Neitsyt ja kaksonen

-N-

Kunika hyvin neitsyt ja kaksoset sopii yhteen?Eikö kaksoset oo kumminkin kevytkenkäisiä?

15

3584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Geminiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Mitähän tällä kevytkenkäisyydellä tarkoitat? Joo kaksoset on vilkkaita ja lapsenmielisiä, mutta hyvin älykkäitä veijareita. Omasta kokemuksesta voin sanoa yhden ja todennäköisesti viimeisen neitsyt suhteeni jälkeen että NEVER AGAIN. Neitsyt AIVAN liian...puiseva. Sekä takertuva. Ja sinänsä neitsyen ihan hellyttävä tapa holhota ja huolehtia meni ns. överiksi. Neitsyt jäi rannalle aika pian.

      Plussana voi sanoa että neitsyet on ihan hyviä kuuntelijoita. >:)

      • aurinkomerkki

        ei kerro vielä mitään älykkyydestä, joskin jotain osviittaa saattaa saada luonteesta.


    • kevyet kengät..

      Oon itse kaksonen enkä voi sanoa olevani kevytkenkäinen. Olen kyllä positiivisesti asioihin suhtautuva, puhelias ja ystävällinen. On paljon tuttavia ja ystäviä kummastakin sukupuolesta ja mä oon ystävällinen jos mulle ollaan ystävällisiä. Mutta kevytkenkäinen en ole.

      Luulen että tämä että muut saattavat sen kuvan meikäläisistä saada, voi johtua juuri siitä et meillä näyttää olevan monta rautaa tulessa ja se saattaa vaikuttaa että ystävyyssuhteissa on jotain muutakin kuin ystävyyttä vaikka ei suinkaan aina ole niin. Itselläni on ainakin vain yksi ihastus kerrallaan ja olen uskollinen kun alan seurustella. Se onkin sitten eri juttu että milloin alan seurustella vai alanko :).

    • neitsyt itse

      Itselläni on sellaiset kokemukset kaksosista että he ovat luotettavia (ja puhun siis ihan ystävyystasolla) Kaksoset on loistavia kuuntelijoita ja niitä ainoita jotka osaavat puhua neitsyen kanssa ns syvällisemmistä asioista. Puhe ja kuuntelu puoli on ainoita asioita jotka yhdistää kumpaakin, en usko että siitä mitään muuta saa aikaan.
      Mutta ei voi yleistää, kuka sen tietää vaikka synkkais muutenkin :) Kaikkihan me ollaan erilaisia

      • minäkin neitsyt

        Minulla on tämä sama kokemus kaksosista: älyllisellä tasolla synkkaa loistavasti, sekä miesten että naisten kanssa. Mutta tähän se usein jääkin. Minä en luota kaksosiin, olen nähnyt ja kokenut riittävästi.
        Mutta se ei estä minua nauttimasta kaksosen hyvästä seurasta, kun sellainen tilaisuus tulee.

        En usko minäkään, että kaksonen ja neitsyt sopivat yhteen parina.


    • sovi n ja k

      Kaksonen ei ole kevytkenkäinen, hänen flirttaileva käytös valitettavan usein mielletään siksi.
      Kaksonen valitsee tarkoin kumppaninsa, mutta jos toinen käy liian tylsäksi vaihtaa hän samantien uudempaan. Itse kaksosena tiedän tämän. Joten neitsyt on ihan ok, mutta siihen se sitten jääkin.

      Sen sijaan leijonat on tarpeeksi värikkäitä itsekin värikkäälle kaksoselle, omien kokemusten perusteella siis :)

      • suhteellinen käsite

        Niin, itseä on helppo pitää "värikkäänä". Kukapa meistä ei ajattelisi, että minä olen se "värikkäin".

        "Värikkyys" voi olla mm. mustasukkaisuutta, ailahtelevaisuutta, boheemisuutta, päättämättömyyttä ym. ym. Kukin määritelee sanan tavallaan.


      • ei oo..

        ..ailahtelevaisuus ja vaihtelun halu, vaan se että kaksonen on älyllisesti laiska ihminen. Ei pysty keskittymään mihinkään. Kai siinä alkaa vähitellen kaikki kyllästyttää. Kaksonen antaa suhteen alussa paljon ja sit tää antaminen lopahtaakin, kaksonen menee jotenkin lukkoon ja jää jäähylle. Tässä vaiheessa kaksonen on itse tylsä tyyppi, mut näinhän ei saa kaksosesta koskaan ajatella.


    • blaa blaa.

      Neitsyet on TYLSIÄ. Aina nalkuttamassa ja jankkaamassa, ei-spontaanein merkki ikinä. Kaksosen puolisona (itse olen jousimies) tiedän, että pitää joustaa ja ei saa sitoa toista liiaksi. Antaa tietty "tila" toiselle ja kerta toisensa jälkeen minun kaksoseni palkitsee, antaa tämän kaksinverroin takaisin minulle.
      Jos kaksonen tuntee olonsa liian sidotuksi hän muuttuu oikeaksi piruksi.
      Ja omat kokemukset puhuu kyllä tuon neitsyen pilkunviilauksen puolesta.

      • jännä juttu

        kaikilla toki on omat kokemuksensa ja mielipiteensä, mut tylsäksi mua ei oo koskaan sanottu vaik neitsyt olenkin. Ja tuntemani kaksonen itse aina hakeutuu seuraani, sitä en tiedä miksi. Ehkäpä juuri noiden vakavien keskustelujen vuoksi. Samoin on käynyt monen jouskarin kanssa. Sovin kai sitten neitsyenä noidenkin merkkien kanssa kaveriksi, suhteet onkin sitten toinen juttu :)


      • kutsua siinä...

        vaiheessa tylsäksi (ketä tahansa), kun häntä ei kukaan huomaa, tämä on huomattu millä tahansa tasolla, kaverina tai kumppanina. Jousimiehen resurssit antaa itsestään jotain (älyllistä) ovat rajalliset, hän ei vain itse ymmärrä tätä, vaan suuttuu, kun asiasta hänelle huomautetaan.

        Kaksoset ovat oma lukunsa, älyllisyyttä kyllä löytyy, mutta se maanis-depressiivisyys, ota nyt siitä selvää, koska sopii lähestyä, koska ei :)


      • jouskari on
        kutsua siinä... kirjoitti:

        vaiheessa tylsäksi (ketä tahansa), kun häntä ei kukaan huomaa, tämä on huomattu millä tahansa tasolla, kaverina tai kumppanina. Jousimiehen resurssit antaa itsestään jotain (älyllistä) ovat rajalliset, hän ei vain itse ymmärrä tätä, vaan suuttuu, kun asiasta hänelle huomautetaan.

        Kaksoset ovat oma lukunsa, älyllisyyttä kyllä löytyy, mutta se maanis-depressiivisyys, ota nyt siitä selvää, koska sopii lähestyä, koska ei :)

        tosiaan sitä tyyppiä jolle 10 ihmisen ihailu on parempaa ja tärkeämpää kuin 1 ihmisen ehdoton rakkaus. En yleistä, olen törmännyt yhteen ainokaiseen jouskariin joka ei ole tätä tyyppiä :D Kaikesta huolimatta parhaimmat kaverini ovat olleet jouskareita ja niitä on jostain siunaantunut monta lähipiiriin niin neitsyt kuin olenkin. Sinänsä aika outoa koska mitään yhteistä ei ole :D


      • löytyy
        jouskari on kirjoitti:

        tosiaan sitä tyyppiä jolle 10 ihmisen ihailu on parempaa ja tärkeämpää kuin 1 ihmisen ehdoton rakkaus. En yleistä, olen törmännyt yhteen ainokaiseen jouskariin joka ei ole tätä tyyppiä :D Kaikesta huolimatta parhaimmat kaverini ovat olleet jouskareita ja niitä on jostain siunaantunut monta lähipiiriin niin neitsyt kuin olenkin. Sinänsä aika outoa koska mitään yhteistä ei ole :D

        Olen neitsyt ja tunnen useita jousimiehiä, seurustelinkin yhden kanssa. Yhteisenä piirteenä voisin mainita kiinnostuksen psykologiaan. Jousimiehet, kuten neitsyetkin, ovat hyviä ihmistuntijoita, ja näistä asioista riittää aina puhuttavaa jouskarien kanssa. Jousimiehet ovat realisteja tässä suhteessa, eivät liikoja tunteile; tällainen miellyttää älykkö-neitsyttä :)


    • puolisona

      Olen neitsyt ja mieheni kaksonen... Vaikka kaikissa horoskoopeissa sanotaan etta kaksonen ja neitsyt sopii yhteen vain ja ainoastaan kavereina niin siinä on pakko olla erimieltä koska olen ollut oman kaksosen kanssa onnellisesti yhdessä jo seitseman vuotta. Mielestäni tasapainotetaan toisiamme hyvin minä pistän häneen vähän vauhtia ja hän sitten taas rauhoittaa minua.. Lapseni isänä ja puolisona aivan ihana et ei voi aina noihin horoskoopeihin uskoa.

      • myöskin

        Minä kaksosnaisena ollut neitsytmiehen kanssa yhdessä jo 20vuotta.Meidän kaikkien perusluonne kuitenkin erilaisen.Ei kaikki kaksosmerkkiset voi millään olla samanlaisia.Vaikka jotkin ominaisuudet onkin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe