Mikä kemiallinen reaktio sellainen, joka tuli telkustakin. n.s. puhdas viini annettiin huilata ja siinä vaiheessa vielä prosentit nousivat? Kyseessä oli ammattikseen valmistaja.
Entä, ruusunmarjateeviiniä valmistaessa, pienellä hiivapalalla hiukan yli 30gr hirvensarvisuolaa, suhteessa 30 litr, teetä. Tee keitettävä, jotta vesi ois pehmeää, alkuperäisen ohjeen mukaan. Tekee saman reaktion. Jo ennen viinin n.s. huilaamista, todella vahvaa.
Tietäisikö joku? Olisin kiitollinen vastauksesta.
Olisiko kemistiä? Hirvensarvisuolasta?
0
744
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1906889
- 594592
Etsin vastaantulevista sua
Nyt kun sua ei oo, ikävöin sua niin v*tusti. 😔Jokaisesta etsin samoja piirteitä, samantyyppistä olemusta, samanlaista s353923- 673145
Kaikesta muusta
Mulla on hyvä fiilis. Mä selviän tästä ja sit musta tulee parempi ihminenkin. Ainut, mitä mun pitää nyt välttää on se ko161935Tekis mieli lähestyä sua
Mutta pelkään että peräännyt ja en haluis häiritä sua... En tiedä mitä tekisin olet ihana salaa sua rakastan...💗271666- 171640
Ajatteletko koskaan
Yhteisiä työvuosia ja millaista silloin oli? Haluaisin palata niihin vuosiin 🥹401563- 341429
- 1431197