Strap-on -fetissi

shuup

Olen kolmekymppinen nainen ja mulla on fantasia /fetissi panna miestä stap-on -dildolla. Mua kyllä kiihottaa miesten touhut muutenkin, mutta kyllä mä heteroksi itseni luen.

Eniten kiksejä saan siitä kun kuvittelen panevani miestä tuolla strapilla, kai se on jotain roolien vaihtamista, tilanteen hallintaan liittyvää. Olen melko aktiivinen seksihommissa ja tykkään rajuistakin otteista.

Meneekö tää liian rohkeaksi miehille, voisitko kuvitella että naisesi tekisi sulle näin??

56

7405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alistuva

      Olen kolmekymppinen mies ja olen pitkään haaveillut pääseväni naisen alistamaksi strap-onilla. En vain ole vielä kehdannut ehdottaa sitä tyttöystävälleni.

      Fantasioin olevani naiselle vain seksiobjekti, jota nainen alistaa aluksi sauvoilla ja lopuksi strap-onilla. Ei haittaisi vaikka joutuisin lopuksi nielemään omat spermani.

    • laisia..

      en siis ookaan ihan outo!!
      Mulla vielä lisäks alistus/nöyryytysfantasioita että miehen pukeuduttava naiseks, munille potkimista ja vedettävä käteen ja äärimmillään tehtävä kaikki muutki "tarpeet" mun valvonnassa!!
      Olikoha tälläset liian rankkoja/sairaita..?

      • osittain samaa mieltä

        Ite en välittäs ottaa potkuja munille, mutta muutoin nuo menis läpi. Haluan tulla nöyryytetyksi, ja mainutut asiat olis "kivoja".


      • ErpoK

        Otsikko sanoo jo kaiken...


      • orjaksi

        Strap-on haaveissa, samoin nöyryytetyksi ja alistetuksi tuleminen, munille potkiminen myös kiinnostaa, kunhan ei liikaa ja liian kovalla voimalla, runkkaus valvonnassa, naisten vaatteet tms myös ok.
        [email protected]

        keskustellaan tarkemmin ja alistun käsittelyysi, kokemusta ei kovin paljoa ole, kiinnostusta kyllä on.


      • Anonyymi

        Tuo on just sitä mitä kaipaan . Pieni penislukko vielä ja avain sulle


    • hamefriikki

      Oon 50 mies ja mua noi strap on jutut kiehtoo kanssa, vaikka itseni heteroksi luokittelenkin.
      Monasti naisten kommentti mun fantasioistani on, että "kyllähän sä sitten miesten kanssa haluisit olla, jos kerta hameista ja tekokalusta tykkäät".
      Itse mietin asiaa ennemmin sellaisena alistusjuttuna,jossa partnerini on naisellinen nainen,joka "riisuu" mun miehuuden pukemalla mut hameeseen, ja sen jälkeen kiusaa ja kiihottaa mua erilaisilla dildoilla niin pitkään, että lopulta ,samalla häveten omaa käytöstäni,huomaan olevani kontallani ,pylly pystyssä anelemassa dildoa sisääni.

    • Cossus.cossus

      Juu! Kuulostaa hyvältä että joku nainen on todella kiinnostunut asiasta. Olisi kiva vaihtaa mielipiteitä jne.

    • 1224

      mulla on ollu haave että nainen panisi mua strap-onilla..se olisi niin hienoa :)

    • Tule kylään

      Tuo kuulostaa aivan ihanalta!!! Tule toteuttamaan haaveesi, posliinipylly odottelee sauvaasi!!! Tuo olisi ikuinen fantasiani!

    • tosi mies

      ja välillä tekeekin ja tuntuu hyvältä alistua omalle kullalle .

    • ErpoK

      Olen pari kertaa saanut strap-onia pyllyyni ja ihanalta on tuntunut... ensin tietysti tuo roolinvaihto ja sitten se varsinainen tunne dildosta peräaukossa. Sietämättömän nautinnollista, kun spermat lentää ilman että kaluun kosketaan ollenkaan!

      Jos tarvitset kokeilukumppania, niin voin suostua mielelläni ;)

    • pete_29

      helposti voin kuvitella että nainen tekisi noin, onhan se yksi tän hetken isoimmista fantasioistani. :) Sormea isompaa en ole saanut mutta aivan törkeän nannaa sekin jo teki, joten odotellessa naista jolta muutakin saa. :)
      Toi meni jo niinkin pitkälle että hommasin strap-onin...sopivaa naista odotellessa. :D

      Mulla on sama ajatus tuosta roolien vaihtamisen osalta, ei mua niinkään miehen kanssa kiinnosta touhuilla. Ja valmis olisin saamaan reippaampaakin kyytiä. :) Tykkään kuitenkin sekä viedä, että olla vietävänä.

      Ei muuta kuin sinäkin lelun ostoon ja seuraava mies kontilleen ja käyttöön. ;)

    • kas kas on niit suomessakin näköjään trappari tyttöi sittenkin olemassa

    • Anonyymi

      Mulla on kokemusta muutaman kerran kun nainen nai dildolla olen silloin pukeutunut naisten seksikkäisiin alusasuihin tosi kiihottavaa kun nainen ottaa takaapäin. Mies48v. Mua saisit kyllä noita.

    • Anonyymi

      Mua on naitu strap onilla ja tykkään. Kiva vaihtaa rooleja välillä. Ja lisää kiihkoa ku pukee naisten asuja päällensä ja antaa naisen panna takaapäin. Namia.
      Ukko 50v

    • Anonyymi

      kyllä kerta viikkoon strappia pitää mielen nöyränä, vielä kun rouva vähä haukkuu tytöks ja nartuksi. tietty naisten asut päällä, kyl seisois jos ei munalukko estäis

    • Anonyymi

      Löytäisinpä kaltaiseksi kullan...onkohan teitä Tampereella, olisi ihana tuntea kätesi lanteilla, ja täristä odottavasta kiihkosta..

    • Anonyymi

      Jep! Minullakin on oltava steiupit jaloissa kun parempi puolisko vetelee straponilla

    • Hei Shuup
      Kiihoittaako valta sinua?

    • Anonyymi

      Ei toi mene liian rohkeaksi. Jokainen tekee mitä haluaa.
      Minua saa naida straponilla vapaasti ja kovaa. Tykkään kovasti siitä, että naidaan kovaa ja syvälle. Mielellään ihan kookkaalla vehkeellä. Tampereen seudulta olen ja ikää 50 v.

    • Kyllä voisin kokeilla kun löytyis pania.

    • Anonyymi

      Miehen kaupallinen kertakokemus.
      Ostin dominapalveluna. Keskutelimme pääpiirteittäin toivomuksistani.
      Domina laittoin minut raskaaseen, ketjulliseen kaulapantaan.
      Kytki ranteeni nahkakahleilla yhteen selän taakse.
      Raipalla takamukselle lätkien pakotti minut polvilleni ja domina istui korkealle penkille eteeni.
      Veti ketjusta levittäen paljaan alapäänsä nenäni eteen.
      Kiesi taakseni ja moklautti suuhuni mustan dildon kivespään.
      Siirtyi taas istumaan ja veti dildon sisäänsä alkaen onanoimaan jollakin sähkövekottimella jossa ohuiden johtojen päissä oli kaksi pientä vaaleanpunaista lieriötä.

      Tämän vaiheeen jälkeen domina otti didon suustani, kiinnitti vyöhönsä, siirtyi taakseni ja tunki dildon rasvattuun anukseeni.
      Olin koko ajan kontallani. Dominan ei tavinnut montaakaan runkkausvetoa vetää kun tulin.
      Hyvin käytetty tunti ja 200€.

      Muutamaa kuukautta myöhemmin yritin uusintaa mutta tyttö ( ehkä 40v ) oli lopettanut pornokauppansa pitämisen jonka alakerrassa käsittely tapahtui enkä löytänyt yhteyttä netistäkään.

    • Anonyymi

      Minä nautin siitä kun nainen ottaa takaapäin strap on dildolla naisystävä nauttii siitä kun saa naida kunnolla ensin se antaa piiskaa perseelle mulla yleensä on vaimon alusasut päällä ja se tekee huomasin meikit ja peruukki päähän.

    • No voi kuule, mulle ainakin kelpaisi.

    • Anonyymi

      vaimolle valkoinen lääkäritakki päälle , alle stay up mustat reikäsukkahousut , kasvoille hengitys suoja , käteen mustat lateksi käsineet , mustat aurinkolasit , itselle , kaasunaamari naamalle , pimeillä laseilla , korviin napit josta tulee sexy musiikkia , kaasunaamarin eteen pikkuhousut jotka tuoksuvat , kontallaan lattialle , hellästi kynsillä pers kannikoita raapien, nahkaisella remmillä pieniä iskuja , lämmintä liukkaria lateksi käsineille jotka hierovat kasseja sekä kyrvän vartta , sermia välillä anaaliin , lopuksi pehmeä lämmin lantio silikonidildo , perseeseen ja tukevasti lantiosta kiinni pitäen , kännykkä kuvaamaan session ni monet mällit lentää niitä katsoessa.
      todella seksy tuollainen asu kun lantio dildo kyrpä vilkkuu vaimon asun nappien välistä , meillä 5/20 toimii hyvin.

    • Anonyymi

      Kyllä ihteeni ainakii kiinnostas kokeilla että naine panis strapilla, oispa sun laisii iisalmessakii

    • Anonyymi

      Pyysin vaimolta sträppiä ja sain.
      Ja saan kuulemma jatkossakin :)

    • Anonyymi

      Moi Shuup !
      Olen jo vanhempi heikkovoimainen mies, häpeän narttumaista asua, jos peität silmäni ja sanot pukevasi minulle vain sessioasun, mutta puetkin riettaan narttuasun, häpeän asua ja käyn häpeissäni vatsalleni patjalle, nyt käyt päälleni ja otat tiukan kokonelson otteen, pidät allasi ja lannistat täysin, nöyryytät ja ärsytät, läimäyttelet, nimittelet narttuhuoraksi, lopulta panet riettaasti strap onilla, olen voimiltani sinua heikompi, pienet kädet ja ohuet voimattomat käsivarret, hauiksen ympärys n.23cm, jännitettynä n. sama, ehkä risteilyllä,. Matti

    • Anonyymi

      Fetissi on, mutta ei uskallusta sitä toteuttaa. Nyt vaan täällä anonyyminä narisit, muuhun ei pysty. Et edes laittamaan ilmoa seksitreffeihin. Mutta silloinhan pitäisi myös toimia...

    • Anonyymi

      Minua on mies pannut strap-on dildolla, isolla sellaisella. Se tuntui ihanan kiimaiselta, mutta toiveissani on aina ollut, että nainen panisi minua sellaisella isolla sträppärillä, joka on hieman pehmeä pinnalta ja jonkinverran taipuisa. Niinkuin miehen kulli, mutta selvästi isompi.
      Ei tuo mene liian rohkeaksi, olen aina fantasioinut, että nainen naisi minua sträppärillä.

    • Anonyymi

      Kiihottaisi saada taas straponia. Edellisestä kerrasta on aikaa. Olen 49 v. mies.

    • Anonyymi

      Hei, mielestäni se on melko normaalia. Monet miehet, itseni mukaan lukien haluaisi kokeilla sitä. Se voimistaa miehen orgasmia.

      Ja sas ottas yhteyttä, jos haluat. Olen 34v mukava, kouluja käynyt ja hyväköytöksinen mies. https://t.me/JuhoKe

    • No totta Kait on sopivaa ja kuuluu sextailuun.Se tuntuu hyvältä...
      Pete 47v tykkäisi jos touhuttaksii.

    • Anonyymi

      Strap-on-fetissi kolmekymppinen nainen haluan Strap fetissi sun kanssa saat panna minua 53v 178cm 99kg mies Oulu asun ota yhteyttä 0409320389 whatsapp viestiä soita

    • Kyllä kelpaisi!

    • Olisin halukas kokeilemaan, mutta mistä löydän kumppanin.

    • Anonyymi
    • Kyllähän toi sträppi touhu kiinnostelis, muuten noi alustusleikit ei kiinnosta .
      [email protected] sinne voi naiset laittaa postia

    • Anonyymi

      28v mies täällä. Sträppäri kuulunut seksielämään useita vuosia ja useemmat kumppanit on sitä tykännyt käyttää minuun. :) Tykkään

    • Oon 32v mies ja on ollut mielessä että kun löytyis nainen joka panis dildolla.jos kiinnostaa niin olisin halukas tähän hommaan :)

    • Anonyymi

      Kyllä oon jo pidemmän aikaa halunnu kokeilla

    • Anonyymi

      kauan aikaa haaveillut antaa peppuni täysin naisen straponin käyttöön olen herkkä ja saisin varmasti anaali orkun onnistunut vibralla pari kertaa

    • Anonyymi

      haluan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      tuosta niin haaveilen vaikka useempi nainen peräkkäin peppu kestää kyllä kokeillut oon

    • Anonyymi

      voisin tuoda kaks-päisen tullessani molemmille 25cm

    • Anonyymi

      H­­­ei! Oma str­eam. Sisäänkäynti kaikille, jotk­­a haluav­­at pi­­­tää ha­­uskaa 👉 http://allyak.com/H/N7t6B0

    • Anonyymi

      Sen jälkeen kun vaimoni kerran nai minua dildollaan, on hän halunnut naida minua aika usein. Lopulta sain olla mukana kuin hän avasi netistä tilaamansa "housut" . Ne olivat elastista lateksia niin, että iissä oli kaksi kullia.... Toinen sissänpäin ja toinen ulospäin. Heti kun näin sen, tajusin mitä varten se tulisi olemaan. Heti illalla hän pukeutui niihin, voiteli öljyllä se ulosjäänee dildon ja vaati minua pukeutumaan alusasuihinsa, minkä jälkeen sain olla hänen naitavanaan useamman kerra, Sitä iloa on jatkunut lähes joka päivä... Käsittämätön nautinti!!

    • Anonyymi

      U­­u­­­s­­i s­ek­­­si­­tea­tteri avautuu Suome­­­en! Ku­­tsu­­mme kai­­­kki­­. Il­­mo­it­tautuminen ry­­­hmä­­ämm­e tä­äl­­­lä 👉 http://antikbutik.com/H/K8e2S3

    • Anonyymi

      vaimo pannut straponilla vuosia nyt uhkas hommata miehen mukaan haluis kattoo ja liittyä mukaan oon suostumassa kait

      • Anonyymi

        Suostu ihmeessä hyvä mies ;)


    • Anonyymi

      H­­e­­i! Ku­­ts­­­um­me sinu­­t kä­ym­­ään u­­­udess­a cha­tis­sa! Mei­­­tä on yl­­i miljo­­­ona! 👉 http://ameliachau.com/H/G1c7O8

    • On aivan mahtavaa saada naiselta strap on dildoa ja olen monesti saanutkin. Sitä voisi hieman alustaa että nainen vaatisi että miehen pitäisi laittaa ensin anustappi pyllyyn ja sitten vaikka kauppaan. Ja kaupan jälkeen tappi pois ja dildo sisään. Tuollainen olisi parisuhteessa kivaa touhua..

    • Anonyymi

      Uu­­­s­i s­­ek­­si­­­tea­­tteri ava­­utuu Suome­­en! Kutsu­­mme kai­­kki­­. Ilmo­­­it­­­tau­­­tum­­­ine­n ry­­­hmä­ämm­­­e tä­­äl­l­­­ä 👉 http://ameliachau.com/H/E0k4O4

    • Anonyymi

      ois kyllä ihanaa vieläkö sais imee kullia samalla tai omaani imettäs myös

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1387
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1121
    3. 37
      792
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      776
    5. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      742
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      152
      729
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      712
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      685
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      659
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      622
    Aihe