leijonanainen ja kaksomies

mahdollisuus?

Onko kokemuksia leijonanaisesta ja kaksosmiehestä? Onko kaikki kaksosmiehet hankalia tulkita?

5

1522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ******KUNINGASKISU*******

      Valittettavasti ei ole kokemusta!
      Mutta,luin vähääsen siskon puolelta kaksostenpalstalta LEIJONIA

    • mariska22

      Mukava ? muutaman vuoden kokemus. Hyvin se menee tai ainakin yhtä hyvin kuin minkä ? tahansa muunkin "merkin edustajan" kanssa. Kunhan muistat kaksosen toisinaan leikkivän. Kokemukseni perusteella uskoisin kaksosen kaipaavan, älykästä keskustelukaveria, jonka pohjalta luodaan suhteen pohja. Tulkinta-asiat selviävät vain kysymällä, voit muistuttaa häntä "ettei ajatustenluku keltään onnistu". Jos omaat hyvän itsetunnon, lähde mukaan kaksosen leikkiin.

    • *sinuhe*

      Oletko löytänyt miehen, joka on kuin kotonaan kaikkialla minne hän kanssasi kulkeekaan, joka tulee toimeen kaikkien kanssa ja osaa keskustella asiantuntevasti asioista, joista ei ole koskaan aikaisemmin kuullut edes puhuttavan, Kaksosmies toteuttaa Merkurius-planeetan mukaista Jumalten sanansaattajan roolia pyrkien oppimaan kaiken mahdollisen kaikista mahdollisista asioista voidakseen sopivan tilanteen tullen asettaa kaiken, mitä toiset syvällä rintaäänellä todistavat, kyseenalaiseksi. Turha kuvitella, että olisit hänen puolisonaan missään erityisasemassa, pikemminkin päinvastoin ja jotta voisit säilyttää Kaksosmiehen kunnioituksen, sinun on hyvä olla tietoinen joistakin asioista hänen lapsuudessaan ja sitä kautta tässäkin päivässä. Käytän sanaa kunnioitus, koska se on suurin rakkauden osoitus, jonka Kaksosmieheltä saa irtoamaaan. Hän voi kyllä sanoa rakastavansa sinua ja se on kyllä totta silloin kun hän sanoo sen, mutta tunnin kuluttua hän saattaa sanoa sen jo jollekin toiselle. Häntä et koskaan tule omistamaan.

      Pienenä lapsena, jo ennen puhumaan oppimistaan, Kaksoispoika kiinnittää huomiota sanoihin, joilla vanhemmat pystyvät järkyttämään toisiaan. Oppivaisena lapsena hän painaa nuo ilmaisut ja äänenpainot mieleensä, pystyen pian puhumaan opittuaan käyttämään tätä tietoa aina halutessaan jotain. Vielä kapaloissa pyöriessään hän oppii isältään, millä tavalla äidille pitää puhua saadakseen myönteisen vastauksen ja tämän äiti saa katkerasti tulla huomaamaan. Hän tulee antaneeksi Kaksospojalleen uudelleen ja uudelleen luvan tehdä asioita, joita ei sitten kuitenkaan voi hyväksyä. Niinpä Kaksospojan täytyy vielä oppia selittämään kaiken tekemänsä äidin hyväksymällä tavalla ja näin hänestä kehittyy sanataidon mestari.

      Pikkupoikana hän ei halua mitään niin paljon kuin saada olla ja leikkiä isänsä kanssa, mutta isällä on paljon muutakin tekemistä - kuten esimerkiksi äiti, jolle täytyy aina puhua paljon ja antaumuksella. Näin Kaksospoika tuntee tulleensa hylätyksi isän toimesta eikä hän myöhemminkään tunne oloaan kovin hyväksi miesten seurassa, koska ei voi luottaa heihin. Hän kehittää muutaman toimivan kaverisuhteen ja pitäytyy sitten niissä.

      Sinun kannaltasi tämä ei välttämättä ole kovin hauskaa, sillä voit kai arvata keiden kanssa hän sitten tulee oikein hyvin toimeen. Aivan oikein. Naisia hän on oppinut käsittelemään ja heitä kyllä parveileekin hänen komean ja nuorekkaan olemuksensa ympärillä kuuntelemassa hänen hassuja ja hauskoja juttujaan, sekä nauttimassa hänen huomiostaan heitä jokaista kohtaan. Niinpä niin; Hän kyllä osaa löytää oikeat sanat jokaiselle ympärillään olevalle naiselle ja tulee vastalahjaksi saamaan heiltä apua niin työssä kuin harrastuksessakin. Rumasti sanottuna hän käyttää naisia hyväkseen, mutta koska he kuitenkin nauttivat niin täytynee muuttaa tuo ilmaisu vaihtokaupaksi. Hän sanoo mitä he haluavat kuulla ja he taas tekevät mitä hän haluaa. Reilua vai mitä?

      Sinulta hän odottaa ennenkaikkea ystävyyttä ja kumppanuutta. Mitä vähemmän kyselet hänen tekemisiään ja olemisiaan, sitä vähemmän hänen tarvitsee valehdella sinulle. Äidilleen hän on oppinut selittämään kaiken parhainpäin ja niin hän tekee automaattisesti sinunkin kanssasi. Uskalla nauttia hänen tempauksistaan ja uusista löydöistään ilman epäilyksiä ja pääset mukaan tutkimusmatkalle universumin ihmeelliseen todellisuuteen, joka hänen tulee välittää oman oivalluksensa kautta myös muille ihmisille
      än.

    • Kaksonen123

      Leijonanaisena haluan määrätä, että asiat tehdään juuri niin kuin minä sanon. Kaksosmies on ehkä sellainen, joka pitää oman linjansa. Kyllä muuten tullaan hyvin toimeen, huumori on samanlaista ja usein sanomme samat asiat yhteen ääneen telepaattisesti.

    • piusku21

      Kerran rakastin kaksosmiestä,joka ei näyttänyt tunteitaan vaan en minäkään.En ole nähnyt häntä aikoihin,mutta luulen,että jos näkisin voisin vaikka rakastua.Tuuliviiri ihana ja niin rauhaton saa syttymään tavalla,joka näkyy ilman,että kaksonen miettii mitä tekee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe