mikkelistä tuli

tarjous sisään

50 000 euroo kun pelataan sillee sopivasti.

7

478

  Vastaukset

  • ei ole niin paljon rahaa

  • oisha se iha kiva jos kalpa hoitelis jukurit 3-0 otteluvoitoin, mut toisaalta haluisin jukurit liigaan...ens kaudel vois ottaa taistoja savon herruudesta! vaik ei se etelä-savo mitää oikeeta savvoo ees oo ;)

   mut mut, en tiiä, en ihmettelis jos sopupeliä ois luvassa.

   • se kiva jos kalpa veisi 3-0, harmi vaan kun ottelusarjan voittoon tarvitaan 4 voittoa


   • olishan... kirjoitti:

    se kiva jos kalpa veisi 3-0, harmi vaan kun ottelusarjan voittoon tarvitaan 4 voittoa

    no voi ku harmi


  • noni jukurit vähät välitti mestiksen mestaruudesta, mielessä pojilla kalpan kohtaamine, iha järkevästi toisaalta pelattu. mitä sitä "turhaan" itteesä väsyttämää enne kalpa-pelejä.

   jukurit ois kiva liigaan mut kalpa vie 4-1 otteluvoitoin ja se yks voitto jukureille tulee siitä ku kalpa ei jaksa nii tosissaa kaikissa peleissä pelata ku ei oo vaaraa tippua.

   eka peli kalpalle 12-0, toinen 15-2, kolmas 6-4, neljännen vie jukurit 10-1 ja viides peli katkasee jukureiden onnettoman pyristelyn, siinä tulos kalpalle 25-13. niin, ja siis noi luvut ei oo molareiden torjuntoja vaan maaleja.

   ens kaudella kalpa kerää runkosarjassa 70 pistettä ja välttää peränpitäjän paikan, koko ajan parempaan. pleijareissa kalakukkopojat nähdään kahen vuoden päästä, silloin kalpa raivaa runkosarjan sijalta 8 itsensä aina finaalipeleihin ja miten siellä käy, sen tulette näkemään sitten. en halua paljastaa kaikkea etukäteen.

   kalpaan tulee muuten ensi kaudelle ainakin viisi kovan luokan peluria, ja he ovat!: hyökkääjät andrei kostitsyn ja sergei samsonov montrealista ja teemu selänne anaheimista sekä puolustajat doug janik tampasta ja ville kymäläinen lekistä.

   yritin vongata inisijä sidney crosbya kalpaan mutta ei poika lähtenyt. tarjosin viiden vuoden sopparia ketsupilla ja kylmällä makaroonilla mutta hänellä on jonkinnäköinen allergia ketsupille.
   näillä mennään mitä on, säilytä kunniasi kalpa ja näytä jukureille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Kymäläinen filaan ja veks!

  • Mitä oon tästä Kymäläisestä kuullu, niin aivan kaamea puukäsi. Jalat ku tukit ja liike on ku arto laatikaisella. Jos lämäriä kerkee lähtee virittää, niin eikai se jouskari edes siniseltä maalille mene. Kalpa pärjäis paremmin, jos ei tämmöstä jätkää ota.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3373
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1804