Ensisuudelma

pussailu on kivaa

Muistatko vielä ensisuudelmasi? Missä se tapahtui ja kenen kanssa? Kuinka vanha olit silloin?

Kertomuksia kaivataan, romantiikannälkään ;)

17

4813

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yx mies

      Se tapahtui rantakalliolla. Tytöllekin se oli ensi suudelma. Kysyin ensin: saako sulle tehdä näin - ja sitten painoin huuleni hänen suutaan vasten. Tyttö hymyili jälkeenpäin ja vastasi: saa.
      En ollut silloin enää teini-ikäinen.

      • :-)

        Tuommonen kuullostaa aivan liian hyvältä ja suloiselta :)


      • yx mies
        :-) kirjoitti:

        Tuommonen kuullostaa aivan liian hyvältä ja suloiselta :)

        Kyllä se vaan totta on. Mutta tosiaan ensin ei osattu tehdä muuta kuin pitää huulia toisiaan vasten, sitten vähitellen opittiin tekemään se kunnolla.


    • yxtyttö

      Joo..elikkä olin 19 kun ensisuudelmani sain.Aika tavallisesti varmaan..pojan kotona,hänen sängyllään.Istuttiin vierekkäin ja halailtiin..sit jossain vaiheessa hän alkoi hieromaan naamaansa omaani vasten.Mielestäni se oli aika hyvä lähestymiskeino..siinä pääsi ensin todella lähelle toista mutta ei vielä kuitenkaan itse asiaan.Hetken tätä jatkettuamme hän sitten suuteli minua

      • tyttönen*

        Olin jo 20-vuotias kun ensimmäisen suudelmani sain ja se olikin aivan ihana kokemus. Olin jutellut baarissa koko illan minua vanhemman pojan kanssa ja lopuksi hän antoi hyvästiksi hellän suukon poskelle. Silloin ajattelin vain että tuota poikaa on ihan pakko suudella ja enempiä miettimättä painoin huuleni hänen huulilleen. Sitten tunsin miten hän hellästi tutki huuliani kielellään ja vaistomaisesti avasin suutani hieman...sitten vähän enemmän ja suudelma tuntui niin paljon paremmalta kuin olin ikinä kuvitellutkaan.
        Koskaan en sitä poikaa enää tavannut, mutta muistan hänet silti tähän astisen elämäni parhaimman suudelman antajana


    • höylääjä

      olin 15-vuotias pojankloppi ja tulin Englannista kielikurssilta Suomeen venäläisellä laivalla "Baltika" Siellä venäläinen minun ikäinen tyttö teki aloitteen ja suuteli ihanasti ja pitkään yläkannella illalla. Sittemmin meistä tuli kirjeenvaihtokaverit ja tapasin hänet Leningradissa vuoden kuluttua. Silloin myös menetin poikuuteni, kun hän tarjosi pilluaan minulle. Ovat ihania muistoja molemmat.

    • =))))

      ensimmäinen oikea suudelmani (siis jos ala-aste juttuja ei lasketa) tapahtui Venäjällä. olin 15-vuotias tyttö, ja tutustuin yhteen älyttömän ihanaan ja kauniiseen samanikäiseen tyttöön. Kun olin lähdössä takaisin Suomeen, hän suuteli minua pehmeästi ja hellästi suulle. Olen hetero tyttö, mutta vieläkin hymyilyttää kun muistelen tuota suudelmaa. Oon nykyään 18, ja seurustellut ja suudellut lukemattomia, mutta tuo tyttö oli kyllä ehdottomasti paras suutelija ikinä ;D luv juu masha

    • .-.

      mut hei, nyt halutaan kuulla sun ensimmäisestä suudelmasta herra/rouva romantiikannälkäinen.....

    • pussailu on kivaa

      tapahtui ollessani 14-vuotias. Oltiin kavereiden kanssa viikonloppuna kaupungilla hengailemassa ja mentiin paikalliseen limudiskoon. Diskon jonossa jo huomasin ihanan pojan, hän oli aikaisemmin ollut kanssani samassa koulussa, joten tunsin hänet ulkonöltä.

      Diskossa sitten pitkin iltaa hakeuduin tämän pojan läheisyyteen ja vaihdettiin pitkiä katseita. Lopulta satuttiin vahingossa vastatusten ja alettiin juttelemaan. Vetäydyttiin hieman rauhallisempaan paikkaan vieretysten istumaan ja tutustuttiin toisiimme. Pian jutustelu muuttui kuin itsestään pussailuksi ja sitä kestikin sitten koko loppuillan ajan.. Tämän tapauksen jälkeen en ole poikaa nähnyt, mutta muistan yhä edelleen hänen pehmeät huulensa ja kuuman hengityksen.

      Vaikka ensisuudelmasta on kulunut jo reilu vuosikymmen, niin silti pussailu on aina yhtä ihanaa..

    • ensisuudelma...

      Kyllä nyt sen muistaa aina :)

      Se tapahtui ollessani 18-vuotias. Tämän pojan kanssa olimme jo jonkin aikaa tunteneet ja tapailleet. Olimme olleet pitkän illan yhdessä ja seikkailleet ympäri keskustan seudun hyviä kävelyreittejä ja muutenkin kävelimme siellä sun täällä toisiimme kietoutuneena. Menimme linkkupysäkille odottamaan, että linkkuni saapuisi.

      Oli aivan ihana hetki se, miten se voisikaan unohtaa. Alkuun "pelkäsin" etten osaa, mutta ei sitä olisi tarvinnut jännittää eikä mitään. :)

    • 19283

      se "tapahtui", erään aika kaukaisen tutun kanssa. Olin 19-vuotias.

    • --Mina

      Ensisuudelmani tapahtui ensimmäisen poikaystäväni kanssa, kun oltiin seurusteltu 1 ja ½ kuukautta.
      Poika saatto mua pysäkille ja sit me pysähdyttiin ja halattiin ja sitten hän otti hiuksia pois kasvoiltani ja suuteli mua:) olin 13 vuotias. Se tapahtui lähikaupan edessä => Ihana hetki

    • ^^ \o/

      Ekan kertani tulen taatusti muistamaan aina. Olin 16 ja oli sovittu ensi treffit raviradalla. Ja vähän ennenkuin oli lähdettävä suutelimme. Se oli molempien ensi suudelma. Ja vaikka kumpikaan ei ollut kovin hyvä, tulen aina muistamaan sen, voin lähes maistaa suussani hänen huultensa maun ^^

    • eka

      Minun eka suudelmani tapahtui kun olin 14.vuotias. Poikaystäväni oli meillä. Makasimme sängylläni ja sitten se vain tapahtui. Aivan ihanaa.. :)

    • Fountain of Dreams

      Minä sain ensisuudelmani viime joulukuussa. Juttelin eräänä perjantai-iltana ihastukseni kanssa mesessä ja juteltiin seurustelusta. Poika on jo kokenut kaveri ja on muutenkin minua kolme vuotta vanhempi. Kerroin pojalle, että en koskaan ole seurustellut tai edes suudellut, mutta haluaisin kyllä. Poika sitten sanoi, että voihan tuollaisen asian korjata ja niin siinä sitten sovittiin, että ruvetaan seurustelemaan, tosin juttu piti pitää salaisena, koska poika oli täysi-ikäinen ja minä vasta 15 tuolloin (nyt olen kyllä 16), eikä hänen isänsä hyväksy, jos poika on alle 16-vuotiaiden kanssa.
      Noh, menin pojan kotiin illalla. Emme voineet tehdä mitään, koska pojan minun ikäinen pikkuveli oli paikalla. Exäni oli kuitenkin lähdössä vielä illalla kaverilleen yöksi, joten päätimme lähteä samaa matkaa sinne, minä kun asun samassa suunnassa.
      Kävelimme reilun kilometrin ja menimme metsäpolulle piiloon, jotta kukaan ulkopuolinen ei näkisi tai kuulisi. Oli aivan pimeää ja minua jännitti ihan hirveästi..
      Juttelimme meistä ja poika silloin avoimesti kertoi minulle, että hänellä ei ole minua kohtaan muita kuin kaverillisia tunteita ja pyysi minua kieltäytymään suhteesta, jos asia ei ole minulle ok. Suostuin silti, koska itse olin niin rakastunut häneen ja halusin sitä fyysistä kosketusta, seksiäkin.

      Sitten poika kysyi, että onko minulla kylmä, ja minä vastasin joo. Poika sanoi: "No mä voin vähän auttaa siinä asiassa", tuli luokseni ja kietoi kätensä alaselkäni ympäri ja kosketteli selkääni kevyesti. Painoin pääni hänen olkaansa vasten ja hyväilin hänen selkäänsä. Olin hirveän hämilläni, enkä tiennyt mitä tehdä. En KOSKAAN ollut päässyt pojan kanssa läheiseen kosketukseen.
      Hetken siinä hyväiltyämme, poika vetäytyi pois päin, katsoi silmiini hymyillen ja painoi pehmeät huulensa minun huuliani vasten.
      Tunne oli TODELLA omituinen. Olin kuvitellut suutelun tuntuvan aivan erilaiselta ja siksi oikeastaan kaikki aika meni vain totutteluun. :D Kuitenkin se tuntui hyvältä ja tuntui ettei millään haluaisi lopettaa. Poika oli onneksi huomaavainen ja jätti kielen pois ekasta suudelmasta. En välttämättä olisi ihan heti halunnut lähteä kielen kanssa leikkimään. Mutta silti suudelma oli melko intohimoinen ja ihana, ai että. ^_____^ Varsinkin kun sain sen ensirakkaudeltani.. Seuraavaa suudelmaa kokeiltiinkin sitten kielen kanssa, aika limaistahan ja epämukavaa se oli kun en oikein osannut. xp Nykyään tavalliset suudelmat ja kielarit luonnostuu jo tosi hyvin.
      Samaiselle pojalle menetin myös neitsyyteni, en tosin tuolla samaisella kerralla sentään.

      Erottu on jo, mutta edelleen rakastan poikaa syvästi ja hän tietää sen. :3 Olemme nykyään kuitenkin vain kavereita ja tapaamme pari kertaa viikossa. Ehkä joskus minulla vielä käy tuuri ja poika rakastuukin minuun... Se olisi kyllä ihaninta mitä voisi tapahtua. ^_____^
      En ole koskaan suudellut ketään muuta kuin häntä tai seurustellut kenenkään kanssa hänen jälkeensä. Hän on minulle todella tärkeä ja tulen aina muistamaan yhteiset hetkemme..
      Kyllä suutelu on sitten IIIIIIHANAA!! =^^=

      • ninniiii niniinini

        samanlainen kertomus on vähän mullakin.

        1.ennollut ikinä suudellut
        2.ikinä seurustellut
        3.ikinä ollut niin läheisiä pojan kanssa

        Eli meillä oli juttua yhen pojan kanssa jo viime kesästä mut sitten vuoden jälkeen viimein aloimme puhua toisillemme irc-galleriassa ja mesessä.Lopulta tapasimme ja tapasimme ja poika tiesi ettten ole ikinä seurustellut tai suudellut,koska kerroin siitä avoimesti mesessä hänelle. Kerran oli pitkä ilta ja sain ekan suudelman ja läheisiä kosketteluita häneltä. Olin kummassakin ensikertalainen,joten se oli todella uusi tilanne mutta kyllä se tästä. Ei olla vielä yhdessä,mutta uskon että olemme kohta,koska meillä synkkaa =)


    • Nimetön

      ensisuudelmani muistaakseni 17v munani päähän. En pettynyt ihme kyl yhtään, koska olihan se pelkästään jo ajatus siitä että nyt otetaan poskeen tän jälkeen niin mahtava tunne. Olen jatkanut suutelu juttuja sen jälkeen intohimoisesti seuraavat 8v onnellisesti X)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe