Aihe

miten kertoa pojalle tunteistaan...

höpönassu

miten pojalle voi kertoa että on kiinnostunu siitä? mä en ole hyvä näissä rakkaus asioissa ja mulle tuottaa hankaluuksia se että mä olen tosi ujo. mä olen aivan tajuttoman ihastunu yhteen poikaan enkä tiiä miten mä kerron sille tunteistani. tää kyseinen poika on luultavasti kiinnostunu musta, mutta mistä mä voin olla varma että tykkää musta. kiitos kaikille vastainneille, koska mä tosiaanki tartten teidän apua tässä asiassa!!!

28

1699

  Vastaukset

  • sun pitää vaan kertoo. ei siinä mitään menetä. sillä on todennäkösesti sama ongelma ettei se uskalla kertoo sulle tunteistaan ja se vaan jatkuu eikä mitään tapahdu.

   • Mullon kans ongelma tykkään yhestä meiän luokan pojasta mut en uskalla puhua sille vaikka tunnilla se kattoo mua ja ku mä kerroin kaverile.niin se vaa nauro että miten mä voi ihastua sellaseen toheloon tartten apuu en haluu että se ei tykkää musta koska ite tykkään siitä


  • kerro sille pojalle ihan suoraan mitä tunnet, jos kerran sillä mitä oletettavimmin on tunteita myös sua kohtaan ei se karkuun juokse. parempi kertoa kuin pitkittää... muuten voi olla liian myöhäistä...

   X

  • Sama ongelma, paitsi että mä oon poika ja tytölle pitäs kertoa. Tai en mä tiedä pitäiskö kertoa mitään, ekana varmaa kannattas tutustua siihen paremmin, mun siis. Kesä tulee ni aattelin että josko siitä sais vaikka seuraa rullaluisteluun, piti oikestaan jo viime kesänä sitä kysyä/ehdottaa, mutta... =(

  • Huomenna voi olla liian myöhästä....
   rohkeesti vaan... jos se ei oo täys kusipää
   ni ei se siitä numeroa nosta....

  • Aww...sitä on liikkeellä. ;)
   Itse olen myös ihastunut yhteen poikaan. En ole ikinä tuntenut mitään näin
   sanoinkuvailemattoman ihanaa.. Välillä mä päätän että nyt mä kyllä menen ja..
   mutta sitten eih..Aina tulee jokin "este".
   Älä anna sulle käydä samoin ku mulle. Tartu kiinni tilaisuuteen. Se voi olla juuri
   se oikea. :)

  • Juu, älä liikaa vaan kelaile ja hidastele tahallas. Jos tilaisuus menee ohi ja joku rohkeempi tytsy "vie" sen jäbän niin sua kaduttaa enemmän kuin et oisit puhunu sille tunteistas. Ja jos se sitä kuuluttaa koko koululle niin kuljet vaan pää pystyssä, myrskyn jälkeen on aina tyyntä!

  • mulla sama homma, yhteen poikaan tajutttoman ihastunu mut en tiedä miten kerron, oon aika huono näissä ihmissuhdekuvioissa..

  • Mä ainaki tykkäisin että tultais kertomaan suoraan.. Siitä se sitten lähtee liikkeelle ;)

  • Oon ihastunu yhteen mua vuoden nuorempaan poikaan.Itse olen 9lk ja poika 8lk
   Oon huomannu että poika katsoo mua melkein koko ajan välkällä ja mä sitä päin.
   En tunne poikaa,en ole ikinä jutellut sille,joten miten voi kertoa hänelle tunteistaan?
   Kiitos jo voisitte auttaa!

  • Jos joku tyttö tulisi esim Facessa sanomaan että "oot ihana/söpö" tai sellasta, ja jos en itse tytöstä tykkäis, nii en kyllä loukkais sanomalla että "vittu oot ruma". Jotenkin keskustelisin kauniisti loukkaamatta tyttöä. Itse olen kans todella ujo ja en kenellekkään josta pidän niin sanoa että Oot söpö :), koska pelkään juurikin sitä jos tyttö kertoo jokaiselle, jonka jälkeen koulussa olo on yhtä helvettiä..

  • Mä menetin yhen tytön kun en uskaltanut van jäin miettimään. Vieläkin se painaa vaikka puoli vuotta aikaa. Edelleenkin sitä miettii "Entä jos..." Monta täydellistä mahdollisuutta ois ollut.

   Koita vaan jutella joskus illalla chatissa kaikkea mukavaa (leffat, vapaa-aika tms). Sitten seutaavana päivänä koulussa jatkat ja kysyt ulos.

   Juttelemahkerasti vaan niin tulee semmonen kiva kaveruussuhde - siitä on hyvä alkaa.

   Joululomalla voit myös kysyä milloin on kotona ja sen jälkeen vaan nähtäiskö joku päivä?

  • Minäkin olen palavasti rakastunut tähän lähes kymmenen vuotta vanhaan ketjuun.

  • Vinkit myöhässä?

  • Minä olen ihastunut yhteen meidän luokan poikaan. Mutta en uskalla kertoa sille.
   Kertokaa please,miten kerron sen sille. Oon tuntenutsen 3 vuotta. Pitääkö mulla juttella sen kaa vähän aikaa, vai sitten suoraan vaan sanoa??

   • Mä olen ihastunu meidän luokan yhteen poikaa tosi kovasti.. Miten mä voisin sille edes vihjasta et tykkään siitä?? Ja täs on viel yks mutka, mä oon halannukki sitä kerran!!


   • apua tarvitseva kirjoitti:

    Mä olen ihastunu meidän luokan yhteen poikaa tosi kovasti.. Miten mä voisin sille edes vihjasta et tykkään siitä?? Ja täs on viel yks mutka, mä oon halannukki sitä kerran!!

    Kerro kaverillesi siitä ja pyydä häntä sanomaan sille johon ott ihastunu ja oota vastausta ja tiedoksi oon poika.tyttö ystävä jätti 3vuotta sitten


   • apua tarvitseva kirjoitti:

    Mä olen ihastunu meidän luokan yhteen poikaa tosi kovasti.. Miten mä voisin sille edes vihjasta et tykkään siitä?? Ja täs on viel yks mutka, mä oon halannukki sitä kerran!!

    Ja voitko antaa vihjeitä kuinka iskeä tyttö


   • apua tarvitseva kirjoitti:

    Mä olen ihastunu meidän luokan yhteen poikaa tosi kovasti.. Miten mä voisin sille edes vihjasta et tykkään siitä?? Ja täs on viel yks mutka, mä oon halannukki sitä kerran!!

    Mmmmmmmmmmmmmmmm........ Mmmghhpppp....


  • Joo oon mäki ihastunu yhtee poikaa mun luokal ja haluisin kertoo sille mut on yks pulma: se poika esittää ain koulus ja mua vähä pelottaa vähä miten se reagois. Ku se on aika suosittu nii se vois vaik kertoo koko koululle siit.

  • Tää ketju on pysyny aika kauan :D
   Treffeille pyytäminen ja niillä vihjailu on parasta.

   • Olispa aika mielenkiintoista tietää, mitä itse "höpönassulle" kuuluu näinä päivinä :D


  • Vanha ketju, mut jollekkin voi olla apua (:

   Mä ainakin ite arvostaisin sitä jos kulle tultais ihan suoraan sanomaan, face-to-face, että sä oot tosi kiva. Jos on liian ujo et kasvokkain nii sit vaikka facessa tai whatsupissa. Mut suoraan puhumista arvostan :)

   Kannattaa kertoa että tykkäät tarpeeks aikasin, koskaan ei tiedä mitä huomenna tapahtuu. Jos saat rukkaset, voit unohtaa asian hyvillä mielin, että ei tullut mittän, lets mive on. Jos et ikinä uskalla kertoa jää asia harmittamaan pitkäksi aikaa. Ja entä sitten jos juttu leviää koulussa - voitpahan olla ylpee itestäs et sä olit tarpeeks rohkee kertomaan!

   • Myös miulla on ongelma... Oon ihastunu poikaan joka on yhen miulle super tärkeen pojan paraskaveri... En missään nimessä haluis et tää ihastus poika sais tietää et oon ihastunu siihe KOSKA sillä on tällä hetkellä tyttöystävä.... Kaiken lisäks laitoin tälle pojalle sarahahis et oon ihastunu siihe ja se laitto sen ms:ssää et" tuu kertoo kuka oot , vaikka miulla on tyttöystävä ;)"


  • No siis mun kaveri hankki sen 3 vuotta häntä vanhemman pojan numeron sen ihastuksen pikkuveljeltä joka on mun kanssa samalla luokalla ja siis se sai kuin saikin sen numeron ja kun se kerto että tykkää hänestä niin sen vastaus oli yksin kertaisesti tää: 😏 ja siis hän on nyt 8 ja me kolme 5 ja tää tapahtu viime viikol ja mun kaveri kun se anto sille kyydin pois sateesta bestiksen kodille niin sit mun bestis pussas sitä poskelle ja sit ku se 8.lk oli lähössä kotiin päin nii sit se bestin meinas lentää nenälleen kun tsjus mitä tapahtu :)

  • Miten mä voin kertoo mun ihastukselle sillee varovasti että tykkään siit

   • Vihjaile viestillä tai jutellrssa sano että oot kiva ja tykkäät, tai jos on tehny jotai kivaa nii voi kysellä mitä miettii tai jotaki


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1756