Vitun paska veikkaus

SMNM

VEIKKAUS - SUOMALAINEN VOITTAA AINA?

PAH! PASKAA!

Veikkaus vois nostaa sen pään sieltä perseestä ja lopettaa tollanen paska kusetus.
Lopettais kokonaan tollasen paskan toiminnan.
Sama PAF pokerisivusto. Kaikki noi on paskaa.
Kaikki veikkaukset muut uhkapelipaskat on silkkaa kusetusta.

Eli VEIKKAUS: Nostakaa se pää sieltä perseestä ja ruvetkaas vähän jakamaan niitä voittoja muillekin kun veikkauksen johtajille. Luulenpa että siinä käy juuri näin.

22

849

Vastaukset

 • Vähän sama fiilis näin lauantai iltana.

 • Sehän on kiinni valtiosta, joka omistaa Veikkauksen ja jonka virkailijat (sisäasiainministeriö) arpovat rivin ja valvovat itseään ja saavat pelaltut rivit ennen arvontaa tiedostoihinsa niin kenossa kuin lotossakin ja sen mukaan sitten rivit, joilla isoja voittoja ei heru.

  Kenossa isommat ja myös pienet voitot (palautuksia lukuunottamatta loppuivat kuin seinään ja voitonjaot pimitettiin vuosiksi. Minkä vuoksi luulette, että näin tapahtui?

  Kai niiden Veikkauksen ym. johtajien ja muiden työntekijöiden pitää joku palkkio saada, jotta pitävät suunsa kiinni, mitä oikeasti tapahtuu. Mutta mutta mutta kyllä se................, vai luulevatko, että mistään ei koskaan mikään vuoda?

  • Muilla peliyhtiöllä pelatut rivit ovat arvontaan asti Jurvan kunnan kassakaapissa.


  • Ei vuoda, kun mitään huijausta ei tapahdu. Niin se vain on.

   Mistä nämä kirjoittajat muuten ovat saaneet päähänsä, että Veikkauksen tarkoitus olisi jakaa rahaa?


  • eikun näin kirjoitti:

   Muilla peliyhtiöllä pelatut rivit ovat arvontaan asti Jurvan kunnan kassakaapissa.

   mutta kyseinen kassakaappi on ilman takaseinää.....


  • 7+6 kirjoitti:

   Ei vuoda, kun mitään huijausta ei tapahdu. Niin se vain on.

   Mistä nämä kirjoittajat muuten ovat saaneet päähänsä, että Veikkauksen tarkoitus olisi jakaa rahaa?

   Mitäs varten nää ihmiset pelaa, onks heidän tarkoituksensa vaan lahjoittaa valtiolle rahaa jotta se saa jakaa sitä herroille ja kaikenmaailman huu haa juttuihin?


  • Tä? kirjoitti:

   Mitäs varten nää ihmiset pelaa, onks heidän tarkoituksensa vaan lahjoittaa valtiolle rahaa jotta se saa jakaa sitä herroille ja kaikenmaailman huu haa juttuihin?

   Entä sitten? Eikö ole valjennut, ettei Veikkaus ole mikään sosiaalitoimisto?
   Eikä rahapelien pelaaminen ole mikään ihmisoikeus. Jos ei tarjolla olevat pelit miellytä, voit vapaasti olla pelaamatta. Valtiolla ei myöskään ole mitään velvollisuutta sallia pelaamista.

   Rahapelit ovat kaikkialla maailmassa asia, joka sallitaan vain rahankeruuta varten.


  • 7+6 kirjoitti:

   Ei vuoda, kun mitään huijausta ei tapahdu. Niin se vain on.

   Mistä nämä kirjoittajat muuten ovat saaneet päähänsä, että Veikkauksen tarkoitus olisi jakaa rahaa?

   Urheilun


 • eli myönnät avoimest, että rahapeleissä ei kenenkään edes ole koskaan tarkoitus voittaa mitään suurvoittoja? myönnät bluffauksen avoimesti..

  askel sekin oikeaan suuntaan.. nyt veikka ja paf vaan sitten luukut kiinni kansalaisaktivismilla.

  • Onko ihan pakko ihan avoimesti kertoa olevansa vähän hölmö ???


  • Mieluummin sinun kaltaisesi hölmöt Siperiana kansalaisaktivismilla.

   Suurvoitot ovat Veikkaukselle väline, ei tarkoitus. Väline, jonka avulla houkutellaan ihmisiä pelaamaan. Mutta huijausteorioissa ei ole järkeä, koska huijaaminen ei ole tarpeen. Pelit ovat joka tapauksessa yhtiölle kokonaisuutena voitollisia.

   Yritä ymmärtää tämä perusfakta: YKSIKÄÄN peliyhtiö missään päin maailmaa, yksityisessä eikä julkisessa omistuksessa oleva, ei pysyisi kauaa pystyssä eikä eikä sitä kannattaisi edes perustaa, jos pelien säännöt ja voittotodennäköisyydet eivät olisi sellaisia, että yhtiö ei käytännössä voi jäädä tappiolle. Ja siitä taas seuraa, että yhtiöiden ei ole järkevää huijata. Ei ole mitään järkeä ottaa kärähtämisen riskiä, kun voittaa joka tapauksessa.


 • hölmöt sulla on housuissas..

 • Niinhän se on. Voittotodennäköisyys on valitettavasti vitun pieni. Niin pieni, ettei sitä voi edes tajuta. Pitää ottaa silti huomioon, ettei veikkaus suinkaan vedä ihmisiltä välistä. Tottahan se on, että pitää yrityksen pysyä pystyssä. Ja Veikkaushan saa voittoa siitä kun ihmiset pelaa niitä pelejä. Pitää muistaa, että Suomessa on paljon Loton , Kenon , Eurojackpotin , Arpojen ja yms pelien pelaajia. Sitä paitsi kusetus olisi jo huomattu jotain kautta ja Veikkaukselta olisi evätty oikeus toimia Arvontapelien myyjänä. Fakta on se, että keskimäärin n.2-3 miljoonaa Suomalaista Lottoaa vuosittain. Suuri määrä ku miettii, että Veikkaus saa siitä takasinpäin. Fakta on myös se, että siinä on vaikea voittaa. Mutta niin se vaan menee. Jos ei halua tavotella päävoittoa ei kannata pelata ollenkaan. Yhtään mitään. Totta on myös se, että numerot tulee siitä vitun pallonmuotosesta koneesta hujan hajan. Eli ei niihin ole kytketty mitään sähköantureita, että tietyt pallot tulis sieltä vain. Ei vitussa. Eikä konetta ole muunneltu siten, että se toimis vastoin arvontatapaa. Ne tarkistetaan joka vuosi. Turha luullakaan, että Veikkaus kusettaisi ihmisiä. Joku on vaan joskus aikoinaan keksiny hyvän tavan tienata rahaa. Ja se on hyväksytty Ihan kuulkaas eduskunnassa, että saavat luvan tällaiseen toimintaan. SE ON LAILLISTETTU JA TODETTU, ETTÄ TÄMÄ KYSEINEN MENETELMÄ TOIMII JA SEN KEHITTÄJÄT OVAT LUVANVARAISIA. Ei mitään kusetusjuttuja. Ja jos jollain vituttaa suunnattomasti niin kannattaa olla sitten pelaamatta niitä pelejä.

 • Voi, voi. Sä et vaan osaa.

 • Ne on kyllä katsottu tietokoneella ennen arvontaa mutta arvonta on rehellinen

 • varoitus kaikkille veikkauksen automaatti ja pokerin pelaajille. 32000 € mennyt 3 vuoden aikana vitun huijauksiin, suurimmat voitot 2 € panoksilla 120 € ja isommilla ei pienintäkään voittoa. pokeripelit ei ole normaalia automaatin jakamaa vaan säännölliseti kenellä on pieninmmät pelimerkit voittaa millä korteilla tahansa. täyttä manipulointia mihin ei näköjään poliisihallituskaan puutu

 • pelasin vuoden vaihteessa Veikkaukselta voitettua rahaa yli 300 euroa KYMMENEN sentin panoksin voittamatta kaksiymppistäkään. Ihmettelin ihan vitosella mites näin rohmuaa rahat kun arvonta satunnaista ja vielä kotimaista laadultaan. Laskeskelin et vähintään 6000 pelattua kierrosta parissa viikossa. Se mainos minua pistää vitu**aa eniten. Pelaa maltilla pidetään pelaaminen kurissa yhdessä. Plaaah ! miten houkuttelevat herkkä uskoisia.

 • ei kai polhal mihinkään puutu, kun valtion mandaatilla kusetus on ihan just se juttu jotta saadaan valtion kassaan hynää edustajien lapin matkoihin ja sopparieläkevirkoihin veikan hallitukseen... kaikkea saa rahalla.. kusetuksenkin. pannaanko miljoona sullee..hs...
  bingossa pyörii taas raksinsaari vienanvanilja wilmariini ja muut VEIKAN omat nikit alias kermakerho - AINA OSUUU!!!

 • Veikkaus vie suomalaisilta rahat.. aina! Tekee huikeaa tiliä, antaa näennäisesti vähän yleiseen hyvään ja pistää suurimman osan omiin liiveihinsä. Lisenssien rahat menevät Maltalle, Gibraltarille ja Curacaolle.

  • Voi että;))))))))))))))))


  • Vuonna 2018 asiakkaille maksettiin pelivoittoina n.1,4 miljardia euroa. Arpajaisveroa yhtiö tilitti valtiolle 211 milj. euroa ja liiketoimintakumppaneille maksetut sijoituspaikkamaksut sekä myyntipalkkiot olivat 158,3 milj. euroa. Tiede, taide, kulttuuri ja urheilu saivat yli miljardin.


 • Eilen taas väliviikko, ei isoja voittoja lainkaan. Alkaa potin hivutus ja kenties rahastus. Silloin harvoin kun osallistuu, on tällainen viikko. Mihinkähän markettiin se jättipotti nyt jaetaan vaiko porukalle ympäri Suomen maan?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  117
  4887
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  123
  688
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  544
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  38
  492
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  449