Varmaan väärä palsta, mutta kysynpä kuitenkin. Eli, ongelmani on seuraava. Jos poistan jonkun ihmisen yhteistietoluottelostani, näkeekö hän sitä selatessaan omaa yhteistietoluoetteloansa? Toiset sanovat kyllä, toiset että ei. Jos siis poistan exäni omasta luottelostani, huomaako hän että olen poistanut hänet? Torjumistahan ei näe, sen tiedänkin, silloin torjuttu näkee minut vain offlinenä, mutta entäs kun poistan koko tyypin? Kiitti etukäteen fiksummille :)
Mesengeristä
kysyttävää
9288
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 9
Vanhimmat
Jos poistat vain poistat hänet, niin hän voi aloittaa keskustelun kanssasi ja lähettää sähköpostia. Siksi microsoftin luomakunnanpösilöt tekivät esto -systeemin: hän näkee sinut yhteystiedoissaan aina offline, ei voi lähettää sähköpostia(tästä en ole varma) ja ei voi aloittaa keskustelua kanssasi.
Tuonhan jo tiesinkin kuten kirjoitinkin! Eli voisiko joku vastata kysymykseeni, en tiedä muutakaan paikkaa mistä kysyä???
näkee sinut offline tilassa.
Eikä tietenkään voi ottaa sinuun yhteyttä eikä lähettää mitään.
Sinulla taitaa olla ymmärryksessä vikaa.. Hän näkee sinut Offline -tilassa eikä voi lähettää sähköpostia
siihen tiliin, jolla olet hänet estänyt.
"Jos siis poistan exäni omasta luottelostani, huomaako hän että olen poistanut hänet?"
lähettää tekstari ja haistatella sitä kautta.
Voi muuten mennä pitkäänkin ennen kuin ilmaisusi huomataan.
sentään-> ymmärryksessäni ei todellakaan ole mitään vikaa. Kirjoitin että ymmärrän sen, että hän näkee mut offline. Nyt on kysymys siitä, poistunko hänen yhteystietoluettelostaan vaiko en, mikäli poistan hänet. Eli, tiedän että näyn offline mikäli TORJUN hänet. Mutta entäs jos sekä torjun että POISTAN kyseisen tyypin? Itse voin tarkastella omassa mesessäni kenen yht.tietoluettelossa olen. Eli kuka on lisännyt mut omaansa. Mutta jos poistan koko tyypin, kait sit sekin näkee et ei enää oo mun luettelossa. Tästä on nyt kysymys :)
itseäsi hänen listaltaan.
Listat ovat jokaisen koneella, eikä jollain palvelimella, jolloin tuo olisi mahdollista.
Ei voi muuttaa toisen koneella olevia tiedostoja!
tee toinen tili itsellesi. Lisää toinen tili luetteloon. Sitten poista toisen tilisi toisen luettelosta, kumman tahansa.