Kirka oli rock and roll - mies

keski-savon-mies

Kirka oli perusluonteeltaan rock´n roll - mies, hänen esikuvahan oli Little Richard. Yksi parhaimmista Kirkan levyistä on R.O.C.K. , ääni sopi myös hard rockiin, esim. Steppenwolf ja Alice Cooper. Teki mielestäni liikaa iskelmäosastoa, tosin Surun pyyhit silmistäni on hyvä ,tekihän sen suosikkisanoittajani Vexi Salmi.
Sitten tästä palstapolitiikasta, miksi palsta annettiin vasta kun Kirka kuoli? Juicen kohdallahan oli sama juttu. Kyllä moni ansaitsisi palstansa jo elossa ollessaan, esim. Hector.
Ja vielä semmoinen juttu, joka nähtiin jo Juicen kuoleman jälkeen: aletaan herjata juuri kuollutta!
Kertoopa paljon nykyisestä asenteesta, mitään eikä ketään kunnioiteta enää!
Vaikkei olisikaan Juice- tai Kirka-fani, niin pitäisi muistella asiallisesti. Heitä jäi kaipaamaan moni ystävä, sukulainen, työkaveri ja suuri joukko faneja, tulisi ajatella myös heidän tunteitaan!

6

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kanssasi monessa asiassa. :)

      Loistavin ikinä kuulemani versio Born To Be Wild -kappaleesta (ja niitä versioita on Steppenwolfin lisäksi ehtinyt kuulla aika monta, varsinkin livenä) on Kirkan versio, ja vaikka Kirka lauloi iskelmää ja balladeja, niin kyllä hän oli minusta ennen kaikkea mahtava rokkari!

      Hectorille oma palsta ehdottomasti, olen tätä joskus kauan sitten ehdottanut, mutta kai ei sitten ollut muita asiaan innostuneita. Mutta tässä nyt ei ole kyse siitä, kuka "ansaitsee" palstansa ja kuka ei, mutta suurin Kirkaa ja Hectoria kuunteleva ikäryhmä ei ole ollut aktiivinen saadakseen juttelupalstan artistisuosikeilleen.

      Aina on joukossa niitä, jotka eivät osaa hillitä epäasiallisia huomautuksia, olipa miten koskettavasta asiasta tahansa kyse. Häpeä heille, toivottavasti kuitenkin jaksetaan ylläpidolle viesteistä ilmoittaa niin kyllähän ne poistuvat melko äkkiä. Mullekin tuli äsken joitakin viestejä lukiessa mieleen, että toivottavasti ei kovin moni läheinen niitä käy lukemassa, suru on tarpeeksi iso ilmankin. Julkkiksilla kyllä kaikenlainen yksityisyyden suoja on paljon heikompi kuin meillä tavallisilla harmailla maijameikäläisillä, mutta jokin raja nyt sentään pitää olla... Ei voi olla niin mahdotonta tuntea minkäänlaista empatiaa!

      Kaikin puoli hieno ihminen oli Kirka, ja musiikistaan olen tykännyt koko ikäni. Ensimmäiset kuulemani ja muistamani kappaleet olivat Hetki lyö ja Leijat, niitä rakastan edelleen aivan yli kaiken.

      • R.O.C.K.

        Tuo on tosiaan mahtava tulkinta Kirkalta.

        Ainoastaan Ozzyn Muppet Showssa Miss Piggyn kanssa vetäisty versio päihittää Kirkan tulkinnan.


      • tuli kirjoitusvirhe joo...
        R.O.C.K. kirjoitti:

        Tuo on tosiaan mahtava tulkinta Kirkalta.

        Ainoastaan Ozzyn Muppet Showssa Miss Piggyn kanssa vetäisty versio päihittää Kirkan tulkinnan.

        no comments


    • oli hyvä

      vahtimestari koko ikänsä. Häntä jäi kaipaamaan sairas leski ja uusi lasta sekä kaksikymmentä lastenlasta. Hänen kuolemisestaan ja niistä kapakasta ulosheittämistä juopoista ei mainittu mitään uutislähetyksissä eikä iltapäivälehdistössä pieninkään otsikoin.

      • ja kaikin puolin hyvä ihminen, mutta ei koskettanut suurta kansaa. Julkkiksesta kuuluu eräällä tavalla jonkinlainen osa kansalle.

        Minusta on ihan mukava lukea aivan tavallisten tallaajien elämäntarinoita, minua kiinnostaa tavallinen ihminen. Mutta ymmärrän kyllä että ei meistä jokaikisestä voi kirjoittaa kuoltuamme, miten hienoja ja arvokkaita ihmisiä me olemme. Ei se suurta yleisöä kiinnosta, kun suurella yleisöllä ei ole mitään yhteyttä kyseiseen henkilöön.

        Tässä yhteytenä on musiikki, sitä kautta myös yksityishenkilö Kirka on tullut meille jonkin verran tutuksi. Eikä päinvastoin.


    • McEsa

      pari vuotta sitten Kirka oli Miljoonarokissa teemalla "Kirka Rock Show". Enpä ole koskaan missään parempaa nähnyt tai kuullut.

      Itse pidän parhaimpana Kirkan levyistä sellaista kuin "Tiukkalinja", ja seiltä biisiä nimeltä "Rock'n Roll Hoochie Choo"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe