Vesimiehet kovia kostamaan?

vesimies nainen

Olen huomannut itsessäni sellaisen piirteen, että jos minua loukataan suhteessa niin haluan aina kostaa kaksin kertaisesti ja olen kostanutkin! Tälläkin hetkellä olen suhteessa jossa poikaystäväni tuntuu olevan kanssani vain siksi koska hänellä on "oma lehmä ojassa" ja hän hyötyy kanssani olemisesta! Tiedän ettei hän aidosti rakasta minua ja minä olen jo keksinyt keinon millä saan hänet nalkkiin. Ja sen jälkeen alkaa kosto! Onko muillakin vesimiehillä tarve kostaa kaikki vääryydet mitä itselle on tehty?

22

3585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oåijoåij

      juu olen ittekin vesi(mies) äläkostaellet oo varma oon itse huomannut myös oman kostamis piirteen ja virheitä on tullut tehtyä...

    • vesimiesnainen..

      täällä.En lähde kostamislinjalle koskaan vaikka joskus ehkä pitäisikin vähän antaa takaisin.Välinpitämättömyys on pahin mitä teen jos toinen tekee minulle pahasti.Onko se sitten jonkinlaista kostamista....

    • sama täällä

      Olen myös vesimies.Luonteeltani erittäin sopuisa.Mutta jos minua kunnolla loukataan,anteeksi ei pyydetä eikä anneta.En koskaan aloita mitään epäsopua.Mutta vittuilua ja epäoikeudenmukaisuutta en siedä!Elikkä lainpuitteissa teen kaikkeni.Enempäänhän ei ole kuin ensimmäinen ja viimeinen mahdollisuus.Ei kannata suotta provosoida.

      • hulda36

        Jep! Iha sama vika mut tiettyy asti kuuntelen ja sit ku suutun ni sitte en jaksa edes KENTTÄVITTUILUU!


    • rekisteröimätön

      ei. Minua ei kosto kiinnosta. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

    • Vm----vesimiesnainen

      Yleensä rakastan rauhaa, olen värikäs ja iloinen,
      monet ei sitä siedä ja joskus piruilua tai juoruilua kuulee, nooo, mää oottelen rauhassa, ja
      kun mitta tulee täyteen, annan tuulla kunnolla
      pohjoisesta, eli menee pakkasen puolelle takaisin maksu, eli sitä saa mitä tilaa, ja
      loputtomasti....

    • turhaan

      Jos jonkun kanssa ei kerran tule toimeen, niin sitten ei tule. Tää maailma on ihmisiä täynnä, joten uutta putkeen vaan ja kusipäät unholaan..

      Ei ole tarvetta kostaa, kyllä ne vääryyden tekijät sitten kumminkin aikanaan saa takaisin ansionsa mukaan. Kostosta saa vaan sydänsairauksia ja verenpainetta.

      • VM----vesimiesnainen

        jos ihmettelet mitä tuo vm on se on vittumainen


    • jFRUSCIANTE

      Olen aina pitänyt kostamista tietyssä muodossa lapsellisena, enkä yleensäkään lähde sille linjalle. Maksan kyllä potut pottuina, mutten ole mieltänyt sitä varsinaisena kostamisena koskaan, liekö sitten aihetta.

    • Katja-80-

      Mun ex teki niin mulle ja viel ILMAN SYYTÄ ! Kosti ja nyt hymyilee rauhassa, loukkas mua ihan helkutisti.
      Se kuvitteli et menen tuol miesten perässä vaikka asia ei todellakaan ollut niin !
      Oli liian mustis...
      Nyt hymyilee ja on toisen muijan kanssa ja myönsi viel et haluaa satuttaa mua kunnol !

      Mutta ei kaikki ihmiset kumminkaan sellaisia ole joten en halua yleistää :)

    • Ramu73

      Ei ole kypsän ihmisen käytöstä. Itse olen myös veskari,mutta mitä itseäni tunnen en kostamaan ole alkanut. Sanon kyllä suoraan jos alkaa herjaa kuulua. Ja "häivyn" sellaisesta suhteesta joka ei toimi. Molempien etu. En tykkää riitelystä ja kiusaamisesta... Keskustelu asiallisesti auttaa jos on haluja. Elämässä yleensä. (Kliseitä,jotka on päivän selviä asioita.)

      • Kyllä minä kostan ja kostan tuplat enemmän mitä mulle on aiheutettu. Jos joku mua loukkaa tai tekee paskasti niin tietää sen jälkeen tehneensä.En siedä yhtään pelleilyjä tai paskan puhumista,varmaan pistän takasi!!Eikä se kosto välttämättä tapahdu heti,vaan sitten kun on oikea paikka ja jos toinen on saattanut jo unohtaa erheensä minua kohtaan niin sillon on yleensä oikein hyvä paikka näpäyttää takasi.

        Ja sama pätee myös hyvissä asioissa.Jos teen toiselle hyvin,toivon tai itseasiassa oletan hänen myös tekevän minulle.En tarkoita kuitenkaan "kiitollisuudenvelkaa" ja yleensä teen kyllä ihan hyvää hyvyyttäni,mutta pieni oletus on kuitenkin myös takaisin saamisesta...


      • Ramu73
        eevuska kirjoitti:

        Kyllä minä kostan ja kostan tuplat enemmän mitä mulle on aiheutettu. Jos joku mua loukkaa tai tekee paskasti niin tietää sen jälkeen tehneensä.En siedä yhtään pelleilyjä tai paskan puhumista,varmaan pistän takasi!!Eikä se kosto välttämättä tapahdu heti,vaan sitten kun on oikea paikka ja jos toinen on saattanut jo unohtaa erheensä minua kohtaan niin sillon on yleensä oikein hyvä paikka näpäyttää takasi.

        Ja sama pätee myös hyvissä asioissa.Jos teen toiselle hyvin,toivon tai itseasiassa oletan hänen myös tekevän minulle.En tarkoita kuitenkaan "kiitollisuudenvelkaa" ja yleensä teen kyllä ihan hyvää hyvyyttäni,mutta pieni oletus on kuitenkin myös takaisin saamisesta...

        Tapansa kullakin.. :O)) Minäkin muuten olen koirien ystävä!


    • hiljaa

      ja kylmästi.
      En tavalla, millä useat -> suoraan.
      Jos minulle vääryyttä tehdään, en siitä heti ole välittävinään, mutta auta Armias! Kun olen jäähdyttänyt mieleni, olen edelleen ns."ystävä" mutta minkälainen!! Viha salamoi jäisinä piikkinä takaisin niin kauan että toinen ymmärtää katua ja pyytää anteeksi.
      On kyllä useita tapauksia joissa mieleni ei edes ehdi jäähtyä eikä minkäänlaista kostoa tule jos toinen osaa katua ajoissa. Eli annan anteeksi ja unohdan koston, kun tekoa oikeasti kadutaan. Toisen tekemää vääryyttä en koskaan unohda kokonaan, mutta muistelen sitä vain jos hänen tekonsa toistuu.

    • vesimiesten

      ...raadollisuudesta ja kypsymättömyydestä toimia muiden kanssa. Mutta mikä on se asia, joka on kostettava kaksinverroin? Eikö riitä hammas hampaasta? Jos nyt yleensä tarvii kostaa, niin mitä hyötyä siitä saa? Kosto on valhetta. Mulle riittää se, että hylkään hänet lopullisesti. Vesimiehet muuten itse ovat kusettajia ja aiheuttavat itse itselleen typeryyksiä.

    • todellakaan

      Minua on naispuoleiset "ystävät" loukanneet muutamaan otteeseen... En näe järkeä varsinaisesti kostaa, vaan pysyttelen hänen kanssaan väleissä jatkossakin... Ja sen voin vain sanoa näistä "väleistä", että ne ei todellakaan ole mitkään lämpimät... Eli olen kylmä ja tunteeton ihminen häntä kohtaan... Oon niinku häntä ei olisi olemassakaan enään yms. (Muut veskarit varmana ymmärtävät mitä tarkoitan tällä)

      Siinä he huomaavat minkä virheen ovat tehneet ja loukanneet minua... Ja mielestäni oma tapani on huomattavasti parempi ja tulosta tuottavampi, entä semmoinen että kirjaimellisesti kostetaan(esim. pettäminen)...

      Olen siis vesimies nainen, ja teen näin kaikille jotka minua loukkaavat tai pettävät, sukupuoleen katsomatta.

    • Nimetön

      olen veskarinainen ja huomaan kyllä itsessäni tuon kostaja-piirteen.mutta mutta,ei minusta sitten loppupelissä olekaan kostajaksi.ainakin nykyisessä suhteessa on rakkaus voittanut.mietin kyllä usein miten makeaa on ,sitten kun kostan!! ihan hullua,ei siitä mitään hyvää oloa itselle saisi,vaikka eihän sitä tiedä kun on jäänyt kokeilematta!!

    • kosto on suloinen

      olen kostanut ja julmasti! Minua loukattiin ja nöyryytettiin erään miehen taholta.
      Olen vesimiesnainen.

    • olen vain

      kuin viilipytty. Minä muutun vain välinpitämättömäksi ja ajattelen että kylläpä hän saa vielä kokea tekemänsä vääryyden jostain muuta kautta. Parempi olisi kyllä antaa tulla oikein tykin täydeltä, siksipä meillä veskareilla ehkä on niitä selittämättömiä hermostoperäisiä sairauksia ainakin joillakin. Itselläni vaivasi maha(leikattiin)ja nyt vain, jota ei voi leikata....kyllähän minä kuitenkin jupisen ja pihisen ja pärisen toisinaan....mutta julmaa kostoa en kykene tekemään, ajattelen muutenkin aina kaikesta niin, että miltä se itsestä tuntuisi...

      • hakattu

        Riippuu tietenkin henkilöstä, mutta itselläni kokemuksia vesimiesmiehestä joka harrastaa nyrkeillä kavoihin tyyliä naisiinsa. kokoajan pitää olla varpaillaan hänen seurassaan ettei sano jotakin mikä liikaa ärsyttäisi. Mutta taitaa olla miehellä muutenkin spasmat sekaisin, kun naisiin kohdistaa vihansa eikä löydä kiukullensa muuta poistumistietä.


      • Ramu73
        hakattu kirjoitti:

        Riippuu tietenkin henkilöstä, mutta itselläni kokemuksia vesimiesmiehestä joka harrastaa nyrkeillä kavoihin tyyliä naisiinsa. kokoajan pitää olla varpaillaan hänen seurassaan ettei sano jotakin mikä liikaa ärsyttäisi. Mutta taitaa olla miehellä muutenkin spasmat sekaisin, kun naisiin kohdistaa vihansa eikä löydä kiukullensa muuta poistumistietä.

        jos noin hemmo tekee! Sairas mieleltään. Ja ihan oikeesti.


    • PERKELEESSÄ

      kostan!! Ja aivan varmasti niin että se kenelle kostan, kärsii.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      328
      2826
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2130
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      914
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe