Sakkorysä

ParPat

Sheriffillä ei ole linjaa, kun ei saa kertoa, missä minun ja monen muunkin mielestä on yksi pääkaupunkiseudun sakkorysistä. Se on McDonalds. Jos sheriffi poistaa tämänkin viestin, hän voisi samalla kertoa, miten se rikkoo sääntöjä.

20

4616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • McDonitsi

      Onko jokin tietty mäkkäri erityisen paha rysä?

      • Pat Trulli

        Töölön ns. Rokki-Mäkki on sellainen, jossa ei hevin valvontasopimuksia synny. Valvontafirman merkinnät ovat keskellä olevan pömpelin seinällä - pienellä präntillä, pelkästään suomeksi. Pimeällä tai sumulla niitä ei näe edes läheltä. Alueelle tulee monta väylää, joilla ei törmää yhteenkään p-firman kylttiin. Tässä mielessä rysä on harvoin havaittavissa.


      • Markus C

        on myöskin sakkorysä


    • kaukaa

      Hyvä tietää. Kierrän kaukaa kyseiset mäkkärit. Etsin paikan missä saa asioida rauhassa. Eiköhän niitäkin vielä jossain ole.

    • Lauri-Leksa

      Ala-Tikkurilan mäkkäri Lidliä vastapäätä on myös rysä; siinä on vain pieni kyltti käännyttäessä tieltä pihaan, ja kyseinen paikka on sen verran vilkasliikenteinen että auton saa kylkeen jos käyttää huomionsa yksityisoikeudellisten konkludenttisten sopimustekstien tiiraamiseen.

      • autokaistaa

        asiakkaana autokaistalta parkkiin ja naps... ei mitään lappua missään, että kiitti vaan parkpatrol ja Mäkki


      • Rehellinen.
        autokaistaa kirjoitti:

        asiakkaana autokaistalta parkkiin ja naps... ei mitään lappua missään, että kiitti vaan parkpatrol ja Mäkki

        Enpä kokeile. Kokeilen vaikka Hesburgeria tai jotain muuta paikkaa, joka ei turvaudu oman käden oikeuteen.


      • ei enää mäkille

        syämään! Alatiksin mäkillä on kyltit 10m sivuilla ja kun ajaa sisään ei mitenkään voi huomata niitä. Samoin Tuusulantien varressa on kyltti keskellä ei yhtään mitään!
        Aion boikotoida McDonaldsia niin kauan kuin he pitävät tuota järjestelmää yllä. Ei ole kovinkaan hyvää asiakaspalvelua, jos et huomaa merkkejä ja missään ovissa tms. paikoissa ei ole huomautusta ja kun käyt syömässä, niin lasku on kovempi kuin gourmet ravintolassa viinien kera.
        Liittykää kaikki tähän boikottiin ihan periaatteessa. Tuskin kukaan tahallaan jättää parkkikiekon laittamatta, varsinkaan kun sitä ei ennen ole tarvinnut laittaa ja mitään järjellistä syytä moiseen ei ole.


    • 5min?

      Parkpatrolin vartioima Herttoniemen mcdonals se vasta järjen huippu on, asiakasparkissa voi olla 5min tai rapsahtaa 40€, eli 5 min, miten ihmeessä kiekolla 5 min edes merkataan kun 30 min on minimi, aika hyvä hinta parkista.

      • kiekkoko

        jos kiekkoa tosiaan vaaditaan käytettäväksi,niin kannattaa mennä paikalle minuutin yli tasan tai minuutin yli puoli,näin tosiaan saa sen puolituntia eikä siitä voi sakottaa edes ..........


      • frgthjukol

        Maksullisella pysäköintipaikalla ei kiekkoa kuitenkaan säädöksen mukaan käytetä, joten mistä laskutetaan kun paikanhan piti olla ilmainen (siis oltava ilmainen jos vaaditaan kiekon käyttöä).


      • ja mitä löysinkään?

        Olette unohtaneet mainita kokonaan, että kyseinen paikka on autossa tilaustaan odottaville! Eli mitä ilmeisemmin tilaat luukulta sapuskaa ja menet odottamaan autolla kyseiselle paikalle.
        Jos puhutte asioista täällä niin puhukaapa oikein niistä.


      • Liikennemerkki ratkaisee
        ja mitä löysinkään? kirjoitti:

        Olette unohtaneet mainita kokonaan, että kyseinen paikka on autossa tilaustaan odottaville! Eli mitä ilmeisemmin tilaat luukulta sapuskaa ja menet odottamaan autolla kyseiselle paikalle.
        Jos puhutte asioista täällä niin puhukaapa oikein niistä.

        Vaaditaanko liikennemerkissä, että tilausta odottavan täytyy istua autosa? Rokkimäkin vastaavassa paikassa ei vaadita. Eikä vaadita käyttämään kiekkoa.


    • Anonyymi

      Mikä parkkifirma sakottaa?

      • Anonyymi

        Ala-Tikkurilan mäkkärissä


    • Anonyymi

      AP on sakkomagneetti 🤣

    • Anonyymi

      SELONOTTOVELVOLLISUUS 🤭


      'Pysäyttämistä, pysäköintiä ja pysäköintikiekon käyttöä ja joutokäyntiä koskevat säännökset on tunnettava. Vastaavasti ajoneuvon kuljettajan tulee tarvittavissa määrin ottaa selkoa asianomaista paikkaa koskevista liikennemerkeistä ja muista järjestelyistä.'


      https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100223

      • Anonyymi

        Pysäköintiä koskevan sopimuksen tekee autoa kuljettava henkilö, ei auto. Auton omistus ei ole maksuvelvollisuuden peruste. Maksua vaativan yhtiön on lähtökohtaisesti pystyttävä osoittamaan sopimuskumppani eli auton kuljettaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pysäköintiä koskevan sopimuksen tekee autoa kuljettava henkilö, ei auto. Auton omistus ei ole maksuvelvollisuuden peruste. Maksua vaativan yhtiön on lähtökohtaisesti pystyttävä osoittamaan sopimuskumppani eli auton kuljettaja.

        'Näyttöenemmyysperiaatteena tunnetun teorian mukaan tuomioistuimen tulee perustaa tuomio sellaiseen seikkaan, jota voidaan jutussa esitetyn näytön perusteella pitää vastakohtaansa todennäköisempänä. Tutkimuksessa osoitetaan, että riita-asioiden normaalinäyttökynnyksenä tulee soveltaa näyttöenemmyyden vaatimusta, ja että näyttöenemmyysperiaatteen edut ovat painavammat kuin siihen kohdistettu kritiikki. Tutkimuksessa osoitetaan, että näyttöenemmyysperiaate ei ole ristiriidassa todistelua koskevan OK 17 luvun säännösten kanssa. Teoksessa tarkastellaan normeja, jotka sääntelevät sitä, miten näytön arvioinnin kohteeksi tulevat hypoteesit sopimuksenvaraisessa riita-asiassa muodostuvat. Lisäksi tarkastellaan Suomen ja muiden Pohjoismaiden oikeuskirjallisuudessa esitettyjä näkemyksiä näytön riittävyysarvioinnista sekä tilanteita. joissa näyttöenemmyysperiaatetta ei voida soveltaa, ja esitetään näitä tilanteita koskevia tulkintasuosituksia.'

        Oikrustiede kehittyy 🤭


      • Anonyymi

        Et sitten vaivautunut kertomaan, että tuo esitys ei koskaan edennyt käsittelyyn. Sen korvasi uusi laki pysäköinninvalvonnasta 727/2011. Siitä ei moista käsitettä löydy, koska laki koskee vain julkisen vallan käyttöä ja pysäköintivirhemaksukäytäntöä. Onneksi joku jossain tuli järkiinsä...


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe