Oinasmies - ihan ihanako?

123

Hei, löysin oinasmiehen (14.4.52) netistä ja kinnostaa kovasti - yllättäen edelleen. Miten oinaiden kanssa on mennyt?

kyselee vesimies nainen 18.2.58

10

1666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vesimies-N

      Isäni ja veljeni ovat oinaita, heidän kanssaan olen aina tullut hyvin juttuun. Koko ikäni olen ollut isäntyttö ja veljen pikkusisko. Olemme aina samalla puolella, asiassa kuin asiassa, puolustan heitä ja he puolustavat minua. Kaveri piirini muodostuu myöskin enimmäkseen oinaista, jotenkin meidän ajatusmaailma on hyvin samanlainen. Ensirakkauteni oli myöskin merkkiä oinas, eikä minulla/hänellä ole mitään pahaa sanottavaa toisesta vaikka pitkäaikainen suhde päättyikin. Tiemme vain erosivat "ilman syytä"
      Olen muuten itsekin kuu-merkiltäni oinas, lienee silläkin jotain vaikutusta tähän "oinas-elämään." :) Mutta kyllä, uskoisin että nämä merkit tulevat hyvin toimeen keskenään.

    • nenna*

      Heipä hei!
      kerron vähän omasta tilanteestani eli itse olen vesimies ja poikaystäväni on oinas. Hyvin on meillä on kemiat pelannut yhteen ;)Suosittelen! Oikein kultainen tuo oinas! Go for it!!!

    • oinas M

      Mitä vanhempi pukki sitä kovempi sarvi! Mutta kyllä kai tuonikäisinä jo tulee toimeen olipa merkki mikä hyvänsä. Toisaalta vaikea menneisyys tietää vaikeaa tulevaisuutta.

    • juuuu

      Jos romantiikkaa kaipaat,ei paras merkki.Ahkera kylläkin ja avulias.

    • näin on

      15 vuotta oinaan kanssa. Aina yhtä kiva ja impulsiivinen. Parempaa kumppania en vosi kuvitella.

      Juu, liian itsepäinen se on ainoa vika.Siis itsepäisempi kuin minä.

    • mahdottoman

      hurmaava mutta itsekeskeinen ja kovakin jos vaaditaan.Oma asema ja raha lienee tärkeintä maailmassa tälle merkille,ikävä kyllä

      • vesinainen

        Yli kolmekymmentä vuotta oinaan kanssa, ja koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan. Sanoisin että veskari ja oinas ei ole kyllä paras mahdollinen yhdistelmä.


    • Kate83

      Oon vesimies nainen ja Mieheni on Oinasmies=).. On hyvinkin ihana=)..Hyvin huumorintajuinen,kekseliäs,ahkera ja ei anna periksi kovinkaan helposti,huomioonottava.. Ongelman tultua eteen puurtaa niin kauan ja yrittää uudestaan ratkaista ongelmaa jotta onnistuu=).. Itellä ois jo loppunut kärsivällisyys.. Huomaavainen,hellä=)..

      Kovia piirteitä on johtajatyyppi,luulee olevansa parempi/viisaampi kuin muut,letkautukset(jotka joskus satuttaa) ei ajattele joskus mitä sanoo) jälkeen päin pyytää anteeksi ettei tarkoittanut sitä=)..)..,hellä ja hetkessä kylmä,mielialan vaihtelut.. Jos asiat ei mene kuin hän suunnittelee,niin sitten kannattaa olla kauempana ja pysyä ihan hiljaa kunnes hän rauhoittuu ja kun hän on rauhoittunut,niin sitten vasta kannattaa kysyä mikä nyt on vialla.. ja pahinta on sanoo oinaalle kun hän on vihanen jotta "kyllä se siitä"..se vaan pahentaa asiaa.. Oon kokeillu,toista kertaa en yritä..

      Mutta kokonaisuudessaan kuitenkin tosi ihana,huumorintajuinen,rento ja hellä oinas on=).. Aivan ihana,hänen kanssaan aika ei tuu koskaan pitkäks,koska hän tekee mielellään koko ajan jotain projekteja,matkoilla nauran aina vatsa kippuras hänen jutuille ja hänen kanssaan ajan kulua ei enää edes huomaa=).. Kaikesta huolimatta hänen kokopersoonansa viehättää ja vetää puoleensa=).. On tuntunut jo kauan jotta hän on "se oikea"=).. Ollaa oltu yhdes jo yli 6kk ja tulevaisuutta ollaan jo suunniteltu jonkun verran=).. Ja yhteen muuttamisesta ollaa puhuttu monet kerrat=).. Tavattiin "se oikean kautta" muutaman kerran ja sitten alettiin oleen yhdes..26.9.2006=) ja aika on mennyt tosi nopeesti..vastahan me tavattiin=)..

      Hyvinkin kiinnostava ihminen tuo oinas sanoisin=)..Ja sen tavattuaan siit vaan ei pääse irti..=)..en kyllä koskaan edes haluais siitä irti=).. Ollaan hyvinkin onnellisia=).. Ollaanhan me vesimiehetkin hyvin arvaamattomia joskus ja on meilkin niit huonoi piirteitä.. kukaan ei oo täydellinen..enkä edes halua olla sitä ja varsinkaan kenenkään muunkaan..

      Onhan Oinas miehessä hyvinkin paljon heikkoiden merkkejä vaikkakin he eivät sitä itse myönnä ja kun oppii tuntemaan hänätä enemmän niin alkaa huomata mitä ne on=) ja tukea ja ymmärtää häntä kun hän visioi ja kertoo hyviä ideoitansa.. ja jos on hänen vertaisensa..niin hän päästää osalliseksi hänen elämäänsä ja haluaa jotta on hänen tukenaan ja elämässään jatkossakin=)..

      Siit voi olla varma kun Oinaan kans oot tekemises jotta mikään päivä ei ole koskaan samanlainen ja niinhän se pitää ollakkin=)..

      Jännitystä elämään ja eihän sitä koskaan tiedä mitä oinas keksii ja voi yllättää tavalla jolla olen ollut hyvinkin yllättynyt..sen olen tunnut huomaamaan=).. Varsinkin silloin kun sitä ei millään tavalla odota=).. Kuten puhelinsoitot (Hän tavallisesti soittaa viimeistään nukkumaan mennes ellei hän päivällä ole kerinnyt soittaa=)..)..Nykyään soittaa moneenkin otteeseen päivällä,kun ikävä iskee ja on jotain tosi tärkeetä asiaa ja muutakin=),joululahjan hän oli mulle ostanut ja viel oikeen aika kalliin=)..siin huomaa kuin tärkeä olen=).. Ja monia muita juttui=)..

      Mun oinasmies on toisaalta hyvinkin samanlainen kuin muut horoskooppimerkin miehet.. Hänen on vaikea ilmaista tunteitaan sanoilla vaan hän näyttää tunteet arkipäivän rutiineissä teoilla,jotta olen hänelle tosi tärkeä ja että hän rakastaa minua=)..Ja kiusaa hyvis rajois ja tietää missä raja menee,jotta en suutahda=)..

      Näin meillä kuta kuinkin ja hyvin menee=)!.. Ollaan hyvin onnellisia=)..

    • Nimetön

      jaa että ihanako! no kyllä,tai sitten ei!olen oinasmiehen kanssa liitossa toista kymmentä vuotta.ei helppo luonne,jotenkin ajaa aina omia etujaan,jotenkin itsekeskeinen.mutta on hänessä todella ihaniakin piirteitä,kun ne vaan saa kaivettua esiin.elikkä,ei kannata tähtimerkin takia jättää suhdetta väliin,onnea yritykselle!!!

    • 1983

      Itse vesimies nainen, naimisiin menossa oinas miehen kanssa.

      En nyt tiedä mitä tuo merkki hänen luonteeseensa vaikuttaa, mutta en olisi parempaa voinut löytää.

      Kate83 kirjoitti oikein osuvasti =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      137
      8424
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1383
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1145
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1136
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1047
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      137
      970
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      775
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      768
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      751
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      664
    Aihe