Aihe

mustasukkaisuudesta

miten kestävät

Leijonathan itse aika mustasukkaista ja omistushaluista sorttia, mut miten on, kestävätkö leijonat itseensä kohdistuvia mustasukkaisuuskohtauksia? Vai meneekö pisteet lopullisesti leijonan silmissä?

4

1610

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   Omani jellona ukkoseni kovasti on mustis, mutta auta armias, jos uskaltaudun samankaltasia tuntemuksia esittään, niin johan loukkaannutaan sydänjuuria myöten.. Että mölyt mahassa vaan, jos sovun haluaa säilyvän.. Paitsi korjaus, saa mustis olla, sehän vaan hivelee itsetuntoo, kunhan muotoilee sanansa oikeen, ettei vahingossa ilmaise puolella sanalla häntä epäilevänsä =)
   Eli, heh, eipä hankalaa!!

  • l***ona

   En ole lainkaan mustasukkainen.

   Kumppanini ovat olleet jossain määrin mustasukkaisia. Se ärsyttää vain sillloin kun aletaan pelkäämään pettämistä ja rajoittamaan elämää. Saan joskus huomiota miehiltä ja tunnustan nauttivani siitä. Mutta se jää vain siihen minun puoleltani(jos olen suhteessa). Jos kumppani ei kestä tätä vaan alkaa pelkäämään pettämistä, saatan hyvinkin suuttua, sillä silloin tuntuu että joudun elämään häkissä.

   Nää on yksilöllisiä: tiedän niitäkin leijonanaisia, jotka pettävät aina tilaisuuden tullen. Leijonan kansaa kannattaakin selvittää mitä tyyppiä oma villipeto on.

  • Nimetön

   Mustasukkaisuus on luonteenpiirre! Leijonat eivät sen mustasukkaisempia kuin muutkaan. Naiset yleensäkin luonnostaan toivovat huomion kohdistuvan itseensä. Mies joka vilkuilee toisen naisen rintojen väliä, vaikka oma nainen seisoo vierellä ovat omahyväisiä ja itsekkäitä, eivätkä ansaitse itseensä kohdistuvaa mustasukkaisuutta. Mitä mieltä ovat leijonamiehet?

  • Härkä

   ..ei itse osoita mustasukkaisuuttaan muulla, kuin ilmeellä, mistä pitää lukea, että jokin ei ole hyvin. Tosin ei ole tullut tapausta, missä oikeasti pitäisi olla mustasukkainen, joten en tiedä miten reagoisi, jos toinen mies tulisi kuiskuttelemaan. Mutta Itse olen siis erittäin mustasukkainen härkänainen, ja on ollut pakko mainita muutamaakin otteeseen, että olen mustasukkainen ja pelkääm pettämistä. Aluksi Jellona on raivostunut, että haukut häntä paskaksi ja pettäjäksi. Eli kyllä sieltä alkaa savua nousemaan korvista. Jos osaa tosiaan selittää, että on mustasukkainen, koska mies on niin hyvänäköinen tai vastaavaa, niin se taas on kohottanut itsetuntoa ja jellona osannut ottaa asian hyvin. Joten kannattaa melkein heti sanoa, että on mustasukkainen ihminen ja keskustella asiasta, ettei tule väärinkäsityksiä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   326
   3660
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2536