Allergiaoireena kuume ja väsymys, ei muuta

Kissaperhe

Hei

Eräs perheenjäsenemme on oireillut jo pitkään kuumeilemalla (37-38 asteen välillä). Hänellä ei ole mitään muita oireita. Leukosyytit ja kaikki mahdolliset on tutkittu.
Verikokeissa ilmeni, että allergia-arvot ovat korkealla ja saimme lääkkeeksi antihistamiinia. Näillä lääkkeillä kuume katosi kuin taikaiskusta ja olkin poissa noin kuukauden.

Nyt kuitenkin, lääkkeen otosta huolimatta kuumeilu jatkuu ja päivittäistä lääkeannosta onkin nostettu.

Voisiko syynä olla kissamme? Kuumeilu alkoi noin 4 kk sitten ja kissan otimme jouluna.

7

12932

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työpaikallani

      ... leukosyytit olivat ylärajoissa, allergiaa todettiin vain varasto ja kotipölypunkeille. En tiedä mistä teillä kuumeilu johtuu, mutta väsymys ja kuumeilu... ne olivat minun oireeni ihan alkuun. Nyt olen tosi sairas, paluuta entiseen elämään ei ole.

    • tools

      hakeutua allergiatesteihin, jos allergia aiheuttaa noinkin pahoja oireita.

    • oireenaoli

      Minullakin oireena allergialle oli kuumeilu. olo oli heikko. Eläimestä oli pakko luopua, vaikka se oli tuskallinen prosessi. En olisi voinut kuvitellakkaan jatkavani lääkkeillä. Kissakihan saattaa elää 16-20 vuotiaaksi. Mitä se tekisi ihmisen terveydelle vetää jatkuvasti lääkkeitä? Ja lääkeannostusta pitäisi kuitenkin aina nostaa, ainakin minun piti.No jokainen tekee omat ratkaisunsa, mutta yksi vaihtoehtohan on etsiä kissallenne uusi koti.

    • kuumeilija myös

      sairastuin itse lukiossa jossa oli havaittu homesieniitiöitä vai mitä lie tietyissä luokkahuoneissa. kotona meillä oli kaksi koiraa ja joitakin kasveja. itse oireilin juuri kuumeella ja jatkuvilla infektioilla (poskiontelontulehdus,keuhkoputkentulehdus,korvatulehdus)
      Söin vuoden aikana 10 antibiootti kuuria!!
      Vuoden flunssakierre päättyi viimeisenä siihen, että oli korkea kuume, ei mitään muita oireita, ei löydetty infektiota, tulehdusarvot ja valkosolut yms. kuitenkin hälyttävän korkeita. Jouduin sairaalahoitoon, jossa testejä otettiin. Epäiltiin jopa imusolmukesyöpää. Sain monikirjoisen anbiotin suonensisäisesti ja kuume ja arvot laskivat normaaliksi. Tämän jälkeen lääkäri allergiasairaalassa teki prick-testin..kaikki normaaleja! Lääkäri sanoi että kaikki ei niissäkään välttämättä näy. Paras keino on altistaminen ja välttäminen. Lääkärin mukaan edessä oli koulun vaihto, koska rakennuksessa tosiaan vaurioita. Samoin hän kehotti muuttamaan pois kotoa 2-4viikkoa ja katsoa onko vaikutusta asiaan. Kissan lähettäminen pois kotoa ei ole hyvä vaihtoehtokaan, sillä sen erittämä pöly,karva,sylki yms. jää kotiin..eikä suursiivouskaan hävitä sitä kaikkea vuoteen. Joten minun oli muutettava kotoa, mutta olin 17-vuotias niin muutin sitten pysyvästi samalla kertaa. En tiedä auttoiko vitamiinien syönti, koulun vaihto vai kotoa pois muuttaminen, mutta flunssakierre loppui siihen. Onnea syyn etsimiseen!

      • ...

        meille tuli nyt uuskissa tos n.8kk sitten ja itselläni alkoi esiintyä tos 5kk sitten flunssaa joka kesti n.4viikkoa, kurkku oli hieman kipeä erityisesti nielurisat. Nyt kuitenki tuosta 5kk olen ollut n.3kk ''kipeenä'' hiemna heikko olo ollut ja koko ajan hieman sellainen tunne että olis kipee. Voisikohan olla tuon kissan syytä.. en ole aiemmin tällee sairastellut..


    • uusikoti

      Miettikää kumpi on tärkeämpi. Läheisenne ihmisen terveys ja tuleva terveys, sillä allergia saattaa puhjeta astmaksi. Astma puolestaan lyhentää elinikää. Kissallenne saatte luultavasti uuden kodin. Minä ainakin joudun nostamaan lääkeannostani, ollessani kissojen kanssa kauemmin tekemisissä. Jatkuvaa lääkkeitten syöntiä en suosittele.

      • seli..

        Ei astma lyhennä elinikää, jos on oikein hoidettu. Hanki oikeellista tietoa ennen kuin kirjoiat tänne!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe