Onko jousimiesmiehet....?

litle pony

Onko jousimies miehet sellaisia, että ne suhteen alkuvaiheessa on hyvin aktiivisia? Esim. viestittelee, soittelee ja haluaa nähdä usein mutta muutaman kuukauden päästä ollaan jo ihan toiseessa pisteessä. Eli ei kuulu juuri mitään? Onko suurin osa jousimiesmiehistä tällaisia vai onkohan minun poikaystäväni vain kyllästynyt minuun? Mietityttää vaan, että mistä on kysymys. Jos tämä on normaaalia heille, niin ei siinä mitään. Mutta jos ei niin, enpä taida kauaa katsella tätä miestä sitten!

11

3735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bonbon

      kuullostaa tutulta. Jousimies saattaa pitää satunnaisilla yhteydenotoillaan naista tähtäimessään jopa vuosia. Innokasta lähestymistä ja sitten totaalinen poistuminen kuvioista -uutta come backia varten. Onnea, jos kantti kestää, muuten suosittelen luopumaan leikistä..

    • se nyt

      ihan niinkään ole. Varmasti pitää yhteyttä, jos on susta tosissaan kiinnostunut.Muistuttaisin, että voit myös ottaa välillä häneen yhteytä.
      Pitää se jouskari siitäkin.
      Olis jo aika päästä eroon noista vanhanaikaisuuksista, että miehen pitää aina ja
      koko ajan soitella naiselle päin, varsinkin
      suhteen alussa.

    • tärkeää henkinen...

      ...yhteys. Jos se puuttuu, homma jää siihen. Kysy mieheltä, mikä sille tuli.

    • samsui

      Onpa hyvinkin tuttua toimintaa. Jouskari lopetti parin kuukauden seurustelun jälkeen yhteydenpidon ihan täysin ja sit puolen vuoden päästä tuli takaisin kuvioihin niinkuin ei mitään olisi tapahtunutkaan!=( No, silloin oli liian myöhäistä. Olin jo kihloissa toisen miehen kanssa..

      • Bingo-o

        Sai se kaveri sit ainakin oppia virheistään! Ihan oikein sille! Sitähän sanotaankin, että minkä taakseen jättää sen edestään löytää.......
        Onnea kihlauksen johdosta!


    • Gemini5

      Hei vaan,

      näin ainakin omalla kohdalla on tapahtunut. Olen seurustellut jouskarimiehen kanssa pari vuotta ja nyt alkaa oikeasti riittää. Alussa hän oli hyvinkin aktiivinen, nykyään hyvin välinpitämätön ja vastaa soittoihin tai viesteihin vain jos sattuu sillä hetkellä kiinnostamaan ja nähdään milloin nähdään. Toista tosiaan oli alussa. Eipä ole lopettanut tätä suhdetta eikä pyytänyt avaintaan takas, joten kai se on minun tehtävä. Ei ne jouskarit miksikään muutu.

      • junnu (gauta)

        ikävä tuottaa pettymys, mut kumman muuntautumis/sopeutumis kykyisiä ollaan! ja BTW horoskoopit on hyvin pieni osa-alue ihmisen olemusta jne... Numerologia, tarot (nyt hetken tunnistus) JNE. mut perus piirre on sama etenkin nuorilla jousimiehillä... kokemuxesta oppii .


    • Junnu (gauta)

      Ite satun olee miespuollinen jousimies, ja pelkäämpä olevani pitkälti juuri tuollainen mitä kuvailit!, tosin on naisia jotka koukuttaa, tai/ehkä vaan on niin voimakkaita naisia ja luonteeltaan aitoja sekä vahvoja ettei halut/kiinnostus tunnu lakkaavan kesken mitenkään. Edes eron jälkee, tavataan viikottain ja hoidetaan se mikä parhaiten sujuu.... Erosta vajaa 2v.

    • artart

      jousimies mallia49 jousimies haluaa aina vietellä aina uudestaan ja udestaan,riippuu siitä toisesta osapuolesta antaako hän siihen mahdollisuuden jousimieshän on metsästäjä jos ei omaa niin sitten muuta riistaa kokemusta 33 vuotta saman naisen kanssa

    • noe ikkäästi

      Näin se homma eteni mulla, oltiin kuin kaksi ihmistä koko maailmassa kaksi kuukautta.
      Kolme kuukautta ja ei tää nyt toimikkaan, sanoo hän kun tapaan puhelimeen muutaman päivän piilottelun jälkeen.
      Jouskari veti niin sanotusti maton alta juuri, kun olin laittamassa korkokenkää jalkaan. Huonostihan siinä kävi, pitkänä tyttönä kaaduin korkealta ja huonolla tuurilla meni silmä puhki.No nesteet valui silmästä parketille, ja liukastuessani vielä, murtui lonkka.
      Olisin ollut valmis aika paljoon, mutta ei kun ei, ja heikunkei.
      --vaaka--
      Edelleen korostan, että syy on varmaan minussa. Jousimies on aivan namu.

    • chc

      olet kultapieni tulkinnut jousimiehesi oikein.siirry elämässäsi eteenpäin ja anna heidän nauttia jatkossa omasta ihanasta itsestänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe