miksi skorppari muuttuu

yht äkkiä

Minkä takia skopumies muuttuu yht äkkiä viileäksi ja etäiseksi? Ensin on niin tunteellinen ja ihana monta kuukautta, ja ilman mitään näkyvää syytä haluaa lopettaa koko suhteen. Oliko kaikki teatteria, vai miten ne tunteet voi noin vain kadota?

17

6251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanoa että

      se taitaa olla niin ihastunut ettei uskalla edes sitä itse tajuta... Toivottavasti olet kertonut omat tunteesi, koska skorppari ei halua "menettää kasvojaan" ennenkuin on täysin varma sinun tunteista. Itse olen skorppari, ja tosipaikan tullen käsittämättömän ujo ja epävarma itsestäni!!!!!!!!!!!!Kerro ihmeessä tunteesi, vastakaikua tulee varmasti puolin tai toisin.Voi että me olemme joskus niin arkoja ja ujoja että jää mahtavia tunteita kokematta. Kyse ei ole siis kylmyydestä tai tunteettomuudesta vaan uskalluksen ja kasvojen menettämisen pelosta:(USKALLA SINÄ!!!)

      • takuulla

        Hän tietää tunteeni, ja haluaa silti erota. Olen saanut sen kuvan että hänen tunteensa on jäähtyneet. En vain tajua miten ne voi noin vain jäähtyä.


      • ovat jäähtyneet
        takuulla kirjoitti:

        Hän tietää tunteeni, ja haluaa silti erota. Olen saanut sen kuvan että hänen tunteensa on jäähtyneet. En vain tajua miten ne voi noin vain jäähtyä.

        niin ne ovat jäähtyneet, et sinä voi sellaista ymmärtää. Ei skorppari ole mikään ainoa merkki joka tekisi muka tuollaista.

        Ihan kaikki seurustelevat ihmiset tuollaista harrastavat iästä ja sukupuolesta ja syntymäajasta riippumatta.

        Jos sinä et sytytä häntä, niin sitten et sytytä. Voit tietysti miettiä että mitä olet häneltä kieltänyt tai kuinka "tylsä" olet ollut, mutta vaikka saisitkin vastaukset häneltä, et sinä pysty saamaan häntä takaisin. Jotta saisit hänet takaisin sinun tulisi muuttaa koko elämäntapasi ja elämäntyylisi ja sitä sinä et halua, koska haluat varmastikin olla oma itsesi loppuelämäsi ajan.

        Valitettavasti käy joskus niin että tunteet vain loppuvat. Tunteet eivät kuitenkaan koskaan lopu kuin seinään. Voit uskoa sen että hän on miettinyt omia tunteitaan jo pitkään ennenkuin on uskaltanut paljastaa sen ettei teidän juttunne tule toimimaan. Tietysti asiaa olisi auttanut se jos hän olisi tullut sinun kanssa puhumaan siitä mikä häntä teidän suhteessa mättää. Se olisi voinut jopa parantaa teidän suhdettanne, mutta ilmeisesti skorpparisi ei ole vielä koskaan joutunut käymään kasvuvaihettaan läpi ja toimii kuin kakara yrittäen selvittää ihan kaiken itse.

        En sano että koita piristyä ja tsemppiä koska sitä et voi tehdä varmaankaan vähintään vuoteen, mutta sanon kuitenkin sen että sinulle on tässä maailmassa vielä se oikea jonka kanssa elämäsi käy yksiin.


    • .............

      Heh, itsellä kävi juuri noin. Skorppu muuttu yhtäkkiä viileäksi ja lemppasin sen sitten kun en jaksanu lukea kenenkään ajatuksia. Itse skorpionina en tunnista tuollaista luonteenpiirrettä itsessäni.

    • Se sun skopumiäs

      on löytänyt uuden tai "vanhan" joka ei ole sitä huolinut aiemmin...

    • Jackies

      Sinusta tuli liian "helppo" ja "varma". Skopulla pitää olla jännitystä ja skopua täytyy pitää hiukan varpaillaan. itse kyllästyn valitettavasti siinä vaiheessa kun toinen alkaa olla ennalta-arvattava.
      Harmittavaa mutta totta :(

    • Alexia

      se varmaan kyllästy. ei oo mikään ihme skorppareiden kanssa. jos ei pidä suhdetta vireänä ja välttelee esim. riitoja, ero tulee suht nopeesti.

    • ..............

      aivan varmasti on löytäny uuden tai lämmittelee jotain vanhaa! skorpparimies ei ole koskaan ilman palavaa suhdetta.

    • skorpparinainen

      Olen skorppari nainen ja tunnistan tuon piirteen. Ei se kiinnostus ole teatteria, se on ihan aitoa kiinnostusta, mutta se lopahtaa jos siinä toisessa ihmisessä ei ole yhtään voimaa, särmää, kiinnostavuutta.Tämän piirteen olen itsessäni huomannut, kun esim uusia naistuttavia on tullut elämääni, vain hyvin harva päätyy ystäväksi. Minulta loppuu kiinnostus ihmiseen heti jos hänellä ei ole ns.luonnetta. Ehkä siksi meninkin 30 vuotta sitten naimisiin skorpparimiehen kanssa, hän ei ole luonnetta puuttunut, eikä tylsyys ole liittoamme vaivannut.

    • skopu

      heittäny kiinnostus,siinä se vaan on vastaus.

    • hccj

      tunnevammaisia omahyväisiä sulkeutuneita valehtelijoita!!

      • ihmetteleetovin

        Olen itse skopunainen, enkä takuulla ole tunnevammainen, itsekäs, saati valehtelija. Jostain syystä olen törmännyt tuollaisiin skopumiehiin. Onko sitten huonoa tuuria, vai heille tyypillistä. Laskelmoivuus oman hyödyn tavoittelemiseksi.


      • Alexia

        äläpäs yleistä.


      • skopu m
        Alexia kirjoitti:

        äläpäs yleistä.

        kyllä naisenkin pitää näyttää onko kiinnostunut ja jos oot vaikka kihloissa niin en minä ainakaan pysty tulla väliin ja jos kattelet toisia miehiä sillä silmällä,olemme mustasukkasia


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe