Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

S-tili ja varmennus

Lumiukko??????

Minulla on S-kauppojen vihreä kortti jossa on S-tili ominaisuus, kauhukseni huomasin tänään että tililtäni oli lähtenyt 59,10 € ja selityksenä oli että varmennus , siis olen ihan ulkona mikä ihmeen varmennus ja miksi. S-tilin asiakaspalvelu aukeaa aamulla kolo 8 ja soitan sinne heti mutta ajattelin kysellä tietääkö joku mitä tämä tarkoittaa??? Minä en ole mitään varmennuksia mistään kysellyt/pyydellyt??? Olen siis ihan ulkona mikä juttu tää on ja olenko nyt menettänyt yli 350 mummoo ihan tuosta noin vaaan?

10

14673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maksu mennyt ostoksistasi

      Ostaessasi jtkn S-ryhmän kaupasta veloitus on mennyt s-tililtäsi. Katsohan kauppalaskusi.

    • 100%

      2,5 vuotta sitten S MARKET TOK VARSINAIS SUOMI KERTOI MINULLE KUN VALITIN SIITÄ ETTÄ BONUKSENI MENNEET jonnekin kun ei näy...ETTÄ HEIDÄN TIETOKONE VIRHE OLI AKTIVOINUT ENTISESSA OSOITTEESSANI ENTISESSÄ TALOUDESSA ASUNEEN KAKSOIS KORTIN OMISTAJAN - TIETOKONE VIRHE. TUO HENKILÖ NOSTI BONUKSET. S MARKET TOK KORVASI MINULLE. ENHÄN ENÄÄ OLLUT 1,5 VUOTEEN ASUNUT KO TALOUDESSA, JOSSA MEILLÄ KYLLÄ OLI YHTEISET KORTIT. KUN OTIN UUDEN OMAAN ERI PUOLELLE SUOMEA TÄYTIN KORTINANOMUS KAAVAKKEEN VAAN OMAAN NIMEENI. KAUPAN ASIAKKAAT KORVAAVAT MINULLE...JOSTAIN SE HINTA ON OTETTAVA TOM LIIKKEEN. OLIN OTTANUT OMAAN OSOITTEESEEN VAIN 1 KPL OMALLA NIMELLÄNI KORTTIA JA SILTI TÄMÄ ERITYINEN KAUPPAKETJU ONNISTUI SOTKEMAAN OMIEN TIETOKONE ONGELMIEN TAKIA NIIN ETTÄ SE ENTINEN OSOITE AKTIVOITUI. EN HANKKISI KOSKAAN ENÄÄ KO KORTTIA. plussa kortti pelaa aivan rittävän hienosti ja E marketin Bonus kortti myös. Varo tällaista tilannetta...olin itse vuoden tietämätön siitä kunnes oli 1000 € kulut jotka sai laittaa S kortille ja ne oli meneet sen summan bonukset.....nenän edestä. Mitään anteeksipyyntöä ei tullut. Tyttö valitit vaan tietokonevirhettä...

      • Tummatus

        S-ryhmällä kaikki perustuu jäsenyyteen. Oletko varma ettei tämä kyseinen "samassa taloudessa" ennen elänyt ihminen ole ollut pääjäsen jäsenyyteen ja sinä vain rinnakkaiskorttilainen? Rinnakkaiskorttilainen ei kerrytä bonusta kuin pääkorttilaiselle jonka pääkorttilainen voi käyttää! Kaikissa näissä bonuskorteissa pätee talouskohtaisuus! Virheitä voi sattua ja pääasia on kuitenkin se että sinulle on korvattu vahinko! Kun liittyy jäseneksi ihan mihin tahansa bonusjärjestelmään, kannattaa tutustua niihin asioihin ettei tule yllätyksiä!


      • HUUDA

        ... ei KUKAAN JAKSA LUKEA vuodatusta, joka on koko matkaltaan HUUDETTU niin että KORVIIN SATTUUUUUUU!!


    • santeri_boy

      Tuo varmennus johtuu siitä, että olet tehnyt 59,10 euron ostoksen jota ei ole vielä ehditty veloittaa.

      S-tilillä varmennusraja on 50 euroa, jonka siis tuo ostoksesi ylitti. Tällä varmennuksella kauppa varmistaa, että tililläsi on todella rahaa, etkä ole vinguttamassa tyhjää korttia. Tällaisia samanlaisia varmennuksia (ts.katevaraus) tehdään myös ihan tavallisille pankki-/luottokorteille ja aina Visa Electronille.

      • brunblondi

        Kun avasin S-tilin tässä hiljattain, minulle selitettiin, mitä aiheutuu siitä, haluaako varmennuksen vai ei - eli jos on "varmennus" aina päälle, se varmennus tehdään kaikista ostoksista riippumatta summista, muutoin varmennukset tehdään aina riippuen ostospaikasta ja varmennusrajoista, jotka vaihtelee. Varmennus mm. hidastaa maksamista kassalla, näin erityisesti Visan kohdalla, joten itse en sitä varmennusta halunnut, eli pidän huolta, että tilillä on rahaa.


    • aapojoopa

      Onko tuo S-tili siis sellainen, että sinne voi esim. jostain keikkatöistä pyytää palkkansa? Eikös silloin ole kovin helppoa huijata esim. sosiaalivirastolta tukea, jos ilmoittaa vaan ns. "oikeat" tilinsä ja niiden kuitit?

      • .

        S-tili on aivan samalainen tili kuin minkä tahansa muunkin pankin käyttötili. Yhtä helposti sinne saa palkkansa, ja yhtä hankala on "huijata".


    • otin oman..

      edellinen kirj....minulle kävi samalla tavalla..menetin viiden vuoden bonukset...rinnakkais kortti sotkussa.kyllä situtti.

    • 39

      "edellinen kirj....minulle kävi samalla tavalla..menetin viiden vuoden bonukset...rinnakkais kortti sotkussa.kyllä situtti. "

      Kuinka voi menettää viiden vuoden bonukset,
      kun bonukset maksetaan kuukausittain,

      ei perätöntä tietoa saisi levittää,

      Jokainen hyötyy S-kortista enemmän tai vähemmän,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe