skorpparin kaveruussuhteet

marmelaadi

Mitenkäs teillä muilla skorppareilla,pidättekö kavereihinne paljon yhteyttä?olen itse huomannut,että en pidä.en tiedä,johtuneekohan siitä,että en viihdy heidän seurassaan.olen mielummin sellainen,että tapaan sitä yhtä ja tosi hyvää kaveria.ja tämä tosi hyvä kaverini sattuu olemaan kaksoissiskoni.tiedän,moni saattaa sanoa,että viihdyt varmaan juuri sen takia hänen seurassaan paremmin,kun olette niin samanlaisia.mutta joskus tuntuu siltä,että kukaan kaveri ei viihdy mun seurassa.okei,ei ole tarkoitus itsesäälissä rypeä.vaan oikeesti,karkotanko mä kaikki kaverini tällä mun luonteellani,tai siis sitä mitä mä olen.hyviä puolia on h-tajunen,avoin,rehellinen,luotettava,suora...ja huonoja ujo,herkkä,arka ja hiljainen joissakin tilanteissa.nyttenkin on sellainen fiilis,että tekis mieli pyyhkiä koko tää teksti.eli siis miten mä saisin motivaatiota pitää kavereihin yhteyttä?tai noh,en tiedä voiko sitä noin kysyä..mutta kuiteskin...

15

3065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skopu

      Sama se täällä, muutamaan kaveriin jaksaa pitää yhteyttä. muihin vaan sillon tällön. Ei siitä ettenkö pitäisi heistä tai he minusta, ei vaan ole prioriteettinä. Ei kait se mitään haittaa, ollaan sovittukin kavereitten kanssa että kun halutaan nähdä niin otetaan yhteyttä. Ei sitä joka päivä tarvii nähdä. Puhelin ja netti kun on keksitty. ;)

    • myös (nainen)

      Menee ehkä jotenkin kausittain. Toisinaan on yhteyksissä toisen, toisinaan jonkin toisen kanssa.. Joskus sitten ei huvita kukaan, milloin mistäkin syystä. Väsyttää tai muuten on kiire tai yksinkertaisesti haluaa olla yksin jonkin aikaa. Olen huomannut vuosien mittaan, että on ollut yksi, joka on ollut ylitse muiden, oltu paljon yksissä ja sitten se hiipunut ja toinen on vaihtunut "ykköseksi". Kai siihen vaikuttaa elämäntilanteetkin. Minulla on kolme hyvää ystävää ja pari muuta

    • Scorpion-90

      Minun ystävyyssuhteeni kaikkien naispuolisten kanssa ovat aina ajautuneet ennemmin tai myöhemmin karille. Siksi suosin mieluummin mies seuraa tilanteessa kuin tilanteessa.

      Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin miestennielijä. Seurustelen yhden nuorukaisen kanssa, vietän aikaa tämän kavereiden kanssa ja paras ystävänikin on mies.

      Tämän taustalla kuitenkin voi olla se, että minulla on kaksi veljeä, iso ja pieni. Eli koko lapsuus ja nuoruus on tullut vietettyä miesseurassa. Suosittelen silti kokeilemaan vaihtoa naisista miehiin, jos alkaa tyttökavereiden kanssa yhteyden pito vähentyä. Kun on tarpeeksi seurustellut miesten kanssa voi motivaatio pitää yhteyttä parantua.

      • pipoli

        Joo minulla on aivan sama. Kaksi veljeä, molemmat tosin isoveljiä. Aina olen tullut miesten kanssa paremmin juttuun ja tällä hetkiset ystävät ovatkin melkein kaikki miehiä. Heidän kanssa voi olla rennosti ja rauhallisesti , ei tarvii koko ajan kuunnella jotakin tyhmää juoruilua jonkun vaatteista tai ulkonäöstä, naiset kun ovat niin kovin usein pinnallisia.


    • noususkorppari

      Olen aina tuumaillut itseksein, jotta elämäni aikana on tullut enemmän panostettua ystävyyssuhteissa tuohon laatuun kuin määrään ;).
      Olen kausittain melkoinen erakkoluonne ja tarvitsen sitä omaa tilaa ympärilleni. Kuten edellä kirjoittanutkin, joskus tuntuu että miesystävien kanssa tulee paremmin juttuun kuin oman sukupuolen edustajien.

      • skorpparinainen

        joo ystäviä on vähän mutta sitäkin rakkaampia en ystävysty helposti...viihdyn myös yksinkin =)


    • amanda07

      Olen tällä hetkellä kolmen viikon talvilomalla. Yksi vikko meni siskoni (parhaan ja ainoan ystäväni) kanssa etelässä. Nyt on vielä pari jäljellä ja huomaan olevani aika yksinäinen. Yleensä en yksinäisyyttä juuri huomaa, koska minulla on hyvä työyhteisö ja ihmmiset siellä. Sitten on yksi parikymmentä vuotta vanhempi kaveri ja kolme muuta siskoa. Olen luonteeltani aika ujo ja samalla itseriitoinen. Viihdyn omassa surassani, mutta pidän itseäni jonkinlaisena kummajaisena kun ei ole noita sosiaalisia suhteita enkä osaa luoda niitä. Häpeän jotenkin itseäni ja omaa puhumattomuuttani oudossa seurassa. Olo on kiusallinen ja tunnen syyllisyttä jälkeenpäin. Aina olen mokannut jotenkin. Todellisuudessa tiedän olevani ihan ok ulkoapäin katsottuna, mutta tämä "kuin olisin näkymätön kulkija" maailmassa.

      Amanda

      • "kiekolla ei ole keuhk...

        Jos joskus nettiä lukiessa eri deittipalstoja ja muita foorumeita surffailessa, niin nyt kolahti.


    • änimöl

      Yhteyden pitäminen ilman että näkee ihmistä kasvoitusten on nykyaikana tyypillistä, mutta ennen 1800 lukua ei ollut puhelimia. Ihmiset ovat lähetelleet kirjeitä rakkailleen jo satojen vuosien ajan... Tärkeintä on että sinulla on oikeita ystäviä ja ettäpyrit kommunikoimaan parhaalla mahdollisella tavalla niiden kanssa. Et voisi skorpionina kieltää olevasi vanhoillinen... Ainakin minulle ja Skorp.-tyttöystävälleni se on tyypillistä. Emme mekään pidä smalltalkista.

    • lapsi vastaa

      Päätä haluatko lähteä mökistä ulos vai jäädä sinne loppuelämäksesi seurustelemaan siskosi kanssa.

    • Skorpioni -71

      on mulla suht säännöllistä, hyviin ystäviin. No, huonoja mulla ei kyllä ookaan, koska ne ei sovi mun listaan millään tavalla. Hassua, tuntuu että on helpompi toimia vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa kuin toisten naisten. Muilla samanlaista? Enkä nyt tarkoita mitään iskemismeininkiä.

      • Scorpio85

        juttua..
        Eli jos siitä olisi jollekulle jotain apua, laitan tähän vähän omaa taustaa ja nykyhetkeä.

        Minulla on myös kaksi veljeä, yksi pari vuotta nuorempi ja toinen vähän vanhempi. Niiden kaa tuli peuhattua pentu ikä ja oli ihan loogista että minunkin kaverit ja ensi rakkaudet tuli niistä piireistä. Ekan poikakaverini kautta sain ekat "omat" kaverit. Eli he olivat jätkiä jotka olivat exäni kavereita. Mutta pitivät minua yhtenä "heistä". Ja vaikka suhde kariutui, heihin olen pystynyt vielä olemaan yhteydessä. Tuo oli aikaa kun vielä opiskelin. Silloin minulla oli myös parikymmentä tyttökaveria.

        Kuten sanoin, näihin minun jätkä kavereihin olen pystynyt olemaan yhteydessä kun haluan. Käytännössä, he asuvat minun kotipuolessa, itä-Suomessa, jossa käyn 2-5 krt vuodessa ja silloin yritän nähdä heitä. Tämä riittää heidän osaltaan.
        Noista tyttö kavereista "tunnen" enää pari kolme. Yhden kanssa ollaan kiinteästi yhteydessä (mm. s-postilla), mutta kahta muuta näen vain, jos he ehdottavat tapaamista. Tämä riittää minulle.
        Joskus minulla on "kiireitä" kun kaverini yrittävät soittaa ja laitan vain heille viestiä, että nyt ei voi vastata. Tuntuu pahalle, myönnän. Mutta silloin minulla vain on menossa se aika, etten vain VOI nähdä ihmisiä.

        Poikakaverini on oinas ja hänen ns. toinen olohuoneensa (jossa hän käy JOKA päivä) on baari. Siellä hän näkee aina n. 20 hyvää kaveriaan. En voi ymmärtää. Saati kestää sitä. Minulla on vain tämän vuoden aikana alkoholin kulutus kasvanut, mitä olemme olleet yhdessä. Onko ystäviä tullut lisää? Ei. Poikaystäväni muistaa aina humalassa mainita, kuinka ne kaikki ovat HÄNEN ystäviään. Mutta minua se ei haittaa. Vähemmän ihmisiä, joihin pitäisi yrittää olla yhteydessä vaikkei halua.

        Kyllä minä toivoisin, että minulla olisi hyviä ystäviä, joille kertoa kaikki. Mutta oman luonteeni tuntien en tekisi sitä. KUKAAN ei voi tietää minusta kaikkea..

        Mutta ystäviä/ hyvänpäivän tuttuja, eihän niitä ole koskaan liikaa.
        Tosin, olen työssä jossa 99% on miehiä ja niidenhän kanssa tulen kyllä juttuun. Hyvä sinällään. Huono, että erottelen aina työn ja vapaa-ajan niin tiukasti, etten voi (myöskään tämän mustis poikaystävän takia) nähdä heitä vapaalla.


    • RRRommi

      Kiitti todella hyvästä viestistä.
      Harmittaa kun olen niin skorppari.

    • timanttimies

      homoja,akoilleen vittuilevia paskoja,toki joku poikkeuski joskus löytyy.

    • DarkFly

      Vai tällästä tekstiä se marmelaadi on kirjoitellut :) T. Hänen kaksoissiskonsa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe