Kuinka iso osa elämäänne seksi on?

Nainen -80

Niin,eli miten isoa osaa elämässänne seksi näyttelee?Onko se todella tärkeä juttu teille vai lähinnä välttämätön paha?Vai jotain siltä väliltä?

29

11360

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uuuhhh..

      sex on 98% elämää ja lopput on jälkien puhistusta sexsin jälkeen.. ilman kiimaista pillua ja sen tyydytystä elämä olis tylsää!!

    • Kokonaisuus ratkaisee

      Vastaajana nainen suunnilleen 30v:

      Kyllä seksillä on hyvässä kokonaisuudessa merkitystä. Nuorempana ajattelin, että rakkaus, rehellisyys, kumppanuus ja blaablaablaa lopulta vain merkitsee. Mutta jos seksi ei toimi, niin moni muukaan asia ei välttämättä toimi.

      Itsellä on takana lyhyiden suhteiden lisäksi myös yksi pitkähkö parisuhde, jossa miehelle sai harva se kerta sanoa, ei noin, ei niin kovaa, ei sieltä, ei sitä, ei tätä - kaikki ne vuodet asioiden menemättä perille. Muut asiat lopulta kuitenkin johtivat eroon ja onneksi johtivat! Muutama yhden yön juttukin on osannut käsitellä mua huomattavasti paremmin kuin ex-avokkini. Pitkän huonon parisuhteen jälkeisinä sinkkuhetkinäni päätin, että tulevissa suhteissani annan painoarvoa myös seksille ja sen sujuvuudelle.

      Hyvä seksi ei yksistään mulle kumppanuutta ajatellen riitä, mutta kyllä vain on ihanaa, että mieheni osaa kohdella mua arjessa, juhlassa, julkisesti ja myös niinä yhteisinä hekuman hetkinä. Ei tän elämän mitään piikkipensaassa kävelyä kuulu olla. Mieluummin mä olen yksin kuin huonossa suhteessa. Ja juuri tällä hetkellä menee onnekseni kahden aivan hekumallisen ihanasti ;).

    • tärkeimpiä asioita mulle on treeni ja oma rakkaani! jälkimmäiseen kuuluu erottamattomana osana seksi! mut ei seksiä seksin takia, vaan nimenomaan seksi on tärkeää kumppanini/unelma naiseni kanssa! =)

    • meidän suhdetta

      Seksi sinänsä ei ole iso osa,mutta seksi oman rakkaani kanssa on iso osa meidän elämäämme.Eli siihen kiteytyy pitkälti rakkaus,jota me ilmaisemme toisiamme kohtaan seksin kautta (mutta tietenkin myös muuten).Uskon,että jos seksi ei onnistu,ongelmia tulee myös muulle alueelle.En voisi elää viikkoakaan niin,etten saisi nähdä rakkaani nauttivan:)

    • aamu ja ilta tulee

      huviteltua yksinään miestä kun ei ole, mutta jos olisi niin samanverran luultavasti.

      • miessss

        arveletko, että elävä elämän kumppani ei täyttäisi muita aukkoja arjessa??? Mennään kuten nyt ja nussitaan myös 2 kertaa päivässä. Kuulostaa helvetin itsekeskeiseltä. No yksinhän oot, mutta kuinka kauan?


      • joku käsitti asian
        miessss kirjoitti:

        arveletko, että elävä elämän kumppani ei täyttäisi muita aukkoja arjessa??? Mennään kuten nyt ja nussitaan myös 2 kertaa päivässä. Kuulostaa helvetin itsekeskeiseltä. No yksinhän oot, mutta kuinka kauan?

        taas heti väärin.. Ü

        Tarkoitin että varmaan saman verran.. jos mies tahtoo. Voihan se haluta enemmänkin tai sitten vähemmän. Sitähän ei tiedä ennen kuin miehen ottaa. Mutta siinä olet kyllä oikeassa että olen itsekeskeinen. Ü Miestä kun ei ole niin, miksi ajatella muita kuin itseäni. Satun nauttimaan elämästäni ja se näyttää kyllä harmittavan monia. Ü


      • kaksi kertaa päivässä
        miessss kirjoitti:

        arveletko, että elävä elämän kumppani ei täyttäisi muita aukkoja arjessa??? Mennään kuten nyt ja nussitaan myös 2 kertaa päivässä. Kuulostaa helvetin itsekeskeiseltä. No yksinhän oot, mutta kuinka kauan?

        vaan kolme-neljä kertaa kahdesti päivässä. Ü


    • Nimetön

      elämässäni on n. nolla. Bobi Maarlin sanoin: No woman, no cry, no fuck!

    • Ihmisen perustarpeitahan ovat: Syöminen ja juominen. Lepo ja uni.Liikkuminen. Phtaus, pukeutuminen ja ihonhoito. Virtsaaminen ja ulostaminen, sekä seksuaalisuus. Eli seksi kuuluu hyvin merkittävänä osana hyvinvointiimme, niin kauan kun se on mahdollista. Samoin kun ravinto pitää yllä elintoimintojamme, niin seksi ja rakkaus pitää yllä, henkistä hyvinvointiamme.

      Parisuhteessa olevien onkin hyvä muistaa, että se on yksi kivijalka suhteelle ja mahdollisuudet sen ylläpitämiseen ja hoitamisee ovat rajattomat, molemmat huomioon ottaen.

      Ja meille yksinkulkeville se pätee samalla tavalla. Osa meistä seikkailee ja osa tyyty rakastelemaan itseään ja osa harrastaa molempia...mut mielestäni kaik tuokin on sallittua.

      Mielestäni on kuitenkin erotettava toisistaan nimikkeet seksi ja rakastelu. Seksia voi harrastaa jopa ilman tunteita, mutta rakasteluntasolla onkin jo syviä tunteita pelissä, joka mahdollistaa myös haavoittuvuuden syvällisemmin.

      Tänäpäivänä, taitaa olla vain niin, että moni pelkää rakastua ja silloin turvaudutaan seksiin, onhan panoksena vain hyvä olo ja perustarpeiden tyydytys. Mut moralisointiin ei ole perusteita siis, jos joku valitsee tuon linjan.

      Eli seksinmerkitys on miulle sama kuin muutki perustarpeet...siis täkee. Teempä sitä yksin tai yhdessä, aina se kuitenkin saa hyvälle mielelle ja antaapa potkua sielullekkin. Ja tiedän, että nyt seuraavasta kommentistani tulee sanomista, mutta...rakastelua itseni kanssa harrastan ja tiedän monen monen muunkin sitä harrastavan ja tunnustavan häpeilemättä. Mielestäni ei ole merkitystä monestikko päivässä tai viikossa tai kuukaudessa sitä harrastaa, kunhan se vain on tyydyttävää, kaikilla alueilla.

      Nautinnollisia ja virikkeellisiä hetkiä, seksielämäänne..harrastattepa sitä yksin tai yhdessä tai peräti ryhmässä :)

      • iso_osa kirjoitti:

        http://www.omakuva.org/omakuva/albums/userpics/15701/tulppaani01~0.jpg

        Ennen sanottiin että kalu on kasvanna miehen viereen, siun kohalla voi sannoo, jotta mies on kasvanna kalun viereen :))

        Mie oon omassa työssäin nuitaa nähny niin paljo, etten muista ies lukumiäree :)))) Terveeltä näytti, joten voit olla iha huoleti :))))

        Hyvvee Vappua siulkii ja virkeitä tutkimusmatkoja velikullalle :))))


      • iso_osa
        Senjuska4209 kirjoitti:

        Ennen sanottiin että kalu on kasvanna miehen viereen, siun kohalla voi sannoo, jotta mies on kasvanna kalun viereen :))

        Mie oon omassa työssäin nuitaa nähny niin paljo, etten muista ies lukumiäree :)))) Terveeltä näytti, joten voit olla iha huoleti :))))

        Hyvvee Vappua siulkii ja virkeitä tutkimusmatkoja velikullalle :))))

        ja vähän punastelee.:) Olipa siellä kauniit ja iloiset kasvot, sekä mahtavat ja hyväkuntoiset keuhkot! :D


    • nainen 40

      Edellisessä avioliitossani sen olevan tärkeää. Ja se olikin silloiselle miehelleni tärkeää. Ja hän halusi seksiä monta kertaa viikossa. Kaiken lisäksi hän oli vanhan aikainen sovinistisika. Nainen antaa kun hän haluaa, ei siinä minun haluilla ollut mitään merkitystä. Ihmekö sitten, että liittoni loppui aikanaan kun minulle tuli järki päähän.
      Nyt olen ollut 9v avoliitossa maailman ihanimman miehen kanssa. Hyvässä liitossa seksi ei ole maailman tärkein asia. Mutta kun kaikki muut asiat, henkiset ja fyysiset, ovat kunnossa niin seksikin sujuu. Eikä sitä koskaan harrasteta jollei toinen halua. Ja hyvässä suhteessa pienellä vihjailulla saa ihmeitä aikaan.
      Minulla on ollut onni löytää mies joka rakastaa minua ja hän itse sanoi, että hän nauttii siitä kun minä nautin. Täydellistä. Silloin minäkin nautin kun hän nauttii. Ja hyvään seksiin kuuluu paljon muutakin kuin yhdyntä ja siihen saa kulumaan kepeästi 4h ja molemmat nauttivat. Määrällä ei ole väliä. Minulla on sairaus joka joskus on huonossa vaiheessa jopa neljä viikkoa. Kyllä me pystymme odottamaan sen ajan. Sitä tietää mitä tulevaisuudessa on edessä. Ja huonoon vaiheeseen kuuluu kuitenkin paljon läheisyyttä ja hellyyttä. Suukkoja, koskettelua ja halauksia. Se kantaa uskomattoman pitkälle.

      • Nainen -80

        Kun suhteessa on kaikki ookoo.

        Vastaan nyt omastakin puolesta että kyllä mielestäni myös seksi on aika iso osa elämää!

        Se on mielestäni aivan sama kuinka sitä toteuttaa,yksin,yhdessä ...tarpeelliseksikin sitä sanoisin , koska olen huomannut että niin naiset kun miehetkin alkavat kirjaimellisesti hyppimään seinille jos seksiä ei ole tiedossa missään muodossa=)

        On myös ihan totta kuten kirjoititte että jos kaikki muut alueet suhteessa on kunnossa niin seksi on ihanaa!Toisaalta satunnainen seksi puolivieraan kanssakin voi ajaa saman asian,seksi on seksiä ja rakastelu on rakastelua...Tosin kyllä jos hyvä yhden yön mieskin sattuu kohdalle ,voi sitäkin kutsua mielestäni rakasteluksi.

        eli mikä sen sitten määrää hmmm..tahti vai tunteet?


    • että seksi

      on tärkeä osa parisuhdetta.Ainakin meillä se on sitä.Olen m43,ja vaimo on 39,ja vaikka kerrat ehkä harvenee jos vertaa 20 vuoden takaiseen,niin nautinto on sitäkin isompi.Eikä ne kerratkaan ihan kauheasti ole harventunut ;).
      En voisi kuvitella parisuhdetta ilman seksiä.Kaiketikin se on yksi ihmisen perustarpeista.On kivaa olla tyydyttäjä,ja tulla tyydytetyksi.

    • Seksi on iso asia elämässä, vaikka pienellä pelataan.

      • pboy

        yhdyn edelliseen =)


    • MiesNymfo

      Moi!
      Kyllähän tuo tuppaa olemaan aika suuressa osassa ajatuksia ja onneksi elämääkin. Ottaisin sen jopa huumeena, jos saatavuus olisi sama kuin vodkan Venäjällä.

    • Nauttikaa

      En vaan ymmärrä mitä naiset/ miehet voittavat jos elävät terveenä ja kerta vakituisessa parisuhteessa niin, että tyätyy pihdata. Eikö seksi kuitenkin ole elämän yksi parhaimmista nautinnoista. Jos ja kun toisella tekee mieli niin miksi sitä ei voi antaa/saada. Ei se saa mielestäni olla niin, että määrättynä päivänä ja suurinpiirtein saman kaavan mukaan menee aina => eli on kuin toimenpide.
      Tietenkin jos joku haluaa nöyryyttää toista osapuola tuollaisella typerällä tavalla, niin se on varmasti tehokas tapa.

    • tärkeä....

      Olen nainen ja tarvitsen seksiä/orgasmeja/rakastelua joka päivä.

      • ainakin meillä.....

        Seksi ei ole tärkein asia, mutta ei siitä ylikään pääse... Mä ja mun mies ollaan kumpikin vielä niin nuoria ja himokkaita, että keskimäärin noin kolme kertaa päivässä, kun ei aika riitä enempään, eikä miehen kunto ;D Kummallakin on vielä niin paljon fantasioita, joita pitää päästä toteuttaan ja suhde on vielä niin alussa, et kyllä tätä juhlaa vielä hetken kestää :D
        Mut tärkeintä seksissä on rakkaus, tai toimii se ilmankin... kun toista rakastaa seksi ei oo vain suoritus, vaan yhdessä oloa ja hyvän olon jakamista...
        Nyt on päällä tauko seksin suhteen biologisista syistäni johtuen, mutta hyväily korvaa viisipäivää kestäneen tuskan ;)


    • mies 41 v, paljon nähnyt

      Olen mies, 41v. Poikuuteni "menetin" nolostuttavan myöhäisellä iällä. Kohdalle sattui nainen, jonka kanssaan kamat lipsahtivat samaan osoitteeseen. Olimme kimpassa 12 v ja saimme kaksi lasta. Koko aikana en juuri saanut kicksejä seksistä ja ihmettelin usein, miksi ihmeessä asiasta hälistään niin paljon.

      Tuli ero ja mahdollisuus ottaa kadotettu nuoruus takaisin.

      Seurasi koko joukko virityksiä ja myös epäonnistumisia - oli vaikeuksia saada erektio tilapäisissä suhteissa. Oli taudinpelkoa ja pelkoa siitä että toinen hankkiutuu raskaaksi.

      Hain Viagra-reseptin, ja sepä olikin oikea veto...

      Pian sen jälkeen kohtasin naisen joka mullisti kaiken. Olimme kimpassa 3 vuotta, ja rakastelimme todella paljon, ja huomasin miten tavattoman tärkeää ja antoisaa seksi voi olla. Olen hänelle ikuisesti kiitollinen. Ensi alkuun äytin Viagraa satunnaisesti, mutta pian huomasin että en sitä oikeasti tarvitse. Saatoimme rakastella viidesti ilmankin ja sain moitteita liiallisesta kovuudestani.

      Valitettavasti meillä ei täydellisen seksielämän lisäksi ollut muuta yhteistä ja niin suhde päättyi eroon.

      Nyt elän avoliitossa (2v takana) ja seksi on... ihan hyvää ja saan sitä aina kun haluan. Tärkeää se on edelleenkin, mutta ei se ole enää suhteen hallitseva tekijä.

      Olet vielä kovin nuori. Aika opettaa, ja kun Sinulla on ikää 35 ja estot ovat karisseet, huomaat miten tavattoman iso lahja toimiva seksielämä voi olla.

    • n--20

      Kyllähän se pitää mielen virkeänä jos seksi sujuu ja etenkin kun sitä harrastaessa on hauskaa! Poikakaverin kanssa yleensä tulee naurettua puolet ajasta :D. Noh sitten on taas niitä kertoja jolloin paneskellaan ihan kiimassa ja karjutaan ku hullut ;).

      Ehkä seksiä tärkeämpi on kuitenkin läheisyys... Sekin on mukavaa kun toinen tulee vain viereen seisoskelemaan tai halaa, ei aina tarvi olla tavarassa kii :D.

      Toisaalta läheisyydelläkin saa olla rajansa, ei sekään ole mukavaa että toinen on koko ajan kimpussa.. Omaa tilaa sopivasti :)

    • Ruikonperän Rambo

      Mittasin just. Viisari näytti 11/12.

    • L:ti24v

      No tärkeäähän se on, helvetilläkö ton hormooni tuotannon lopettais. Ei ensisijainen prioriteetti, kuitenkaan.

      Olen niitä outoja mieslintuja jotka ei halua panna ihan kaikkea mikä liikkuu. Yhden yön jutut on hanurista (välil niitäkin ottaa ja toteaa ton faktan aina uudestaan) , mutta suhteessa seksi on huomattavasti haluttavampaa.

    • turvake

      90%. jatkuvasti pientä kipinää ilmassa, hyväilyjä, puristelua, rivoja txtviestejä. ja vähintään jokatoinen päivä itse aktia, yleensä joka päivä.
      jo kolme vuotta näin mennyt

    • millanoora

      Mieheni mielestä noin 80 % elämästä ja minun mielestä ehkä jopa enemmän

    • miia-85

      Jos seksi ei toimi niin silloin ei toimi suhdekkaan!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

      23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
      Maailman menoa
      147
      3050
    2. Suojatiellä ei tarvitse kiittää!!

      Suomen liikennesääntöihin kuuluu että jalankulkija suojatiellä on ykkönen ja auto ym.ajoneuvo kakkonen.Ärsyttävää kun ny
      Maailman menoa
      159
      2317
    3. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

      Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
      Maailman menoa
      479
      2143
    4. Nainen, tilanne on sellainen

      kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
      Ikävä
      127
      2054
    5. En usko että nainen meidän suhteesta

      Olisi tullut mitään. Kumpikin olisi ollut koko ajan mustasukkainen, kateellinen ja katkera jostain. Volatile combination
      Ikävä
      63
      1059
    6. Paula Koivuniemi täyttää tänään 77 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

      Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosik
      Suomalaiset julkkikset
      24
      1049
    7. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      88
      995
    8. Miten pitkään olet kirjoittanut

      omalle kaivatulle ?
      Ikävä
      79
      961
    9. Vielä näistä Oulun puukotuksista.

      Nyt on kovasti julkisuudessa esillä nämä kaksi Oulussa tapahtunutta rasistisin motiivein tehtyä puukotusta, jotka minist
      Maailman menoa
      181
      916
    10. Rita Niemi-Manninen kuittailee Aki-rakkaalleen Selviytyjät-osallistumisesta: "Akihan ei..."

      Pärjääköhän Rita paremmin viidakossa kuin Aki-rakas pohjolassa…?!? Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/rita-niemi
      Suomalaiset julkkikset
      12
      875
    Aihe