Cube trilogia

Scifisti77

Moniko on täältä nähnyt kyseisen trilogian? Itse olen katsonut vain nuo kaksi osaa eli Cube:n ja Cube 2: Hypercube:n. Mielestäni näissä elokuvissa on jotain sellaista mikä tekee niistä melkoisen hienoja elokuvia. Siis tykkään kovasti. Olen ajatellut ostaa tuon trilogian mahdollisesti jossain vaiheessa.

Elokuvat osoittavat kuitenkin, että pienellä budjetilla voidaan tehdä onnistuneita elokuvia.

Scifisti77

8

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joiöhojshh

      Cube 2 ei mielestäni ole mikään hyvä elokuva. Kolmas oli jo sitten hitusen kiinnostavampi, vaikka jäikin kauas ensimmäisen osan tehosta.

    • KyleKatarn87

      Itse olen nähnyt kaikki kolme ja pidin kyllä itsekin Hypercubea kahta muuta heikompana tekeleenä. Mielenkiintoisia elokuvia kuitenkin. Muistaakseni ensimmäinen Cube perustui Kanadalaisen ohjaaja Vincenzo Natalin opiskelijatyöhön ja toteutettiin siis suht pienellä budjetilla, eli aika vaikuttavaa. Koko elokuvan ajan taidettiin käyttää muuten yhtä ja samaa kuutiota, jossa erilaisten huoneiden tuntu luotiin niinkin yksikertaisesti kuin vain värejä vaihtamalla. Yksi aika huvittava yksityiskohta on se, että vaikka tekijät ovat Kanadalaisia niin he kuvaavat koko Cube-projektin joksikin Yhdysvaltain hallituksen huippusalaiseksi kokeiluksi. Ja muuten, Cubessa esiintyvän David Hewletin voi nähdä myös Stargate Atlantiksen vakkarihahmona, jos näyttelijä sattuu kiinnostamaan.

      • Scifisti77

        Mielenkiintoinen yksityiskohta tuo David Hewlett. Siitä on aika kauan kun olen nähnyt tuon Cube 1:n joten en muista näyttelijöitä siitä.
        Omistan kyllä Stargate Atlantiksen kaksi eka kautta mitä on dvd:nä julkaistu. Mielenkiintoinen yksityiskohta kuitenkin. :)

        Scifisti77


      • KyleKatarn87
        Scifisti77 kirjoitti:

        Mielenkiintoinen yksityiskohta tuo David Hewlett. Siitä on aika kauan kun olen nähnyt tuon Cube 1:n joten en muista näyttelijöitä siitä.
        Omistan kyllä Stargate Atlantiksen kaksi eka kautta mitä on dvd:nä julkaistu. Mielenkiintoinen yksityiskohta kuitenkin. :)

        Scifisti77

        Olen itsekin SG Atlantiksen ekan kauden onnellinen omistaja ja aivan uskomattoman hyvin käsikirjoitettu ja kekseliäs sarja se todellakin on. Kakkosboxia en ole vielä tullut hankkineeksi, koska kärsin juuri nyt pahasta rahapulasta. Ostan sen varmaan muutenkin myöhemmin, sitten kun se on halvempi kun ei siinä suomenkielistä tekstitystä kerran ole. Älä siis paljasta mitään yksityiskohtia juonesta. =)


    • ******

      Tuo Cube on kyllä ehdottomasti yksi parhaista (jos ei jopa paras) elokuvista! Kävin sen aikanaan kattelemassa teatterissa, ja tuon trilogiaboxin ostin myös joku aika sitten.

      Kakkososasta en tykännyt, mutta kolmososa (Cube zero) kannattaa ehdottomasti katsoa. Yksi kysymys jäi vaivaamaan: Ovatko kolmososan Eric ja ykkösosan Kazan sama henkilö?

      • KyleKatarn87

        Eivät taida olla. Mielestäni Ericin paidassa ei lue Kazan niin kuin ykkösosan häntä muistuttavan hepun paidassa. Olen aika vakuuttunut tästä, joskaan en ole varma vakuuttiko juuri tuo yksityiskohta minut. Vaikea muistella. Pitäisi varmaan katsoa Cube Zero uudestaan.

        Ihmiset jotka hänet lopussa löytävät ovat ainakin eri henkilöitä (myös erinimisiä), joten jos he kuuluivat edelliseen ryhmään koehenkilöitä niin mitenköhän Ericin tai Kazanin olisi onnistunut selvitä siitäkin ryhmästä ainoana eloonjääneenä Cube ykkösen alkuun?

        Myös kuutiohelvetti johon he joutuvat elokuvan lopussa vaikuttaa eri paikalta; huoneet ovat eri lailla suunniteltuja.


    • Cubefanittaja

      Koko The Cube Trilogia on aivan loistava. Hyvää scifiä. Tykkäsin jokaisesta osasta. Jotenkin se kuution teema viehättää. En osaa sanoa miksi.

      • Veteranfan

        Eikös tuo CUBE ZERO ollut eräänlainen esiosa tuolle alkuperäiselle Cube leffalle? Ainakin loppuhuipennus viittaisi siihen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe