Beatlesit olivat Saatanan lapsia

Totuus!!!

Mistä johtuvat Beatlesien tarinaan liittyvät monet synkät onnettomuudet ja kuolemantapaukset (esim. Stuart Sutcliffe 1962, Brian Epstein 1967, Mal Evans 1976, John Lennon 1980)? Tässä totuus "viattomista teini-idoleista" jotka tekivät sopimuksen Saatanan kanssa ja maksoivat yhdessä koko sukupolvensa kanssa siitä kalliin hinnan:


The Beatles were satanists that had made a pact with the devil, and the bill had to be paid to the coven. Every band that has made a pact with satan has had a member die. Rolling Stones, Led Zeppelin, Beatles, The Who, etc. In an interview with Barbara Walters, Lennon assassin Mark David Chapman clearly demonstrated that he was a satanist. In other words he was an errand boy collecting the payment for satan’s bill.

"Alone in my apartment back in Honolulu, I would strip naked and put on Beatles records and pray to Satan to give me the strength. I prayed for demons to enter my body to give me the power to kill" (cited by Evangelist Richard Ciarrocca, Observations, Dec. 1990).

“In his book, The Ultimate Evil, investigator-author Maury Terry writes that between 1966 and 1967, the Satanic cult, the Process Church, 'sought to recruit the Beatles.'"

The Beatles' Sargent Pepper's Lonely Hearts Club Band album was dedicated to satanist Aleister Crowley. It was released 20 years, nearly to the day, after Crowley's death in 1947. The title song with the lyrics, "It was twenty years ago today..." On the album cover we see a collection of the Beatles personal heros. Aleister Crowley appears there.

Crowley was born in 1875 and was called the "Great Beast." He was known to practice ritual child sacrifice regularly, in his role as Satan's high priest or "Magus." Crowley died in 1947 due to complications of his huge heroin addiction. Before dying, he succeeded in establishing Satanic covens in many U.S. cities including Hollywood. Kenneth Anger, like Crowley, is a Magus, and appears to be the heir to Crowley. Anger was seventeen years old when Crowley died. In that same year, 1947, Anger was already producing and directing films which, even by today's standards, reek of pure evil.”

http://www.stargods.org/BeatlesEvil.html

13

1034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dårhus..

      -meeppäs nyt uusimaan ne vainoharhareseptit,et saat lisää lääkettä..vai pitäskö sun vaihtaa ne vähän vahvemmiksi?.. :)

    • Geodesic Dome

      Ihan hevonpaskaa koko viesti.

      Ei varmaan Beatles ole eka bändi josta on kuollut jäseniä.. Ihan normaaleihin oloihin tai muuten vain itsemurhiin yms. (esim. Morrison)

      Aleister Crowley juttu on myös ihan täyttä paskaa. Beatlesit kun eivät ole ainoa bändi joka häntä on musiikissaan käyttänyt.. (Black Sabbath - Mr. Crowley) Ja sabbathin tyypit eivät olleet satanisteja.

      Onko ihme jos joku mikälie saatanan kirkko haluaa rekrytoida beatleasin riveihinsä..? Jos minä perustaisin oman kirkon/uskonnon, niin tottakai sen leviämistä ja kasvua auttaisi jos riveissä olisi kuuluisuus tai kuuluisuuksia.

      Pistäs vaan lääkkees x2 ja tule sitten takaisin.

    • AROSUSI-09

      Siellä lausutaan läpi koko La Veyn Satanic Bible.Hienoa että on vielä ihmisiä jotka huomaavat asioita! Muutenkin The Beatles on läpi uransa kylvänyt kaikenlaista saatanallista sanomaa.Ostapa kaikki yhtyeen levyt,kuuntele ja löydä!

      • Palavat helvetissä!

        Beatlesit olivat antikristuksia, jotka ohjasivat nuorison pois Herran huomasta maallisten nautintojen perään.


      • NAULA PÄÄHÄN
        Palavat helvetissä! kirjoitti:

        Beatlesit olivat antikristuksia, jotka ohjasivat nuorison pois Herran huomasta maallisten nautintojen perään.

        Teille kiihkopaskoille!
        Navetan taakse ja Bang Bang Maxwellin hopeavasaralla...


      • AROSUSI-09
        NAULA PÄÄHÄN kirjoitti:

        Teille kiihkopaskoille!
        Navetan taakse ja Bang Bang Maxwellin hopeavasaralla...

        Vilkases nyt vaikka mun galleriasivua ja mieti,olinko ihan tosissani? Eikä hei SB mahtus luettuna tuplalevyllekään./ Mutta menee jo out of topic.Tjoo...Onko The Beatlesia noin niinkuin enemmänkin syytelty heilastelusta paholaisen kanssa? Kuvittelin sen olevan enemmän Rollareiden imagoa.


      • Lennonjohto

        Kyllä asia on niin, että kaikkien täältä on lähdettävä!

        Toiset lähtee nuorina ja toiset elävät vanhoiksi.

        Ja jos joku ampuu sinut niin ei siinä sinulla ole saatanan kanssa mitään tekemistä. Eiköhän se ole se ampuja yks piru?!


      • Jeesus pelastaa
        AROSUSI-09 kirjoitti:

        Vilkases nyt vaikka mun galleriasivua ja mieti,olinko ihan tosissani? Eikä hei SB mahtus luettuna tuplalevyllekään./ Mutta menee jo out of topic.Tjoo...Onko The Beatlesia noin niinkuin enemmänkin syytelty heilastelusta paholaisen kanssa? Kuvittelin sen olevan enemmän Rollareiden imagoa.

        http://www.youtube.com/watch?v=yNRPXogo4no&mode=related&search=


    • OLEN SAMAA MIELTÄ, JOO!

      Siis TOTTAKAI Beatles oli saatanallinen! Ettekö te ymmärrä? Kyllähän sen heti näkee, kun lukee sanoituksia! Tässä esimerkkejä:

      "...imagine all the people living here as one..."

      "...love is all you need..."

      "...For I don’t care too much for money..."

      "...In my life I love you more..."

      "...When I find myself in times of trouble Mother Mary comes to me..."

      Hanki elämä hei! Beatlesit laulo rakkaudesta ja paremman maailman puolesta. Sano vaan, että "kappaleita voi tulkita eri tavoin ja tuossa on vaan yhdeltä kannalta katsottu asiaa", mutta sano yksikin kappae, jossa ilman tulkitsemista noin suoraan lauletaan että "hei ihmiset kääntykää Saatanan puoleen!" Ei sellaista ole!

      Mutta muistele niitä kaikkia asioita, joita he tekivät rakkauden ja rauhan puolestaa (esim. Yokon ja Johnin "sänkytempaus")

      Ja jos Jumala on kerran rauhan ja rakkauden kannalla, niin eihän Beatlesit voi oll saatanallisia?!

      Ja sitäpaitsi, vaikka olisivatkin, niin se olisi heidän asia.

    • levyt polttamaan

      varmaan pitää poltaa kaikki beatlesin mp3 tiedostot roviolla ,kun ne on niin saatanallisia.


      loordiiko saatana lapsia??

    • KUULKAA TOTUUS

      TÄMÄ ON TOTUUS !! USKOKAA TAI JOUDUTTE TULIMEREEN...

      Ou Ziisus,mä luulin että ton alottajan kaltaisia sekopäitä olis vaan sekopääjenkkilässä,mut että täälläkin...

    • Tääonoikeatotuus

      Tää on toki vanha keskustelu, mutta kuitenkin.
      Ainostaan osa black metal-artisteista ovat satanisteja. Tai no voihan joku popparikin olla, mutta black metalilla satanismi on yleistä. Ja Beatlesit ei sentään mitään satanisteja oo ja ne lauloi rakkaudesta ja maailmanrauhasta. Ja eihän se oo myös ainoa bändi, josta kuoli jäseniä. Kyllähän Rollareista kuoli se Brian Jones vuonna 1969 ja sit joku toinen Rollarin jäsen, jonka nimeä en muista, mutta hän ainakin oli pianisti. (Kertokaa, jos olen väärässä sen toisen kuolleen jäsenen suhteen) Led Zeppelinin rumpalikin lähti keskuudestamme vuonna 1980, jolloin yhtye hajosi. Sit on vielä The Doorsin Jim Morrison, Pink Floydin Syd Barrett, The Whon Keith Moon ja John Entwistle, Nirvanan Kurt Cobain, Kissin toinen rumpali Eric Carr ja kolmas soolokitaristi Mark St. John, The Runawaysin Sandy West, The Velvet Undergroundin Lou Reed, Lordin Tonmi Lillman, Queenin Freddie Mercury ja moni muu. Ja olivatko nämä mainitsemani bändit muka satanisteja? Ei tietenkään, joten suuta soukemalle ja mieti vähän mitä sanot!
      Ja viimeisen kerran sanon tuleeni tähän tulokseen, että Beatlesit eivät olleet satanisteja!

    • Tasanei

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2032
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1917
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe