Skorpionin valloitus

Yritän

Miten onnistuu parhaiten skorpionin valloittaminen?

16

6673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainakin

      odottaa että ensin edetään hitampaa ja mies ei ole ns. päälle käyvä... Osoittaa kiinnostusta, mutta ei vaadi mitään... Käyttäytyy välillä vetäytyvästi ja sitten taas huomioi... On vähän tuhmapoika vaikka ei oikeasti olekkaan...

      On sopivasti salaperäinen ja herättää mielenkiinnon, ja tää Skopu-nainen on myyty

    • niin minä olen

      Ole oma itsesi! Jos se ei kelpaa, niin ei kelpaa. Itse olen hyvin päällekäyvä, jopa ahdistavan sellainen, ja tuon tunteeni julki - ja kelpaan sinä mikä olen, vaikka täällä aina sanotaan, että skorpionien kanssa pitää edetä hitaasti ja salaperäisesti.

      • puhetta

        että skorpionin kanssa pitäisi edetä hitaasti ja salaperäisesti.

        Se on niiden skorppareiden puhetta jotka eivät ole kokeneet seksin tai parisuhteen saralla vielä yhtään mitään ja haluavat näytellä salaperäistä, niinkuin jotkut "kauniit ja rohkeat".

        Toisaalta se on myös niiden wannabeskorppareiden puheita joilla sattuu olemaan kuu skorpparissa tai ihan missä tahansa muualla paitsi auringossa.

        He pelkästään haluavat näytellä mystistä vaikka ovatkin pelkkiä läpinäkyviä muovipusseja ja naurettavia pellejä. Näytteleminen on typerää ja kertoo vain siitä että ihminen on epäluotettava. Sellainen tyyppi ei pääse koskaan skorpparin kainaloon.

        Jos skorpparin haluaa kiinnostuvan, se pitää myös näyttää ja lopettaa kaikenmaailman kikkailut. Skorpparit eivät pidä mistään esittäjistä tai näyttelijöistä vaan ainoastaan aidoista ihmisistä. Aito ihminen voi olla myös ujo tai arka, mutta ainakin tuntee itsensä ja tietää tarkkaan mitä haluaa.


    • skorppari nainen

      Riippuu tietenkin onko ihastuksesi kohde nainen vai mies...ja tietenkin syntymäpäivälläkin on merkitystä.itse olen syntynyt 31.10 ja pidän liehittelystä, flirttailusta, katseista, lauseista jne, vaikka olen varattu naimisissa oleva nainen. Jos jaksat nähdä vähän vaivaa saat vastauksen nopeasti siihen onko sinulla mahdollisuuksia, koska olemme intuitiivisia ihmisiä ja mielestäni suora toiminta parasta!

      • kokemusta on

        Skorpioninainen on pohjimmiltaan ujo ja saattaa peittää herkkyytensä "koviksen" ulkokuoren piiloon. Varatun skorpionin puolisouskollisuus on paskapuhetta, koska useimmiten pitkä suhde tai avioliitto menettää totaalisesti jännityksellisyyden ja etenkin jos seksielämä hiipuu, skorpioni lähtee saalistamaan. Vaikka varattu, saalistajanvietti ja ihastumiset eivät lopu siihen. Tämä ei tarkoitaq avioeroa skorpionin puolelta, vaan elämässä pitää olla jännitystä ja skorpioni kaipaa huomiota!!!


      • s...pionitar
        kokemusta on kirjoitti:

        Skorpioninainen on pohjimmiltaan ujo ja saattaa peittää herkkyytensä "koviksen" ulkokuoren piiloon. Varatun skorpionin puolisouskollisuus on paskapuhetta, koska useimmiten pitkä suhde tai avioliitto menettää totaalisesti jännityksellisyyden ja etenkin jos seksielämä hiipuu, skorpioni lähtee saalistamaan. Vaikka varattu, saalistajanvietti ja ihastumiset eivät lopu siihen. Tämä ei tarkoitaq avioeroa skorpionin puolelta, vaan elämässä pitää olla jännitystä ja skorpioni kaipaa huomiota!!!

        osa pitää paikkansa, mutta en kyllä alleviivaa kaikkea. ensinnäkin skorppari on uskollinen suhteessa ollessaan, mutta kun kaikki on suhteen eteen tehty ,eikä siinä ole enää tunnetta, niin silloin vasta skopu lähtee etsimään uutta suhdetta. se ei ole jännityksen puutetta vaan rakkauden kaipuuta. skopu ei vaan voi elää ilman rakkautta. skopulla ei seksielämä koskaan hiivu, jos tunteita toistakohtaan on ja vaikkei oliskaan niin siltikin sitä antaa toiselle toivoen tunteiden tulevan takaisin. sitä ollaan viimiseen asti yhdessä kunnes kuolema erottaa.joskus käy niin että rakkaus tulee väliin ja on kahden loukussa.kumpaakaan ei vaan voi jättää.


    • skorpparihan se minäkin

      tarkistaa onko sitä kemkemkemiaa?

      Ilman sitä ei ole mitään ja skorpparit elävät siitä kemian mukanaan tuomasta tunteesta ja jännitteestä, sähköstä iholla ;) Ihan tosi.

      • ...

        Skorpionia ei valloiteta, skorpioni valloittaa loppupeleissä sinut.

        Itse koen asian näin..skorpioni siis olen.


      • samaa
        ... kirjoitti:

        Skorpionia ei valloiteta, skorpioni valloittaa loppupeleissä sinut.

        Itse koen asian näin..skorpioni siis olen.

        mieltä!!!!


    • lumoa

      Anna ymmärtää, mutta vetäydy sitten vähäksi aikaa takavasemmalle....Ilmaise tunteesi vähitellen, ei makeaa mahantäydeltä. Skorpioni voi olla ujo, vaikka voi aavistella tunteesi, ei voi koskaan olla liian varma ja varmuuttahan skorpioni tarvitsee, varsinkin kun kyseessä on omien tunteiden näyttäminen:)Kehu, flirttaile kauniin sanoihin ja jos skorpioni ei ymmärrä viestejäsi, kokeile suoraan onneasi. Monesti käy niin että tunne onkin molemminpuolinen, skorpioni vain jotenkin aavistaa toisen tunteet.

    • ammoniakki

      ja ole herrasmies................

    • skorppariN

      hyviä avuja...ei mikään lököpöksy ja tuhma saa olla, muttei tyhmä.

    • oikealla

      tavalla...Ei missään nimessä liian tyrkky! Ainakin itse pidän miehissä herkkyydesta, älykkyydestä ja tottakai miehen tulee omata perus herrasmiesmaisuus, ulkonäköasiat eivät ainakaan minulle ole niitä painavimpia kriteerejä.

    • olla itsekkin

      kun en skorpparina kykene kertomaan tunteistani, vaan toivoisin että toinen tekisi vihdoinkin aloitteen!!!!!!!!!!!!

    • älykkyyttä

      ja omika mielipiteitä. Ulkonäöllä ei suurtakaan merkitystä.

    • kristaka

      älyllä ja älyllä. Ja yllätä:)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe