Kaksosnaiset: Minkälainen mies saa....

Utelias

Siis minkätyyppinen mies saa teidän päänne "sekaisin" tai mitä pitää miehestä löytyä jotta kiinnostuksenne häntä kohtaan herää?

10

3797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JOKU

      Kaksosnainen valitsee itselle miehen, joka on henkisesti samalla aaltopituudella. Miehen, joka osaa käyttäytyä herrasmiehen tavalla. Kun kemiat kohtaavat, on oikea ihminen osunut kohdalle ja silloin pää taitaa tuntua menevän sekaisin. Mutta kaksonen on jalat maassa oleva ihminen ja hän osaa pois sulkea väärät kohdalle osuvat ihmiset hyvinkin taitavasti. Luonteeltaan kaksosnainen kaipaa tasapainottavaa miestä rinnalle, koska silloin hän on myös itse tasapainossa ja hänen parhaat luonteenpiirteet pääsevät esille. Keskustelutaito on hyvin tärkeä asia, sillä kaksonen tykkää syvällisistäkin keskusteluista. Luotettavuus kuuluu myös asioihin, joita kaksosnainen arvostaa kumppanissaan. Siisti ulkonäkö ja koti, miellyttää kaksosnaisen silmää, koska hän myös itse huolehtii yleensä ulkonäöstään ja pitää kotinsa siistinä ja kauniina. Mies, joka löytää yhdessä keinoja erilaisiin elämässä eteen tuleviin tilanteisiin, tekee myös itse ehdotuksia ja ottaa huomion myös kaksosnaisen, tehoaa usein. Hellyys, läheisyys ja aito rakkaus on suhteessa tärkeää, joten kulissiliittoihin hän ei taida suostua. Tärkeintä ei ole miten iskeä, vaan kemioiden kohtaaminen. Aivan varmasti, hän ei suostu kaikenlaisiin edotuksiin, joten tarkkana kannattaa olla. Kaksoselle sopii esimerkiksi leijona, vaakakin ehkä.

    • minä täällä

      Miehen pitää olla haastava, ei liian helppo saalis vaan sellainen jota pitä hieman jahdata. Ja roikkujat tippuvat kelkasta heti.
      Kommunikaatio taidot pitää olla kohdallaan, tuppisuun kanssa ei tahdo jaksaa.
      Ulkonäöllä ei ole suurta merkitystä, tosin ruman miehen kanssa en ikinä voisi olla, ei siis liian komea eikä liian ruma, tavallinen mukava hymyilevä suomalainen mies.
      Siisteys kotona ja ulkoisesti on tärkeää, likaisuus on vastemielistä.
      Tulimerkit sopivat mielestäni hyvin kaksoselle.
      Itselläni meni pää sekaisin oinasmiehestä, joka on todellinen tulisielu ja riippumaton...ja toisaalta taas herkkä ja sympaattinen.
      Kauris ja härkä ovat liian tylsiä.

    • tosikot ei kiinnosta

      Hauska, huumorintajuinen ja suulas pitää miehen olla, jotta kaksonen kiinnostuu. Puhumalla kaksonen vietellään, siis keskustelemalla kaikista maailman asioista, ei puhumalla ympäri.
      Mitä paremman väittelijän löydän sen ihanampaa, en kyllästy sellaiseen koskaan. Ulkonäkö ei merkitse mitään päin vastoin, itseään täynnä olevat miehet ei kiinnosta.

    • kaksoismuru

      ....ja olo hervottomaksi totaalisesti kuuntelevasta ja kuulemaansa eläytyvästä, rehellisen katseen, rauhallisen olemuksen omaavasta, laajakatseisesta, suurisydämisestä jolla on selkärankaa (lue aitoa sydämen lämpöä ja ihmisrakkautta, oikeudenmukaisuutta sekä kunniotusta yksilöä kohtaan) joka ei pelästy kaksosen tempperamenttisestä räiskyvyydestä ja sanavalmiudesta. Antaahan kaksosnainen takaisin ihailevia katseita suurilla silmillään joissa on elämän syke ja iloinen, haastava pilke. Miehen kyky keskustella kaikista asioista sekä kohteliasuuksien antaminen kaksosnaisen itsestään huolehtimisesta joka näkyy hänen raikkaassa olemuksessaan on myös sitä palautetta joka saa vastakaiun aikaan aitoa rakkautta etsivän intensiivisen kaksosnaisen herkässä sydämessä.Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on myös kyky ymmärtää, että kaksosnaisessa on kahdesta viiteen eri naista yhdessä pakkauksessa...ikinä ei tule yksitoikkoiseksi elämä kaksosnaisen kanssa. =))

    • ole päiväuni minulle

      Iherra, IIperverssi, IIIsovinisti
      ...vaakamies

    • kaksosnainen

      Miehessä pitää olla vähän ruutia, muttei liikaa.
      Sellainen, joka ajattelee asioita omalla päällään. Sellainen, joka osaa huomioida muitakin. Ja sellainen, jonka kanssa voi sekä keskustella, että väitellä asioista.

    • saa pään sekaisin

      Mies joka on älykäs eli hoksaa asioita, on kohtelias, arvostaa naisia ja osaa tehdä miesten hommia. Ehkä hieman vanhanaikaista ajatella näin mutta miesihanteeni on maskuliininen mies, jolla on kuitenkin järki ja tunteet kohdallaan. En kaipaa mitään muskelimassa tai öykkäsiä joka esittää miestä olematta sitä kuitenkaan korvien välistä.

      Kaksosnaisesta saa ihanan, lämpimän, kekseliään ja haasteellisen puolison jos vain osaa ja uskaltaa olla oikea mies.

    • kaksosnainen 18

      no huumoria pitää olla. kaksimielisyys on paheeni :D
      vitsi mielessä. keskustelutaitoinen, ettei tarvitse tyyliin kiskoa sanoja toisen suusta. hieman rauhallisempi kuin minä =) iloinen ja elämänmyönteinen, mutta toisaalta olen itse niin energinen, että saan monet hieman positiivisemmiksi läsnäolollani. mukava ja fiksu, joka ajattelee asioita eikä vaan oleta asioiden olevan luonnostaan jotenkin.

    • miu

      Pitää tiettyä etäisyyttä. Eli ei saa roikkuu koko ajan lahkeessa:) Pitää olla jotain salaperäistä ja saavuttamatonta. Välillä täytyy osoittaa oikeesti kiinnostus, sit taas vetäytyä:)Kaksosnainen kyllästyy todella helposti;)

      • Kaksosnainen

        Miehellä tulee olla älyä,keskustelutaitoa, mutta ennen kaikkea ja ennen kaikkea HUUMORINTAJUA!
        (Joka mielestäni vaatii älykkyyttä)
        Ulkonäkö on toisarvoista, kemiat kohtaavat jos kohtaavat.
        Ei saa olla mikään nössö eikä itsekäs, vaan suht tasapainoinen, omanarvontunteva ja rento.
        Miehestä tulisi löytyä jotain saavuttamatonta ja haastavaa. Tylsää, yksinkertaista ja tyhmää miestä en yksinkertaisesti kestäisi katella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe