riidanhaluinen vesimies??

vesimiakkonen

Tässä ihan uteliaisuudesta kyselen, että onko Vesimies mielestänne kovinkin riidanhaluinen? Haastaako enemmänkin riitaa vaiko on sovittelemassa, vai..? Entä millaisia oi Vesimiehet olette kun riitelette? Huudatteko vai oletteko hiljaa kuten meidän luonteesta kerrotaan, että olemme riidan aikana tuppisuisia marttyyrejä? ;)

6

1521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kate83

      Ei ainakaan mun mielestä..tosin tämä perustuu ihan itseeni..olen Vesimies nainen=).. Olen hyvin tasaisen luonne ja äkkipikainen tarvittaessa, mutta riidan tultua eteen.. Oon ennemmin sovittelemassa ja jos kommunikaatio ei riidan aikana toimi olen mieluummin tuppisuuna, koska oon huomannut menneisyydessä monta kertaa jotta olisia pitänyt olla ihan hiljaa eikä sanoa mitään, ja kadun sitten kyl sanomisiani.. riippuu tosin riidan aiheesta.. Ja luonteeseeni kuuluu,että en halua satuttaa ketään sanoillani.. Varsinkin omaa rakasta kun suutus päissään sitä sanoo niitä asioita joita en todellakaan tarkoita ja siitä on otettu monta kertaa nokkiin.. Joten suulas tarvittaessa myös=).. Ja joskus ns. paineet ois hyvä päästää ulos ja todella karjua.. se on hyvin puhdistavaa,kun tuntuu todella joskus siltä että asiat paisuu omas mieles joskus hyvinkin suureksi vaikkakin asia olisi hyvin pienikin.. Olen hyvin herkkä luonne ja otan jotkut asiat hyvinkin itseeni.. Tämä herkkyys perustuu lapsuuden ajalta.. hyviä ja huonoi juttui.. tosin niit huonoi oli enemmän.. Mut näin mulla=)..

    • vesi50

      en allekirjoita että vesimiehet olisivat riidanhaluisia. Tunne varmaa johtuu siitä, että vesimies yleensä ottaa selvää asioista ja voi siksi esim "kinata" asioista siltä pohjalta että tietää olevansa oikeassa. Mitä tunneälyyn ja herkkyyteen tulee, niin itse omaan molempia piirteitä. Vesimiehelle kun on maailmanlaajuinen hyvinvointi ja tasa-arvoinen kohtelu kaikkien kesken suorastaan sydämenasia. Voi olla että läheisistä tuntuu että vesimies on välinpitämätön ja kylmä, koska hänen mielenkiintonsa ulottuu niin laajalle ettei lähipiiri ehkä ole aina ensimmäisenä mielessä. Mutta jos joku niin vesimies on aina valmis menemään barrikaadeille heikompien puolesta puolustaen ja auttaen heitä.

    • Emps

      Olen itse vesimiesNainen ja kyllä vain minusta riidanhalua löytyy! Olen hyvin temperamenttinen ja "kässähtelevä" ja parisuhteessa minun on saatava välillä riidellä, muuten ahdistun. Se on jännä piirre.. ja välillä se on tietysti huono.. mutta en voisi kuvitellakaan että riitatilanteessa istun hiljaa ja otan kiljunnan vastaan, vaan kyllä itse olen se huutaja ja kaman lennättäjä. Ennemmin lienee sopisi elementikseni tuli, kuin ilma. :D

    • -VeskariN-

      "Tässä ihan uteliaisuudesta kyselen, että onko Vesimies mielestänne kovinkin riidanhaluinen?"

      --Yleisesti ottaen EI.

      "Haastaako enemmänkin riitaa vaiko on sovittelemassa, vai..?"

      --Riippuu siitä mikä lasketaan riidaksi. Monesti alan väittelemään, jonka toiset ottavat hyvinkin henk. koht. mikä sinällään todella rasittavaa.

      "Entä millaisia oi Vesimiehet olette kun riitelette? Huudatteko vai oletteko hiljaa kuten meidän luonteesta kerrotaan, että olemme riidan aikana tuppisuisia marttyyrejä? ;)"

      --Tiettyyn pisteeseen asti 'huomautan' asioista, jonka jälkeen alkaa ääneni pikkuhiljaa nousemaan, jos asiat eivät järjesty. Eli aika kovaääninen, tod. mikää murjottaja ;DD

    • tällanen

      Vesimies ei ole riidanhaluinen, jos ei ole aihetta riidellä. VAAUUUUH! Joo, mutta aihetta tulee heti, jos v_mies on erimieltä. Se ei voi hyväksyä sitä, että on itse eri mieltä. Silloin hän menettää kasvonsa, koska oli luullut olevansa oikeasssa. On syytä muistaa, että vesimiehen itsetunto eräs heikoimmista. Sehän opettelee tässä elämässä tämän maailman pelisääntöjä ja pois sieltä irrationaalisuudesta. Osaa vesimies puolustaa toista. Mutta ei sen takia, että auttaisi, vaan siksi että pelkää kohdalleen käyvän samoin. vesimiehen tunne-elämä ei ole peräisin tästä maailmasta, vaan ihan muualta. Eikä vesimies tunne tämän maailman pelisääntöjä. Jotta sitä muut eivät huomaisi, vesimies tuo säännöllisesti tietämyksensä esille: MINÄ TIEDÄN.

      • vesimiesn

        ... olemme just tuollaisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2772
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      94
      2076
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe