vaan ihan ystävinä! Niin, mutta nyt vasta tosiaan eilen sain kuulla tosin alkoholin alaisena vähän totuuksia tän mun Rapu ystäväni suusta, että hänkin on yhtä äkkiä kiinnostunut tästä samasta kaverista.. Ja että hän oli ollut kuulema kerran yhden baari - illan jälkeen hänen yhden toisen kaverin kanssa jatkoilla tän vesimies kundin luona, mutta väitti mulle kiven kovaan ettei mukamas muistanu siitä illasta pahemmin mitään, kun oli kuulema liian juovuksissa.. Mutta se vesimies kundi oli kuulema kyselly mun perään ja kuulumisia. Haluais kuulema tavata mut ja silleen.. Mutta tää on jo toinen kerta ku mun hyvä ystävä tekee mulle tälläisen katalan tempun mun selän takana ja pelaa tollasta likaista peliä.. Tosin mä en oo nyt nähny tätä mun ihastukseni kohdetta melkein pariin vuoteen, kun mä muutin vähäks aikaa töiden takia toiselle paikkakunnalle ja vasta nyt viikko sitten muutin takas, Helsinkiin. En oo kerinny työ kiireiden sun muiden harraststen takia nähä tätä Vesimiestä, ku ei tullu silloin aikoinaan ees pyydettyä hänen kännynumeroa sun muuta. Hitsi, että V******AA! siis, mutta onko mulla enää mitään mahiksia ton kundin suhteen, en haluis että mun paras kaveri alkaa seukkaa mun ihastuksen kanssa. Mutta tää mun ystävä onkin sellainen tyrkky, tai aina se on ollu. Ja sitten se itkee ja ihmettelee, miksi kaikki kundit aina jättää sen tietyn ajan jälkeen.. Mä taas oon sellainen rauhallinen, hitaasti etenevä en mikään tyrkky..

6

561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luinkohan

      mä ihan oikein. Et ole nähnyt tätä ihastustasi pariin vuoteen, tai siis melkein, ja odotat tosiaan, että ensinnäkin sun ihastus olisi edelleen vaan sun lumoissa ja toiseksi et anna ystävällesi mahdollisuutta yrittää. Tiedän, eihän se reilua ole, mutta jos asia kerran on noin, että hän pilaa omat juttunsa, niin anna pilata. Sittenpähän sun ei tarvitse enää huolehtia siitä, että roikkuuko se sun ihastuksessa.
      Mutta ihan oikeesti, ethän sä voi vaatia sitä miestä/poikaa olemaan vaan sun jos et ole edes nähnyt sitä pitkään aikaan. Mieti nyt vähän.

    • sopia

      pelisäännöt ystävien kesken, jos ei itsestäänselvyydet näytä olevan hallussa. Ystävän ihastuksiin ei mennä sekoamaan. Mut sit yks juttu: Sä olet tuntenut kauan sen tyypin ja pysyitte kavereina, ette ees vaihtanu numeroita, niin tajuaahan tuon tyhmempikin, ettei teidän välillä ole mitään muuta ku kaveruutta. Ja jos ystäväsi ja hän rakastuvat, niin onhan vain hyvä asia, että bestiskin hyvää pataa hellun kans.
      Nää on näitä juttuja, saako seukata ystävänsä isobroidin kans jne.
      YSTÄVYYS on hienosäädöstä kii. Joskus vaan on niinkin, ett se, joka ei miestä kiinnosta, on velvollinen väistämään tosirakkauden tieltä. Jajos ystäväsi ja kaverisi-jonka-numeroakaan-et-saanut eivät ala elää yhteistä elämää, niin ystäväsi kannattaisi miettiä lähteekö pelleilen ihastuksensa kans, KUN TIETÄÄ SUN TUNTEET vaikkakin vuosien takaiset!

    • Jellona - 71

      Niin no. Me kumpikin oltiin vielä silloin niin ujoja, jotenkin että ei meistä kummastakaan oikein ollu siihen kännynumeron kysyntään. Silmäpeliä ja flirttiä oli kyllä koko ajan läsnä, ja mun puolelta se juttelukin alkoi silloin. Ja sen päivän jälkeen mun elämä oikeestaan silloin muutu aivan totaallisesti. Mä tiesin heti ekan illan jälkeen, kun oltiin juteltu ja tavattu, että toi kundi tulee olemaan mulle tärkee ja mun tuleva ihastus. Niin, tuosta ystävien keskeisestä sopimuksesta aloinkin myös kirjoittelemaan, kun meillä just nimenomaan on aina ollu sopimus et ei kosketa toisten poikaystäviin tai ihastuksiin. Ja tähän mennessä se onkin aina toiminut, kunnes sitten sain kuulla ton jutun viime vkonloppuna. Että ystäväni on nyt yhtä äkkiä myös kiinostunut samasta Vesimiehestä. Joten mua vaan ottaa päähän tollainen epärehellisyys ja kaksnaamaisuus. Ja totta kai, mä haluun antaa mun ystävälleni ja ihastukselleni mahdollisuuden, jos he päättäisivät tosissaan alkaa seukkaa keskenäänsä. Vaikka eihän se tietysti kivalta tuntuis, mutta näin sivusta seuranneena ja ystäväni tunteneena voin vaan sanoa, että enpä oikein jaksa uskoa että se suhde tulis kauaa kestämään. Koska ystävälläni on todella vaikee ja veemäinen luonne.

      • Nimetön

        Moips,

        Omasta puolestani voisin sanoa, että leijona ja vesimies eivät pidemmän päälle sovi yhteen. Leijona on kuitenkin senverran vaativampi osapuoli, että vesimies ei kykene olemaan vertaisesi. Tee valintasi kumppanin suhteen mieluummin meistä leijonista tai sitten skorpionista tai oinaksesta ....

        [email protected]


      • Jellona - 71
        Nimetön kirjoitti:

        Moips,

        Omasta puolestani voisin sanoa, että leijona ja vesimies eivät pidemmän päälle sovi yhteen. Leijona on kuitenkin senverran vaativampi osapuoli, että vesimies ei kykene olemaan vertaisesi. Tee valintasi kumppanin suhteen mieluummin meistä leijonista tai sitten skorpionista tai oinaksesta ....

        [email protected]

        Hei,

        Jellonamies. Mihis se neitsytmies juotu? Kun suosittelit vaan Scorpionia, Oinasta ja Jellonaa, mutta mikset enää maininnut neitsyttä ollenkaan?!


      • Jellonamies.71
        Jellona - 71 kirjoitti:

        Hei,

        Jellonamies. Mihis se neitsytmies juotu? Kun suosittelit vaan Scorpionia, Oinasta ja Jellonaa, mutta mikset enää maininnut neitsyttä ollenkaan?!

        Mihinkö neitsyt joutui .. jossain tosiaan sanotaan, että neitsyt sopii leijonalle hyvin, mutta omasta kokemuksestani voisin sanoa, että ehkä se sopivuus ei niin aina olekaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe