uunit unessa

Onko enne

Hei!
Osaisiko jo tulkita uneni: asuin talossa, joka oli suuri ja siinä oli monta (ainakin kolme) siipeä, Kaksi siipeä osoitti päinvastaiseen suuntaan kuin kolmas. Talon ydin oli ikäänkuin nykyinen taloni. Siivissä ja lopulta myös ydinosasta löytyi monen monta uunia ja liettä. Niitä oli samassa huoneessakin monta. Osa oli ikäänkuin työtä varten ja osa oli vain lämmittämistä varten. Aluksi niitä ei ollut lainkaan, mutta kun aloin löytää niitä, löytyi niitä monia, ehkä kymmenen tai kaksikymmentä. Osa oli kylmiä ja osaan isäni sytytti tulen, joka paloi iloisesti ja lämpimästi. Ajattelin, että nyt minun ei tarvitse käyttää öljylämmitystä, kun voin lämmittää puulla ja ajattelin myös, että en kaikkia niitä tarvitse, joten osan voin purattaa ja jättää vain pari uunia ja yhden lieden. Olin tyytyväinen, koska nämä uunit antoivat mahdollisuuden ikäänkuin parempaan elämään. Samalla huomasin, että minähän voin korjauttaa taloani varsin vähin kustannuksin. Saan siihen lisää huoneita myös vierashuoneen, johon voin majoittaa ystävättäreni. Menin taloni takapihalle ja huomasin, että se oli järven rannalla ja lähellä oli saari. Ajattelin, että miksiköhän olin aikaisemmin lähtenyt lomalle kauas, kun minulla oli näin lähellä mahtava uintimahdollisuus ja kaunis maisema. Oli kesäilta, tyyni vesi (tosin rannasta mutainen), aurinko oli laskemassa ja lämpimän kullanvärinen maisema kauttaaltaan.

Minua tuli auttamaan kaksi miestä remontin tarpeen arvioinnissa ja remontin suunnittelussa. He tulivat ihan omasta aloitteesta ja ilman palkkaa. Ihan auttamisen halusta.

Lopussa unta äitini poltti itsensä ja minun piti lähteä viemään häntä lääkäriin. Ajattelin, että miksi minun pitää viedä, kun itsellänikin oli jalka palanut, mutta minua se äiti kumminkin vaati.

Jos joku jaksaa lukea tämän ja pikkuisen avata, olisin kiitollinen.

Rv

9

2567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Angi *

      Elämääsi tulee henkilöitä jotka yrittävät käyttää hyväkseen sinun antelijaisuuttasi.
      (Älä koskaan lupaa älä koskaan kiellä sano aina katsotaan.) Sillä konstin saat itsellesi aikaa harkita.
      Loppujen lopuksi sinulle on tulossa tosi ihana jakso elämääsi mutta siltikin sinun olisi hyvä olla varuillasi. Käytä järkeäsi ehdotuksien edessä.

      Jossain vaiheessa tapahtuu jokin ikävä asia joka koskettaa äitiäsi jotenkin enemmän. Mutta se koskettaa sinuakin vaan sitä ei muut huomaa ja sinusta tuntuu kuin olisit painettu taka-alalle. Toisinaan tuntuu kuin sinut huomataan mutta juuri kun luotat että niin on saatkin jälleen tunteen takana olosta.

      • unen tulkinnastasi

        Olen itsekin ajatellut, että jokin positiivinen elämänvaihe olisi tulossa. Olisiko ehkä elämäni ilta jollain lailla hyvä, tai ainakin huomaisin elämässäni hyviä asioita, jotka nyt on jääneet taka-alalle. Tuo varoitus anteliaisuudestasi pitää muistaa. Hyväksikäyttäjiähän on.


    • Ruusunnuppu.

      Hyvin selkeä on unennäkijän uni.
      Tämä on kuvaus hänestä itsestään tai lähinnä kuinka elämänsä ja itsensä kokee.

      Talo on unennäkijä itse.
      Kolme siipeä symbolisoi vaiherikasta elämää ja
      kuten unennäkijä kuvailee
      "Talon ydin oli ikäänkuin nykyinen taloni"
      eli vaiheiden kautta unennäkijä on löytänyt oman sismpänsä eli missä nyt on, persoonansa ytimen ja polttoaineen.


      Sitten mennäänkin tähän polttoaineeseen.
      Eli "Siivissä ja lopulta myös ydinosasta löytyi monen monta uunia ja liettä. Niitä oli samassa huoneessakin monta."

      Uuni lämmittää, uunissa valmistetaan ruokaa ja herkkuja.
      Uuni symbolisoi inhimillisyyttä ja lämpöä sekä huolenpitoa. Unennäkijä on löytänyt itsestään arvokkaan taidon ja kyvyn osoittaa lämpöä ja inhimillisyyttä ympärilleen. Ja usein eri keinoin sillä "uuneja oli monta".

      unennäkijä jatkaa seuraavasti:
      "Osa oli ikäänkuin työtä varten ja osa oli vain lämmittämistä varten. Aluksi niitä ei ollut lainkaan, mutta kun aloin löytää niitä, löytyi niitä monia, ehkä kymmenen tai kaksikymmentä."

      Osa näistä piirteistä ilmenee nyt työssä ja osa omaksi iloksi. Ja kun ilonaiheita alkoi löytymään niin " löytyi niitä monta, ehkä kymmenen tai kaksikymmentä".

      "Osa oli kylmiä ja osaan isäni sytytti tulen, joka paloi iloisesti ja lämpimästi."

      Isästä näköjään virtaa lisää myönteistä energiaa.

      "Ajattelin, että nyt minun ei tarvitse käyttää öljylämmitystä, kun voin lämmittää puulla"

      Unennäkijä on selvittänyt itselleen mikä elämässä on tärkeintä, löytänyt aidot asiat materialististen ja keinotekoisten asemesta, eli öljylämmitystä ei tarvita kun on aitoa puuta.

      "ajattelin myös, että en kaikkia niitä tarvitse, joten osan voin purattaa ja jättää vain pari uunia ja yhden lieden."

      Unennäkijä karsii elämästään kaiken turhan että oleellisin korostuu. Haluaa keskittyä esimerkiksi läheisiinsä.

      "Olin tyytyväinen, koska nämä uunit antoivat mahdollisuuden ikäänkuin parempaan elämään"

      Tuota ei tarvitse edes tulkita. Sinä tiedät.

      "Samalla huomasin, että minähän voin korjauttaa taloani varsin vähin kustannuksin. Saan siihen lisää huoneita myös vierashuoneen, johon voin majoittaa ystävättäreni"

      Symboloi sitä että unennäkijä tiedostaa että varsin vähän tarvitaan voidakseen iloita ja olla onnellinen, esimerkiksi ystävätär joka tulee käymään.

      "Menin taloni takapihalle ja huomasin, että se oli järven rannalla ja lähellä oli saari. Ajattelin, että miksiköhän olin aikaisemmin lähtenyt lomalle kauas,"

      Unennäkijä havaitsee uudet kiehtovat mahdollisuudet elämässään ja on löytänyt rohkeuden katsella niitä tavoitteina.

      "Minua tuli auttamaan kaksi miestä remontin tarpeen arvioinnissa ja remontin suunnittelussa. He tulivat ihan omasta aloitteesta ja ilman palkkaa. Ihan auttamisen halusta."

      Myönteisyys tulee palautteena ympäristöstä, ihailijoiden muodossa sekä pyytettömyytenä joka tarttuu myös muihin, vilpittömänä
      auttamishaluna.

      "Lopussa unta äitini poltti itsensä ja minun piti lähteä viemään häntä lääkäriin. Ajattelin, että miksi minun pitää viedä, kun itsellänikin oli jalka palanut, mutta minua se äiti kumminkin vaati."

      Itsensä polttaminen symboloi pahaa mieltä.
      Ja äitisi hakee sinulta lohtua ("vaikka itsellänikin on jalka palanut" eli unennäkijällä myös murhetta eikä aina jaksaisi).

      En kyllä tippaakaan ihmettele että äitisi hakee sinulta lohtua! Tämän unen myötä sinua parempaa tyyppiä harvoin tapaa!

      Aivan mahtavaa kesää ja toivon sinulle pitkää ikää eli että "uunit" pysyy sinunkaltaisellasi kauan kuumina!
      ELI
      Olet löytänyt jotain hyvin arvokasta elämästä ja itsestäsi.
      Oikeastaan sen ytimen. Rakkauden ja ymmärryksen kauneuteen ja todellisiin aitoihin asioihin, mitä monet pitävät valitettavasti halpoina kaiken pinnallisen yltäkylläisyyden keskellä, havahtuen vasta liian myöhään huomaamaan,
      mikä loppujen lopuksi elämässä on kaikkein tärkeintä.

      • angi

        Olit tosiaan hyvin kertonut tämän unen. Kaikilla ihmisillä on hyviä ja huonoja asioita. Talo on minä kuten sanoit, mutta uunit eivät aina tarkoita sitä mitä sanoit. Uunit meinaavat sitä että poltamme elämäämme kummastakin päästä. Toisinaan olemme huolissamme terveydestä mutta sitten yhtäkkiä huomaammekin tekevämme aivan toisin kuin alunperin olimme ajatelleet tai aloittaneet. Se on siksi niin vaikeaa kun kaikilla ihmisillä on omat mielipiteet ja ne vaikuttavat meidän päätöksiin, tai hyvä ystävä voi omalla käytöksellään saada ystävänsä muuttamaan hyvän aloituksen väärään suuntaan. Olis tosiaan mukava jutella kanssasi näistä unien selityksistä. Minulla on ollut omakohtaisia kokemuksia erillaisista elämän käänteistä. Oletko sinä henkiseltä tasoltasi ylempänä? Tunnetko että olet enemmän kuin muut? Tunnetko että näet pidemmälle kuin läheisesi?


      • Ruusunnuppu.
        angi kirjoitti:

        Olit tosiaan hyvin kertonut tämän unen. Kaikilla ihmisillä on hyviä ja huonoja asioita. Talo on minä kuten sanoit, mutta uunit eivät aina tarkoita sitä mitä sanoit. Uunit meinaavat sitä että poltamme elämäämme kummastakin päästä. Toisinaan olemme huolissamme terveydestä mutta sitten yhtäkkiä huomaammekin tekevämme aivan toisin kuin alunperin olimme ajatelleet tai aloittaneet. Se on siksi niin vaikeaa kun kaikilla ihmisillä on omat mielipiteet ja ne vaikuttavat meidän päätöksiin, tai hyvä ystävä voi omalla käytöksellään saada ystävänsä muuttamaan hyvän aloituksen väärään suuntaan. Olis tosiaan mukava jutella kanssasi näistä unien selityksistä. Minulla on ollut omakohtaisia kokemuksia erillaisista elämän käänteistä. Oletko sinä henkiseltä tasoltasi ylempänä? Tunnetko että olet enemmän kuin muut? Tunnetko että näet pidemmälle kuin läheisesi?

        Hei,

        olen aivan tavallinen ihminen joka hoksasi että osaa avata unien arvoituksia. Ja ihmiset kiinnostuivat ja kysyivät lisää.

        Tosin olen oppinut tämän kyvyn hyvin huolellisesti piilottamaan arkielämässä,
        heti kun alkoi ilmaantua paljon juuri tällaisia "Tunnetko että olet enemmän kuin muut?" ja "Oletko sinä henkiseltä tasoltasi ylempänä?".

        Se että saa jonkun lahjan, ei tarkoita että olisi jotenkin erityisempi tai viisaampi kuin muut. Sitä vaan sattuu saamaan lahjan.

        Toinen suuri syy siihen että toimin satunnaisesti, harvakseltaan ja anonyyminä on tämä että hyvin pian ympärilleni kerääntyi ihmisiä jotka hakivat minulta ikäänkuin oikeutusta ja tukea halpamaisille valinnoilleen:

        pilvin pimein valehtelijoita, perheenrikkojia, ihmisiä jotka halusivat riidalla ja kieroilulla vahingoittaa toista tai pilata toisen onnen vain koska tunsivat olevansa oikeutettuja sellaiseen,

        uskon että sinä jos kuka kyllä tiedät mistä kirjoitan ja olet myös joutunut tällaista puolta elämästä ja ihmisistä kohtaamaan. Se on hyvin kuluttavaa ja kyynistyttävää.

        Ja kun en suostunut tulkinnoissani näkemään asioita joita he olisivat halunneet kuulla ja jotka olisivat tukeneet heidän halpamaisuuksiaan niin kostoahan ja panettelua siitä seurasi, se on selvä.

        Tästä syystä valitsen tarkasti kenelle vastaan. Kysymyksen asettelusta näkee aika nopeasti millä asialla kysyjä on ja onko hän ylipäänsä vastaannottavainen millekkään mikä veisi tilanteesta oikeasti eteen päin.

        Suo anteeksi etten jatka tätä keskustelua kanssasi vaikka olet varmasti tutustumisen arvoinen ihminen. Keskityn tulkintaan ennenkuin taas häivyn palstalta.

        Tulkinnoissa on varmasti yhtä monta näkemystä kuin tulkitsijaakin. Kaikkea parasta ja kaunista Sinulle, "angi".


      • angi
        Ruusunnuppu. kirjoitti:

        Hei,

        olen aivan tavallinen ihminen joka hoksasi että osaa avata unien arvoituksia. Ja ihmiset kiinnostuivat ja kysyivät lisää.

        Tosin olen oppinut tämän kyvyn hyvin huolellisesti piilottamaan arkielämässä,
        heti kun alkoi ilmaantua paljon juuri tällaisia "Tunnetko että olet enemmän kuin muut?" ja "Oletko sinä henkiseltä tasoltasi ylempänä?".

        Se että saa jonkun lahjan, ei tarkoita että olisi jotenkin erityisempi tai viisaampi kuin muut. Sitä vaan sattuu saamaan lahjan.

        Toinen suuri syy siihen että toimin satunnaisesti, harvakseltaan ja anonyyminä on tämä että hyvin pian ympärilleni kerääntyi ihmisiä jotka hakivat minulta ikäänkuin oikeutusta ja tukea halpamaisille valinnoilleen:

        pilvin pimein valehtelijoita, perheenrikkojia, ihmisiä jotka halusivat riidalla ja kieroilulla vahingoittaa toista tai pilata toisen onnen vain koska tunsivat olevansa oikeutettuja sellaiseen,

        uskon että sinä jos kuka kyllä tiedät mistä kirjoitan ja olet myös joutunut tällaista puolta elämästä ja ihmisistä kohtaamaan. Se on hyvin kuluttavaa ja kyynistyttävää.

        Ja kun en suostunut tulkinnoissani näkemään asioita joita he olisivat halunneet kuulla ja jotka olisivat tukeneet heidän halpamaisuuksiaan niin kostoahan ja panettelua siitä seurasi, se on selvä.

        Tästä syystä valitsen tarkasti kenelle vastaan. Kysymyksen asettelusta näkee aika nopeasti millä asialla kysyjä on ja onko hän ylipäänsä vastaannottavainen millekkään mikä veisi tilanteesta oikeasti eteen päin.

        Suo anteeksi etten jatka tätä keskustelua kanssasi vaikka olet varmasti tutustumisen arvoinen ihminen. Keskityn tulkintaan ennenkuin taas häivyn palstalta.

        Tulkinnoissa on varmasti yhtä monta näkemystä kuin tulkitsijaakin. Kaikkea parasta ja kaunista Sinulle, "angi".

        Minä näin heti ja tunsin myös että olet saanut "Armolahjan! Toivotan sinulle kaikkea siunausta auttaessasi ihmisiä. Samalla autat itseäsikin. Asetin sanani niin ettet voinut tietää mitä ajattelin oikeasti. Olet oikea ihminen auttamaan ja selittämään asioita. Ne kysymykset jotka tein siinä edellisessä viestissä oli eksyttäviä koska halusin nimen omaan tietää totuuden. Sellainen ihminen joka hakee kunniaa kehuu itseään. Sinä et tehnyt sitä joten täällä tulee moni kauttasi iloiseksi. Sinun olis hyvä käydä myös Kuolema ja suruosastolla, siellä tarvitaan sellaisia jotka ymmärtävät elämää ja sen mädännäisyyttä.


      • Ruusunnuppu.
        angi kirjoitti:

        Minä näin heti ja tunsin myös että olet saanut "Armolahjan! Toivotan sinulle kaikkea siunausta auttaessasi ihmisiä. Samalla autat itseäsikin. Asetin sanani niin ettet voinut tietää mitä ajattelin oikeasti. Olet oikea ihminen auttamaan ja selittämään asioita. Ne kysymykset jotka tein siinä edellisessä viestissä oli eksyttäviä koska halusin nimen omaan tietää totuuden. Sellainen ihminen joka hakee kunniaa kehuu itseään. Sinä et tehnyt sitä joten täällä tulee moni kauttasi iloiseksi. Sinun olis hyvä käydä myös Kuolema ja suruosastolla, siellä tarvitaan sellaisia jotka ymmärtävät elämää ja sen mädännäisyyttä.

        Näin se on minun kohdallani mennyt että pystyn ainoastaan sillä tavoin "rakentavan" ja tavallaan "hyvään ohjaavan" tulkinnan kautta lähestymään arvoituksen ratkaisua.

        Jokainen ihminen tietää kyllä mikä on oikein.
        Mutta ihminen on hyvin lahjakas pettämään itseään varsinkin tilanteissa joissa kokee että joutuu luopumaan asioista jotka kokee elämäänsä rikastuttaviksi (vaikka todellisuudessa nämä samat asiat voivat olla juuri niitä jotka jopa muuttavat tämän ihmisen oman persoonan alhaiseksi)

        ja siksi voi käydä näin että ellei saa oikeita sanoja (tulkintaa) aikaiseksi niin kysyjä kääntää taitavasti tulkinnan tukemaan omaa käsitystään jonka haluaa kuulla ja "tulkitsijan" kautta itselleen oikeuttaa, ja näin ollen jatkaa vahingollista toimintatapaa joka aiheuttaa kärsimystä ympäristöön.

        Siksi vastaamiseen menee aikaa, koska on paneuduttava ja keskityttävä siihen mitä itse asiassa kysytään. Ja löytää sieltä se polku hyvän kautta eteen päin.

        Toinen iso ryhmä on ihiset jotka ovat oikeasti aivan fantastisen "hyviä tyyppejä". Ainoastaan kukaan ei ole huomannut sitä heille kertoa. Unet sitten symboliikallaan tuovat tätä esiin ja unennäkijä ihmettelee että mitä ihmettä?

        Ihminen lakkaa kuuntelemasta jos tulkitsee kieltojen (älä, ei kannata, lopeta) tai varoitusten( ole varuillasi, sinua petetään, älä luota,jne.) kautta ja alkaa pelkäämään tai hämmentyy entisestään.

        Pelosta ei kasva mitään rakentavaa, ainoastaan epävarmuutta ja epäluuloja. Kuka sellaista kaipaa lisää tässä epävarmuuden ja pelkojen maailmassa?

        Jos vaivautuu istumaan alas ja vastaamaan ihmiselle joka haluaa tietää arvoitukseen vastauksen,
        on myös vaivauduttava olemaan hienotunteinen siten, että kysyjälle jää tunne siitä että hän on arvokas ja kykenevä hyvään.
        Ellei kysyjälle jää selkeä ja hyvä olo on vastaaja epäonnistunut.

        Vastaaminen velvoittaa ja on vastuullista.
        On muistettava että ihmiset kirjoitusten takana ovat todellisia, ja yleensä useat oikeasti hädissään , hämmentyneitä ja vailla luotettavaa läheistä ja todellista ystävää keltä kehtaisi esimerkiksi mieltä askarruttavaa tai piinaavaa unta kysyä.


        Itse vaihtelen nimimerkkiä ettei identifioidu liiaksi ihmisten mieliin ja ----sitten saattaa siitä syystä voi olla vaarassa että alkaa kuvittelemaan itsestään asioita millä ei ole mitään tekemistä tämän homman kanssa. Ihmisillä on tarve nähdä tulkitsijat jolain lailla yliluonnollisina vaikka me olemme todennäköisesti arkisempia ja harmaimpia kuin yksikään kysyjistä.

        Koetetaan jaksaa vastailla niin hyvin kun osataan. Nämä ihmiset ovat sen ansainneet.
        Koetetaan myös malttaa levätä ja olla pois areenoilta kun alkaa tuntua että nyt ei jaksa , ollan myös hyviä ja armollisia itsellemme,

        Sen taas me, angi, olemme ansainneet.
        Kaikkea parasta, ystävä.


      • angi
        Ruusunnuppu. kirjoitti:

        Näin se on minun kohdallani mennyt että pystyn ainoastaan sillä tavoin "rakentavan" ja tavallaan "hyvään ohjaavan" tulkinnan kautta lähestymään arvoituksen ratkaisua.

        Jokainen ihminen tietää kyllä mikä on oikein.
        Mutta ihminen on hyvin lahjakas pettämään itseään varsinkin tilanteissa joissa kokee että joutuu luopumaan asioista jotka kokee elämäänsä rikastuttaviksi (vaikka todellisuudessa nämä samat asiat voivat olla juuri niitä jotka jopa muuttavat tämän ihmisen oman persoonan alhaiseksi)

        ja siksi voi käydä näin että ellei saa oikeita sanoja (tulkintaa) aikaiseksi niin kysyjä kääntää taitavasti tulkinnan tukemaan omaa käsitystään jonka haluaa kuulla ja "tulkitsijan" kautta itselleen oikeuttaa, ja näin ollen jatkaa vahingollista toimintatapaa joka aiheuttaa kärsimystä ympäristöön.

        Siksi vastaamiseen menee aikaa, koska on paneuduttava ja keskityttävä siihen mitä itse asiassa kysytään. Ja löytää sieltä se polku hyvän kautta eteen päin.

        Toinen iso ryhmä on ihiset jotka ovat oikeasti aivan fantastisen "hyviä tyyppejä". Ainoastaan kukaan ei ole huomannut sitä heille kertoa. Unet sitten symboliikallaan tuovat tätä esiin ja unennäkijä ihmettelee että mitä ihmettä?

        Ihminen lakkaa kuuntelemasta jos tulkitsee kieltojen (älä, ei kannata, lopeta) tai varoitusten( ole varuillasi, sinua petetään, älä luota,jne.) kautta ja alkaa pelkäämään tai hämmentyy entisestään.

        Pelosta ei kasva mitään rakentavaa, ainoastaan epävarmuutta ja epäluuloja. Kuka sellaista kaipaa lisää tässä epävarmuuden ja pelkojen maailmassa?

        Jos vaivautuu istumaan alas ja vastaamaan ihmiselle joka haluaa tietää arvoitukseen vastauksen,
        on myös vaivauduttava olemaan hienotunteinen siten, että kysyjälle jää tunne siitä että hän on arvokas ja kykenevä hyvään.
        Ellei kysyjälle jää selkeä ja hyvä olo on vastaaja epäonnistunut.

        Vastaaminen velvoittaa ja on vastuullista.
        On muistettava että ihmiset kirjoitusten takana ovat todellisia, ja yleensä useat oikeasti hädissään , hämmentyneitä ja vailla luotettavaa läheistä ja todellista ystävää keltä kehtaisi esimerkiksi mieltä askarruttavaa tai piinaavaa unta kysyä.


        Itse vaihtelen nimimerkkiä ettei identifioidu liiaksi ihmisten mieliin ja ----sitten saattaa siitä syystä voi olla vaarassa että alkaa kuvittelemaan itsestään asioita millä ei ole mitään tekemistä tämän homman kanssa. Ihmisillä on tarve nähdä tulkitsijat jolain lailla yliluonnollisina vaikka me olemme todennäköisesti arkisempia ja harmaimpia kuin yksikään kysyjistä.

        Koetetaan jaksaa vastailla niin hyvin kun osataan. Nämä ihmiset ovat sen ansainneet.
        Koetetaan myös malttaa levätä ja olla pois areenoilta kun alkaa tuntua että nyt ei jaksa , ollan myös hyviä ja armollisia itsellemme,

        Sen taas me, angi, olemme ansainneet.
        Kaikkea parasta, ystävä.

        Minä olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä.

        Toivotan sinulle kaikkea hyvää tervehdi minua jos jossain huomaat nimimerkkini..? Hyvää vappua sinulle.


    • Anonyymi

      Mulla osittain todella samankaltainen uni toistunut viime aikoina useana yönä.
      Mielenkiintoista lukea millä lailla ootte unea tulkinneet 😊
      Ja eikös ookkin AP mielenkiintoista uneksia tämmöisiä, mulle ainakin jää semmonen utelias ja haikea fiilis 😅

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1976
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1652
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      85
      1335
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1324
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      132
      1160
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1122
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      851
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      783
    Aihe