Unohtakaa defendo

Brandenburg

Tässä lainaus tekstistä jonka löysin netistä:
-----------
Todellinen hand-to-hand kamppailutaito löytyi kuitenkin saksasta, mutta sodan jälkeisessä uudessa maailmassa saksalaisten käyttämät lähitaistelutaidot vaiettiin kuoliaaksi.

Berliiniläinen mestarinyrkkeilijä ja painija Günter Fleuter (1905 – 1946) sai tehtäväkseen organisoida natsipuolueen NSDAP:n puolisotilaallisen järjestön Sturmabteilung (SA) kamppailukoulutusta. Se näytteli tärkeää osaa Hitlerin nousussa valtaan. 1930-luvulla SA-miehet eivät voineet ampua ihmisiä kadulla vaan piti löytää keinoja pahoinpitelemiseen, uhkailuun ja tappelemiseen ilman aseita.

Fleuterin opettamat kamppailutaidot saivat virallisen aseman 1933 loppupuolella kun hänet nimitettiin suunnittelemaan ja toteuttamaan SS-Totenkopfverbänden lähitaistelukoulutusta. Nämä SS-standartenführer Theodor Eicken komentamat joukot perustettiin alunperin keskitysleirien vartiointiorganisaatioksi.

Johtuen joukkojen luonteesta, piti kamppailutaitojen olla äärimmäisen brutaaleja. Vain äärimmäisellä väkivallalla pystyttiin kontrolloimaan esimerkiksi teloitettavaksi vietäviä tai mellakoivia vankeja. Saksalaisten reipashenkisestä asenteesta väkivaltaa kohtaan johtuen vartijat olivat mestareita käyttämään erilaisia lyömäaseita, ruoskia, sekä murtamaan esimerkiksi käsivarren luut jopa kymmenestä kohdasta samalta ihmiseltä. Muista kamppailusysteemeistä poiketen saksalaiset opettelivat myös hyökkäämään usealla hyökkääjällä yhtä vastustajaa vastaan.

Vuonna 1942 saksalaiset huomasivat ensimmäisä kertoja liittoutuneiden sotilaiden oppineen lähitaistelutaitoja joiden takana oli nyttemmin Suomessakin tunnetuksi tulleet Fairbain ja Underwood. Tämän vuoksi Fleuter komennettiin SS-joukkojen täydennys ja koulutuskeskukseen opettamaan kiireesti sotilaille kamppailutaitoja. Keskitysleireillä jalostunut laji oli helposti muunnettavissa taistelukentälle soveltuvaksi, mutta valitettavasti tässä vaiheessa sotaa taistelevien joukkojen kouluttaminen oli mahdotonta ja Fleuterin lähitaistelukoulutuksen saivat lähinnä nuoret 1943 palvelukseen määrätyt.

Oman lukunsa sotahistoriassa nämä taistelutaidot saivat vuoden 1943 lopussa kun Fleuter komennettiin kouluttamaan toisen maailmansodan häikäilemättömintä erikoisjoukkoa SS-Brandenburgia. Otto Skorzeny johti tätä erikoisosastoa, joka koostui Saksan kovimmista ja fanaattisimmista miehistä. Hänen erikoisalaansa olivat peitetehtävät jossa esiinnyttiin vihollisleirin omina miehinä. Hän oli sekä vastuussa Mussolinin pelastamisesta Italiasta tämän jäätyä vangiksi, myös Liittoutuneiden joukkojen sabotoinnista ja häiritsemisestä Ardennien Taistelun aikana pukemalla Brandenburgilaiset liittoutuneiden univormuihin ja soluttautumalla heidän selustaansa ja sekaansa..

Vaikka Skorzeny antautui Liittouneille -45, hän pakeni nopeasti vankeudestaan, todellisen kommandomiehen tyyliin. Myöhemmin hän matkasi Argentiinaan jossa hän alkoi Eva Peronin rakastajaksi ja suojelijaksi, ja johti Spider-nimistä salaista neo-natsien organisaatiota, jonka tehtävänä oli vapauttaa natseja vankeudestaan sekä laillisin että laittomin keinoin.

Günter Fleuter hirtettiin 1946 puolassa osallisuudestaan kansanmurhaan keskitysleireillä, hänellä oli tapana testata tekniikoidensa toimivuutta vangeilla ja hän tappoi tekniikoita kehittäessään satoja keskityslairivankeja paljain käsin ja erilaisilla lyömäaseilla. Ennen sodan loppumista Fleuter kuitenkin dokumentoi preussilaisella säntillisyydellä kaiken oppimansa ja siirsi tiedon Otto Skorzenylle joka vaali lajia aina kuolemaansa 1975 saakka. Fleuterin arkistot ja tutkimukset päätyivät neuvostoliittolaisten käsiin ja legendan mukaan Stalinin vankileirien vartio-organisaatio omaksui herkullisimmat palat Fleuterin arvokkaasta elämäntyöstä.

Atleettinen Skorzeny harjoitteli taitojaan aina elämänsä loppuun asti yhdessä muiden Saksasta paenneiden valkoisen rodun parhaimmistoon kuuluvien atleettien kanssa. Myöhemmässä elämässään Skorzeny asui Francon fasistisessa Espanjassa aina kuolemaansa saakka ja hän ehti kouluttamaan lähitaistelua laajalti espanjalaisille fasistimielisille harrastajille.

Nykypäivänä laji elää ja voi hyvin, joskin lajin synkän taustan vuoksi siitä ei paljoa puhuta. Tätä nk. Brandenburgin systeemiä harjoitellaan Saksassa ja Espanjassa.

Espanjalainen Jose Alejo Constanza tulee syskyllä Suomeen ja käynnistää lajin harjoitukset Helsingissä.

Pääsivaatimukset kurssille ovat 18 vuoden ikä, nuhteeton tausta sekä kokemusta kamppailulajeista vähintään 3 vuotta.

Tiedoitamme asiasta lisää kesän kuluessa.

3

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • josefS

      No niin, kun Israelista tuli laji niin johan oli pakko sakemannien keksiä omansa. Juu ja tekniikat on peräisin muinaisesta kiinasta johon esi-isä Gerhard lähti takomaaan peltiä ja opettamaan tappamista. Vai oliko se Kaspin??

      Vooi tätä pazgan määrää....

    • Hmmmtäh?

      "Atleettinen Skorzeny harjoitteli taitojaan aina elämänsä loppuun asti yhdessä muiden Saksasta paenneiden --valkoisen rodun parhaimmistoon-- kuuluvien atleettien kanssa. "

      Tuotanoin. Tämä taitaa taas olla näitä kuulapääjuttuja.

      Mihin tarvitaan taitoa hakata porukalla ihmistä? Siis nykypäivän Suomessa?

    • skeptikko

      Taas kuulostaa joltain itse keksityltä lajilta. Otetaan historiasta vähän mystiikkaa ja ruvetaan rahastamaan.

      En löytänyt netistä mitään lainausta joka olisi vastannut tekstiäsi, en myöskään " brandenburg- systeemiäsi"

      Laitappas nyt se mystinen linkkisi tulemaan, niin varmistetaan vähän taustojasi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe