Iso D rulettaa

näin on

Älkää haukkuko Iso D:tä täällä palstalla. Iso D rulettaa. Eihän hän kaksinen laulaja ole, mutta ymmärtää showbisneksestä jotain.

Mitä Kirkaan tulee, niin olen sivusilmällä seurannut Kirkan uraa ihan alusta asti. Ja Kirka oli tavallaan Sammy Babitzinin "valittu" seuraaja. Tykkäsin nimittäin 70-luvulla Sammyn musiikista. "Kuin tuhka tuuleen" oli lempparikappaleeni. Sammy oli silloin iso tähti. Kirka oli "tuntemattomampi veli". Kirka oli pieni tähti "Sammy suuren" rinnalla.
Kun Sammy kuoli, panin sen merkille että Kirkalle pantiin Sammyn roolia, tai Sammyn jatkajan roolia, melkein väkisin median taholta. Ihan turhaan mielestäni. Vaikka Kirkan ja Sammy Babitzinin äänet olivat hieman samankaltaisia, ja he olivat lähes samannäköisiä, Sammy oli Sammy, ja kukaan ei voinut korvata häntä.
Itse en juuri Kirkasta välittänyt. "Varrella virran" oli ihan ok kappale mutta muuten en lämmennyt Kirkalle. Sammy oli jotain, mutta Kirka oli kuin "pikkuveli" Sammyn rinnalla.

Vasta myöhemmin, oikeastaan 80-luvulla, Kirka nousi artistina omilleen veljensä varjosta. Pääosin "Surun pyyhit silmistäni" -kappaleen ansiosta. Ja ihan ansaitusti.

5

728

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • P.N.G.

   kaikki kolme eli Danny,Sammy ja Kirka..Mut biisit on kyl vääntänyt jotkut muut.Vai onko joku noista itse ihan oikeesti säveltänyt/sanottanut jotain?

   • Hyymi

    Sammy oli ihanin, jotenkin luonnonlapsi, mutta eihän me sitä nähty mitä olisi tullut kun kuoli niin varhain. Kirka tuli siinä följyssä ja nämä muskat, annat ja yrjöt.

    Dannystä sen verran, etteikö se viitsisi enää tässä vaiheessa unohtaa niitä sivuhiustensa föönausta ja paplareita. Seksikkäät niitti
    rannekkeet ja leveät vyöt ovat toivottavasti jäänyttä elämää.

    Kirka oli osa lapsuuttani 70-luvulla ja hyvää iäisyysmatkaa hänelle!


   • huivi
    Hyymi kirjoitti:

    Sammy oli ihanin, jotenkin luonnonlapsi, mutta eihän me sitä nähty mitä olisi tullut kun kuoli niin varhain. Kirka tuli siinä följyssä ja nämä muskat, annat ja yrjöt.

    Dannystä sen verran, etteikö se viitsisi enää tässä vaiheessa unohtaa niitä sivuhiustensa föönausta ja paplareita. Seksikkäät niitti
    rannekkeet ja leveät vyöt ovat toivottavasti jäänyttä elämää.

    Kirka oli osa lapsuuttani 70-luvulla ja hyvää iäisyysmatkaa hänelle!

    Joo ja tennissukka housuun,mauton koko Dänny eipä osaa laulaa pätkääkään.Eiks dännyllä ollu kans alkoholin kans ongelmaa.No nyt varmaan vielä enemmän,kun vaimo jätti eikä uutta naista ole löytänyt.


  • Fani -67 vuodesta

   No höpö höpöt aloittajalle. Ei Kirka mitään Samin varjossa ollut. Kirka nousi lopullisesti pinnalle v. -67 Hetki Lyö kappaleellaan. Sammy lauloi ihan eri tyylistä musiikkia ja hänellä oli oma fanijoukkonsa. Kirkalla oli paljon suurempi suosio kuin veljellään Sammyn eläessäkin. Itse tykkäsin myös Sammysta, mutta tosi on, ettei hänellä ehtinyt olla montaa kappaletta ja lauluäänikin oli melko "hauras". Juuri ennen kuolemaa Daa-dadaa-kappaleesta moni hänet vain muistaakin.
   Mutta totta on, että Sammyn avulla ja suhteilla pikkuveli-Kiril pääsi piireihin ja sitä kautta nousi koko kansan tietoisuuteen.
   No nyt he laulavat yhdessä siellä pilven reunalla...

  • tiilikainen

   Ikävä vaan ,mutta kummatkaan ei osanneet laulaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   35
   1805
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   204
   1685
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   94
   1378
  4. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   200
   1208
  5. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   81
   1202
  6. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   5
   1082
  7. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   76
   1033
  8. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   103
   855
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   52
   823
  Aihe