Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Simputusta Suomen armeijassa

huolestunut_äiti

Nähtyäni tämän kamalan videon siitä miten väsyneelle sotilaalle kiroillaan ja äksyillään, en tule ikinä päästämään poikiani armeijaan. Mitä järkeä on kiusata toista ihmistä tuolla tavalla.

http://www.quick2load.com/view_video.php?viewkey=53058db75714ac400b58

18

5433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sulta...

      Mutta vastataan ny kuitenkin. Häpeä sille äidille, joka noin luuserin pojan on kasvattanut.

      • vm02

        Armeijan käyminen / siellä päteminen ei ole mikään todiste miehekkyydestä tai paremmuudesta. Jokaisesta EI saa sotilasta.


      • reservilääänen
        vm02 kirjoitti:

        Armeijan käyminen / siellä päteminen ei ole mikään todiste miehekkyydestä tai paremmuudesta. Jokaisesta EI saa sotilasta.

        No, videossahan ei mitään uutta ole. Tuollaista mölinäähän se on. Kiva päästä "kouluttamaan" pari natsaa olkapäällä ja ikää nupissä huimat 20v.
        Joten antaa jo olla.


      • IKL-71
        reservilääänen kirjoitti:

        No, videossahan ei mitään uutta ole. Tuollaista mölinäähän se on. Kiva päästä "kouluttamaan" pari natsaa olkapäällä ja ikää nupissä huimat 20v.
        Joten antaa jo olla.

        Vätyksiä ja pullansyöjäpoikia.. Eli kansamme vapaus jonka Vetaraanit loivat on valunut hukkaan!


      • tämä LAVASTETTU
        IKL-71 kirjoitti:

        Vätyksiä ja pullansyöjäpoikia.. Eli kansamme vapaus jonka Vetaraanit loivat on valunut hukkaan!

        pätkä on jo pitkään pyörinyt netissä, mutta aina vaan joku idiootti menee lankaan, kuten sinäkin. Aivokapasiteettisi on tainut eläkkeellä valua hukkaan.


      • ?????
        IKL-71 kirjoitti:

        Vätyksiä ja pullansyöjäpoikia.. Eli kansamme vapaus jonka Vetaraanit loivat on valunut hukkaan!

        "Vätyksiä ja pullansyöjäpoikia.. Eli kansamme vapaus jonka Vetaraanit loivat on valunut hukkaan!"

        Armeija ja asevelvollisuus on vapaus??? Missä höyryissä oikein elät?


    • kumminkin

      Suomessa om nykyään aika helvetisti avuttomia ihmisiä jotka eivät armeijassa pärjää. Voisi tuollaiset laittaa vaikka kirjuriksi(jos he kirjoittaa osaavat) taistelukentällä he ovat vain muiden tiellä.

      • mistäs...

        meinasit nykyään semmottisen löytää läheltä Suomea?


      • just joo
        mistäs... kirjoitti:

        meinasit nykyään semmottisen löytää läheltä Suomea?

        niin meinasit että ei tarvi kouluttaa miehiä taistelukentälle ku ei niitä taistelukenttiä oo? mitäs sitte kun jos ehkä syttyy sota? ajattele ennen kuin rupeat jotain idioottimaista selittää...
        perus epäisnämaallinen :/


    • alkuperän

      Iltasanomissa juttu että PV selvittää tämän videon alkuperän ja katsoo onko "esimiesasemaa väärinkäytetty" tms.
      Heh heh!
      Kyllä PV tietää oikeasti meiningin, mutta mediaseksikkyyden takia ne joutuvat puuttumaan tuollaiseen. Varmasti vituttaa esittää olevansa aidosti kiinnostunut vaikka mieli tekisi juoksuttaa noista sinkomiehistä paskat pihalle.
      Ja naurettavaa on se, että varmasti suurin osa intin käyneistä tietää että tuollainen "taustapsyykkaus" ja vittumainen käskytys on arkipäivää, tai ainakin oli vielä joku vuosi sitten.
      Mutta PV haluaa edelleen syöttää suurelle yleisölle kuvaa että se on "rento" ja ottaa "huomioon" yksilölliset tarpeet.
      Just joo.
      Vielä videoon liittyen; moni jätkä sai vittumaisempaa "ohjausta" koulutustilanteissa, ei pelkästään varusmiesjohtajien, vaan ennenkaikkea luonnehäiriöisten kouluttajien taholta. Vitutti, mutta paska kestää aikansa ja tuskin kukaan siitä traumatisoitui. Vaikka kouluttajat sen mielellään olisivat nähneet.

      • mielestäni tuossa ei ole mitään pahaa... kepillä naputtelu ja huuto ei pitäisi mitään traumoja jättää. Itseni päälle potkittiin hiekkaa kun olin poterossa, tämä siis simuloi vihollisen ampumia kranaatteja jotka osuivat lähelle. Mielestäni tuo oli vain hauskaa, sillä se toi vähän pientä jännitystä ja kiireen tuntua siihen tilanteeseen, kun ei voinut vaan laiskasti huutaa "laukaus" sieltä jostain kuopan pohjalta, vaan piti oikeasti yrittää kun kouluttajatkin olivat täysillä tilanteessa mukana.
        jos ei tuota koulutustapaa tajua, on sitten väärässä paikassa. Eivät kaikki sovi armeijaan, mutta sitä varten on siviilipalvelus. Menkää sivariin jos ette pientä huutoa kestä.


    • puolesta

      Tämä alokashan vaaranti oman ja muiden palvelus turvallisuuden, osoittelemalla singolla muualle kuin maalialueelle. Vaikka kyseessä oli harjoitus sinko ei aseella ikinä saa osoittaa muita ihmisiä kohti.

      Oma kouluttajani sanoi "jos näen kenenkään osoittavan aseella toista kohti lyön häneltä tajun kankaalle. Kyseessä ei ole palvelusrikos vaan välttämätön toimenpide muiden hengen säilymiseksi". Tämä siis 2000-luvulla ja sitä vastaan ei kellään varusmiehistä ollut sanottavaa.

      • vaan jatkuu

        Jep, paska meininki jatkuu armeijassa. Kusipää alikessu valtansa huipulla ärjyy ja mesoo kun luulee että pari natsaa antaa oikeuden päästää luonnevikaisuus valloilleen. Muistan tuollaisen varusmiesjohtaja-tyypin, sopimaton johtajaksi. Ei mitään kontaktia miehiin, ainoastaan vallan suoma oikeus olla kusipää. En usko että videolla huutanut jätkä oli oikeasti tuohtunut huonosti menevästä koulutuksesta, esitti vain että sai sen varjolla hiillostaa ja vittuilla ryömivälle jäbälle.
        Jos Suomen armeija olisi samanlainen kuin Venäjän vastaava, tuolla miehellä tulisi lopullisesti synkät piirteet esille. Uskon että pelkkä kepillä saappaisiin naputtelu ei olisi riittänyt. Tyypillinen sadistisuuteen ja pennalismiin taipuva kusipää.
        Onneksi kaikki eivät sitä ole.


      • ...hyvinki niin

        olenpa nänhy sellaisiaki kouluttajia jotka vaarantaa saatana koko varusmiesporukan turvallisuuden.Ja sellaiset turpaanvetokoulutusmetodit kuuluu hamaan menneisyyteen.Olen vetäny muutamaa kapiaista turpiin baarissa ja olen huomannu ettei ne usko edes omiin koulutusmetodeihinsa...?


    • intin käynyt

      Oudointa filmissä oli se, että kouluttaja huuti kolme kertaa SEIS, kukaan ei vastannut ennen kouluttajan erillistä käskyä.

      Mikäköhän latvakakkosten komppania toi on?

      • kyseessä luultavasti vain yksittäinen taistelijapari jolla ei homma ole ihan hallussa. kaikki eivät vain sovi armeijaan... itsekin intissä muutaman tällaisen tapauksen kohtasin.


    • "Ylpeä reserviläinen...

      Luulen, että jos sinulla olisi vaihtoehtona elää ent. neuvostoliiton, nykyisen venäjän yhteiskunnassa, tai nykyisessä Suomessa. Haluaisit poikasi elävän nykyisessä suomalaisessa yhteiskunnassa. Vähintä mitä poikasi voivat tehdä nykyisten elinolojensa eteen ja ettei heidän pidä käydä yli 2 vuoden pakollista oikeata armeijaa, on käydä Suomen varusmiespalvelus. Mikä tätänykyään vastaa poikien leirikoulua. Jos senkään vertaa ei ole isänmaalisuutta ja kiitollisuuden tunneta veteraanajamme kohtaan, ei teillä ole oikeutta nauttia Suomalaisesta itsenäisyydestä. Voisitte etsiä uuden asuinpaikan esimerkiksi Luxemburgista, tai Sveitsistä, mitkä ovat tunnettuja teidänlaisista ylitsekäveltävistä ihmisistä.

    • no voi ei!

      siis minusta on hyvä että alikessu huuta ja komentaa silloin, kun pitää. jos nyt oikea sota syttyisi niin tuskin vihollinen jää odottelemaan sitä että suomalainen saa kömmittyä asemiin, ei se auta huuta viholliselle että: "ei jaksa ku väsyttää niin kauheesti".
      ja sitten tuo miten se tähtää tuolla kertasingolla, niin herätti kauhistusta. tähtää maahan ja vielä laukaisee, olisi voinut oikeasti käydä aika huonosti jos tuoleen menee ampumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe