Mua ällöttää ja inhottaa

minä itse

Siis on se saatana kummallista ku mistään suhteesta ei tuu yhtään mitään! Ja missä vika, no minussapa tietenkin.
Aina kun välit menee poikki, päätän että seuraavan kanssa olen tosissaan ja kunnolla. Joo, tuleehan sitä oltua kunnolla about viikon kaks, tai jos tapaus on todella mielenkiintoinen, niin parikin kuukautta.
Mutta AINA se menee siihen että itse alan semmoiseksi kuin alan. "Jätän" hänet ja lähden omille teilleni, tulen takaisin kun huvittaa ja oletan vielä että kaikki olisi niin kuin ennenkin... Flirttailen yms. omien kavereiden, uppo-outojen ja hänen kavereiden kanssa...
Ja vieläpä silloinkin kun hän on mukana/seurassa.
Itse kun en tavallaan näe siinä mitään väärää, vaikka tiedän että hän näkee, jatkan silti.
MIKSI?!?!!!? Voi että osaa vituttaa tämmöinen käytös iteltä.

Voisiko edes ajatella, että kun ikää tulee enemmän sitä oikeasti viisastuu ja lopettaa tuollaisen käytöksen ja "pelleilyn"...!?
En siis tarkoita pettämistä tässä, ainakaan fyysistä, vaan henkistä todellakin! Argh!

22

2913

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noniin.

      Jos et oo feikki, niin arvostan sitä että ees joku veskari oikeasti PYSTYY MYÖNTÄMÄÄN omat vajavaisuutensa, yleensähän teikäläiset ei sitä pysty tekemään kun pitää olla niin helvetin "cool" ja niin edelleen.
      Koska just tollasia te ootte, otatte ja jätätte ja kun ootte siis jättäneet niin takasinhan ette sitten tuu kun korkeintaan sillon kun fiilinki on teillä pari senttiä siitä lattiasta ylöspäin. Ja kun se fiilinkin laskee niin ei kun meno päällä taas.
      Tjaa, periaatteessa et voi tolle käytökselles ite oikeen ehkä mitään, mut tiiäkkö aina sitä voi yrittää. Vaikka te ette sitä koskaan ikinä ikimaailmassa näytäkään, niin uskon että teilläkin on tunteet, ja niitä vois toki aina esittää vähän julkisemmin... Jos mahollista. Just ton takia harvat merkit ees sopii teiän kanssa kun ootte tommosia tullaanollaanmennäänhäivytäänannetaanolla-tyyppejä... Annan sulle jo valmiiks pointsit jos lupaat yrittää kitkeä noita karmaisevia veskariominaisuuksia ihan pikkasen ja heittää sen kuuluisan vesimiesylpeyden romukoppaan, tai ainakin osan siitä.



      -Leijonanaikkonen

      • ....vesimies....

        ylpeys!? Huomaa ettet itse ole vesimies...
        Siis todellakin, myönnän minäkin sen että olen vapauden kaipuinen, mutta en kyllä koskaan ole siihen ajatellut ylpeyttä yhdistää.
        Onko yhtään sen itsekkäämpää jättää rakastettunsa syystä että:
        Sydän on levoton, huomata ettei näin ole sittenkään hyvä olla.
        Vai:
        Olen pettynyt sinuun, et ollutkaan sitä mitä minä luulin.
        Vai:
        Löysinpä tässä toisen, paremman, hyvästi.

        Voiko jättämiseen olla muita syitä...? Aina siihen syy löytyy, jättääpä mikä merkki tahansa.
        En muista mitä tässä nyt alkuperäinen kirjottaja kertoi mutta jos mainintaa oli edestakas-menemisestä niin se ei ainakaan kuulu minun tapoihini. Toki ikävöin hiljaa itsekseni entisiäni, kaipaan aikoja ja toivon että kaikki olisi kuin ennen, mutta mitä väärää siinä on?
        Ehkä näitä tuntemuksia tulee jättämisen jälkeen merkillä kuin merkillä, jos on joskus ollut onnellinen tottakai sitä sitten kaipaa aina välillä. Niin että tällainen vesimies-nainen täällä, ehkä sitten erilainen..


      • joka toinen viikko

        Just.

        Kaunis kauris


      • en kyllä....

        ymmärrä tuota etteikö myönnetä vajavaisuuttamme. Minä ainakin sanon ja tiedän omat vikani ja saan muutkin avautumaan. Parisuhteessa ja sen alkutaipaleilla ja karikoissa selvitän epäselvyyet enkä hyppää seuraavaan suhteeseen. Pitkäpinnasempaa lehmänhermot omaavaa saa etsiä...Olen huomannut että moni pitää minua "psykologina", ja tunnen että olen avuksi. Hienoa kun toinen saa pahan olon pois. Olen myös huomannut että olen kääntänyt vajavaisuuteni vahvuudeksi ja näin moni muukin uskaltaa avautua ja myöntää heikkouksiaan.


      • -A-

        Kyllä minäkin pystyn myöntämään vajaavaisuuteni. Ne vajaavaisuudet itseasiassa on aika samanlaisia kuin aloittaja kuvasi. Huomaan että kaikki menee siten, että ihastun nopeasti, sen jälkeen haluan tietää kaiken toisesta, parin viikon jälkeen alkaa arkipäiväisyys ja sitten alkaa ahdistaa ja on pakko päästä pois. En tiedä onko tämä nyt ihan horoskooppisidonnaista kuitenkaan..


      • jopahan sattui
        en kyllä.... kirjoitti:

        ymmärrä tuota etteikö myönnetä vajavaisuuttamme. Minä ainakin sanon ja tiedän omat vikani ja saan muutkin avautumaan. Parisuhteessa ja sen alkutaipaleilla ja karikoissa selvitän epäselvyyet enkä hyppää seuraavaan suhteeseen. Pitkäpinnasempaa lehmänhermot omaavaa saa etsiä...Olen huomannut että moni pitää minua "psykologina", ja tunnen että olen avuksi. Hienoa kun toinen saa pahan olon pois. Olen myös huomannut että olen kääntänyt vajavaisuuteni vahvuudeksi ja näin moni muukin uskaltaa avautua ja myöntää heikkouksiaan.

        vesimies psykologina.... noh, niinhän sitä sanotaan, ettei oo suutarin lapsellakaan kenkiä


      • Vesimies.

        "...tullaanollaanmennäänhäivytäänannetaanolla-tyyppejä..."

        Hei, toihan kuulostaa aika tosi Vesimieheltä.;)

        Mutta siis...jos me kitketään noi piirteet pois itsestämme, niin me ei olla enää Vesimiehiä...!


    • Olette hauskoja :) -toisinaan!

      Hitsi, on kuin lukisi entisen/nykyisen(?) miesystävän kirjoituksia... Reilu vuosi sahattu edes takas, yhdessä, erikseen, ikävöiden, kyllästyen, plah plah...
      Itse olen leijona, ja soutu/huopaus jutut ei ole mua varten. Pää hajoaa, vituttaa jne. Ymmärrän kuitenkin suurimman osan ahdistuksista koska itsellä ihan samanlaisia oireita (liekö se kuu-vesimiehessä syytä..), mutta arrrrrgh!

      Ollaan miehen kanssa ensisijaisesti tosi hyviä kavereita jne. suhteen pystyy laittamaan taka-alalle ns. sillon kun ei vaan jaksa. Muutama kuu sitten päätin että Mulle riittää, sanoin itseni irti. Sitten taas tuli toiselle iso ikävä, plahplah, samoin mulla. Nyt taas vituttaa samat kujeet kuin aiemmin. Ja sit toi ainainen flirtti, voi prrrkle. Uskon tosin, ja ollaan puhuttukin, että tapaus ei vain yksinkertaisesti ymmärrä, että omalla käytöksellä voi tosissaan saada toiselle pahan olon. Mutta niin, ei siinä puheet auta kun käytös ei mihinkään muutu. Itse syyllistyn ajoittain samaan... en kyllä tositarkoituksella.

      Ärsyttää vaan, että muuten niin jees homma menee ihan päin puuta ton vesimiesmäisen poukkoilun takia.

      Aivan täysin samoja piirteitä vielä yhdessä parhaimmista kavereista, joka todellinen miss Vesimies, kaikkien vesimiesten äiti, kaikkine visioineen ja tempauksineen. Tämä tapaus kyllä pyörittää miehiä sillä tahdilla että heikompia hirvittää! Ei vain voi kun välillä hymyillä jutuille... "joo, nyt on tää entinen taas kierrossa" "niin matti vai?"
      "eikun se kalle" "kalle?"
      "no se kalle sieltä viime syksyltä"
      "eikös se ollut pekka?"
      "eikun se pekka oli sitä ennen, jätin sen taas viime viikolla"

      Hohhoh :)
      Voi teitä!

    • J.D

      En tiedä mitä mieltä ap on asiasta, mutta yllä olevien voivottelujen ja valittelujen vastapainoksi haluaisin sanoa vesimiehen näkökulman aiheesta, mikä mielestäni ei ole edes horoskooppisidonnainen.
      On-off suhteiden uhreille: Ette ole tarpeeksi hyviä. Sitä ei voi selvemmin sanoa ja jos se suututtaa teidät, nii ajatelkaa asiaa omalta kannalta. Helpottaaksen ajatteluanne, mitä teet jos esim. veskarikumppanisi ei ole tarpeeksi hyvä sulle, mutta jotain hänessä kumminkin on? Sua surettaa, vituttaa, suututtaa ja eroat, sitten muistat ihanat puolet ja ikävöit/palat takaisin. Valmis on-off suhde. Yksi asia tässä on silti muuttumaton. Ihmisen luonne. Kaveri josta otit eron, on silti sama kaveri ja edelleenkin hän ei ole tarpeeksi hyvä sulle. Niin että, jos veskari harrasta on-off suhdetta sinun kanssasi, sinä olet liian riittämätön hänelle.

      Asiasta toiseen, vesimiesluonne. Joku on sanonut kerran, että vesimies ottaa elämää valtavana opetuksellisenä seikkailuna. Tärkeä on informaation määrä, kokemus elämästä. Kaikki muu on epäoleellinen.
      Toinen ihminen, kun konkreettinen persoona on epäoleellinen. Se on vaan yksi kaikista persoonista mitkä saatta tulla eteen.
      Aineellisuus. En tunne yhtäkään veskaria kenen elämän päämääräksi olisi ostaa omakotitalo, hankkia ura ja perhe. Toki se olisi mukavaa, mutta kokonaiskuva katsottuna aika pieni päämäärä.
      Ylpeys. Vesimiehilläkin olisi aihetta ollaa ylpeitä itsestään, mutta valitettavasti sellainen ominaisuus ei kuulu kovinkaan tiivisti heidän luonteseen. Kukaan ei ole niin tärkeä, että hänellä olisi oikeutta ollaa ylpeä ja veskari tiedosta sen omallakin kohdalla varsin hyvin.

      Tätä "listaa" voi jatkaa pitkäänkin, mutta se on jokseenki turhaa, koska tuntuu, että se menee ns. kuuroille korville. Mitä haluan sanoa on, että erilaisesta maailmankatsomuksesta johtuvasta käyttäytymisestä, mikä saattaa olla sivullisestä kylmä, ilkeä tai mitä tahansa, me vesimiehet ollaan mitä ollaan. Kukin omalla tavalla. Sikäli jos se jotakuta ei mielyttää, voi mennää oman hiekkalaatikkoon leikkimaan. On typerä ajattellakaan, että joku edes hiljaa toivoisi toisen ihmisen muuttuvan joksikin muuksi kun on. Valittelut, voivottelut ja muu suunsoitto veskareitten kustannuksella on turha ajan tuhlausta.

      • is the

        sword to us all! Thank You J.D.


    • kuvaus....

      ...sulla. sitten jos te viitsisitte vielä omaksua sen hyvän tavan, että ilmoitatte toiselle osapuolelle ettei hänessä ole tarpeeksi niitä ominaisuuksia joita Vm. kaipaa, niin olisi hyvä. ts. roikottamistyylin voisi jättää pois.

    • sä tarviit

      just samanlaisen miehen kun sinä itse!
      Sulle sopii parhaiten välinpitämätön mies. Just sellainen, että sä saat itse olla koko ajan varpaisillaan, että missä mennään ja hakea siltä
      huomioo.
      Sillon sä parhaiten näet peilukuvana oman käytöksesi.

      Nim.merkillä, oon ollu ihan samanlainen ku sä ja
      oppinut virheistäni.

    • Vetinen neito

      Käyppä polttamassa näppisi skorpparin kanssa niin muutut varmasti

    • sunnuntai lapsonen

      Ei muutu vanhemminkaan. Ihan samanlainen olen ollut nuorena ja nyt jo "vanhuksena" on tullut hirveitä morkkiksia tekosista. Sitä elää vaan sellasessa olotilassa että kaikki mitä tekee on ihan vilpitöntä eikä ymmärrä et se todella voi loukata toisen osapuolen tunteita. Helpotti kun luin paatoksesi, en olekkaan ainoa kuspiä näköjään. Ollaan outoja friikkejä.

    • filosofi

      No niin. Vesimies käyttäytyy niin kuin vesimies, koska tykkää tehdä niin. Jos se huomais käyttäytymisessään jotain väärää, niin tokihan sen voisi zip-zap -korjata. Ongelma piilee siinä, että vesimies ei kohtaa itseään aidosti vaan vain niiltä osin kuin voi itseään arvostaa ja niiltä osin, joita haluaa pitää ominaisuuksinaan ja usein myös siinä salamannopeana tuokiona keksii niitä ominaisuuksiaan, jotta saisi lopputuloksen näyttämään siltä, miltä sen pitäisikin. Eli itseään kohtailemaan vaan rehellisesti mutta ammattiauttajan opastuksella, sillä itsepetos on pahin petos, vesimiehelläkin. Ja toinen juttu onkin sitten se, että vesmiehet kuvittelee, että muilla ihmisillä ei ole aivotoimintaa, koska eivät levittele aivojaan aamuyön kostuttamille tienpäällysteille. Eli jos antaisitte toiselle mahdollisuuden päättää omasta puolestaan ja toimisitte suorasti, niin ongelmiakin voisi olla hieman vähemmän. Suhteessahan kyllä huomaa, että joku mättää, mut jos ei pääse jyvälle, että mikä, niin vaikeahan se on sataprosenttisesti onnistua tietämään ratkaisuakaan.... toiset kuitenkin yrittää ratkaista eikä jää aina vaan vellomaan sen napansa ympärille...

      • filosofi

        ja jäi tosiaan sanomatta se, että te/ he vesmiehet usein ärsyttävät muita sillä yhdistelmällä, että oikeasti haluavat olla esillä näyttävät itsevarmalta ja usein kauniilta tai komealta vaikuttavat muita älykkäämmiltä ainakin omasta mielestään eivät hyväksy muita mielipiteitä suuttuvat yhtäkkiä, kun usko loppuu kesken kaiken, jos seuraan sattuukin oikein loogikkoja ja analyytikkoja.... vesmiehillä kun on kaikesta patsastelusta huolimatta niin herkkä sisus kuin vain vasta munasta kuoriutuneella linnunpojalla ja aika hauras itsetunto. näiden päälle ne on rakentaneet kirjaimellisesti koko ihmiskunnan historian muuriksi, joka onkin vähän aikaa vievämpi päästä läpi.... sääliksi käy vesimiehet.


      • puhuu..,
        filosofi kirjoitti:

        ja jäi tosiaan sanomatta se, että te/ he vesmiehet usein ärsyttävät muita sillä yhdistelmällä, että oikeasti haluavat olla esillä näyttävät itsevarmalta ja usein kauniilta tai komealta vaikuttavat muita älykkäämmiltä ainakin omasta mielestään eivät hyväksy muita mielipiteitä suuttuvat yhtäkkiä, kun usko loppuu kesken kaiken, jos seuraan sattuukin oikein loogikkoja ja analyytikkoja.... vesmiehillä kun on kaikesta patsastelusta huolimatta niin herkkä sisus kuin vain vasta munasta kuoriutuneella linnunpojalla ja aika hauras itsetunto. näiden päälle ne on rakentaneet kirjaimellisesti koko ihmiskunnan historian muuriksi, joka onkin vähän aikaa vievämpi päästä läpi.... sääliksi käy vesimiehet.

        rajoittunut mieli. Heti kun sanot tai edes luulet olevan oikeassa, olet jo mennyt vikaan. Olet jo huomaamatta rajoittanut mielesi, etkä edes näe todellista tilaa, kokonaisuutta... Mutta jos aloittaa sillä ettei tiedä, niin lopputulos voi olla täysin erilainen. Jos asetat rajat yhdessä asiassa, asetat myös kaikessa muussakin ja totuus jää selvitämättä. Mieltä ei hallita asettamalla sille rajat sanoilla, että minä olen oikeassa, minä tiedän. Mieli hallitaan ihan toisella tavalla. Vapauttamalla se määritellystä tiedosta, vapauttamalla se verbaalisesta tiedosta. Silloin se näkee kaiken niin kuin on. Ei niin kuin on ollut tai voisi olla. Ainoastaan niin kuin on. Tässä ja nyt. Ja filososikaan ei voi olla. Filosofiaa voi harrastaa muttei filosofi voi olla. Ei ainakaan ääneen, ei epäilemättä, että olenko vai luulenko vaan olevan.
        Ja taas yksi vesimies viisastelee ja pistää toisen matalaksi. Tulkinta on jokaiselle vapaa.


      • yhteys/
        filosofi kirjoitti:

        ja jäi tosiaan sanomatta se, että te/ he vesmiehet usein ärsyttävät muita sillä yhdistelmällä, että oikeasti haluavat olla esillä näyttävät itsevarmalta ja usein kauniilta tai komealta vaikuttavat muita älykkäämmiltä ainakin omasta mielestään eivät hyväksy muita mielipiteitä suuttuvat yhtäkkiä, kun usko loppuu kesken kaiken, jos seuraan sattuukin oikein loogikkoja ja analyytikkoja.... vesmiehillä kun on kaikesta patsastelusta huolimatta niin herkkä sisus kuin vain vasta munasta kuoriutuneella linnunpojalla ja aika hauras itsetunto. näiden päälle ne on rakentaneet kirjaimellisesti koko ihmiskunnan historian muuriksi, joka onkin vähän aikaa vievämpi päästä läpi.... sääliksi käy vesimiehet.

        ....leijonaan, vesimiehen oppositiomerkkiin. Ne piirteet, mitkä voin ajatella leijonassa positiivisina ominaisuuksina, ilmenevät vesimiehessä negatiivisina. Vesimies on homehtunut leijona.


      • vesimiesN

        käyttäytyvät kuten vesimiesten täytyykin käyttäytyä. Ja mikäli tulee ongelmia, helposti ne lakaistaan maton alle,mitäpä niitä miettimään. Ja jos suhteessa mättää, mikä sen helpompaa kuin vaikka tekstiviesti: se on nyt sitten finito. Kuka ei siitä älyä, olkoon älyämättä.


    • jaanap63

      jos olet vesimies nainen et muutu vanhempanakaan,kokemusta on,mul sama juttu ku sulla joka suhde kaatuu ennemmin tai myöhemmin,niin et yksin taas ollaan

    • hannaelina

      Tuskin sä noin käyttäytyisit jos sä todella rakastuisit kumppaniisi. Mut jos sä alat seurustelemaan vain siks, että tyyppi on kivannäköinen ja muutenkin mukava niin sä alat äkkiä huomaamaan miehessä ärsyttäviä piirteitä, millä ei sinänsä ole mitään merkitystä. Jos sä etit täydellisyyttä, niin voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että ne kundit kaikki ovat yhtä epätäydellisiä kuin sä itse! Mut sitten kun se vaan ´"kolahtaa" niin se on menoa...Jos sä sen jälkeen vielä flirttailet muille, sä vaan haluat tehdä kultas mustasukkaiseksi pitääksesi hänet tiukemmin koukussa itsees. Mitä jos eläisit nuoruuttas ja pitäisit kundit vain kamuina niin kauan kun tulee se Suuri Pamaus kun sulla menee pää pyörälle ja niin edes päin...Hyvää kesää sulle!

    • Neuvoja..

      Tollasta soopaa kun lukee, niin ei tuu mieleen muuta kuin, että kokeile Benji-hyppyä...ilman sitä narua.....kauheeta uikuttamista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2941
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      107
      2214
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1057
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1003
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      773
    Aihe