KIRKA ei PETTÄNYT koskaan

Paula-rakasta

Kirkan ja Paulan avioliitto oli kahden kypsän ihmisen luja liitto. molemmat antoivat toisilleen tilaa hengittää ja vapautta. mutta kumpikaan ei pettänyt toistaan. ei mennen eikä tullen. Kun Kikka rakastui pekka sauriin, oli kirka vaikeassa tilanteessa. paula antoi tukensa ja he alkoivat lenkkeillä yhdessä. pian kirka muutti paulan luo. muutto oli helppo, sillä he asuivat samassa talossa, vain eri rappukäytävissä. tiedän varmasti, että kirka ei pettänyt keikoillaan paulaa. muuta väitetään. jopa että hänellä olisi ollut laulajista eniten naisia, mutta ne ovat vain pahoja puheita.

8

1879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olla totta

      miten hyvin sie oikein tunsit kirkan. aika kovaa väittää, että joku ei ole koskaan pettänyt jotain. mie en ihan tältä istumalta jaksa uskoa tuota väitettä. meilläpäin kekkalaulajia pruukataan kutsua "nuohoojiksi, putkimiehiksi jne." mutta nostan lierihattua korkealle, sillä kirkan veroista laulajaa ei toista synny tähän maahan. Hengaillaan on miun suosikkini.

      • tähtin

        Eiks me kaikki olla syntisiä.kun tänne synnytään.Ei ole meidän ihmisten oikeus tuomita toisiamme.Kirka saa tuomionsa jumalalta,jos on tarpeen.Mä en ymmärrä,kun nykyään pettämistä pidetään,kuin olisi tappanut toisen.Me ihmiset kun olemme erehtyväisiä ja jokaisella on oma kohtalonsa kuljettavana,jota ei voi väistää.Mistä me tiedämme millainen Kirkan liitto oli,naisetkin osaavat olla piruja liitoissa,pihdataan,ja vaaditaan kaikkea hienoa muotitavaraa.Ja mies maksaa,ja silti ei olla tyytyväisiä,on myös paljon aviovaimoja joilla on liiton aikana paljon poikaystäviä.Miksi sivulliset mollaa Kirkan syrjähyppyjä,kun me emme tiedä mikä oli heidän liittonsa tila.Jospa se oli silloin jo huonossa jamassa ekan vaimon kanssa.Kirka oli neitsyt horoskooppi merkiltä,ja neitsyt on yleensä uskollinen.Paitsi silloin,kuten itselleni on käynnyt.mun mies kävi vieraissa.No silloin kyllä alan katsella muita itsekin.Minusta osoittaa,että mies ei ole enään arvoiseni.Mä en kyllä harrasta yhden illan suhteita,että rakkaudesta sitte olen,kuten Kirkakin varmaa.Olen nimittäin itsekin neitsyt.Neitsyttä kun ei kauaa hyväksi käytetä,se jatkaa elämäänsä eteenpäin.


    • masentuu

      Mikä kaikki tietävä/näkevä sä luulet olevas,sitäpaitsi ihmisten asiat ei kuulu sulle millin vertaa.Pidä vaan omista himoistas ja pettämisistä / ei pettämisistä rätinkiä.

      • ja kuunnelkaa

        sydäntenne ääntä. tosin on ehkä ymmärrettävää, että kjiurkan tasoisen laulajan kuoltua pullahtavat esiin myös ehkä hieman vähemmän mairittelkevat seikat. näöin kävi john lennonille, elvikselle, jimi hendrixille, peter allgrihtille jne.


    • Kirkan fani

      Voin vahvistaa asian. Kirka ei pettänyt mua ja Paulaa kertaakaan.

    • eikä dokannu

      kaikenlaista sitä joutuukin lukemaan. petti tai ei, nyt jätti.

    • jfd

      He hakevat tukensa aina jostain tosi läheltä.

      • niinkin

        ja toisi läheltä, vaimosta, korttelikapakasta tai lätkämatsista.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe