Miksi haluttomuudesta kärsii lähes aina nainen?

MTHS

No, otsikkohan melkein kertoo kysymyksen... Mutta on se oikeasti kumma homma. Onko valtaosa miehistä todellakin niin shaissea (epäilen suuresti), ettei naiset innostu, vai mikä on? Suomalaiseen kasvatuskulttuuriin vetoaminen tuntuu aika kaukaiselta. Miksi naiset yleensäkään eivät voi toteuttaa fantasioitaan miestensä kanssa? Eihän se vaatisi muuta kuin sen, että kertoisi suoraan mistä haaveilee ja mitä haluaa. Ja mitä häpeämistä siinä on kertoa omalle puolisolleen haluistaan?

Mutta se pointti, miksi lähes aina se on nainen, jolla on niin vaikeaa ja joka ei halua?

4

1323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos haluat halukkaan naisen

      Nuoresta tytöstä asti täytyy huolehtia maineesta, jos vaikka vähän on kiinnostunut pojista niin johan huoraksi haukutaan. Seksin harrastaminen kuulemma kamala juttu jos ei tosi rakkautta. No sitten odotetaan sitä rakkautta, silloinhan seksi on kuulemma taivaallista ja ei välttämättä haukuta huoraksi jos pitkään seurustele saman kanssa. Tosirakkaus tuleekin lopulta ja aletaan sekstamaan. Alussa tietty jännää ja ihanaa, mutta sitten huomaa että eihän se kuitenkaan loppujenlopuksi muuta halua kuin sitä pillua. Kaikki muu tehään vain sitä varten että sais pillua, ei sen takia että rakastaa. Naisen rakkaus vähenee ja eihän silloin saa enää rakastella kun ei ole kunnon rakkautta, sitähän jankutetaan nuoresta tytöstä asti.

    • ihan legendaa....

      Siis että nainen on yleensä se haluton. Ho-hoijaa!

      Kommentit omalla kohdalla kysymyksiisi:

      "Miksi naiset yleensäkään eivät voi toteuttaa fantasioitaan miestensä kanssa?"

      Vastaus: Mies ei ole kiinostunut seksistä, vaivautuu fantasioista eikä ole ollenkaan halukas kokeilemaan mitään.

      "Eihän se vaatisi muuta kuin sen, että kertoisi suoraan mistä haaveilee ja mitä haluaa."

      Vastaus: Ensin toivoo, että toinen tajuaisi vertauskuvista. Sitten kertoo suorasanaisesti. Eli mies tietää, muttei lähde mukaan leikkiin.

      "Ja mitä häpeämistä siinä on kertoa omalle puolisolleen haluistaan?"

      Vastaus: Ei mitään, puolison kanssa juuri näitä fantasioita haluaa toteuttaa. Eikä kysymys ole kohdallani edes mistään hulvattomista asioista, vaan ihan perusjutuista.

      Lopputeksti: On raskasta elää miehen kanssa joka ei ole seksuaalisesti kovinkaan kiinostunut, vaan antaa harvakseltaan koska on "pakko".

      En uskonut koskaan että tällaista voi olla. Aluksi mies antaa, jotta saa naisen omakseen ja sitten kun tavoite on saavutettu, niin seksi hyytyy. Kammottavaa. Asia on varmasti tuskainen kenelle tahansa jonka puoliso on haluton. On sitten itse mies tai nainen.

      Harmi että parisuhteita muodostuu seksuaalisesti "eriparisten" välille. Minusta haluttomat fuskaavat kumppaneitaan antautumalla aluksi seksiin. Se on väärin ja petos. Sanoisivat heti aluksi ettei se ole heidän juttunsa, koska jokaiselle löytyy kuitenkin se kumppani, jonka kanssa toiveet ja tarpeet myös seksin suhteen ovat samanlaiset ja toisiaan täydentävät.

    • haluton

      Koska haluan että joskus mies viettelee minut ja näkee edes vähän vaivaa minun vuokseni. Ei riitä että virittelee ensin itsensä valmiiksi netissä pornokuvien avulla ja sitten kouraisee haarojen välistä, ei kyllä kuumene muu kuin päänuppi. Me naiset kaivataan pikkuisen enemmän huomiota, kohtele naistasi kuin kuningatarta edes joskus.

    • siksi että

      Eikö tätä oikeesti kukaan hoksaa ikinä?!Ne on ne hormoniehkäsyt,vie itseltä halut ihan täysin,nekin kun on hormonien vaikutusta panetukset...Toki huomioimaton mies ja vaikeat elämäntilanteet voi myös olla syynä,mutta jos ei minkäänlaisia tuntemuksia housuissa ole niin mielestäni saaataisiin useammin ottaa huomioon hormoniehäisyn vaikutukset..Ennen hormoniehkäisyn käyttöä haluja riitti vaikka jokapäivälle,ja aloitettuani ehkäisyn hiipuivat halut olemattomiin kivulias ja kuiva alapää. Tätä kesti n. pari vuotta,kunnes tilanteeseen lopen kyllästyneenä lopetin hormoniehkäisyn,ja johan taas maistuu;) En ole seksuaalisesti lainkaan oma itseni käyttäessäni hormonaalista ehkäisyä.Että tämmöinen tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1899
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1854
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1845
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe