Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Toyota Kaivokselan huolto

ei pelaa

Mikä kumma on kun Kaivokselan Toyota huolto ei tunnu oikein enää pelaavan?

7

3411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • corolla vvti

      Se ole koskaan pelannutkaan, vaihdoin itikseen ja hyvin toimii.

      • mieltä

        Kokemukseni mukaan muutama vuosi sitten (-04).

        Vaihdoin autoni vaihtoautopuolella erehdyksekseni kyseisessä liikkeessä. Takuu korjauksia vaativia vikoja huomattiin jo kauppaa hieroessa ja ne sovittiin kirjallisesti myöhemmin huollon tehtäväksi.

        Huollon kanssa sovittiin aika jolloin auton toisin huoltoon vikojen korjaukseen ja se sujui hyvin sijaisautoa myöden, mutta sitten huollon kankeus paljastui reilun kolmen viikon kuluttua. Vaihtoautopäälikkö soitteli minulle ja kyseli mihin olin palauttanut sijaisauton avaimet kun sille autolle olisi ehkä ostaja.

        Minäpä ihmeissäni kun auto oli vielä käytössäni koska liikkeestäpäin piti ilmoitella milloin tilatut osat olisivat saapuneet ja asennettu autooni.

        No sitten ostamani auton vikojen korjaus lähti liikkeelle ongelmien kera.

        ( Verhoilu sotkettiin rasvaisilla käsillä, auton sisämatot läpimärät, vararengas hävinnyt, jne,jne...... !)

        Yhteys liikkeen toimitusjohtajaan toi selvityksen jälkeen puhelimitse pahoittelun virheestä sekä vararenkaan läheiseen matkahuoltoon.

        Oon aina välillä ajellut tamperetietä liikkeen ohitse muta en ole menossa enää kyseiseen liikkeeseen kaupoille.


    • pomo vaihtunnu

      Vielä muutama vuosi sitten Kaivoksela oli ylivoimaisesti paras huoltopaikka. Myös peltikorjaukset testienkin mukaan huippuluokkaa. Sitä vastoin Itis oli paskassa maineessa, typeriä työnjohtajia ja mokailevia korjaajia. Mutta maailma muuttuu. Mutta ikävä kuulla Kaivokselasta. Se oli pitkään todella hyvä. Onko pomo vaihtunut? Hyvän tilalle tullut joku nipottava pönttöpää. Niitähän tässä maassa riittää ja ne pilaavat lopulta firman maineen, kylvävät ravoa asiakkaiden keskuuteen. Se maine leviää kuin kulovalkea.

      • Timisore

        Juuri näin se meni. Seurasin lähituntumasta ja pomot vaihtu nipottajiin ja tiedättehän mikä valuu alaspäin...


    • Yxi Niistä

      Vaihtoivat ensin takuuseen polttoaineen ruiskupumpun. Muuten kiva mut olivat unohtaneet laittaa vettä koneeseen rempan jälkeen. Loppunesteet lorisi iloisesti.
      Seuraava kerta, vaihtoivat aven iskarit takuuseen.
      Kerkesin ajaa n. 200m malminkartanoonpäin ennenkuin kolina muuttui jo sietämättömäksi. Luulin että asentaja oli jääny lepolassessaan nukkumaan auton alle, mutta ei kuitenskaan. Pajalle takasin ajaessani ja autoa tj:lle näyttäessäni ilmeni että iskarin yläpään mutterit oli vedetty "sormimomenttiin" ja siten iskarin yläpäänmutterin ja sen kupin välys oli n.5mm eikä sitä tietenkään saisi olla yhtään.
      Pikahuollot sujuneet siellä aina hyvin.
      Käsittääkseni ne onkin omina yrittäjinään siellä, mutten ole varma.
      Varsinaisesta huollosta en tiedä muuta kuin ettei se varsin vakuuttavasti ole aiemminkaan toiminut.
      Nii ja siitä vaihtoautopuolesta, sieltä jos jostain saa sikamaisen huonon hyvityksen ainakin jos on uudehkoa tojoa vaihtamassa vielä uudempaan samanlaiseen.

    • palvelua

      Itse olen aina Kaivokselasta saanut loistavaa palvelua ja kaikki tullut kerralla kuntoon. Suosittelen myös muille Kaivokselaa. Toki aina tekevälle sattuu joskus... (mut jos ei tee niin ei satu = ) )

    • Uusi tojo alla

      Joo itse ostin uuden auton tuolta Kaivokselasta muutama kuukausi sitten .. Homma ei ole toiminut missään vaiheessa hyvin. Kaiken kanssa on ollut ongelmia. Rekisteröinnin kanssa, autoon laitettavien varusteiden kanssa, luovutuksen kanssa etc. Lisäksi ekassa huollossa autoa kolhittiin, luvattiin korjata ja korjattiinkin mutta huonosti. Autossa ei ole onneksi vikaa mutta palvelu on surkeata ja homma tökkii sektorilla jos toisellakin. Saisivat tehdä jotain. Itse en enää vie autoani tuonne huoltoon enkä suosittele sitä kenellekkään muullekkaan huoltopaikaksi.

      Autona Toyota on mainio, mutta huolto ja palvelu on huonontunut isoisssa liikkeissä. Siksi itse vien jatkossa autoni huoltoon ihan jonnekin muualle, Toyotalle kuitenkin että takuu säilyy.

      Kai se rajaton ahneus on iskenyt tuohonkin Toyotan palveluun pienellä rahalla yritetään saada homma toimimaan ja kiireellä ja tohinalla pilataan koko homma.

      Homma kuntoon niin maine palaa ehkä vielä joskus ..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1965
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1233
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe