MUSKA paljasti syyn

kuolemaan!!!

Muska on antanut Iltaehden perjantain lehteen laajan haastattelun rakkaan veljensä kuolemasta ja sen syistä. Hän sanoo veljen kuolleen äkisti ja syyksi sen, että "hän oli tehnyt niin pajon töitä". Tässähän se todellinen kuolinsyy tuli paljastettua.Tosin hieman kummaksuttaa, että miksi sisar toi asian julki? uusi levykö syynä? miksi leski ei tullut esiin ensin? Oliko Muskan esiintulo ihan välttämätöntä tässä vaiheessa, kun kuolemasta on jo sen verran aikaa...

15

5901

Vastaukset

 • Voi kuule mulle ensin jos jää niin muille. on haagerttien logiika jos eivät hyödy ,unohda koko kirkuilia sillä tämä noita akka on aivan sama mitä kirjoittaa ,sen uskottavuus on mennyt kymmeniä vuosia sitten jos vähänkin tiedätte taustaa.Sama koskee koko suku pellejä.

  • Siis mitä manneja?? Eihän Babizinin suku ole mustalaisia..... Kirkan mutsikin suuttui kun Kirka hengaili Remun kanssa joka on manne. Mut Onhan Anna Babizin naimisissa muusikon Henrin kanssa joka on mustalainen joten muksut puoliksi niitä...


  • ihmettelevä??? kirjoitti:

   Siis mitä manneja?? Eihän Babizinin suku ole mustalaisia..... Kirkan mutsikin suuttui kun Kirka hengaili Remun kanssa joka on manne. Mut Onhan Anna Babizin naimisissa muusikon Henrin kanssa joka on mustalainen joten muksut puoliksi niitä...

   muska ja miehensä kala-hande ovat koko ikänsä kiertäneet sätkää kuin kissa kuumaa puuroa. on siinä ehkäpä joku kerta tullut tupruteltuakin sätkää...ja onpa joku piipahdellut silloin tällöin lepäilemässäkin...joten kaikenlaiset lausunnot kaikenlaisista asioista jotka eivät itselle kuulu piipulliswen vertaa on valaistava ehkäpä tällaisia taustoituksia vasten. tai sittenn ei.


  • Minkä helvetin Haagerttien? Kysymys on siis venäläisestä emigranttiperheestä. (Jos et tiedä, kuten oletan, mitä emigrantti tarkoittaa, katso googlesta, jos osaat)

   Suosittelen sinulle myös äidinkielen kertauskurssia. Tuntuu olevan aika hakoteillä ihan alkeista lähtien. Noita-akka on yhdyssana.
   Pisteen jälkeen tulee kaksi välilyöntiä. Ja niin edelleen. Ärsyttää lukea moista paskaa ja vielä surkealla suomenkielellä kirjoitettuna. Blaah.


 • mä lehden luin. otsikoita silmäilin. en huomannut muskan kertovan yhtään mitään kirkasta. mistä tämä kohu. muska on kuningatar ja sillä sipuli.

 • Babitzinit rakastivat ja rakastavat toisiaan, he ovat olleet aina läheisiä keskenään.

 • Luin artikkelin joko Iltalehdestä tai Iltasanomista. Siinä Muska kertoo olleensa huolissaan veljensä keikkailujen määrästä ja
  pyytäneensä veljeään harkitsemaan keikkojen vähentämistä. Muskan suru on niin suuri että tuskin hän ajattelee maalliseen mammonaan liittyviä asioita.
  Oli niin tai näin. Kirka on poissa ja hän on kulkenut sen tien joka on hänen mielestään ollut oikea. Ahkera taiteilija joka aina muisti yleisöään.
  Ei ole merkitystä sillä minkä rotuinen on tai minkä uskontokunnan arvoja haluaa elämässään
  noudattaa, kunhan vain elää rakastaen.
  Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi.
  Itseäsi voit rakastaa oppimalla ja olla armollinen itsellesi.

 • ..jauhaa paskaa, tosiasia on se että sekä media että keikan järjestäjät kiinnostuu raadolla mässäilystä, eivät läheiset, mutta kuten Muskakin on artisti joka elää keikoista niin voiko sanoa ei, tiedän että Kirkan läheiset surevat häntä aidosti, joten pliis ei tällaista skeidaa, vähä respektiä siis.

 • ..lopeta se seiskan lukeminen, se ei ole jumalan sana ainakaan vielä.

  • eiköhän lopeteta tämä jauhaminen kirkan kohtalosta. hänen 90-vuotias äitinsä joutui sairaalaan, boris suree vankilassa, muska on surun murtama, paula sanoo, että ei ehkä pysty koskaan kertomaan kuolinhetkistä.
   kirkalla on viisi lasta ja boriksen dan-poika, meitä surevia fanejä kymmeniä tuhansia, kollegoja, krunikalaisia tuttavia, rosa, kirill oli suuri elämän taiteilija, joka ei tappanut edes hyönteisiä.
   pyydän, please, pliis, jättäkää hänet haudan lepoon...


  • jo sairaalaan kirjoitti:

   eiköhän lopeteta tämä jauhaminen kirkan kohtalosta. hänen 90-vuotias äitinsä joutui sairaalaan, boris suree vankilassa, muska on surun murtama, paula sanoo, että ei ehkä pysty koskaan kertomaan kuolinhetkistä.
   kirkalla on viisi lasta ja boriksen dan-poika, meitä surevia fanejä kymmeniä tuhansia, kollegoja, krunikalaisia tuttavia, rosa, kirill oli suuri elämän taiteilija, joka ei tappanut edes hyönteisiä.
   pyydän, please, pliis, jättäkää hänet haudan lepoon...

   Lammin kiitos sinulle jarjensanoista.

   Toivottovasti Mamma, puoliso, sisarukset ja lapset jaksavat etiapain ajan kanssa.

   Voimia heille kaikille.


 • muska vain muisteli veljeään.

 • olen ollut muskan kanssa sängyssä joskus 80 luvulla, ei ollut häävi pano, mutta joka karvaisesta tykkää ni onneaan kokeilemaan

  • Kuulostaa sairaalta haaveilulta, jota näemmä on jo jatkunut yli 20 vuotta.

   Jatka märkiä uniasi ja muista ottaa lääkkeesi.


 • Eikö kukaan tajua miksi Muska antoi haastattelun just nyt?????? Kertoi että paljastaa vihdoin (12v jälkeen) Kirkan kuolinsyyn!!! Tietenkin siksi että sillä alkaa kiertue kohta ja nyt saa ilmaista mainosta...Sano laulavansa Kirkan ja Sammyn biisejä,pelkkä mainoskikka koko touhu....Kyllä se Muskakin osaa!!!!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.