Mitä lahjaksi 1-vuotiaalle kummipojalle?

Kummi06

Niin, siinäpä tuo kysymys oli.. Kiitos jo etukäteen mahd. vinkeistä :)

12

4973

  Vastaukset

  • Jos et mitään lelua tms. keksi, niin kortti riittää.

  • 1 vuotis lahjaks kummitytölle ensi kengät ja nallepuh hiekkalapiosetin.. eipäniin pieni vielä paljon ymmärrä syntymäpäivistä..

   • kummi.tus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    minäkin ostin tuolta (rekkarit.fi) mutta petyin kuin postissa saapui pelti missä oli tarra (todella huono laatuinen). Kaveri oli ostanut oikean näköisen kilven lastenvaunukyltit.fi nimisestä paikasta joka oli laadukas


  • kysymystä heittämällä jonku hintahaitarin lahjalle.

   Omalle pojalle ostettiin kiikkutuoli ja henkilökohtainen satukirja. Tuo satukirja löytyy ihan tol hakusanalla esim. Googlesta. Eri tarinavaihtoehtoja ja jokaiselle lapselle painetaan oma kirja, jossa lapsi seikkailee itse pääosassa omalla nimellään. Maksaa alle 20 euroa.
   Kiikkutuoli alkoi kiinnostaa tos 1 v 3 kk iässä.

   Muita lelusuosikkeja, josta poika tykkää, on perinteinen hakka-puulelu, sisäkkäin tai torniksi pinottavat purkit, puiset palapelit, muotopalikat (siis mis kannes eri muotoisia aukkoja ja osattava laittaa oikeesta reiästä palikka lootaan).

   Sit joku perinteinen klassikkosatukirja vois ol kiva. Ja itse arvostan kaikkea lapsen kehitystä ja motoriikkaa tukevia juttuja, esim. tarhassa käyttävät jo sormivärejä (sellasia, jotka lähtee konepesussa vaatteista), liimaavat, muovailevat muovailuvahalla ja kotiin ostettiin väriliidut, jotka on ihan ikäsuosituksella 1 ja 1 v 4 kk on jo niin innokas piirtäjä, että piirtää tunninkin putkeen ja huudon kans saa ottaa pois.

   Potkumopo tai kolmipyörä ois tarkotus ostaa kesäksi.

  • Itse ostin siskon tytölle sellaisen puisen värikkään etanan johon voi myös niitä muotopalikoita työntää selkään. Stockka ja 15e.

   Tätä leluosaston tädin mukaan on kiva kun on värikäs ja opettava on on ne palikat. Lapsen äiti oli toivonut opettavaa lelua. Sunnuntaina on synttärit niin katsotaan mitä lapsi tykkää!

   Kuulemma tuon ikäiset ovat lahjan antohetkellä yleensä kiinnostuneempia lahjapaperista kuin itse lahjasta :D

   • Meil poika täytti vuoden viikkoa ennen joulua ja joulupaketissa oli sen miljoonaa juttua, kun esikoisesta kyse. No, mikä oli asiantuntijan mielipide: paras paketti oli se, missä oli 3 turvatuttia samassa laatikossa. Sen ku sai, niin muista lahjoista ei huolinut, jäi isin avattavaksi.


  • omat ruokailuvälineet? Me saatiin mummolta ennen syntymää syntymälahjaksi Hackmannin Muumi-aterinsetti, on tosi laadukas. Sisältää haarukan, veitsen, ruokalusikan ja teelusikan. Pienin lusikka on sopiva 1-vuotiaan käteen ja suuhun, haarukkaakin on jo käytetty. Hintaa sil on sellainen 20-30 euroa riippuen, ostaako jostain halpakaupasta vai kultasepältä.

  • Oottepa te nykyajan ihmiset avuttomia kun ei osata edes lahjaa 1.v ostaa!! Etenkin kun maailma on täynnä tavaraa..

  • Heipsarallaa!!
   Itse vietettiin Helga- siskontyttäreni 1.-vuotis syntymäpäiviä Helsingissä tässä n.viikko sitten!
   Paikalla olivat Tärkeimmät sukulaiset, kuten sisarukset,äiti, isä, mummut ja papat, sekä kummit.
   Muut vieraat saivat käydä seuraavana päivänä jos kävivät. Tarjolla oli kakkua,keksejä,torruja,mehua ja kahvia. Lapsiakin oli kylässä. Vieraina oli myös paljon vähävarallisia perheitä.Ja siskoni sanoikin heidät kutsuessan, että maailman ihanin lahja on se että itse ihmiset ilmaantuvat paikalle! Nämä ystävät olivat kuitenkin keksineet askarrella paperista ja eri väreistä ja valokuvista hienon kortin/taulun.
   Ohjeita:
   Varaa muutama A4- kokoinen parei liuska.
   Esim: 4- on aika sopiva määrä.
   Teippa ne kiinni toisiinsa,reunoista.Ei niin että reunat menevät päällekkäin. Niin että tulee iso neliö. Sitten Koristelet lapsiesi/miehesi/muiden ihmisten tai vain itseksei kanssa paperin.Ja liimailet valokuvia kyseisestä lapsesta, itsestäsi, ja yhteisistä hetkistä.Vaikka ristiäisistä.Jos haluat voit vielä kontaktimuovilla sinetöidä tämän taideteoksen, ja muista signeeraukset.Ja vola! Lahja on ollut TODELLA pidetty Helgan kotona.
   Siellä on sitä ihastellut monet ihmiset.
   Onhan se tietenkin aina hieman noloa, jos ei ole lahjaa..

   • Itse olen saanut 30-vuotta sitten 1-vuotis lahjaksi kultaisen käsikorun missä on laatta ja siellä kaiverrus. On edelleen tallella ja samanlaisen ostin omalle kummipojalleni 1-vuotis lahjaksi. On ihania muistoja sitten isompana.Ainakin itselleni on erittäin rakas koru.


  • ja avasimme toisen kummin kanssa yhteisesti kummipojallemme ajokorttitilin. Tämän tilin käyttöoikeuden poika saa kun täyttää 18. Tilille kumpikin tallettaa vuosittain tietyn summan. Jos itse haluaa, voi tietysti kumpikin meistä hankkia myös muuta, mutta se on sitten oma asia. Vanhemmat olivat riemastuneita!

  • MItä antais pikkuveljel synttärilahjaks se täyttää 1v ja oon hänen isosisko nii ei mitää kauheen kallista budjetti 25€

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   215
   5761
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   152
   5253
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   206
   3818
  4. Ysäribileet Töpärillä

   Ihan vastaisuuden varalta pikku vinkki järjestäjille: varatkaa sitä kaljanlitkua sen verran, että bailaajilla ei tarvi menomestaa vaihtaa. Bileet lopp
   Suomussalmi
   10
   504