Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nolottaa..

Neuvoja kaivataan...

Olen harrastanut muutaman kerran seksiä ihanan miehen kanssa. Viime kerralla kesken koira-asennon hän jostain syystä (epähuomiossa?) työntyikin peppuun. Sinänsä ihan ok-asia, itselläni ei ole mitään peppuseksiä vastaan. Seksin jälkeen haisi huoneessa hieman kakka ja miehen peniskin oli hieman kyseisessä asiassa. Nyt nolottaa kun mietin mitä herra mahtaa tästä ajatella, tunnelma muuttui hieman vaivautuneeksi. Muilla kokemuksia? En haluaisi suhteemme loppuvan tähän noloon tapahtumaan mutta en oikein osaa ottaa asiaa puheeksi hänen kanssaan.

Asiallisia vastauksia kiitos.

20

9512

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bebasex-info

      paskatonta persettä ei ole keksitty.

    • Nimetön

      No johan oel paska juttu.

    • pitää

      hommata apua tai nostaa kytkintä.

    • Onpa sinulla ongelma :))

      Tuskin se sinun ihana miesystäväsi sinne väärään reikään epähuomiossa tai vahingossa luiskahti.
      Sitä saa mitä, mitä tilaa, hän halusi kokeilla peppuasi. Lienee katsellut pornoleffoja, niissä kun annetaan sellainen kuva, että se on normaalia. Onpahan todella kakkajuttu...:))
      Jos pippeli oli kakassa touhun jälkeen, niin ehkä kaverisi kysyy ensi kerralla, onko sinulla kakkahätä...:)) ennen tempun tekemistä.

    • tuoksu

      vain lisää fiilistä. Ei siinä ole mitään kummallista. Miten voisi olla toisin? Älä suotta luule että kalu sinne aukkoon vahingossa upposi. Tosi pieni pili on jos ei kaveri huomannut. Vai onko kyse siitä että oli naisen kanssa eka kertaa eikä oikein selvillä anatomiasta? Puhukaan nyt hyvät ihmiset keskenänne avoimesti.

    • Kai näin voi sanoa..

      Mulla kävi yhden tytön kanssa vähän samalla lailla suihkussa. Aloin normaalisti työntelee takaa päin pilluun, ja kun kesken yhdynnän aloin hieromaan tytön pillua niin huomasin ettei siellä mitään ollut vaan olin jossain välissä vahingossa mennyt peppuun. Se tuntui ihan samalta eikä tyttökään sanonut mitään. Kalu meni kyllä vähän kakkaseksi mut ei se mua haitannu ku oltiin suihkussa ja pysty heti peseytymään. Ei tyttökään pistänyt pahakseen..

      • kodin putkimies

        Jos teillä neropateilla menee reijät sekasi, niin tehkää näin. Ennen seksiä laittakaa reilu pätkä ilmastointiteippiä rektumreiän kohdalle niin ei pääse lipsumaan väärään rööriin vahingossa.


    • varalle:

      Sieppaat kalun nopeasti suuhusi ja nuolet sen puhtaaksi, näin selviät tilanteesta kunnialla ja teet mieheen positiivisen vaikutuksen.

    • MarkiisiDeFuckingÅmÅl

      Vastasit jo itse omaan kysymykseesi kun sanoit että sinulla ei ole periaatteessa mitään peppuseksiä vastaan. Kerro se hänellekkin! Ehkä hänkään ei tehnyt sitä vahingossa, mutta ei kehdannut pyytää sinulta anaaliseksiä, teki sen "muka" vahingossa?

      Jos molemmat osapuolet ovat suostuvaisia anaaliseksiin, niin kyseessä ei ole mikään nolo tapaus... vaan ihana kohtaaminen kahden samoin ajattelevan ihmisen välillä. Ei mitään syytä olla nolo. Toivotan onnea! :D

      • ja kun

        sitten markiisinkin hyvin neuvoman vaiheen jälkeen koitatte uudestaan kakkosta, niin pese nyt hyvä ihminen ittes. Jos kakka ei nappaa, niin pestään kakka pois ennen aktia. Tälläkin palstalla puhutaan jo moneen kertaan suolihuuhtelusta, joka ei todellakaan ole käsisuihkulla ja sopivan lämpöisellä vedellä vessassa mikään vaikea juttu, päin vastoin.

        Tietenkään aina ei voi tietää milloin mennään mihinkin reikään, mutta kun esim huomaat että tunnelma alkaa tiivistyä, niin sanot kohteliaasti käyväsi vessassa ja toimitat asian. Vesi kun hanasta solisee niin äänetkään eivät haittaa vaikka vähän ujostuttaisikin. Jos sitten homma menee pepun puolelle, niin mies huomaa että paikat on puhtaat ja hänkin ujoudestaan(?) huolimatta ymmärtää 1 1=2. Homma toimii kunhan tosiaan ensiksi puhutte asiat selviksi. Turhasta ujostelusta poispääsy auttaa varmasti suhdettakin.


    • Pyhä sylvi

      No en mä oo ainakaan koskaan pelänny paskaa. Teininä tuli haaveiltua peppuseksistä ja sillon aattelin, että no totta helvetissä paskaa tulee moloon. Sittemmin sitä kokeilin ja oli oikeestaan superjännää ja osittain kiihottavaakin kun kulli oli vähän ruskeena homman jälkeen. EI SE HAITTAA MITÄÄN ja ne miehet jotka sitä pelkää vois ottaa reality checkin! jos panee paskaluukkuun niin sitä saa mitä tilaa!Todellisuudessa sitä ei edes aina tule, paljon harvemmin kuin odotin :D.

      Sitähän sanotaan että jos käy kakalla ennen hommaa, niin ongelmaa ei tuu mutta ei se nyt ihan niin mene. Varsinkin jos on vähän löysempi päivä niin ulostetta jää väkisinkin pepun perukoille.

      Ei pelätä kakkaa. Ei se tapa, se vaan tuoksuu hieman.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Naiseni pesee välillä takaluukun ennen, mutta voi sieltä silti paskaa jäädä kullin päähän. Harrastamme muutaman kerran kakkosta per kk. Toisinaan jää ja vähän haisee ja toisinaan ei jää. Naiseni häpeili aluksi, ei enää. Tietää jo että se että antaa kakkosta on päädytty. Paskaa en pelkää ja kakkonen maistuu hyvältä vaihteluita kunnolliseen seksielämään.


    • Anonyymi

      Kiva nainen sulla :)

      • Anonyymi

        Jos pelkäät paskaa, älä paina kakkoseen. Mut turha tutista täällä turhautuneena jos ei muijasi tajuu antaa. Teillä ei sitten oo kovin iso kemia välillämme. Kakkonen tekee seksielämä sitä kiehtovan. On luonnollista että paskaa voi vähän tulla. Ei se ole noloa. Paska kulkee sitä kautta ulos eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Pääasia että kumppani ymmärtää antaa ja nauttii itsekin.


    • Anonyymi

      Melko löysät (treenatut) anukset jos sinne noin vain lupsahtaa. Tarvitseeko aloittaja kriisiapua löysän kakkosensa takia?

    • Anonyymi

      Ei kannata välittää. Tuollahan nuo kaupungillakin homot kulkee paskanhajusina ja ei välitä ollenkaan mitä muut ajattelee.

      • Anonyymi

        Sitten kun oma akka ei anna persettä niin vituuttaa niin maan perkeleesti että pitää tulla tänne nälvimään muita homoudesta. Jos kuule ei kauniin naisen ihana peppureikä kiinnosta niin vika on sinussa! Hanki nainen joka antaa peppua niin tiedät mistä puhutaan. Jos kaunista naista et saa niin oma on harmitus. Kyllä pillu hyvää on etenkin kauniin naisen kanssa mutta peppua on myös saatava! Siinä ei pienet sonnatkaan haittaa, kunhan saa. Sontaa tulee toisinaan vähän ja toisinaan ei. Luonnollista.


    • Anonyymi

      Aina ei tilanteisiin ei voi varautua (eikä pidäkään) muuttaa pesu pyllylle olisi suotavaa. Paperin käyttö ei ole edes suositeltavaa

      • Anonyymi

        Kyllä naiseni pesee peppunsa, mutta syvälle se menee joten sattumat on luonnollisia. Ei tule aina mutta toisinaan. Ja tärkeintä on se, että osaa antaa ja antautua. Mun nainen on oppinut nauttimaan peppuseksistä ja saa ison orgasmin siitä. Upea on naiseni.


    • Anonyymi

      Analipanoja kun haluaa ja kuka nyt ei haluaisi, eletään vuotta 2020 ,niin ymmärtää kyllä että kuuluu asiaan että joskus voi tulla kakkaa. Kuuluu hommaan mutta homma on parasta mitä tiedän. Funtsikaa nyt, ootte täysillä rakastunut ja se tunne kun yhdytte tämän naisen anaaliin ja hän antaa ittenä sulle kokonaan. Waude.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe