Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KaksosM ja KaksosN

Hulluako

Mitenkä mahtaa sopia yhteen kaksi kaksosta ja vieläpä samana päivänä syntyneet? =D

7

1694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päätön ja kipeä suhde

      ei ei ei ei ei.

    • kyllä!

      Kyllä kaksoset sopivat toisilleen kunhan eivät ole liian samankaltaisia ja sitähän eivät nais ja mieskaksonen yleensä ole.

      Kaksospari parhaimmillaan täydentää, inspiroi, tukee ja täyttää toisiaan erittäin hyvin; kun toinen on maassa, toinen jaksaa tsempata, kun on tylsää jompikumpi keksii jotakin tekemistä tms. kun toisella menee lujaa, toinen jarruttaa ja keskustelut ja seksi tyydyttää kumpaakin.

      Se minkä olen huomannut kaksosliitoissa, on intohimon ja tietynlaisen spontaanisuuden säilymisen "ikuisuuksiin" ja ne ovat hyvi' påerusteita kaksosen parisuhteelle.

      Puhun 30 vuoden kokemuksella. Mies on ihana maskuliininen kaksosmies; hellä, urheilullinen meneväkin mies, jota tosin on saanut toppuutella yms. vuosikaudet. Toisaalta hän vetää minutkin "nautiskelijakaksosen" mukaan toimintaan ja arvostaa henkistä viriliteettiäni sekä myös naisellisuuttani.

      Ongelmia on ollut, mies puhuu vähän mutta tekee sitäkin enemmän kun taas minä puhun paljon ja teen vähemmän. Joskin roolit on olleet hyvin selkeät alusta asti ja hyvin perinteiset. En tykkää mistään autoon, remontointiin, urheiluun tai fysiikkaan liittyvästä ja mies hoitaa sen puolen. Mieheni taas ei tykkää ruuanlaitosta, siivouksesta (apumiehenä kyllä toimii), sisustamisesta tai shoppailusta ollenkaan ja minä saan rauhassa hoitaa nuo asiat.

      Eli onnea vain valinnalle!!

    • oho..

      kymmenen vuotta yhteistä taivalta. yhtään tylsä päivää ei ole ollut. myös poikamme on kaksonen joten vilinää riittää kotona ja muualla. suosittelen ehdottomasti. kukaan muu ei ymmärrä toista kaksosta yhtä hyvin kuin toinen kaksonen.
      meilläkin on perinteinen kotityöjako, mies hoitaa auton, ikkunanpesut ja imuroinnin, minä tiskaan, laitan ruokaa ja pesen pyykit. onnea vaan ja pitkää pinnaa tulet tarvitsemaan ;-)

    • 2xkaksoset

      Kaksoset sopivat täydellisesti yhteen. Me ollaan oltu toistavuotta vasta yhdessä, mutta suhde vaan paranee koko ajan. Me ollaan molemmat innokkaita liikkumaan, tekemään yhdessä ruokaa, mökkeillään yhdessä jne. yhtään tylsää päivää ei ole ollut. En tiedä sitten, jos asuittais yhdessä, mutta tällä hetkellä ollaan kaikki vapaa-ajat yhdessä. Minä olen vilkaampi ja puheliaampi osapuoli, mies vähän jäyhempi, mutta puhelias myös. Meillä hellyys ja lähellä olo on kummallekin tärkeitä ja ollaan paljon sylikkäin ja seksi, se on taivaallista.

    • Sopii täydellisesti

      Yhteensopivuus: Kaksonen & Kaksonen

      Kahden kaksosen suhde vaikuttaa välillä neljän persoonan temmellyskentältä. Suhde ei ole ainakaan koskaan tylsä ja molemmat kaksoset suhtautuvat elämään älyllisesti kiinnostuneina. Kaksonen arvostaa vapautta ja kokemusten laajaa kirjoa, molemmat nauttivat keskusteluista. Älykkyys ja uteliaisuus tekee heistä näyttävän ja mielenkiintoisen parin, joka viihdyttää sekä itseään, toisiaan ja kaikkia ympäröiviä ihmisiä. Jos molemmat osaavat toimia yhdessä, suhde on onnellinen.

      Kaksoset on pelaaja, joka suhtautuu elämään sarkastisesti, kyseenalaistaen ja huumorilla. Ongelmia syntyy silloin, kun jompikumpi tai molemmat ovat haluttomia ottamaan suhdetta kovin vakavasti. Kevytmielisyys ja naurava suhtautuminen maailmaan on kuitenkin se sama asia, joka viehättää kahta kaksosta toisissaan. Kaksonen kyllästyy helposti ihmisiin ja tilanteisiin, mutta samanlaisen ihmisen kanssa kaksonenkin voi elää kestävässä parisuhteessa.

      Kaksosen planeetta on Merkurius. Merkurius edustaa kommunikointia ja nopeaa älyä. Kaksi kaksosta voi puhua päivät ja yöt ympäriinsä ilman, että kumpaakaan edes huimaa. Kommunikointi on kaksoselle niin luonnollinen asia, että autiolle saarelle joutuessaan kaksonen ottaisi mieluiten juuri sen toisen kaksosen mukaansa. Merkurius on kommunikaation lisäksi myös matkaamisen planeetta, mikä antaa kaksoselle tarpeen nähdä jatkuvasti uusia asioita, paikkoja ja ihmisiä. Molempien lyhytjännitteisyys voi johtaa samanaikaisiin loppuunpalamisen tunteisiin, jotka eivät kylläkään kestä pitkään. Jotain ihanaa uutta löytyy taas todella nopeasti.

      Kaksi kaksosta muodostaa ihastuttavan neljän persoonan suhteen. Kunhan kaksoset oppivat tekemään kompromisseja sekä omien tuntemusten että toistensa kanssa, ei riitoja synny kovin usein. Kaksonen huomaa nopeasti tappeluun jouduttuaan, ettei se ole hyödyllistä, kannattavaa tai millään mittapuulla kehittävää. Parasta kahden kaksosen suhteessa on valtaisa älyllinen energia ja stimuloivuus. Molemmat nauttivat toisen olemassaolosta valtavasti ja kokeminen sekä asioiden saavuttaminen on helpompaa yhdessä kuin yksin.

    • kaksosnainen -80

      no me ollaan kaksosia molemmat viisipv ikäeroa ja hmm..onhan meilla myrskyisää ollut ..mutta kaiken jälkeen kesällä naimisiin..joten suosittelen :)

      • Kaksosmiäs

        Toista vuotta olen leidini kanssa ollut, itse olen syntynyt 8.6. ja kihlattuni 7.6. Välillä myrskyää ja välillä mennään pilvissä. Minä olen meistä kahdesta lyhytpinnaisempi (erittäin) ja "hullumpi" kaikin puolin, naiseni on vakaampi persoona ja hyvä näin! Saimme ensimmäisen lapsemme helmikuussa. Kaksosmaisen vauhdikkaasti olemme suhteessamme edenneet, puolen vuoden seurustrelun jälkeen kihloihin ja lapsikin alta kahden vuoden. Päivääkään en vaihtaisi pois.
        Vielä kun oppisi puhumaan ns. tärkeistä asioista kumppanin kanssa, niin avot! Muuta puhetta riittää kyllä yllin kyllin.
        Suosittelen muillekin kaksosille tällaista parisuhdetta, älyllistä vastusta löytyy kerrankin tarpeeksi;-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe