Kuinka nuorena tytöt käyttää stringejä?

Utelias äiti

Täytyy kysyä täältäkin apua kun muualta ei oikein keksi kysyä vastaavasta asiasta.

Olen 13-vuotiaan tytön äiti ja viimeisellä kaupunkireissulla hän halusi välttämättä ostaa itselleen stringejä, koska "kaveritkin käyttävät". En heti uskonut, lähinnä järkytyin, enkä uskaltanut hänelle niitä ostaa.

Onko se ihan tavallista että jo 13-vuotiaat tytöt käyttää stringejä vai olenko vanhanaikainen tyttäreni silmissä? Kiitos jo nyt kaikille vastauksesta.

51

15956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • crazy-cow

      ite aloin käyttää kutos luokal eli 12.v.........

    • anonyymi

      no, minä en käyttänyt... ehkä hankin ekat stringini joskus ysiluokalla (15-16 -vuotiaana)... en tosin tiedä, miten nämä nykyiset LAPSET sitten pukeutuvat... kai niillä pitää stringit olla, että varmasti näkyy kaikki mahollinen kumartuessa niissä lantiohousuissa...

      • Kondomi123

        joo niin että näkyy pojille vähän :) ihan normaalia


    • miisa

      no tota ei kai siinä mitää pahaa ole...mutta yhä vaa nuoremmat alottavat seksikkäiden vaatteiden käytön...ite ostin ekat 15 vuotiaana...:)

    • ¤ThugGirl¤

      mun mielestä on typerää käyttää stringejä siis jopa 15vuotiaat.. varsinki ku ne käyttää niitä miss sixtyjen alla !!! haha.. stringejä käytetään sen takia ettei pikku housujen raja näy.. ei sen takia et pojat tykkää!!

      • siin on kuule varmaa molemmat syyt =D


      • sininen kettu

        siis se on tottumuskysymys. ehkä sinä et halua käyttää stringejä, mutta minusta ne on mukavat, ku muutenki kaikki pikkuhousut menee persväliin.
        oletko kokeillukkaan? suosittelen..


      • Homo ajasta2003 1922

        HOMOOOOOOOOO!!!!


      • kondoomi123

        nja kyllä et pojat tykkää siks tytöt käyttää luulen niin


      • Wertuerss

        Mä tykkään ku ne sitten näyttää persettään humalassa.


    • himmeli

      ,siis se malli..sano jossai haastettelussa et ne ei hyväks terveydelle...hiertää ja kaikkee..mut se on jokaisen oma asia..se mikä ei tapa vahvistaa...

    • *Tytsä*

      Ite aloin niitä käyttää muistaakseni 8-luokalla. Mut nykyään ne on yleistyny hirveesti, et mun mielestä voit ostaa stringit tytöllesi. Ei siinä oo mitään pahaa... Oon kohta 18 ja mun äiti vieläki kammoksuu ku löytää stringit pyykkikorista ja naureskelee et miten joku voi tälläsiä naruja pitää. Mut niihin tottuu, eikä se tee sun tyttärestäs erilaista. Ja jos kerran kaveritki käyttää, ni TOTTAKAI!! =)=)=)

    • Only

      oon 14 ja käytän siloin tällöin stringejä!

    • -AnnA-

      Elä hyvä äiti kysele tommoisia täältä. Asia on hyvin simppeli: Jos Sinä et halua, että tyttäresi vetää jalkaansa stringit, silloin sinä et osta niitä, vaan kiellät tytärtäsi käyttämästä, eikö??

      Tiedän vanhempia, jotka ostavat 13-vuotiaille viinaksia ja tupakkia, mutta eihän Sinun tarvitse sitä tehdä, mikäli näet sen tyhmänä.

      Onhan se niin, että jo kovin monet 13-vuotiaat käyttävät stringejä. Mutta ne yleensä nimetäänkin sitten vähän "huoramaisiksi", okei, vähän liian rankka vertaus, mut sellasiks pissis tytöiks=)

      Ja hyvä, että tyttäresi aloitti kysymällä Sinulta asiaa, eikä ostamalla salaa, itse. Teillä taitaa olla hyvä suhde?

      Parempi kuitenkin, että tyttö pyys stringejä ostaa, eikä kondoomeja. Kun kuule niitä kauhujuttuja pikkutytöistä, jotka aloittavat hirmu aikasin seksielämänsä.

      Sanoisin, että päätä sen mukaan, miltä itsestäsi järkevältä tuntuu, Hyvää jatkoa!!

      • Utelias Äiti

        Kiitos kaikille mielipiteistä.

        Ehkäpä uskallan viedä tyttäreni ensi kerralla uudelleen kauppaan hyvillä mielin. Kaippa se aika olisi tullut vastaan ennemmin tai myöhemmin! Seuraavaksi kai onkin vuorossa alkoholi ja tupakka... niistä en aio kysellä kenenkään mielipiteitä. Kännykän käytössäkin saa olla kokoajan ojentamassa.


      • Anna
        Utelias Äiti kirjoitti:

        Kiitos kaikille mielipiteistä.

        Ehkäpä uskallan viedä tyttäreni ensi kerralla uudelleen kauppaan hyvillä mielin. Kaippa se aika olisi tullut vastaan ennemmin tai myöhemmin! Seuraavaksi kai onkin vuorossa alkoholi ja tupakka... niistä en aio kysellä kenenkään mielipiteitä. Kännykän käytössäkin saa olla kokoajan ojentamassa.

        Musta ihanat alusvaatteet kuuluu kehittyneelle tytöille. Eli siis sellasille joilla on jo naisen muodot jne. Kai ostit geelirintsikatkin että tytön tisulit suuremmilta näyttäisi?

        APUA mihin tää maailma on menossa. Olin 16 v ku aloin käyttää stringei. Siis tota mä katoin et oon tarpeeks muodokas ja naisellinen ja sitte vasta vedin ne mukaa. Ei pikkutyttö näytä naiselt vaik vetäs minihameen ja huorasaappaat jalkaa :/

        Toivottavasti auttoi päätöstä ;)


      • -AnnA-
        Utelias Äiti kirjoitti:

        Kiitos kaikille mielipiteistä.

        Ehkäpä uskallan viedä tyttäreni ensi kerralla uudelleen kauppaan hyvillä mielin. Kaippa se aika olisi tullut vastaan ennemmin tai myöhemmin! Seuraavaksi kai onkin vuorossa alkoholi ja tupakka... niistä en aio kysellä kenenkään mielipiteitä. Kännykän käytössäkin saa olla kokoajan ojentamassa.

        Ole ystävällinen!!

        Tuli vaan mieleen vielä sanoa, että eihän Sinun tarvitsekaan kysyä kenenkään mielipidettä viinaksista ja tupakasta, ja siitä, voitko niitä tyttärellesi ostaa, senhän sanoo jo lakikin: 18 V!!!

        Stringeistä vielä, että itse taisin olla 14-15 (?) alkaessani käyttää niitä.


      • Anonyymi

        Niin ” hirmu aikaisin” lapset kehittyvät nykyään aikaisemmin ,ja muotivirtauksia noudatetaan huolimatta siitä sopiiko ne henkilölle tai ei .
        stringit tuli jo 20 vuotta sitten markkinoille ja monet käyttää niitä, toiset ei.
        Joten toiset seksistää ne , toiset ei . Riippuen miten ihmiset näkevät asian omassa päässään.
        Joten usein nuoret menevät virran mukan ” kun kaikilla on” tyylillä . Mikähän on seuraava kauhistelemisen aika nuorten käytatäytymisessä


    • suski

      Mä olin 14 vuotias kun ostin ekat stringini,eikä mun mielest se nyt mikään hirvee asia oo vaik 13vuotias käyttääkin niitä!

    • t

      kaikki käyttää stringejä nykyään

    • YH-Äiti72

      En kyllä suosittele alle 15 vuotiaille.. joku raja sentään ! 13 vuotias ei ole vielä edes nuori, vaan "varhaismurku" (:

      • Anonyymi

        13-v on kuule ihan teini eikö varhaismurkku.Varhaismurkku on 11-12v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13-v on kuule ihan teini eikö varhaismurkku.Varhaismurkku on 11-12v

        kukaan ei ole varhaismurkku ei 13v eikä kyllä 11-12v


    • boomboomboom

      Joo 13v on ehkä pikkasen liian nuori niitä käyttään. Pari vuotta kun lisätään nii sitten vois ajatella. Eihän niitä kurvejakaan ole muodostunut kovinkaan paljoa 13 ikäsenä.

      Itse ostin nyt ensimmäiset strinigit ja olen jo 17. Tosin voin kyllä sanoa että ne ovat hyvin epämukavat päällä... eikä ne sinäänsä näyttäneet sen seksikkäämmiltä kuin esim hipsterit.

    • Hei minä en ymmärrä, mitä pahaa jossain stringeissä on!
      EIHÄN NIITÄ KUKAAN EDES NÄE, kun pitää vaatteita päällä!
      Ite kyllä kiinnostuin vasta 16-vuotiaana stringeistä, kun rupes normaalien pikkuhousujen rajat häiritsemään. Nykyään käytän lähes joka päivä, enkä mielelläni enää luopuis..
      Eipä se äiti mulle sukkanauhoistakaan mitään sanonut, kun kerran näki mun niitä laittavan ennen yhtiä juhlia. Myöhemmin kertoi että kyllä se vähän hätkäytti, mutta mikäs siinä :D
      Mitä väliä on, mitä pukee alle, ei niitä kukaan näe.
      Ainiin, huorakaan en taida olla, neitsyt kun olen vielä ;)

    • mään1

      Stringit tai "boxerit", alushousuja kummatkin c'moon

    • abcdaa

      no mitä vitun väliä oikeesti mitä alushousuja käyttää :d:d:d ei vittu repesin. ite kyllä alakoin vasta nooo ehkä 14

    • ede

      Seksihän kulminoituu pitkälti stringeihin.

    • Jaahas, astetta vanhempi keskustelu herätetty eloon. :D Aloittaja ei varmaankaan tätä enää koskaan tule lukemaan, mutta jokatapauksessa kaikille jotka tulevat mahdollisesti lukemaan... Onhan tämä hänen tyttärensä jo 22-vuotias..

      Jossain vastauksessa luki että stringejä käytettäisiin muun muassa siitä syystä että "pojat tykkää". Saattaapi ollakki että niitä käytetään sen takia, mutta mun mielestä ei niistä loppujen lopuks hirveen moni poika oikeestaan tykkää, ainakaan mitä nyt ollaan kavereitten kanssa juteltu. Ite oon muutaman kerran nähnyt moiset tyttöystävän päällä.. Sitte pyysin häntä olemaan käyttämättä niitä sillo ku on minun kanssani.

    • kakekakki

      Kakkaa pyllyssä, ja likainen naru hankaa siellä.

    • minä itse

      Itse ostin stringit 8.luokalla. Ostin ne ihan ite en äitin kanssa eikä hän niistä ole ainakaan vielä mitään sanonut. Ostin ainakin ite ihan sen takia et ärsyttää ku nääky tiukoissa housuissa pikkareitten saumat. Eli pääasia ei ole ehkä ikä vaan se minkä takia ne ostaa.

    • kondoom1

      Olen mies löysin äidin stringit piti kokeilla niitä :D mukavat oli olin pieni silloin jotain 12v

    • Viduh0modooddetyhm11

      12.5v lanka pls

    • SellastaÄiti

      Siis mitä väliä sil on jos haluaa stringit? Joistakin (kuten minusta) stringit ovat mukavammat päällä kuin normi pikkarit. Eikä mun äiti edes maininnut asiasta kun näki ne pyykissä.. eli antakaa lastenne ostaa nyt ne alushousut joista pitää.. Ihan btw siitä sitten koulussa kiusataan (nimimerkillä kiusattu niistä) jos on jotkut snoopy kuvioiset alushousut. Ja nykypäivänä nuoret haluaa näyttää ihan vaan itseäänkin varten hyvältä. Eli antakaa lasten ostaa stringit. Olen puhunut.

    • Wertuerss

      Lapset saisivat käyttää stringejä silloin kun ne haluaa! Jättäkää heidät rauhaan! XD

    • Herkkäpippeli

      No mä en oike tiiä sanoisin kun on käyny ysiluokan niin voi ostaa stringejä eli 16-17v kun olin rippileirillä siellä oli yks 15v tyttö jota käytti stringejä ja mä olin vaan ett voi voi nytkö jo stringejä ja se melkein kokoajan sääteli housuja ja stringejä suunnilleen sillälailla että: "pojat hei kattokaa mulla on stringit alkaako jo panettaa"

    • LADYGAGA05

      Oon 13.vee tyttö, ja mul on aika hyvä perse nii alotin käyttää jo 10.veenä.

      • Porn04

        Ok onkos sul jo rinnat kasvanu?
        T:14v poika


    • akdkdkdkdj

      stringejä voi käyttää ilman seksistisiä syitä ihan vaan ettei pikkarirajat näy. vaikkei oiskaa tupakoiva alkoholia juova nuori joka ei oo vielä yhtään järkevä ni voi käyttää stringejä. Myös ns "kiltit" nuoret voi käyttää stringejä pelkästään pikkarirajojen näkymisen takia.

    • vähänLukenut

      minä ajattelin aloitta käyttämään kun olen ollut lääkiksessä 2-3 vuotta. olen kai vanhanaikainen, mutta on hyvä olla.

    • Lille_Snopp

      Se on 13v ja et oo ostanu vielä stringejä mun tyttö jo 6v osti stringit äkkiä kauppaan ostamaan

      Ps. Älä usko kaikkee mitä luet ;D

    • Pillu_reikä

      Äh mitä väliä mitä tytöt/pojat housujen alla käyttää ei ne kuitenkan näy ulkopuolelle

    • Anonyymi

      Osta vaa meiänki luokkalaisil muijil on stringit oon 8luokalla niil oli jo siis 7luokalla tykkään katella niitten perseitä ku joillai näkyy läpi tietynlaisista housuista

    • Anonyymi

      Jotkut jopa alle 10v käyttää ja oon kullu että 6v myös käyttää MUTTA SE ON SAIRASTA EI SOPIVAA alle 12!!!! vasta joo ku pojat alkaa kiinnostaa just tossa 13v niin haluu että stringit näkyy housujen yläpuolella kun tyttö kumartuu mutta en tiiä mä sanoisin ehkä hieman liian aikaisin, 15v ois sopiva siskoni osti ku oli hankkinu poikakaverin eli 18v ;) MUTTA tää oli vaan mun mielipide

    • Anonyymi

      Oho olipas vanha kysymys youtubettä ei vielä ollu kun tämä kysymys laitettiin tänne ;D

    • Ite en ees haluis käyttää. Ei oo mun juttu, vaikka oon 12v. Mun mielestä 13-vuotiaan ei pitäis käytyää, mut mikä mä oon sitä sanomaan kun oon iye nuorenpi.

    • Ite oon alkanu käyttää 5lk eli 11v

    • Anonyymi

      ite oon 13 ja kysyin mun mutsilt onks ok jos ostan. vähän se katto että mitä? mut sit oli kuitenkin okei. ei, en ole täysin kehittynyt ja muodokas, mutta en käytä stringejä jotta ”pojat katsoisivat” tai olisin seksikäs vaan minusta pikkarirajat ahdistavat ja stringit ovat mukavemmat.

      järki käteen stringit ≠ seksin halu ja poikien huomion hakeminen

    • Anonyymi

      Näin vanhempana ihmisenä, jos stringit sopvat, niin voi käyttää, silloisen tyttöystäväni sisko käytti 13 vuotiaana ainakin jo stringejä ja hyvin sopi sopi hänelle, ihan 10 arvosesti, jopa silloinen tyttöystäväni innostu joskus käyttämään. Miksei sringejä voi käyttää myös 11-12 vuotias jos vartalo on siihen tarpeeksi kehittynyt, Parasta on tietysti nähdä stringit sekä äidillä että tyttärellä…

    • Anonyymi

      joo tiiän oon tääl tosi myöhäs, etin just tietoo et voiko ostaa, ku oon 12v..
      ostin just tänää (kavereillakin on)
      sano et ei niis mitää pahaa oo.
      en tiiä mitä mieltä äiti on, en usko et sitä haittaa, mut en tiiä stringeistä mitään, ni toivottavasti se on ok jos käyttää kutos luokal stringei.

    • Anonyymi

      Joo

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe