VL1500

EKI R

Olen ostamassa Intruder vl 1500 sen,vm -06, hyvät ja huonot asiat ko. pyörästä? SAA KOMMMENTOIDA....

8

3402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika_

      Melko pieni bensatankki, vain 14 litraa.

    • Veltsu -57

      Raskas pyörä, omani tankattuna, lisävarusteilla n. 340 kg. Tuskin kuitenkaan kukaan ostaa 1500 iinestä, jos ei huomioi massaa. Hyvää taas se, ettei massa tunnu, koska painopiste on alhaalla (tankki satulan alla, akku alhaalla jne.). Kerää katseita, etempää katsottuna maallikko sekoittaa harrikkaan (hyvä vai huono, mielestäni huono, susna on parempi). Leveä eturengas hankaloittaa soralla ajoa. Hyvä istua, niin kuljettajan kuin matkustajan. Vakaa juna. Ei täristä. Huoleton pyörä. ei ketjuja, ei venttiilien säätöjä, ei jäähdytysnesteitä, ei pinnojen kiristelyä...Kestävä 1400 iinekseen perustuva maatyökone. Voima ja vääntö riittää matkustajan ja tavaroidenkin kanssa. Tankki tosiaankin saisi olla isompi, mutta se on monen customin ongelma. Kulutus on myöskin aika iso, omani vie reilun 7 ltr.

      • pekka83

        ;-)
        -painava
        -ei ajo-ominaisuuksia (ei kallistusvaroja, huono kaupungissa, huono moottoritiellä)
        -ei tehoa
        -ei harrikan statusta

        koneessa vääntöä
        hyvännäköinen (soveltuu tyyliltään keski-iän ylittäneille nuoruutta tavoitteleville potenssiongelmaisille wannabe-harrikkamiehille, joilla ei ole aitoon varaan)
        jokseenkin luotettavaa perustekniikkaa


      • ajo-nomi
        pekka83 kirjoitti:

        ;-)
        -painava
        -ei ajo-ominaisuuksia (ei kallistusvaroja, huono kaupungissa, huono moottoritiellä)
        -ei tehoa
        -ei harrikan statusta

        koneessa vääntöä
        hyvännäköinen (soveltuu tyyliltään keski-iän ylittäneille nuoruutta tavoitteleville potenssiongelmaisille wannabe-harrikkamiehille, joilla ei ole aitoon varaan)
        jokseenkin luotettavaa perustekniikkaa

        vai ei ajo-ominaisuuksia... tuntuvat pysyvän paremmin tiellä kuin moni kyykkypyörä, joita on avk:lla isot kasat lunastettuina.


    • jps

      Jos pitää kustomeista, Intikka on ehdoton peli. Vielä parempi vaihtoehto, jos kuski omaa pitkän varren. Suurinta osaa kustomeista joutuu ajamaan jalat koukussa ja polvet leuan korkeudella. Aiempaa kokemusta omaan Goldwingistä ja Varaderosta, jotka molemmat ovat mainioita pyöriä omassa lajissaan.

      Hain omani (vm. 1999) viime toukokuussa Saksasta. Ihan oikeasti suoraan ensimmäiseltä eläkeläisomistajalta, joka oli ajanut seitsemässä vuodessa 9.000 kilometriä. Mukana tulivat muun muassa kaikkien huoltojen työmääräykset, pelkkiin leimoihin huoltokirjassa ei kannata luottaa.

      Omani oli saksalaisen maahantuojan Highway-varustuksella eli mukana olivat valmiiksi pleksi, lisävalot, kaatumaraudat, kovat laukut, sissybar ja takatarakka. Mutta kustomian ideahan on sen rakentelu oman mielen mukaan.

      Kiinnostuksen kohteeni on matkailu, joten varustelu liittyy tähän. Kevään aikana Intikka on saanut USAsta GTank-lisätankin eli kokonaispolttoainemäärä on 25 litraa. Lisätankki edellytti putkien vaihtoa, joten Vance&Hinesin Straightshotit ovat paikoillaan ja tallikokeiden perusteella ääni on melkoisen muhkea (toivottavasti ei valtion miesten mielestä liian muhkea). Putket edellyttivät tietysti Stage 3 -kittiä eli imupuolella on Mikunin suutinsarja ja K&N:n avattu putsari. Lopputuloksena pitäisi olla - paitsi mahtavat äänet - tehonlisäystä noin 16 prosentin eli kymmenen hevosvoiman.

      Matkaillessa mukavuus on tärkeätä, joten eilen illalla Moxyn lowerit tuli kiinnitettyä etuhaarukkaan. Sitä ennen korvasin alkuperäisen satulan Saddlemen Explorelilla, jossa on silkonikerros ja kunnon ristiselän tuki.

      Ohjaustagon päälle on pitänyt hankkia kello, kun sitä ei kuulu alkuperäiseen mittarivarustukseen. Harkinnassa on riserien tarve, kunhan ajoasentoa ensin pääsee kunnolla kokeilemaan maantielle.

      Matkapyörä tarvitsee riittävän kuljetuskapasiteetin. Mukana tulivat edellä mainitut Givin pikkulaukut. Lousilta on tilauksessa Kappan perälaukku, joka saa pintaansa saman värityksen kuin Givin "alkuperäislaukut". Varustukseen kuuluu myös kustomiin sopiva vedenpitävä tavararulla takasatulan päälle. Kuljetuskapasiteettia on siis käytössä 127 litraa ilman, että pyörä näyttää rekka-autolta.

      Edellä mainitun rakentelun jälkeen käytössä on mainio matkapyörä, jollaista toista ei heti maantiellä tule vastaan. Eikä kokonaiskustannuskaan ole muodostunut kovin kummoiseksi. Ainakaan verrattuna joidenkin "oikeiden" matkapyörien hankkimiseen. Sitä paitsi tyyli ja tunnelma on aivan toiselta planeetalta.

      Jos Intikka tuntuu toisen kesän jälkeen yhtä mukavalta kuin nyt, on luvassa rakenteluohjelmaa vielä ensi talveksikin. Kahdeksan vuotta vanhat alumiiniosat voisi kiillottaa ja jarruletkut vaihtaa teräspunoksellisiksi. Ja mikseivät Wilbersin progressiviset etujouset voisi kuullostaa hyvältä ajatukselta.

      Kustomi on kustomi ja Intikka on mainio sellainen.

      • ikä mies

        Se on moro!
        Itse olen ajanut tänä kesänä, keväällä ostamallani vm. 02 Lc 1500 intikalla n.4500km,täytyy sanoa että on kiva ajaa kun ei perse puudu ja hartioita pakota.Vaimokin tykää.


    • hyyyväpeli

      Suzukin customit ovat parhaita kautta linjan,olleet jo pitkään !

    • 900vn......

      Kytkin luistaa. Kolmea käynyt kokeilemassa ja kahdessa kytkin luisti aavistuksen. Voi tosin pelata 10-20tkm hyvin luistavanakin mutta se on se heikko paikka näissä isoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe