S-etukortti vai Ykkösbonuskortti??

Kertokaa..

Hei! Teen opiskeluni merkeissä vertailua S-etukortin ja Ykkösbonus kortin eduista. Mitä mieltä te olette näiden etujen ansaitsemisesta ja tarjottujen etujen hyödyllisyydestä? Kumpi kortti on teidän mielestänne parempi? Kertokaahan mielipiteitänne näistä bonuskorteista=)!

40

17645

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjjaaafzfsfas

      on parempi ku toi ykkösbonuskortti, ja hei terkkuja sulle jos oot hyvännäkönen ;)

      • Terveysbonusta

        S-bonuskortilla sairauksia ennaltaehkäisevän kansanterveysvalistuksen mukaista ravitsemusta seuranneiille Tuplabonussta ostoksistaan...?


    • BBBBBBBBBBBBBB-kortti

      Helppo tilanne, kylässä ei voi ykkös-B.tä käyttää muuhun kuin polkupyörän päristimenä!

      S-kauppaa en koskaan ole tuntenut omakseni !

      Niinpä jäljelle jää PLUSSA-kortti ja niitä kauppoja alkaa olla aikaspaljon , ainakin meilläpäin!
      Että sitä sitten, ja huoltsikalla myös!

    • S etukortti

      koska tuo ykkösbonusjärjestelmä on aikalailla muinaishistoriaa.
      Edes täällä PK seudulla ei ole kauppoja joissa sitä voisi kannattavasti käyttää.
      S bonusta sentään saa joka kuukausi,mutta Ykkösbonusta saa vain kerran vuodessa jos silloinkaan.

    • ssssssss

      No aivan ehdottomasti S-kortti, peittoaa mennen tullen ykkösbonukset ja plussat!

    • jos ei ole isoa perhettä

      Kaikki kauppojen kortithan suosivat lapsiperheitä ja mahdollisimmann suuria ostoja/kk.
      Jos on yhden hengen talous, kaikki kortit ovat ihan yhtä surkeita = /0/-

      • S-bonus

        Tuntuu kuin se antaisi prosentuaalisesti isommat alennukset vuositasolla ja S-bonus kasvaa korkoakin vuoden aikaana, plus sen voi käyttää milloin haluaa ja kanta-asiakas edut ovat paremmat ja mielestäni S-kortilla on paljon laajemmat yhteistyökumppanitkin. Ykkösbonus on jotenkin tunkkainen ja aikansa elänyt.


    • Ykkösbonus

      S-korttia tulee käytettyä huomattavasti enemmän kuin Ykkös-korttia, koska S-kauppa sijaitsee kotia lähinnä. Ykkösbonuksen tuplabonuspäivät ovat houkuttelevia, koska bonuksia kertyy tuplamäärä normaalin sijasta.

      Erillisten tuotteiden bonushintoja en tarkkaile (esim: omenat kortilla 3,50 ja ilman korttia 3,90) kaupoissa, eikä ykkösbonuksen "kerää 20 leimaa, niin saat vaasin puoleen hintaa" -kampanja tehoa minuun. Vähemmällä vaivalla ostaa normaalihinnalla.

      Kummankin kortin bonukset saa rahana, tuntuu että saa jotain takaisin. Ei haittaa, vaikka ykkösbonuksen bonuksen saakin vain kerran vuoden lopussa.

    • ----

      edullisuus riippuu minkälaisia kaupuja on lähellä,

      auto maksaa 0,40 € km, joten
      pieni mutka autolla vie täysin kaikki edut.

      toisaalta autolla meno on kalllista,
      parkkipaikalla tule suhtellisen paljon kolareita ja kolhuja.

      • ja kaikki muutkin

        Taskussa pitää olla kaikki mahdolliset etukortit. Sitä korttia näytetään, mitä kysytään.
        Itse ostin auton ja auton huoltopalveluja rutkasti ja sain ykkösbonusta reilusti. Etua tuli kertaheitolla sata euroa, täysin yllättäen ja pyytämättä, kuin entisellä noita-akalla.
        Silleen!


    • G. Bush

      on plussa- ja ykkösbonus kortit. Tällä hetkellä jälkimmäinen tuntuu paremmalta. Käyn kuitenkin kaikissa kaupoissa se on mukavampaa. Säästö vihjeeni on halpaa ja hyvää ei ole. Tarpeeksi laadukasta hinnasta piittaamatta se on paras. Mielestäni bonus organisaatioiden pyörittäminen paperi töineen ja mitä siihen liittyykään on täysin turhaa, ajan hukkaa.

    • Siihen saakka kun pk-seudulla oli useita Maxi-marketteja ja Elannon pieniä putiikkeja, tuli saatua todella huomattavia bonuksia vuoden lopussa. HOK-Elannon myötä "Green Cardia" tulee pakostakin vingutettua enemmän, ihan kauppojen määrienkin vuoksi. Mutta... valitettavasti Elannon kuoleman jälkeen olen tiettyjä kauppoja jäänyt kaipaamaan..

      Itselleni on aivan sama, tuleeko bonusrahat tilille kuukausittain vai könttänä kerran vuodessa.

      Summa Summarum. HOK:n rahaa tulee enemmän kuin Ykkösbonusta, koska Tradekan kauppojen määrä suhteessa SOK:n liikkeisiin on aika minimaalinen pääkaupunkiseudulla.

      • opop.

        olemattomia, 3-8euroon kuukausi. Pienet ostokset.


    • Ninnanna

      S-etukortti on meillä kannattavin, bonusta tulee ainakin sähköstä, ABCn bensasta, Prismasta, josta lähes kaikki ruokaostokset tehdään.:)

    • S-kortti? EI Kiitos!

      S-kortin bonukset tulevat esim. 0,3 €:n lahjakortteina, jotka on PAKKO käyttää kahden kuukauden sisällä. Jos et käytä niin ne mitätöityy. Voit saada bonuksia kahdessa kuukaudessa jopa 0,9:n € bonuksen!

      Lisäksi on liittymismaksu 50 € ennenkuin alat saada bonuksia. (Just joo)
      Jos haluat rahat tilille sinun pitää avata tili. Jos haluat erota sitä ei voi tehdä internetissä vaan pitää mennä kauppaan täyttämään paperilomake.

      S-etukortti on kuin muinainen kommunistinen puolue. Siitä ei voi erota mutta siitä voidaan erottaa.

      Ykkösbonuskortista ei ole jäsenmaksua ja saat bonusta ensi ostoksesta lähtien.
      Ykköbonuksen korttipaikkoja on paljon enemmän huoltamoista korjaamoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Bonuksia voi kerätä kuinka kauan vaan ja lunastaa rahaksi sitten kun haluaa.

      • beatricita

        Ehdottomasti S-kortti, muita ei ole enkä aio hankkia. En käy periaatteestakaan Tradekan kaupoissa, K-kaupoissa harvoin (kalliimpaa kuin S-ryhmällä), joten jäljelle jää.. S-kaupat.

        Osuusmaksun suuruus riippuu osuuskaupasta.

        Siitä voi myös erota jolloin saa osuusmaksunsa takaisin.

        Bonusta saa heti kun on jäsenlomakkeen täyttänyt ja väliaikaiset kortit käyttöön ottanut.

        S-etukortin yhteystyökumppaneita ovat mm. Elisa, Tapiola jne.. Abc:t ovat omia huoltoasemia.

        Tiliä ei erikseen tarvitse avata, jos hankkii sellaisen kortin, jolla voi maksaa. Bonukset ja maksu samalla kortilla; kätevää.

        Eiköhän ne pienetkin bonukset ja ostohyvitykset ole aina kotiin päin, joten parempi sekin kuin sitten ei mitään. Ja kannattaa tietysti keskittää ostokset yhteen ryhmään, mekin saimme kuukaudessa yli 30 euroa bonusta..

        S-kortti kunniaan :)


      • Erkki Merkki

        Taisi mennä nyt ristiin S-bonuksen, ja ykkösbonuksen ominaisuudet.. S-bonuksessa on kyllä liittymismaksu, mutta then again sieltä saa myös joskus jotain takaisinkin..
        Itselläni meni ykkösbonukselle n. 1300e ostokset vuodessa, ja sillä sai pari mainosta kotiin.. ei bonuksia.. S-kortilla samalla vuosiostosmäärällä sentään sai muutaman euron takaisin, niin ja se maksettiin tilille, toisin kuin yökkös"bonus".


      • .
        beatricita kirjoitti:

        Ehdottomasti S-kortti, muita ei ole enkä aio hankkia. En käy periaatteestakaan Tradekan kaupoissa, K-kaupoissa harvoin (kalliimpaa kuin S-ryhmällä), joten jäljelle jää.. S-kaupat.

        Osuusmaksun suuruus riippuu osuuskaupasta.

        Siitä voi myös erota jolloin saa osuusmaksunsa takaisin.

        Bonusta saa heti kun on jäsenlomakkeen täyttänyt ja väliaikaiset kortit käyttöön ottanut.

        S-etukortin yhteystyökumppaneita ovat mm. Elisa, Tapiola jne.. Abc:t ovat omia huoltoasemia.

        Tiliä ei erikseen tarvitse avata, jos hankkii sellaisen kortin, jolla voi maksaa. Bonukset ja maksu samalla kortilla; kätevää.

        Eiköhän ne pienetkin bonukset ja ostohyvitykset ole aina kotiin päin, joten parempi sekin kuin sitten ei mitään. Ja kannattaa tietysti keskittää ostokset yhteen ryhmään, mekin saimme kuukaudessa yli 30 euroa bonusta..

        S-kortti kunniaan :)

        "Ja kannattaa tietysti keskittää ostokset yhteen ryhmään, mekin saimme kuukaudessa yli 30 euroa bonusta.."

        eikä tosiaan kannata keskittää yhteen kauppaan, jos kaksikin on samalla etäisyydellä hyödynnettävissä,
        bonus on vain 5 % mutta hinnanerot hyvin usein 20 % luokkaa ja usein jopa yli 100 %

        meillä käydään kerran viikossa jokaisessa e,k ja s kaupoissa,
        säilytä kauppalappuja ja katsele hintoja toisessa kaupassa,
        pian opit 30 vakiotuotteesi hinnan, jota voit ostaa viikoksi annoksen, sieltä kun on halvempaa.

        kaupan valinnalla säästää 3-5 kertaa bonusrahan ja "nuukailu" on myös fiksua, tv. neljän iskä.


    • H76

      Ehdottomasti S-kortti. Mulla myös käytössä myös Plussa- ja Ykkösbonuskortti, mutta S-kortilla paremmat bonukset ja bonuksille paremmat käyttömahdollisuudet. Ykkösbonusta kerrytän ja kulutan pääasiassa vain Siwassa, koska lähellä ei ole muita Ykkösbonuspaikkoja.

      Sanottakoon vielä, että minusta 3-8 euroa kuussa on ISO bonus, ei pieni. Ettei vain olis toisilla mennyt eurot ja markat sekaisin.. =)

      Lisäksi korjauksena aiempiin kommenttteihin: S-bonuksen voi ohjata myös menemään S-tilille, jossa se kasvaa myös korkoa. Mulla ollut ko. tili kortin hankinnasta lähtien (n. 5 vuotta ?) ja tosi kätevä. S-tilille voi vielä kätevästi siirtää rahaa omalta tililtä (jos haluaa) ja maksaa ostoksia suoraan S-kortilla tilillä olevalla saldolla. Ja sille sijoitetulle osuuspääomalle maksetaan korkoa Joka Ikinen Vuosi ja lisäksi edellisen vuoden ostoista saa lisäksi ylijäämän palautusta. =)

    • Heikki

      S-etukortti tottakai. Ostokset kannattaa jo muutenkin keskittää S-kauppoihin, sillä niiden hintataso on huomattavasti halvempi kuin esim. Keskon ja Tradekan kaupoissa.

      • minäpäs....

        3-8 euroa ylimääräistä rahaa kuussa on mun mielestä tosi kivasti! Ei se ehkä kerralla paljolta tunnu, mutta jos laskee että saa keskimäärin 6 euroa kuussa vaikkapas viiden vuoden ajan, niin siitähän tulee jo 360 euroa! Ja siihen päälle vielä s-tilin 1,5% korko (joka kohta nousee 2%iin), niin siinähän saa ihan mukavasti ylimääräistä.. ja sitten tietysti vielä osuusmaksun korko, jota maksetaan vaihtelevasti (tänä vuonna 20%!). ja jos joku ei osaa laskea, niin s-etukorttia pitää vinguttaa kuussa 300 euron edestä (olen opiskelija, ja usein tuo raha menee rikki..), että tuon 6 euron bonuksen saa. ainakin mulle tämä raha on täysin ylimääräistä, koska en todellakaan ostele s-ryhmästä vain sen takia että bonusta saisin. ostaisin sieltä muutenkin kaikki samat asiat, joten...!


      • minäpäs....
        minäpäs.... kirjoitti:

        3-8 euroa ylimääräistä rahaa kuussa on mun mielestä tosi kivasti! Ei se ehkä kerralla paljolta tunnu, mutta jos laskee että saa keskimäärin 6 euroa kuussa vaikkapas viiden vuoden ajan, niin siitähän tulee jo 360 euroa! Ja siihen päälle vielä s-tilin 1,5% korko (joka kohta nousee 2%iin), niin siinähän saa ihan mukavasti ylimääräistä.. ja sitten tietysti vielä osuusmaksun korko, jota maksetaan vaihtelevasti (tänä vuonna 20%!). ja jos joku ei osaa laskea, niin s-etukorttia pitää vinguttaa kuussa 300 euron edestä (olen opiskelija, ja usein tuo raha menee rikki..), että tuon 6 euron bonuksen saa. ainakin mulle tämä raha on täysin ylimääräistä, koska en todellakaan ostele s-ryhmästä vain sen takia että bonusta saisin. ostaisin sieltä muutenkin kaikki samat asiat, joten...!

        Ykkösbonuskortista en tiedä, mutta Plussakorttia täytyy vinguttaa 1000euron edestä, että saa 5 euron plussasetelin. Kerryttämiseen on toki enemmän aikaa, mutta laskekaa siitä....


      • Tscuss
        minäpäs.... kirjoitti:

        3-8 euroa ylimääräistä rahaa kuussa on mun mielestä tosi kivasti! Ei se ehkä kerralla paljolta tunnu, mutta jos laskee että saa keskimäärin 6 euroa kuussa vaikkapas viiden vuoden ajan, niin siitähän tulee jo 360 euroa! Ja siihen päälle vielä s-tilin 1,5% korko (joka kohta nousee 2%iin), niin siinähän saa ihan mukavasti ylimääräistä.. ja sitten tietysti vielä osuusmaksun korko, jota maksetaan vaihtelevasti (tänä vuonna 20%!). ja jos joku ei osaa laskea, niin s-etukorttia pitää vinguttaa kuussa 300 euron edestä (olen opiskelija, ja usein tuo raha menee rikki..), että tuon 6 euron bonuksen saa. ainakin mulle tämä raha on täysin ylimääräistä, koska en todellakaan ostele s-ryhmästä vain sen takia että bonusta saisin. ostaisin sieltä muutenkin kaikki samat asiat, joten...!

        Törmäsin tällaiseen..

        Voi vitsi mitä tekstiä! Siis, kun ei käytä mitään näistä korteista niin saa joka kuukausi PALJON bonusta! Eli mars LIdliin!


    • Tottamooses

      S-ryhmän Asiakasomistajuus on todella hyödyllistä!
      S-Marketit / Prismat tarjoavat eduliisia tuotteita-
      Tarjouksia ym.Ja joka centistä kertyy BONUSTA,se taas menee automaattisesti S-tilille,josta karttuneita varoja voi käyttää ostoksiin tai nostaa rahana kassalta. En ole ikinä harkinnut K-ryhmän kortteja tms.(kerran kyselin K-kaupasta:olishan sen saanut,kun olis Maksanut 50,00 Mk.) Heh,heh./Sit tuo K-ryhmän Mainonta on omaa luokkaansa:HIENO LAITE:nyt VAIN 33:-é(Plussakortilla)ilman korttia:59:-é !!!
      Siinä se!

    • jokainen maksakoon osuutensa

      Kauppojen bonusjärjestelmä on poistettava syrjivänä! Perheellinen ostaa sapuskaa päivittäiskaupasta 1000 eurolla (250 euroa per lärvi nelihenkisessä perheessä) kuussa ja saa siitä takaisin 50 euroa. Yksineläjän talous ostaa samoin sapuskaa 250 eurolla ja saa siitä hyvitystä 2,5 euroa. Ei kauppias tuota summaa ilmaiseksi mistään taio, vaan se on sisällä tuotteiden hinnassa. ’Sinkku’ siis maksaa piimäpurkissaan ja leipäpussissaan naapurin muksujen safkoja!

      • ööä

        Osta lidlistä jos harmittaa rehellinen liikevoiton tavoittelu ja hyvien asiakkaiden palkitseminen.


    • osta paljon säästät!

      Toden totta olisi aika purkaa kauppojen lapsiperheitä suosivat bonussysteemit! Jos lapsiperheitä on pakko, tukea tehdään se rehellisesti ja läpinäkyvästi valtion puolesta, sossun luukulta vaan kaikki tarvitsevat rahaa anomaan. On väärin maksattaa omia menoja muilla, ja etenkin yksineläjillä, jotka muutoinkin joutuvat maksamaan aina ja kaikkialla kaikesta suhteessa enemmän.

      • kekkiläs

        "Ei kauppias tuota summaa ilmaiseksi mistään taio, vaan se on sisällä tuotteiden hinnassa"

        Tämäpäs mielenkiintoista. Esim. Prismojen hintataso on aina 5% pienempi kuin kilpailevien kauppojen. Ja siihen päälle vielä runsaat bonukset, joita kilpailijoilta saa huomattavasti vähemmän.


      • mielenkiintoista
        kekkiläs kirjoitti:

        "Ei kauppias tuota summaa ilmaiseksi mistään taio, vaan se on sisällä tuotteiden hinnassa"

        Tämäpäs mielenkiintoista. Esim. Prismojen hintataso on aina 5% pienempi kuin kilpailevien kauppojen. Ja siihen päälle vielä runsaat bonukset, joita kilpailijoilta saa huomattavasti vähemmän.

        Olisi mukava kuulla esimerkkikommentteja hintatasosta, jos se kerran on aika selkeä. Missä tuotteissa näkyy eniten? Plussa vai Ykkösbonus-kauppoihin verraten? Onko ruuista tuoretuotteissa hintaeroja?
        Tahdon ehdottomasti käydä kaupassa, jossa hinnat ovat suosiollisimmat asiakasta ajatellen. Hommasinkin juuri s-kortin, ihan tätä varta vasten ajatellen, aikomuksenani aloittaa omakohtainen vertailututkimus..


    • fsadfdsa

      Ykkösbonuksella kilahti taas 130 e. ei paha!

      • vuoteen

        Meillä tulee toisella kortilla tuon verran parissa kuussa, mutta toki siwa lähikauppana niin tulee tuon verran "pikkuostoista" kerta vuoteen sieltäkin.


    • saa hyviä viikko ja kuukausitarjouksia Yksineläjä eläkeläinen ei rosentteja saa.
      Halpa Halli ketju edullisin kun ei kortteja ja pyhisin kiinni ei ole kalliita pyhätyökorvauksia.

    • tarkka.

      S ja E on eroja mille summalle kk oston laittaa, 400 €/kk niin S lienee hieman edullisempi,
      500 €/kk niin E paljon edullisempi.

      S voi jos on mielenkiintoa keskittää ostot joka toiseen kk ja saa parempia bonuksia,
      mutta jos ostaa Prismasta jotain suurempaa,
      se etu tulee syötyä S-ketjussa kuukaudessa, kun se E säilyy vuoden.


      Yksi asia myös voit laskea,
      S jäsenrahalle kai useimmiten 100 €, saa 10 % tuoton eli 10 € tuoton,
      E saat 36 € jäsenyyshinnalle vuoden ostoksiisi 1500 € enemmän saldoa, kuin olet ostanut,
      meillä kun on vanhemmat ja aikuislapsilla sama E-kortti, saadaan aina 5 % ja siten saadaan
      36 € jäsenmaksulle 75 e vuosi korkoa.
      (yleensä kaikille on tuotto 1-2 % ja siten 36 € tuottaa 15-30 €, E-jäsenyytenä).

      loppulauselma,
      jos on E K S kauppoja samalla etäisyyksillä ja samoilla vaivoilla, tuotteiden hinnoissa ja tuotteiden laadussa on usein yli 20 % eroja, eli suurimman säästön saat kun tiedät 10-30 vakiotuotteesi hinnan ja käyt joka yhtiössä sopivin välein.

      [k- en kommentoinut kun ostamme sieltä vain teknisiä tavaroita,
      koska on lähes 2 km päässä kodistamme.

      • Tuotto

        Suurimmat säästöt syntyy, kun ostaa mistä halvalla saa, kaikki kortit lompsassa ja vilauttaa mitä pyydetään.

        Mutta S -ryhmä maksaa todellakin jäsennilleen osuuspääoman korkoa. Yleensä jäsenmaksu on 100 euroa, jolle maksetaan korkoa vuosittain 0-25%, yleensä kuitenkin 10%. Itse olen jäsenenä 21 alueellisessa osuuskaupassa, ja vuosittain napsahtaa korkoa n. 200 euroa. Vastaavia summia pääoma huomioiden ei saa pörssistä, ja tuotto on lähes riskitöntä. S -ryhmän tase on jotain aivan muuta, kuin mitä osuusmaksu.

        En kuitenkaan osta paljoakaan S -ryhmästä, ei pidä olla omistusten orja. Samalla tavalla en osta Nokian puhelintakaan, vaikka omistan yhtiötä.


      • helposti
        Tuotto kirjoitti:

        Suurimmat säästöt syntyy, kun ostaa mistä halvalla saa, kaikki kortit lompsassa ja vilauttaa mitä pyydetään.

        Mutta S -ryhmä maksaa todellakin jäsennilleen osuuspääoman korkoa. Yleensä jäsenmaksu on 100 euroa, jolle maksetaan korkoa vuosittain 0-25%, yleensä kuitenkin 10%. Itse olen jäsenenä 21 alueellisessa osuuskaupassa, ja vuosittain napsahtaa korkoa n. 200 euroa. Vastaavia summia pääoma huomioiden ei saa pörssistä, ja tuotto on lähes riskitöntä. S -ryhmän tase on jotain aivan muuta, kuin mitä osuusmaksu.

        En kuitenkaan osta paljoakaan S -ryhmästä, ei pidä olla omistusten orja. Samalla tavalla en osta Nokian puhelintakaan, vaikka omistan yhtiötä.

        En käytä kumpaakaan vaan otan plussat koska ne maksetaan suoraan mun omalle pankkitilille. Tänäkin vuonna suuri apu reissua varten. Ei tarvi ylimääräsiä tilejä eikä lippusia vaan etuudet omalle pankkitilille. yksinkertaista ja helppoa.


    • heh hehh

      Ei voi kyllä kuin nauraa noille S-uskovaisille. Siellä ne kirkoissaan käyvät hakemassa ehtoollisensa ja seuraavat mukisematta johtajaansa.

      • tuskaa

        jätä kommenttisi


    • havaintokin

      kyllä se s kortti tuo enemmän tuloja takaisin, mutta, jos olet yksin niin sitten ei sitä boonusta kerry kun hitusen, pitäisi ostaa kuukaudessa enemmänkin ja reissata Eckerö laivalla, sitten kertyy, ostosten mukaan menee.

    • Sampo Lavikka
      • Ilman väkäsiä

        Eikös kaikki mainonta ja jonkun sponssaamat ruokaohjelmat yms. ole sitä kalastelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2052
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      55
      1924
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe