Nämä tosifanit

vani vani

On kyllä riittänyt tätä itkiää täällä. Ihmisiä, jotka kuvaavat itseään tosifaneiksi. Itse voin sanoa olevani fani, mutten kuitenkaan koe olevani tosifani. En seuraa bändin jokaista liikettä. En omista kaikkia erilaisia painoksia samoista leyistä jne.

Silti ei tuottanut mitään ongelmaa mennä kuuden aikoihin aamulla jonottamaan. En todellakaan tiennyt etukäteen, moneltako olisi kannattanut mennä. No siihen aikaan oli vain kouralline porukkaa. Aivan hyvin olisi vielä seitsämältä ehtinyt jonon alkupäähän. vasta puoli kahdenksan ja kahdeksan välillä alkoi olla sen verran porukkaa, että taisivat jäädä ilman lippuja.

Missä sitten olivat nämä itkevät tosifanit, jos eivät edes reilua tuntia jaksaneet jonottaa? Tapa, jolla aivan takuulla, ilman mitään selittelyjen varaa, sai liput.

Olihan se täysin selvää, että liput menevät nopeasti ja täysin selvää, mitä piti tehdä. Silti jäädään kotiin netin ääreen ja odotetaan, että juuri itsellä käy se akuhea tuuri. Sitten, kun ei käykkään, itketän että trokarit vievät kaiken. Ihan niin kuin faneja ei olisi riittävästi.

On selvää, että aina on ihmisiä, jotka ostavat liput vain myydäkseen, mutta sittenkin niden osuus ei ole niin merkittävä tässä. Itse kuulun siihen varmasti isoon ryhmään, että en sen kummemmin kysellyt kavereilta meinaavatko mennä. Mutta, kun kerran jonotin 3 tuntia, ostin 6 lippua. näyttää siltä, että muutaman päätyy kavereille ja pari menee yleiseen myyntiin. Tai sanotaanko, pistän yhden tai kaksi yleiseen myyntiin.

Tuon jonotuksen jälkeen tämä on aivan reilu menettely. Joko vähän työtä jonotuksessa, tai vähän korkeampi hinta. NÄmä ovat ne varmat keinot lipun saantiin. Missä olivat nämä "todella lippua halunneet", jos minäkin siellä olin? No kun eivät olleet jonossa, ovat selvästi varautuneet siihen korkeampaan hintaan.

1

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiallista

      Täysin asiaa puhut.
      Ite heräsin aikasin ja meinasin mennä jonottamaan mut paikkakuntani lippujonos oli jo ennen seittemää n.50 ihmistä. Päätin sitte mennä kotiin ja yrittää netin kautta ja onnistuin liput saamaan (kentälle). Ite ostin kans neljä lippua. Ihan sen takia, että jos en saa vähän ylimääristä kahesta ylimääräsestä lipusta en tiedä onko rahaa lähteä Helsinkiin ollenkaan. Kaikki kun ei asua 100km säteellä pääkaupungista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe