Miehet kertokaa

naiselle

Naisena en voisi kuvitellakaan muita naisia jakamaan miestä kanssani. Useampia miehiä saa kyllä olla, namia. Olen usein miettinyt,mikä (hetero)miehiä kiihottaa siinä, että he peuhaavat saman naisen kanssa. Tai mikä kiehtoo siinä, että katselee, kun oma rouva saa vierasta? Eikö kimpassa tule vertailleeksi kokoa ja kestävyyttä tai pelkää sitä, että nainen pitää toista parempana? Haluaisin kuulla miesten mietteitä.

29

11173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihotun kovasti

      Hei!

      Tämä on kyllä kiinnostava, syvällistä keskustelua ja pohdintaa vaativa aihe. Olen itse naimisissa oleva ihan tavallinen, akateeminen 35 vuotias mies. Perheessä minä, vaimoni ja kaksi mukavaa nuorehkoa tyttöä. Meillä on perheessä kaikki oikein hyvin, seksikin. Asiat siis kunnossa.

      Itse saan ylivoimaisesti suurimmat kiksit siitä ajatuksesta, että vaimoni on jonkun vieraan kanssa. Joko minun nähden paria vaihtaen tai kimpassa tai sitten salaa mutta kuitenkin niin että saan joskus tietää. Olen usein filosofisesti yrittänyt miettiä mistä tämä johtuu mutta myönnettävä on että en tiedä vastausta.

      Asiaa olen miettinyt usealtakin eri kantilta, psykologian näkökulmasta ja ihan tavallisen parinmuodostuksen näkökulmasta. Olen päätynyt siihen tulokseen, että kyseessä on jotain alkukantaista, geeneihin syvälle sisään rakennettua joa ei voi tavallisella järjen juoksulla selittää. Eläinmaailmassahan urokset
      kilpailevat naaraista jopa tappelemalla ja naaras saa valita kenet ottaa. Jotain samanlaista alkukantaista on siinä ajatuksessa että vaimoni rakastelee jonkun muun kanssa minun nähden.

      Tässäkin on kuitenkin syytä olla tarkkana ilmausten kanssa. Itseäni ei sytytä pelkkä ajatus siitä, että joku rakastelee vaimoni kanssa vaan erityisesti se, että vaimoni aidosti nauttii tästä toisesta miehestä (saa orgasmin) ja että toinen mies tulee hänen sisälleen. Olen myös miettinyt että miksi juuri nämä asiat ovat niitä erityisen kiihottavia juttuja kun suomalaisten normien ja vallitsevan moraalikäsityksen mukaan tuollaista pidetään vähän pervona.

      Olen tullut siihen johtopäätökseen, että jos vaimoni saa orgasmin jonkun muun kanssa minun nähteni, hän on vapautunut ja luottaa minuun 100%. Koska hän luottaa minuun noin valtavasti, hän uskaltaa heittäytyä riettaasti rakastelemaan jonkun muun kanssa.

      Erityisen kummallisena koen sen, että vieraan miehen laukeaminen vaimoni sisälle on mielestäni aivan erityisen eroottista ja kiihottavaa. Alkukantaisesti ajatellen on ehkä hienoa että vaimoni kelpaa muillekin ja vieraan miehen siittiöt kilpailevat omieni kanssa siitä pystyvätkö ne hedelmöittämään munasolun.

      Yhteenvetona seuraava:

      Naisen jakaminen on hienoa, alkukantaista toimintaa jossa kova himo ja halu ovat ihmistä ohjaavia "kehon sisäisiä käskyjä". Jonnekin tuonne ihmisen mielen sopukoihin on rakennettu se geneettinen koodi, että meidän on lisäännyttävä ja tämä koodi pääsee valloilleen kun useampi ihminen on kimpassa. Kimppakivassa ihmiset heittävät kaikki maskinsa pois ja antavat toisilleen alkukantaisesi "kaiken itsestään" - vaikkakin vain usein lyhyen hetken. Tämä alkukantainen "halu" ja "koodi" on ihmisissä aivan valtavan vahva ja siksi kimppa ja saman naisen hoiteleminen ovat niin sairaan ihania ja eroottisia asioita.

      • miesminäkin

        Hei akateeminen Mies 35V,

        mielenkiintoista ja varmaankin oikeille, mielenkiintoisille raiteille vie tuo pohdintasi ”alkukantaisista vieteistä”, miesten välisiin suhteisiin latautuneesta siittiökilpailusta ja muusta vastaavasta.

        Minun tapauksessani syy on kuitenkin selvä ja paljon lähempänä. Vasta aikuisena uskalsin ajatella, muistaa ja päätellä joistakin tietämistäni todisteista, että isäni aikanaan salli ja ilmeisesti myös rohkaisi äitiäni harrastamaan vieraita miehiä. Siitä syntyi myös ristiriitoja ja jopa mustasukkaisuusriitoja, joista kuitenkin palattiin normaaliin ja käsittääkseni molemminpuolisesti rakastavaan suhteeseen.

        Tiedänkin näitä äitini silloisia rakastajia, ja minusta on nykyisin äärimmäisen kiihottavaa ajatella miesten välisiä suhteita siltä kannalta, että niiden taustalla on yhteisesti jaettu nainen. Minunkin fantasiaani kuuluu, että naisen on oltava siinä mukana halulla ja tunteella, ja että vieras omistaa naisen aidosti siemenellään.

        Olisi kiva kuulla olisiko kenelläkään vastaavanlaisia leimautumiskokemuksia.


      • jatkaisin

        Tuosta leimautumisesta jatkaisin, että kai jokainen parisuhde tavallaan sen oman uomansa hakee. Alkuvaiheet ovat tärkeitä. Meillä oli sellainen lähtö, että vaimo oli aikanaan vaihto-oppilaana neljä kuukautta. Se oli olevinaan uutta ja outoa silloin, ja ehdotinkin, että mentäisiin sitä ennen kihloihin. Vaimo ei siihen vielä innostunut, vaan siirsi kihlautumisen paluuseensa. En tiedä oliko se harkittua, tuskin, mutta kyllä hän tavallaan ”kiinniotolla” vielä oli ja hankkiutui pikku suhteeseen ulkomailla ollessaan. Vasta jälkeenpäin se on minulle paljastunut vaikka vaimo ei sitä mitenkään peitellytkään. Näin jälkeenpäin ajatellen se on minusta ihan hieno juttu ja nosti vaimon arvoa silmissäni. On hienoa, että hän on itsenäinen. Totta kai minun pitää häneen luottaa, ja luotankin. Siksi hänelle antaisin vapauksia nytkin. Että hän aikanaan tuli takaisin ulkomaalaisen pojan nussimana, meni minulta vähän sivu suun. Siksi haluaisin uusia kokemuksen. Ajatus, että en täysin omista ja hallitse häntä naisena, että hän olisi varannut pillulleen mahdollisuuden suoda nautintoa myös vieraalle, kilpailevalle urokselle, kiihottaa minua tavattomasti. Tiedän kyllä, että se on fantasia. Tositilanteessa voisin toimia ja tuntea aivan toisin. Enpä tiedä, pääsenkö sen kokemaan.


      • Unheksija

        Hei,

        tämä viesti sattuu ja sopii aika lailla sataprosenttisesti myös minuun. Hyvin olet sanasi asettanut, ja tekeepä mieli kysyä, oletko aikaisemminkin aiheesta johonkin kirjoittanut. Niin mietityiltä sanavalinnat tuntuvat.

        Itse olemme hieman iäkkäämpi aviopari, ja minulle on viime aikoina ja aivan yllättäen noussut mieleen tällainen haave - ajatus rakkaasta vaimosta antautumassa yhteyteen toisen miehen kanssa.

        Sen verran vanhanaikaisia ja keskiluokkaisia ollaan, ettei se tule koskaan tapahtumaan, mutta säilyypä sitäkin kuumempana fantasiana. Niinpä olen alkanut seurata keskusteluja, lukea noita novelleja. Kovin nuoren polven kynästä ne usein ovat, ja minulla lukeminen loppuu heti, jos vaikkapa törmään sanaan "kimppa", "touhuta" tai "peuhata".

        Mies 35V sen sijaan osasi ohjata keskustelun sellaisille urille, että suoraan sanoen kiihotuin, enkä vain älyllisesti.


      • Fremd

        Tulipa mieleen muuan juttu, jonka vaimo taannoin kertoi tapahtuneen vuosikymmeniä sitten. Juteltiin siinä kaikenlaista, vapautuneissa ja läheisissä tunnelmissa, kun vaimo puhkesi puhumaan. Halusiko vapautua taakasta vai muutenko vain vuosikymmenet jo olivat tehneet tehtävänsä.

        Olihan se jo historiaa.

        Joskus 1970-luvun lopussa vaimo oli ollut matkasihteerinä ja tulkkina ddr:läiselle urheilujoukkueelle, jonka johtaja matkan lopuksi halusi vaimon oppaaksi yksityiselle ostosretkelle. Joukkueenjohtajan vaimolle piti löytää seksikkäitä, länsimaisia alusvaatteita. Verkkosukkiakin oli etsitty parista, kolmesta liikkeestä.

        Kun tultiin hotellille, vieras houkutti tulkkia huoneeseensa. Apua olisi vielä tarvittu. Johtaja ilmoitti haluavansa nyt kipeästi, pakottavasti naista, ja tulkki tuttuna, ihanana ihmisenä olisi siihen tarkoitukseen mitä sopivin.

        Nauraen vaimo kertoi torjuneensa ehdotuksen.

        Olinko tyytyväinen tästä molemminpuolisesta aviollisen siveyden säilymisestä? No en, päinvastoin. Olisi ollut erinomaisen kiihottavaa kuulla vaimon sittenkin pienen empimisen, kiertelyn ja kaartelun jälkeen hypänneen lakanoille.

        Enhän minä sitä voinut tai uskaltanut sanoa, mutta harmin paikka se oli. Olisi hyvinkin saanut vaimokulta päästää urheilupomon naputtelemaan, lähettämään tuliset terveisensä rautaesiripun takaa.

        Mitenkä se sanotaankaan saksaksi? Fremdbesamung.


      • Samanlainen mies

        Kylläpä oli kuin omia ajatuksia olisi lukenut. Itsekin olen viimeiset viisi vuotta fantasioinut vaimostani rakastelemassa muiden miesten kanssa. Pienessä kännissä olen seksiä harrastaessamme hänelle siitä kertonutkin, mikä on kiihottanut vaimoanikin kovasti. Hän on kertonut olevansa sellainen tyttö ja olleensa ravintolan vessassa muiden kanssa. Aamun valjettua homma on tosin unohtunut, vaikka ensimmäisen kerran jälkeen hän asiasta kiusoittelikin myöhemmin. Menin tietenkin puihin ja "valehtelin" asian olevan vain fantasiaa.

        Itse huomasin kunnolla kiihoittuvani "aisankannatuksesta" törmätessäni aikoinaan jo ikävä kyllä kuolleeseen Anonyymit aisankannattajat -postituslistaan. Aikaisemminkin olin kyllä huomannut itsessäni merkkejä "aisuriudestani" kun entinen tyttöystäväni petti minua kahden eri miehen kanssa. Vaikka asia aiheutti eromme, huomasin kiihoittuvani hänen "tuhmuudestaan". Rakastelimme vielä eromme jälkeen muutaman kerran esimerkiksi seuraavana päivänä hänen oltuaan toisen miehen kanssa. Se oli erittäin kiihoittavaa, mutta sellaisella jännitteellä ei kuitenkaan suhdetta saanut pidettyä kasassa.

        Olen usein miettinyt, miltä tämän unelmani toteutumisen jälkeen. Pitäisinkö naistani ihanana tuhmana tyttönä vai pitäisinkö sitä pikkumaisesti pettämisenä tai asia alkaisi kalvaa minua. Mielikuvissani minulle käy kaikki eli vieraissa käynnin seikkaperäinen raportointi & liukkaille pääsy, vierestä katselu sekä kimppa muun miehen/muiden miesten ja vaimoni kanssa. Eipä hän tosiaan asiaa tyrmättytkään ole ja eihän sitä koskaan tiedä millaiseen tilanteeseen sitä joskus joutuu.


      • miesmyös

        Olen tuota samaa pohtinut. Voihan olla, että syitä joista saamme kicksejä on hyvinkin erilaisia. Täysin selittämätöntä on, miksi itseäni kiehtoo tuo asia. Olemme muutaman hyvän kimpan onnistuneet toteuttamaan ja kokemukset ovat olleet hienoja ilman mitään jälkimorkkiksia. Mutta harvoin näkee vaimoa sellaisessa kiihkossa, vaikka seksielämämme on hyvin tyydyttävää myös kahden kesken. Voisiko kolmas jopa olla jonkinlainen de luxe-seksilelu, superdildo? Vai onko asiassa myös jotain alkukantaista näyttämisen/omistamisen halua ja ylpeyttä? Leuhkivathan miehet usein autoilla tms. Vaimoni on hyvin kaunis ja seksikäs nainen ja olen kai hieman leuhka siitä, että olen onnistunut hänet joskus "pokaamaan". Voisi kuvitella normaalin reaktion olevan "kuonoon sellaiselle joka uskaltaa vikitellä häntä". Mutta nyt kevään tullen olemme taas suunnittelemassa toteutusta. Tilanne on muuten myös erittäin jännittävä, joten sekin kiihottaa kummasti. Tätä voisi pohtia loputtomiin...


      • Hullukani

        Akateemisen miehen puheenvuoroon tekee mieli puuttua minunkin, vanhan konkarin. Siinä alustaja on oikeassa, että tämä monia aviomiehiä kiehtova ajatus vaimon jakamisesta toisen miehen kanssa vetoaa ”johonkin alkukantaiseen” meissä. Ehkä se on ihan geeneissäkin.

        Seksi, erotiikka ylipäätään palauttaa meitä lähemmäs eläimellisyyttä, niin romanttisiin sanakäänteisiin kuin tämän viettien vedon puemmekin naisten mieliksi. Kuiskitaan kukkaishetkistä, heilimöinnistä, vaikka kyseessä on härälle vieminen.

        Sinnehän me naisen talutamme, paljastamme hänen häpynsä, joka on punoittava, sykkivä, kiiman nesteitään valuva.

        Vieras naisi hänet pystyyn.

        Niin kuin akateeminen mies totesi, vaimon pitää orgastisesti nauttia, miehen tulla vapaasti hänen sisälleen. Hedelmöittymisen mahdollisuus saa hyvinkin väijyä mielessä. Sitähän tässä jäljitellään. Vieras esittelee pystyä kaluaan, napakoita kiveksiään. Siittiöt ruiskitaan sukukypsän naaraan kohtuun.

        Isäntä, kukoldi haluaa tarjota vieraalle ja vaimolleen suurimman mahdollisen nautinnon. Itsekin kokee jotain, testosteronikylpyä, jolle vertailukohta pitää hakea hääyöstä tai ensimmäisestä kerrastaan naisen kanssa.

        Kuinka hyvin parittelijat sopivatkaan yhteen, löytävät saman rytmin ja ovat yhtä voimallista, jytkivää lihaa. Mustasukkaisuuden, peruuttamattomuuden, kuolemankauhun tunne on lähes sietämätön.

        Kuin lapsena ukkosilmalla.

        Mies on lauennut, mutta jatkaa vaan. Kuin eläin. Mitään tällaista vaimo ei ole kokenut. Näin on nussittu alkuasukasnaisia yöllisissä heimojuhlissa, huoria laivoilla ja kasarmeilla, ei kotirouvia näiden omassa aviovuoteessaan. Mutta siinä onkin härkä, merestä noussut jumalolento, joka näin kunnioittaa arkista, matalaa majaamme.


      • raskaaksiko

        Aviomies tietää myös, että jos vieraan laukeaminen vaimon sisälle johtaa vaimon raskaaksi tuloon niin asia jää aviomiehen vastuulle. Ja jos niin käy, niin miten mies suhtautuu sen jälkeen noihin kimppajuttuihin.


      • raskaaksiko kirjoitti:

        Aviomies tietää myös, että jos vieraan laukeaminen vaimon sisälle johtaa vaimon raskaaksi tuloon niin asia jää aviomiehen vastuulle. Ja jos niin käy, niin miten mies suhtautuu sen jälkeen noihin kimppajuttuihin.

        Olemme pariskuntana yhdessä näissä kimppa jutuissa. Siis vaimoni ja minä sekö vieraat miehet yhdessä.
        Juttelimme jo alusta alkaen jos tulee raskaus hoidan sitä kuin omaani.


      • vahingossa
        raskaaksiko kirjoitti:

        Aviomies tietää myös, että jos vieraan laukeaminen vaimon sisälle johtaa vaimon raskaaksi tuloon niin asia jää aviomiehen vastuulle. Ja jos niin käy, niin miten mies suhtautuu sen jälkeen noihin kimppajuttuihin.

        Vieras tuossa ikäänkuin alistaa aviomiehen,mutta miten nainen ajattelee tilanteen, kun vieras laskee sisään ja aviomies seuraa vierestä.


    • paripks

      Moi

      Nyt taidat olla pikkasen itsekäs, jos haluu saada on pakko antaa...
      Meillä takana muutama kimppakokemus ja ne on kyllä olleet todella mahtavia. Kaikilla osapuolilla on ollu kivaa ja soitellaan muutenkin näin jälkeenpäin. Perusajatus on kai, että tämä ko. harrastus on aikuisten leikkiä, jossa pääsee rikkomaan normirajoja.
      Miehenä tottakai nautin, kun saa olla kahden ihanan naisen kanssa samaa aikaan ja luvan kanssa. Eniten kuitenkin nautintoa tuottaa, kun näkee oman vaimonsa nauttivan ja heittäytyvän täysillä mukaan vaikkapa bi-seksiin...
      Ja mitä tohon vertailuun tulee, niin sen verran pitää olla itseluottamusta, ettei alennu moiseen. Jos olisikin pikkasen millipili, niin tikkaa sitten sen verran tiuhempaan, hih...

      • alkuperäinen nainen

        Moi! Tässä kommentteja kommentteihisi. Itse asiassa, tarkalleen ottaen et vastannut kysymykseeni. Olin kiinnostunut tilanteesta, jossa sängyssä on yksi nainen ja useampi mies. Sinun esimerkissäsi on yksi mies (eli sinä ja sanoit nauttivasi tästä) ja kaksi naista. Niin minäkin naisena nautin kahden miehen kanssa. Olin kiinnostunut siitä, mitä nämä heteromiehet kokevat jakaessaan saman naisen huomion.

        Sinä pidit minua itsekkäänä, kun sanoin, että en halua muita naisia samoihin leikkeihin. Ymmärsin viestistäsi, että oma vaimosi ei mielestäsi ole itsekäs, koska hän hyväksyy toisen naisen. Meidän välillämme on erittäin merkittävä ero: viestisi perusteella vaimosi on bi ja minä olen hetero. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten koet silloin, kun sängyssänne on vaimosi ja sinun lisäksesi muita miehiä? Siitä olen kiinnostunut (olettaen, että olet hetero, ei bi).

        Lisäksi tuo vertailukysymys siksi, että miesten itsetunto tuntuu olevan kiinni koosta ja seisokista. Siihen nähden kimppaleikit tuntuvat ristiriitaisilta.

        Naisen päässä pyörii kaikenlaista....ihana lukea vastauksia, kun huomaan, että herrat ovat paneutuneet asiaan. Kiitos siitä!


    • Romanttinen mies

      Hei utelias, tiedonjanoinen nainen

      kiva huomata, että joku silläkin puolella tätä asiaa pohtii. Vaikuttaa siltä, että olet vieläpä naimisissa tai ainakin parisuhteessa, joten kysymys saa lisää painavuutta siitäkin.

      Itse olen naimissa oleva mies, ja myönnän että eräät ryhmäseksiin tai yhteisölliseen erotiikkaan liittyvät asetelmat minua kiehtovat. Kolme on minun lukuni, ja nimenomaan niin, että tämä kolmas pyörä olisi mies. Siinä on mukana uteliaisuutta, tabujen rikkomisen riemua - kukapa meistä ei haluaisi joskus olla turvallisesti, ketään ja itseään loukkaamatta tuhma!

      Minä haluaisin, että vaimo olisi. Pettäisi luvalla, vaikka eihän se pettämistä olisi, mitä yhdessä ja yhteistuumin tekisimme.

      Tämän pitäisi ilman muuta perustua rakkauteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Mutta miten sellaisen asetelman voisi vaimolleen kuvailla, ehdottamisesta puhumattakaan. Annapa sinä nainen vihje. Tai kerro miten itse sellaiseen suhtautuisit. Että miehesi tulisi hempeästi kuiskimaan korvaasi illan hämyssä, että mitä rakas tuumisit, jos hankkisimme sinulle sivumiehen ranskalaiseen tapaan, että voisit kokeilla rakastelua tosien miehen kanssa täällä meillä. Että viedään lapset siksi ajaksi mummolaan ja sulatellaan kaikessa rauhassa kynttilöitä.

      Tehoaisiko tällainen puhe ollenkaan?

      • alkuperäinen kirjoittaja

        Hei romanttinen mies

        heitit aikamoisen pähkinän. Ehdotan, että järjestät ensin romanttinen illan, jolloin viritytte kahden oloon. Kun aika on otollinen, vie keskustelu vähitellen seksiin. Jos ette yleensä juttele pitämisistänne, niin keksi jokin aasin silta aikaisemmasta puheenaiheesta "tuli muuten mieleen tuosta äskeisestä" -tyyliin. Voit esittää jonkin etukäteen miettimäsi lämmittelykysymyksen. Sitten puolihuolimattomasti kysyt vaimoltasi hänen fantasioistaan. Anna hänen kertoa ja esitä tarkentavia kysymyksiä. Se osoittaa, että olet kiinnostunut hänen ajatuksistaan. Joko hän kertoo jotakin, johon voit tarttua tai kun hän on lopettanut, kerro tämä oma fantasiasi. Seuraa hänen reaktioitaan. Jos hän kauhistuu, voi olla parempi jättää asia sillä kertaa siihen ja ottaa se joskus uudestaan esiin.

        Jos virität tilanteen näin, vaimosi ei koe olevansa pakotettu. Jos vain lyöt tiskiin idean ryhmäseksistä, todennäköisesti vaimosi reaktio on kielteinen riippumatta siitä, mitä hän mielessään asiasta ajattelee.

        Onnea matkaan!


      • Tekojen mies
        alkuperäinen kirjoittaja kirjoitti:

        Hei romanttinen mies

        heitit aikamoisen pähkinän. Ehdotan, että järjestät ensin romanttinen illan, jolloin viritytte kahden oloon. Kun aika on otollinen, vie keskustelu vähitellen seksiin. Jos ette yleensä juttele pitämisistänne, niin keksi jokin aasin silta aikaisemmasta puheenaiheesta "tuli muuten mieleen tuosta äskeisestä" -tyyliin. Voit esittää jonkin etukäteen miettimäsi lämmittelykysymyksen. Sitten puolihuolimattomasti kysyt vaimoltasi hänen fantasioistaan. Anna hänen kertoa ja esitä tarkentavia kysymyksiä. Se osoittaa, että olet kiinnostunut hänen ajatuksistaan. Joko hän kertoo jotakin, johon voit tarttua tai kun hän on lopettanut, kerro tämä oma fantasiasi. Seuraa hänen reaktioitaan. Jos hän kauhistuu, voi olla parempi jättää asia sillä kertaa siihen ja ottaa se joskus uudestaan esiin.

        Jos virität tilanteen näin, vaimosi ei koe olevansa pakotettu. Jos vain lyöt tiskiin idean ryhmäseksistä, todennäköisesti vaimosi reaktio on kielteinen riippumatta siitä, mitä hän mielessään asiasta ajattelee.

        Onnea matkaan!

        Hei alkuperäinen nainen,

        oikein hyvin kuvailit tilanteen, jossa mies tosiaan voisi jonkinmoisella menestyksellä houkutella vaimonsa vaikkapa vieraan rytmin kokeiluun. Meillä on puhuttu. Vaimon kanssa on voitu käsitellä monenlaisiakin seikkailullisia juttuja, joiden alta vaimo on myötäkarvaan luistanut alta pois. ”Ulkomailla voitaisiin kokeilla”, ja muuta vastaavaa. Meillä eivät siis puheet johda mihinkään, mutta kun tulee todellinen tilanne, oikeita, eläviä ihmisiä, silloin vaimo on mukana ihan missä vaan, täysin tilanteen armoilla. Olen voinut joskus näitä tilanteita jopa hieman ohjailla. Ei ne sen kummempia ole olleet, kuin sanokaamme, että kerrankin meidät oli kesällä kutsuttu erään muinaisen perhetutun, itseäni hieman vanhemman miehen mökille sukuhistorioita kertaamaan ja muuten vaan jutskaamaan. ”Siellä varmaan saunotaan”, sanoin kiusallani vaimolle, joka vastasi, että saunokaa te miehet vaan, hän ei ole nyt saunomistuulella ollenkaan. Mutta siellä hän sitten vaan istui kolmantena lauteilla, viihtyi ja rentoutui. Eikä hänellä saunan jälkeen ollut lainkaan kiire pukeutumaan, kun ei muillakaan ollut. Pitemmällekin olisi ehkä menty, jos se jotenkin vain olisi ollut tekona ”luonnollista”.


    • Yllättävä tilanne,nainen 30v

      Olin vasta ravintolassa parin ystävättäreni kanssa. Illan aikana istuimme todella komean miesporukan pöydässä. Näistä miehistä kaksi keskittyivät todella näkyvästi juuri minun vikittelemiseeni, vaikka myös vähintään yhtä nättejäjä ystäviäni olisi ollut tarjolla. Myöskään mitään keskinäistä kilpailua heille ei tilanteessa syntynyt. Itse olin kiinnostunut toisesta heistä ja isolla porukalla päädyimme jatkoille. Toisen miehen kanssa vietin yön yhdessä. Juttelimme paljon ja hän kertoi minun olevan myös ystävänsä mielestä niin ihana, että olisivat olleet kimppaan kanssani halukkaita,jos olisin osoittautunut vähän rohkeammaksi pimuksi. Miehen kaveri ei edes yrittänyt iskeä kavereitani vaan oli jatkoillakin heitä kohtaan lähinnä kaverillinen. Aamukahveilla minua kohtaan molemmat olivat sydämmellisiä ja ihania taas vaikka vain toinen pääsi lähitaisteluun kanssani.

    • Reginan

      Ainakaan tuota vanhempi et voi olla noin naivine kysymyksinesi?

    • Et silleen.

      Minua miellyttää se että vaimoni on tosi kiihoittunut ja huomannut että hän haluaa lisää ja lisää vaikka takuulla paikat on arkana.
      Keskenämme rakastelu on jäänyt yhteen,mutta kimpassa hän on voinut olla useammassa yhdynnässä ilman että on tarvinnut mitään paussia.
      Ja yleensä olemme kimppa sessiot pitämään semmoisessa paikassa missä ei synny ongelmaa äänestä.
      En tiedä johtuuko ääni nautinnosta vain tilanteesta ,mutta kuitenkin vaimoni suorastaan huutaa kun on ollut kimpassa,eteenkin kun molemmat siittimet on olleet sisässä.
      Ehkä se pointti on siinä että näkee toisen todella nauttivan ja antautuvan tilanteeseen.
      Eteenkin olen huomannut että kun miehen varustus on kookaampi ,vaimoni todella näyttää sen yhden puole kimpassa.

    • Miespuolinen

      Hei,

      nämä ovat sellaisia kysymyksiä, jotka voidaan kyllä asettaa, mutta ei niihin lopullista vastausta ole.

      Voi varmaan löytää monia syitä ja virikkeitä elämänsä varrelta, mutta pohjimmiltaan kyse on vietistä.

      Vietti vie, me vikisemme. Joitakin näin.

      Eihän meiltä perusheteroiltakaan uteliaat kysele, että mikä meitä oikein vetää naisten/miesten puoleen. Sehän on viettiä.

      • kuunteijasi

        nii, missä on pointtisi?


      • Miespuolinen
        kuunteijasi kirjoitti:

        nii, missä on pointtisi?

        että jos vähän poikkeaa tuosta hetero-pimeässä-vaimon kanssa vaan kahden-mallista, joutuu muka selittelemään, miksi ja eikö ole homo tai pervo tai muuten epäilyttävä ja poliisille ilmoitettava

        jos muille ei aiheuta henkistä ja fyysistä kärsimystä, niin miksei ihminen voi nauttia yksin ja ryhmässä vaikka lampussa riippumista

        ei kai tässä tosiaan mitään muuta pointtia ollut


      • alkuperäinen kirjoittaja
        Miespuolinen kirjoitti:

        että jos vähän poikkeaa tuosta hetero-pimeässä-vaimon kanssa vaan kahden-mallista, joutuu muka selittelemään, miksi ja eikö ole homo tai pervo tai muuten epäilyttävä ja poliisille ilmoitettava

        jos muille ei aiheuta henkistä ja fyysistä kärsimystä, niin miksei ihminen voi nauttia yksin ja ryhmässä vaikka lampussa riippumista

        ei kai tässä tosiaan mitään muuta pointtia ollut

        Kysyin tätä asiaa siksi, että olen utelias tietämään, miten miehet kokevat asian. Itse olen innostunut kimpasta, mutta vain niin päin, että mukana useampi mies. En siis moralisoi tai puutu kenenkään tekemisiin. Eikö tämä ole keskustelupalsta, jolla voi kysellä ja keskustella asian tiimoilta? Ja hienoja vastauksiahan miehiltä on tullutkin.


      • myös innostunut
        alkuperäinen kirjoittaja kirjoitti:

        Kysyin tätä asiaa siksi, että olen utelias tietämään, miten miehet kokevat asian. Itse olen innostunut kimpasta, mutta vain niin päin, että mukana useampi mies. En siis moralisoi tai puutu kenenkään tekemisiin. Eikö tämä ole keskustelupalsta, jolla voi kysellä ja keskustella asian tiimoilta? Ja hienoja vastauksiahan miehiltä on tullutkin.

        Kysymys saattaa olla myös vallankäytöstä ja vallantunteesta!

        Tutkikaapa mieltänne!

        Onko hienoa saada vaimo taipumaan omaan tahtoon... luottamaan sinuun niin paljon, että suostuu antamaan vieraalle nähtesi? Suostuu nauttimaan kympillä...

        ja sinä seuraat ja valvot... vallallasi annat vieraalle miehelle luvan panna ja lopuksi sitten otat omasi... eli "heität" miehen pihalle ja pidät huolta vaimostasi... ja kaikki tapahtui sinun salliessa ja sinun armosta!!!!


        Siis vallankäyttöä... edellisessä mies myös tavallaan "omistaa" naisen ja naisesta tulee "esine"....


        terkuin

        "markanpsykka"


        ps. kyllä oma vaimo nauttimassa vieraan miehen kanssa olisi upee juttu!.... ; )


      • Tavallinen pari
        myös innostunut kirjoitti:

        Kysymys saattaa olla myös vallankäytöstä ja vallantunteesta!

        Tutkikaapa mieltänne!

        Onko hienoa saada vaimo taipumaan omaan tahtoon... luottamaan sinuun niin paljon, että suostuu antamaan vieraalle nähtesi? Suostuu nauttimaan kympillä...

        ja sinä seuraat ja valvot... vallallasi annat vieraalle miehelle luvan panna ja lopuksi sitten otat omasi... eli "heität" miehen pihalle ja pidät huolta vaimostasi... ja kaikki tapahtui sinun salliessa ja sinun armosta!!!!


        Siis vallankäyttöä... edellisessä mies myös tavallaan "omistaa" naisen ja naisesta tulee "esine"....


        terkuin

        "markanpsykka"


        ps. kyllä oma vaimo nauttimassa vieraan miehen kanssa olisi upee juttu!.... ; )

        ”Markan psykologi” on oikeassa, että valtaa tässä käytetään. Jo ihan tavallisessa seksiaktissa mies ”omistaa” naisen. Ei se siitä muuksi muutu, vaikka kiedotaankin rakkauden ja romantiikan kukkapuskiin.

        Mutta on siinä toinenkin, vastakkainen puoli tälle vallan käytölle. Vaimo saa minulta luvan tehdä luvatonta. Niin se on meillä nähty.

        Vaimolla on pienet rinnat, leveä lantio. Häpyhuuletkin ovat kookkaanlaiset. Tämä on tuonut joskus epävarmuutta mukanaan. Mutta persoona on avoin ja iloinen. Kun tähän yhdistää kypsän iän, muunkin iän tuoman kypsyyden, miksei elämän nautinnoista voisi ottaa enemmän irti.

        Tabuhan se on, että aviovaimo levittää reitensä vieraalle. Eikä hän sitä tekisikään ilman minun tukeani. Niin paljon hän minua rakastaa, luottaa, että uskaltaa siirtää libidonsa vieraaseen mieheen. Mielenkiintoista ja aina yhtä jännittävää on seurata, kuinka hän siinä muuttuu, rentoutuu ja lopulta haluaa tätä toista miestä.

        Meillä on vakiokumppani, lähipitäjästä, tätä harrastusta varten haettu ja löydetty. Hänellä on aivan tavallisen miehen elämänhistoria ja vartalo. Vatsakumpuakin on. Meillä kaikilla on ulkoiset pikku vikamme, mutta unohdamme ne. Vieras kutittelee vaimon pikkutisuja ja vaimon käsi seikkailee miehen komealla vatsalla.

        Olen aina pitänyt itseäni umpiheterona, mutta sitä veikeämpää on yllättää itsensä uteliaana tarkkailemassa vieraan seisovaa penistä. Tässä iässä osaa arvostaa lujaa erektiota.

        Ehkä siinä jonkinlaista vallan hurmaa kokee, kun näkee miehen kiitollisuuden siitä, että saa päästää irti kikkelinsä ja ottaa kiimassa omakseen vaimon leveästä lantiosta sen karvaisen kolon. Olemme järjestäneet niin, että vaimo voi vapaasti tuntea vieraan siemensuihkun.


    • ensimmäinen mies

      Kuka lähtisi mökille mukaan vaimoa rakastelemaan?
      Haussa 40 - 60v. terve mukava tuleva perheystävä.
      Siis mukava kaveri mukaan mökkeilemään myös kaiken muun mukavan ajanvieton parissa.

      • Area08

        Missä päin mökki sijaitsee?


    • raskaaksiko

      Tuo naisnäkökulma jää yleensä aivan liian vähälle näillä palstoilla,kertokaa rouvat omista ajatuksistanne.

    • Janne47

      Mielenkiintpiista pohdintaa tuolla ketjun alussa. Varmaan siinä on jotain syvempää jopa geneettistä nähdä vaimon ottavan vierasta.
      Kolmen kimpoaa jonkinverran harrastaneena olen pohtinut myös, että liittyisikö asiaan jotain sadomasokistista?
      Se, kun näkee vaimon nauttivan toisen miehen kanssa, saavan orgasmin ja spermat sisäänsä, herättää ainakin minussa ihmeellisen tunteen. Siinä sekoittuvat seksuaalinen kiihotus ja todennäköisesti jonkinlainen mustasukkaisuus. Yhdessä ne tekevät aivan huikean tunteen. Mustasukkaisuus on tässä ihan positiivista ja ei liity sanan tavanomaiseen määritelmään. Enemmänkin masokistiseen kiusaamiseen.
      Kaiken pohjana on se, että vaimo nauttii aidosti tilanteesta ja on siinä halukkaasti mukana.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe