saunapimpero

eka stoori

Siitä oli jo kauan eli minun elämässäni kaksi viikkoa, kun olin viimeksi saanut tyttöystäväni ihanaisen kosteaa pimperoa. Hän oli tapansa mukaan tiistai-iltana salilla ja jätti minut yksin kotiin, koska en vain sinä iltana jaksanut tehdä muuta kuin maata sohvalla ja nauttia omasta rauhasta pitkän työpäivän jälkeen. Ei sinänsä, viihdyimme loistavasti toistemme seurassa ja harrastimme tavallisesti villiä seksiäkin tuon tuosta.

Hän oli poissa ja mieleni teki pillua. En voinut tunteelle mitään, kun palleissa poltteli. Mietin pitkään, miten sitä poistaisi paineensa ja kuinka pitkittäisi omaa tyydytystään. Nettiporno ei kiinnostanut pätkääkään, sillä olihan noita kuvia tullut joskus katseltua ja runkkailtua.

Päätin laittaa saunan lämpeämään ja odotellessani sitten ajattelin, että yllätänpä naiseni lyhentämällä alapääni karvoitusta. Hän oli joskus maininnut asiasta, koska lyhyempi karvoitus kuulemma olisi siistimpi ja karvaton alapää mukavampi hänen antaessaan minulle suuseksiä. Niinpä menin suihkuun ja ajoin karvat pois palleista jättäen kuitenkin siistin sängen kullini yläpuolelle. Katsoin itseäni peilistä ja kieltämättä olin itsekin tyytyväinen, koska kullini oli nyt suuremman näköinen ja sen jokainen sentti oli näkyvissä.

Sauna rupesi olemaan valmis ja päätinkin, että menen vähän ennen tyttöystävääni saunaan. Istuin ylälauteelle ja otin mukavan takanojan. Kiihottuneena ajatuksesta, että tämä ajeltu kulli saa vielä kyytiä naiseltani, rupesikin kulli jo nytkähtelemään saunan pehmoisessa lämmössä. Ajattelin, että nyt on pakko runkata ja kokeilla uutta karvatonta vartta. Halusin naistani kipeästi ja päätin, että haluan saada jostain hänen tuoksunsa. Niinpä käväisin pikaisesti pyykkikorilla, josta löysinkin hänen pikkuhousunsa.

Koska tämä maailma oli minulle uusi, katsoin ensin pikkuhousuja ja ettei niissä ollut mitään epämääräistä. Nuuhkaisin kohdasta, jossa tiesin hänen pikkurakonsa olleen ja muna pomppasi ylös: tuoksu oli naiseni ihana ja täydellinen tuoksu! Pillun kiimatuoksu, joka huumaa minut joka kerta, kun otan naiseltani suihin. Nuuhkin pikkuhousuja ja pyörittelin kämmentäni kyrvänkärjen ympärillä. Hieroin terskaa päältä sen herkästä alareunasta ja nautin pienistä liikkeistä kyrvälläni.

En tajunnut olleenkaan oven käyneen ja että tyttöystäväni oli tullut kylpyhuoneeseen. Häneltä oli lähes päässyt huudahdus, mutta oli pidättäytynyt siitä katsellessaan minua kulman takaa saunan lasioven läpi. Olin laskenut pikkuhousut jo kädestäni ja puristelin toisella kädellä kiveksiäni toisen käden liikkuen vartta pitkin välillä pikaisemmin, välillä hitaammin.

Yhtäkkiä saunan ovi aukaistiin ja siinä seisoi naiseni ihmetellen touhujani. –Tätäkö sinä teet poissaollessani?!, sanoi hän. Säikähdin äärettömästi ja yritin häpeillen piilottaa hänen pikkuhousunsa ja samalla piilottaa kyrpäni toisen käden taakse. –Nyt kyllä viet tuon loppuun saakka! Aistin selkeästi, että hän oli kiihottunut runkkauksestani, sillä äänenpainossa oli hieman viehkeyttä. –Enhän minä..., yritin änkyttää. –Kyllä sinä!, hän sanoi. –Mutta enhän minä yksin, kun sinäkin olet... –Kyllä, nyt näytät, kuinka sen yksin teet.

Niinpä otin kyrvästäni kiinni ja jatkoin runkkaamista hieman vaivautuneen oloisena. Naiseni aloitti hiljalleen riisua vaatteitaan, samalla minua kiusoitellen. –Näitäkö haluat, hän pyöritteli nännejään edessäni. Hänellä oli enää sporttialusvaatteet päällään ja näin, kuinka hänen pilluhuulensa olivat paisuneet ohuiden pikkuhousujen alla. Mieleni olisi tehnyt upottaa kullini samantien hänen koloonsa. Hän vei kätensä jalkoväliinsä ja alkoi työnnellä etusormeaan pikkuhousujensa päällä vaon kohdalla. –Pilluako haluat? Tykkäätkö tästä? Onko kiva runkata?, hän sanoi ivalliseen sävyyn.

-Haluan sua, huohottelin saunan lämmössä. –Anna mulle...! Tyttöni päätti, että nyt en saa niin helposti ja hän otti loputkin vaatteensa pois. –Kun kerran noita nuuhkit, niin nyt nuuhkit tätä! Samassa hän oli selättänyt minut työnsi kiihkossaan jalkoväliäni kasvojani vasten. Hän istui päälläni ja hänen upea vakonsa oli suoraan kasvojeni edessä. Hän tarttui rivakasti päähäni ja painoi sen vakoonsa. –Nyt nuolet tätä ja teekin se huolella!! Olin lopettanut runkkaamisen, koska olin vaistovaraisesti siirtänyt käteni hänen takapuolelleen häntä tukemaan. Olin ollut lähellä tulemistani, joten käsissäni oli jo jonkin verran omia liukasteitani. Kun kerran naiseni näin tuli päälleni, päätin antaa hänelle oikein kunnon sormihoidon.

Työnsin sperman ja saunankuumuuden liukastaman sormen hänen pyllyreikäänsä varoittamatta. –Aaaa, mitä sä teet, hän kiljaisi. Sanat hukkuivat, sillä näin hänen nauttivat etusormeni kosketuksesta. Samalla hän oli laskenut pääni hieman alaspäin, mutta veti sen takaisin vaolleen. Nuolin herkkuvakoa alhaalta ylös ja hän oli siirtänyt toisen kätensä klitorikselleen, jota hän nyt hieroi kovaan tahtiin samalla kun hänen vakonsa oli täynnä kieltäni, suukkoja huulille ja pitkiä kielenvetoja. Naiseni maistui kiimalta ja sormi hänen tiukassa pyllyynsä sai minutkin kiihottumaan äärimmilleni.

-Kulta...mä taidan olla tuloillani..., hän voihki sormi yhä pyllyssään, sormien hieroessa klitorista kiihtyvään tahtiin. –Ei vielä! Otin hänestä rivakasti kiinni ja siirsin alemmas, missä kyrpäni oli täydessä vedossa. Ohjasin terskan salamannopeasti hänen pyllyreiälleen. –Tännekö haluat? Panenko sua pyllyyn? Panenko? –Eii..., hän sanoi. Työnsin kuitenkin kyrpäni varren hänen tiukan reikänsä suulle siten, että hänen pyllyreikänsä suu puristi nyt sitä. –Työnnänkö syvemmälle?!, kysyin kiihkoissani. –Eiiih...,oli jälleen vastaus. Olin samaaan aikaan vienyt toisen käteni hänen vaolleen siten, että peukalo oli klitoriksella ja etusormen pää vaginan suulla. Hieroin voimakkaasti ja liikutin terskaani hänen pyllyreiässään. –En kestä!!, hän huusi ja siinä samassa nostin häntä hieman ylöspäin ja survaisin kullini hänen pilluunsa juurta myöten. Naiseni vavahti ja tuli siinä samassa, hänen pillunsa sykki ja hän kiemurteli päälläni huumassaan. Hänen pillunsa puristely, villi liikkeensä ja kiihkonsa saivat minut laukeamaan vain muutamaa sekuntia myöhemmin. Spermaa puristui pallien periltä hänen sisäänsä ja tuntui, että kulli ei lopeta sykkimistään millään.

Hetken päästä molempien sykkeen päätyttyä naiseni nousi päältäni ja olin aitiopaikalla: kyrpäni pullahti ulos tuodessaan mukanaan melkoisen määrän valkoista tavaraani. Hänen upea ihania häpyhuultensa sekä vakonsa näkyi nyt kokonaisuudessaan aukinaisena ja spermaa valuen –Rakas, se oli täydellistä, sanoi hän. Hän ehdotti vielä, että mitä jos antaisimme toisillemme pienet jälkihoidot ja niin homma sitten jatkui ”pesulla” lauteilla. Minä otin häneltä suihin ja annoin hänelle vielä pienen jälkiorgasmitkin oman sperman maustaessa hoitoani. Upea saunakerta!

4

22959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stoori

      ...jatka samaan malliin!!!!!

      • pimreroinen

        Ahh. Laukesin jo monta kertaa. Lähetin tän jo tyttöystävälleni ja hähkin tykkäsi. Pian tulee totta tuostakin... Sitten ehkä illan ilotalossa monien tyttöjen kera.(mutta ei kerrota tyttöfrenille) Nussimisiin!


    • katja

      http://www. itsetyydytys.org

      • Naapurin Erkki

        Ehkäpä oli muodot Venuksen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe