Hyväksikäyttäjä?

vesimies nainen

En itse uskonut ennen mitään pahaa jousimiehistä.. mutta nyt lähiaikoina olen joutunut miettimään asioita uudestaan. Tutustuin lokakuussa jousimiesmieheen ja meilla synkkasi mainiosti. Pari kuukautta vain textailtiin ja soiteltiin ja joulukuun lopulla nähtiin ensimmäisen kerran. Viikko siitä muutin samalle paikkakunnalle(en samaan asuntoon). Viikko sen jälkeen menimme jo sänkyyn. Suostuin siihen vain koska hän lupasi mennä kanssani kihloihin ja lupasi ettei ikinä tekisi niin, että heti seksin jälkeen jättäisi minut. Ja minä hölmö uskoin!:( No me vietimme tämän yön jälkeen vielä toisen ihanan yön, mutta se sitten taisikin jäädä viimeiseksi!:( Heti seuraavana päivänä hän ehdotti jo eroamista. Sain sovittua tämän tilanteen niin, että vielä jotenkin olemma kai yhdessä mutta hän ei ole entisensä. Ei ole ollut yli viikkoon. Hän ei aina vastaa viesteihini eikä soittele tai mitään! Tapaamisesta ei tunnu olevan toivoakaan. Niin paljon kun toivoisinkin hänen oikeasti rakastavan minua en voi olla ajattelematta hyväksikäytön mahdollisuutta! Mitä mieltä te olette? Annanko itseni rakastua tähän mieheen vielä lisää? Vai laitanko lopun tälle suhteelle ennen kuin haavoitun lisää? Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille jousimiehien kanssa seurusteleville, että ottakaa miehestä kunnolla selvää ennenkuin teette isoja päätöksiä.:(

20

3393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jouskaritypykkä

      Ei kuulosta hyväksikäyttäjältä. On varmaan itsekin pettynyt ja harmissaan huomattuaan että teillä ei sitten livenä synkannutkaan. Jouskari on myös vapaudenkaipuinen, eikä halua että asiat etenevät liian nopeaan tahtiin...siis mitä tunneasioihin tulee, muuten onkin sitten kaikki mulle nyt ja heti tyyppiä.

      • kemise

        Moro!
        oonpa kanssas samaa mieltä.
        Ihmetyttää,jos heppu pystyy parin kuukauden seurustelun jälkeen antaman itsestään sellaisen kuvan,että toisen täytyy pakata kamansa ja lähteä toiselle paikkakunnalle!! Onkohan alkuperäisen viestin lähettäneellä henkilöllä vikaa korvien välissä??


    • rapu

      no voihan hitto sen miehen kaa...se on loukannut sua ja ehottanut eroa ...miks???outo ukko...kyllä mä suuttuisin ja häipysin kuvioista..ennen ku on vaikee lähtee ku kiintyy...miehiä riittää sulle joten saat paremman miehen ku tollanen kuka ei vastaa viestiin...älä jää ootteleen..ei kannata ja ei oo sen arvosta..jos se välittää ni se soittaa ja viestittelee..itekki oottelin viestei ja puheluita monta viikkoo ja ihan turhaan...eiköhän se kerro et ei välitä...voimia sulle...

    • provoksi

      enkä välittänyt kommentoida. Mutta nuo vastaukset! Jousinaisena menen sänkyyn vaikka eka tutustumisella, eihän muutoin voi tietää kannattaako edes yrittää, siis miltä toisen läheisyys todella tuntuu? Jos mies alkaa ehdottamaan jo toisella kerralla kihloja tai edes yleensä jotain sitoutumiseen viittaavaan, suhde loppuu yksinkertaisesti siihen, iskee vain paniikki sitomisesta enkä halua edes nähdä häntä enää! Tämä suhde vaikuttaa juuri tällaiselta. Unohda siis kaikki Jousimiehet, ei hyväksikäyttöä, vain ahdistusta, ei ikinä tule onnistumaan noilla odotuksilla!
      T. Jousinainen

      • jouskarin-79

        Olen itsekin jousimiesnainen, mutten sentään noin kajahtanut. Jos seksillä testataan suhteen laatu, niin on aika huono suhde kyseessä! Ei tuosta pääse yli eikä ympäri joten jos sun on tarkoitus vain haukkua muita niin mee muualle! Voimia kovasti vesimiesnaiselle!


      • pikku rassua
        jouskarin-79 kirjoitti:

        Olen itsekin jousimiesnainen, mutten sentään noin kajahtanut. Jos seksillä testataan suhteen laatu, niin on aika huono suhde kyseessä! Ei tuosta pääse yli eikä ympäri joten jos sun on tarkoitus vain haukkua muita niin mee muualle! Voimia kovasti vesimiesnaiselle!

        nyyh!
        Hei kasvakaa aikuisiksi. Elämä on elämää.


    • Minä vain

      Sinuna miettisin vielä kerran mitkä ovat hänen tarkoitusperänsä! Onko vain seksin perään vai kyseessä aitoja tunteita? Mieti oletko oikeasti tuon kohtelun arvoinen. Särkyneitä sydämiä saa helpommallakin.

    • crybaby-

      Valitettavasti olen sitä mieltä, että jousimiesmiehistä ei ole kuin haittaa! Minulla on ollut kolme jousimiestä miehenä. Ensimmäinen jätti heti häämatkan jälkeen.(ei ollut kuulemma tarpeeksi hyvää seksiä) Toinen pakotti laihduttamaan kihlauksen jälkeen ja kun en suostunut(koska olen normaalipainoinen) hän lähti lätkimään. Kolmas taas oli juuri sinun kuvailemasi miehen tyylinen. Kävi luonani vain silloin kun halusi seksiä ja silloin kun minä olisin tarvinnut rakkautta ja syliä mies oli teillä tietämättömillä joten kuuntele kokeneen naisen neuvoa. Jätä se mies ja etsi itsesi arvoinen kumppani. Kaikkea hyvää!

      • Jousinainen olen

        Aivan, ota sellanen mies joka arvostaa sun elämänarvoja. Itse olen tässä tapaillut erästä jouskarimiehestä joka arvostaa mun elämänarvoja, tietää mitä itse haluan ja minä häntä.


      • Jousinainen olen

        Vaikkakin voisin sulle myös sanoa saman.:)


    • vesimies nainen

      Jousimies poikaystäväni kysyi minulta viikko sitten tulevaisuuden toiveistani ja minä kysyin hänen. Hän sanoi haluavansa muuttaa kanssani yhteen, mennä naimisiin ja saada yhteisiä lapsia. Pari päivää sen jälkeen meillä piti olla tapaaminen ja hän perui sen(sanoi olevansa kipeä.) Pari päivää siitä kyselin hänen vointiaan tekstiviestillä , enkä tietenkään saanut vastausta.(Tuskin edes oli kipeänä. Eiliseen mennessäkään ei ollut kuulunut mitään vaikka olin laittanut monen monta viestiä. Ja vaikka hänelle oli monesti tyypillistä pitää päivä tai kaksi väliä yhteydenpidossa, neljä päivää oli minulle liikaa. Laitoin eilen puolenpäivän aikaan viestin hänelle, että hänellä on 12 tuntia aikaa vastata minulle. Jos vastausta ei kuuluu, ymmärtäisin asian niin ettei hän enää haluaisi olla kanssani. Ja kuten arvasinkin, vastausta tullut! Nyt ainakin tiedän minkälainen niljake oli kyseessä. Ei uskaltanut edes suoraan sanoa haluavansa eroa.. ei vaikka hänen takiaan muutin toiseen kaupunkiinkin. Eikö jousimiehet osaa/uskalla puhua suoraan? No, mutta joka tapauksessa tämä jousimies oli ainakin kaikkea muuta kuin kykenevä suhteeseen!=( Näin kävi sitten tälle tarinalle!

      • pettynyt jousimieheen

        voi voi olen ollut namisissa jousimiehen kanssa 7 vuotta meillä on kaksi lasta. Ja nyt vasta tajusin mitä peliä selän takana on ollut 5 vuotta. itse en suosittele jousimiestä kenellekään ja toivon itsekin pääseväni eroon. ei oo elämä helppoo varmaan kenenkään kanssa mutta nyt kun kaikki paljastu mittani on tullut täuteen. onnea kaikille vaan elämässä..............tällästähän tää on.


    • vesimies nainen

      Niin ja kiitos teille kaikille ketkä olette jaksaneet kommentoida! Teidän kommenttinne olivat kullan arvoisia. Kiitos!!

    • nimimerkki

      kaippa se oli siinä, mies muutti kait mielensä. olen jouskarinainen, ja pystyisin kuvittelemaan että jos joku juttu ei kiinnosta niin käyttäytyisin juuri noin ´kylmästi´ toista kohtaan. Mutta olenkin nainen, tiedä sitten mitä miehen päässä liikkuu, jos liikkuu mitään..
      Jos itse rakastun, niin tahdon olla mhdollisimman paljon sen ihmisen kanssa, kuin varmaan monet muutkin..

    • Saalistaja

      Olen itse jousimiesnainen ja toi kaikki kuulosti kovin tutulta. Me tehdään kaikkemme saavuttaaksemme päämäärän ja jos sen saavuttaa liian helposti, niin kiinnostus lopahtaa hetkessä.
      - Sinä teit yhden emä virheen!
      Eipidä antaa kaikkia valttikortteja samointein, sen miehen ei tarvinnut tehdä paljon mitään, kun sinä olit jo antamassa itsesi hänelle. Huom, enkä nyt tarkoita sitä että harrastit seksiä hänen kanssaan.
      Se on aina mukavaa ja siitä on hyvä lähteä luomaan parisuhdetta.
      Voin kertoa että suhteeseen pääseminen meille jousimiehille on pelkkää peliä, jota me kuvittelemme hallitsevamma, ennen kuin on liian myöhäistä. Eli olemme niin kiinni toisessa emmäkä halua enää luopua, eli siinä voi käydä niin että astumme omaan ansaan. Ja siitä se sitten lähtee...

      Mutta kuule et ole vielä menettänyt mitään, voit saavuttaa tämän miehen suosion takaisin. Mutta sinun on pelattava tälläkertaa oikein!
      Se ei tule tuntumaan mukavalta, tee se mustasukkaiseksi ja älä ota häneen yhteyttä. Jos hän ottaa ole viileä, älä näytä iloasi. Anna hänen madella luoksesi, ja sitten kun se niin tekee ota hänet vastaan. (Se ei tee sitä montaakertaa).
      Mikä hölmöintä hän luulee pelaavansa tätä peliä ja vielä voittavansa. Eli se pääsi päämäärään!
      Niin sit vielä älä vaan mene sanomaan hänelle, että olet umpi rakastunut. Odota että hän sanoo sanat ensiksi. Siitä se sitten suttaantuu, voit pikkuhiljaa ruveta suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta!

      • Itse jousimies ja mies myös

        Lopettakaa höpöttely!!
        Ei suhteet tai niiden onnistuminen johdu horoskoopeista!Mut en uskokaan,että te tosissanne luulette niin.
        Minä ja mieheni ollaan joúsimiehiä ja oltu 31 v yhdessä.Mieheni uskollisuus on ihan uskomatonta.Eikä tarvi kuulemma muita naisia kuin minä.
        Elämä on sattumien summa.Katsokaa peiliin,jos ihmissuhteet eivät onnistu.Voi se sieltäkin näkyä se "syyllinen",jos kerää hulttioita ympärilleen.
        En millään pahalla.Mutta voimia kaikille elämän koitoksissa!


      • täysin samaa mieltä

        jousimies naisena lukemani kuulosti niin tutulta. Eikö jo sana jousimies kerro saalistajasta?! Ja helppo saalis ei metsästäjää kiinnosta!! Valitettavaa mutta totta.


    • Nimetön

      Oli pakko kirjoittaa koska olen itsekkin vesimies ja miesystäväni jousimies. Ihanampaa, lämpimämpää ja rehellisempää miestä en ole vielä tavannut. Hän näyttää ja puhuu tunteistaa avoimesti ja saan kokoajan tuntea kuinka paljon hän minusta välittää. Olen tietty pahoillani että sun miehes osoittautui siaksi mutta tuskin oli horoskooppi merkistä kiinni. Ehkä muutenkin sinun olisi kannattanut tapailla kauemmin miestä ennenkuin teet noin suuria ratkaisuja. Meillä on välimatkaa yli 200km ja kaiken mahdollisen ajan vietämme aina yhdessä ja olemme hyvin onnellisia. Mutta voimia sinulle ja ihanaa kevään alkua :))

      • miira-

        Jousimies viihtyy niin kauan suhteessa kun on välimatkaa.. mutta odotapa kun muutatte lähemmäs toisianne. Sittenpä näet! =(


      • kaikenlaista
        miira- kirjoitti:

        Jousimies viihtyy niin kauan suhteessa kun on välimatkaa.. mutta odotapa kun muutatte lähemmäs toisianne. Sittenpä näet! =(

        No tuohon asiaan voin sanoa oman mielipiteeni.
        Olen ollut naimisissa 26v ja ei ahdista.
        kyllä se ihmisistä kii ei horoskooppi merkistä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe