Halua suudella, mutta...

mohikaano

Niin. Mua aina kamalasti kiihottaa edes kuunnella teidän juttuja, ja haluaisin itsekkin suudella, mutta miten suudella, ei ensisuudelmaa, enkä tiedä edes, miten se tapahtuu. Olen 14 - vuotias nainen. Minulla on poikaystävä, mutta ei me olla vielä näitä meidän juttuja tehty. Miten mun kannatteisi lähestyä sitä jne. ? Vinkkejä, lähestymis tapoja, suudelman aloittaminen. Tosin, poika on vihjaillut kylläkin kerran, että antaisin sille pusun, mutten antanut. Mua vaan jännitti jne,.

9

3083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • typykkä86

      Älä siis ota loukkaavasti mutta tyttöhän sä vielä olet.Kyllä nainen pussaa jos pyydetään.Jos poikaystäväs pyytää pusua ni senkus annat.Kun se pusu on annettu niin seuraavaksi voikin jo antaa pari seuraavalla kerralla ja sitten joku päivä hupsis,ensisuudelma.Itsekkin vaihdoin pusuja muutamien ihmisten kanssa ennen ensisuudelmaani enkä sitä olisi itse uskaltanut aloittaakaan,olin myös 14 ja onneksi oli vanhempi poika tekemässä aloitteen niin siinähän mä menin mukana,vaikka todella hassultahan se aluksi tuntui.vielä muutama seuraavaki suudelma tuntui hassulta ja itseni osalta vähän amatöörimäiseltä mutta harjoitus tekee mestarin. (: eli sulla täytyy olla aloitteita tekevä poika tai itse vain pyöräytät sen yhden vaivaisen pusun jos hän pyytää.Usko pois,ei se maailmas ainakaan siitä huonone.

    • niinushka

      Tottakai eka suudelma jännittää - ketä tahansa. Mutta ei se satu, eikä se voi mun mielestä mennä pahasti pilalle, kun vaan ei yritä matkia jotain hollywood-pusua ja yritä liikaa.

      Eri ihmiset pitää ihan eri asioista suudellessa,joten tärkeää on ettei aluksi yritä mitään ihmeellistä. Huonoimmat suutelijat on ainakin mun mielestä sellasia, jotka työntää kieltä kurkkuun tai ahmii toisen suuta ja kuolaa kauhealla kiihkolla - siitä ei kukaan pidä, varsinkaan jos henki vielä sattuu haisemaan, yök! Liian syvissä suudelmissa on vielä aluksi sekin riski, että hampaat kalahtelee toisen hampaisiin kiinni, eikä sekään oikein toimi.

      Eli rennosti vaan. Älä turhaan jännitä. Niinkuin jo sanoin, niin kun ei yritä liikaa, niin kaikki menee hyvin. Pidä huulet rentoina ja suu ihan vähän raollaan. Huulia ei kannata työntää eteen jäykälle tötterölle, vaan tosiaan pitää ne vaan rentona.

      Voit harjotella pehmeitä pusuja vaikka kämmenen selkään: paina huulet pehmeästi kiinni käteen, niin, että ne tuntuvat pehmeiltä ja lämpimiltä ja niiden välissä on pieni rako ja huulten sisäpinta koskettaa just ja just kämmentä. Ime sitten sisään IHAN KEVYESTI ja vedä huulet irti, niin että kuuluu pieni "muisk". Tätä toistelet niin, että tuntuu mukavan pehmeältä ja luontevalta, eikä hampaat osu käteen. Ja sitten kuvittelet sen ihanan poikakaverisi huulet sen käden tilalle ja hymyilet oikein suloisesti =)

      Ne kielijutut ja näykkäilyt sun muut tulee sitten ajan kanssa, jos siltä tuntuu. Mäkin suutelen tuohon tyyliin, pehmeästi ja kiusoittelevasti yleensä, ja joskus vain harvoin saatan näykkästä ihanaa poikaystävääni kevyesti tai lipaista varovasti sen huulia. Ja mun ekasta suudelmasta on kuitenkin 7 vuotta aikaa, ja kokemusta on ehtinyt kertyä monen kanssa.

      Nautinnollisia pussailuhetkiä!! ;)

      • niinushka

        Niin tosiaan, tää vielä jäi!

        Suutelemaan pääsee hiljalleen hivuttautumalla yleensä. Istutte jossain vierekkäin, ja menet vähän lähemmäs, niin että kosketatte toisianne. Voit laittaa käden varovasti vaikka pojan kädelle, selälle, polvelle, reidella tai koskettaa hänen niskaansa (toimii tosi hyvin!) ja odottaa, että hän vastaa jotenkin kosketukseen (jos ei vastaa, niin tee kosketuksesta jotenkin selvempi, esim. silittämällä hellästi). Sitten käännät katseesi tämän pojan silmiin ja hymyilet ja hivuttaudut lähemmäs. Kun olette oikein lähellä, niin se suudelma tulee sieltä kyllä. Ja aijai, kyllä se vaan tuntuu kivalta!


    • mohikaano

      Okei, kiitos kaikkille. Tosiaan, en pahastunut, olen mä sentään vielä tyttö. Vielä kysymys, että miten sitten huulet menee. Meneekö ne ns. pojan suuhun niin, että vaikkapa pojan huulet on oman ylähuulen päällä ja oma alahuuli on pojan alahuulen päällä, vaikeaa selittää, vai tarkoitatteko, että tällä suudelmalla sitä, että huulet koskettavat toisiaan ja siinä se?

      • typykkä86

        Etsä kykene varmaan edes siinä tositilanteessa tajuamaan huulies sijaintia :D mietit kyl ihan muita kun se tapahtuu.Nehän voivat olla kummin vain,riippuu pojan tyylistä,kiihkeydestä jne..
        Se miten huulet ovat voivat riippua ihan pojasta toiseen ja siitäkin,minkä suutelutyylin itsellesi kehittelet ajan kanssa.Että älä nyt tuota mieti,ne huulet vain vähän raollaan,kosketat sen pojan huulia ja lopun pitäis tapahtua luonnostaa,jos se poikas nyt tietää itse mitä tehdä.Liika hermoilu ja tekninen mietintä sikseen!Kyl se ensisuudelma tapahtui mulle aivan tunnepohjalta.Taisin olla aika "rauhallinen" ja liikutin suutani todella vähän,kun oli niin häkeltynyt siitä (:


      • lillukkaa

        Ei sitä kannata miettiä, ensin kun vähän pussailee niin kyllä se siitä.ja jos poikaystävä on yhtä kokematon, ei sulla ole mitään hävittävää... mutta, vain ja ainuastaan harjoittelemalla sinä sen oikean tavan löydät..


    • 21 vuotias "mies"

      joo tuttuu huttuu mut kattoo jos tos ennen kuolemaa sais ensi suudelmat hoidettuu...

    • --Mina

      No tuota... Ensinnäkin mitä teet tällä palstalla, jos olet 14 vuotias? =) no joo, se suutelu vaan tapahtuu eikä siihen voi etukäteen sanoa miltä se tuntuu tai mitä pitää tehdä. Huulet yhteen ja siitä se lähtee. Mun ensisuudelma oli tosi kömpelö. (13v)Pyörittelin silmiä ja mietin että vau nyt se tapahtuu! heh... mutta nykyään osaan hommaan erinomaisesti!

    • minä vaan

      PANE SEN KANSSA!! Sitä ja vaan sitä se kuitenki haluaa niinku jokanen jätkä! toivottavasti mulle ei tuu koskaan tytärtä, kukaan sälli ei ois sille tarpeeks hyvä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8248
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4668
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe