Vaimo määrää

Tossun alla

Olen lukittuna komerossa, kun kuulen askelten ääniä, ja keskustelua. Vaimoni on lukinnut minut siten, että näen ovisilmän kautta kaiken.
Samassa hän saapuu huoneeseen komean miehen kanssa, joka jo avoimesti tunnustelee vaimoni paikkoja. He aloittavat kiihkeän suutelemisen. Vaimoni katsoo minuun päin ivallisesti ja aloittaa laskeutumisen alaspäin samalla avaten miehen housuja.
Komea kyrpä ponnahtaa ulos ja vaimoni alkaa imemään miehen kyrpää kiihoittavasti. Minut hän vain yleensä runkkaa tai, jos hyvä onni käy pääsen nussimaan häntä, edellyttäen, että siistin paikat kielelläni.
Mies nai vaimoani suuhun pitäen samalla päätä paikallaan. Tummanpunainen suu on täysin ammollaan kyrvän seilatessa edestakaisin, vaimoni inisee ja nauttii selvästi hommastaan. Minulla seisoo ja haluaisin runkata, mutta en voi, koska olen kahlehdittu.
Hetken päästä he lopettavat ja alkavat riisua toisiaan himon vallassa. Vaimoni upeat muodot paljastuvat vähitellen, ja koko kauneuden kruunaa tiukka korsetti, ja upeat stay-upit.
Mies on myös timmissä kunnossa, ja alkaakin himokkaasti nuolemaan vaimoni vittua, kaadettuaan hänet sängylle. Vaimoni nauttii näköjään olla alistuvainen, ja antaa miehen viedä.
Vaimoni voihke kertoo, jo paljon ja hän on saavuttamassa huippunsa. Samassa mies lopettaa ja alkaa naimaan raasti isolla suonikkaalla kyrvällään vaimoa, joka ilmiselvästi nauttii.
Hän käskee panemaan kovempaa ja mies tekee käskettyä työtään, samalla hän läpsäisee vaimoani kasvoille ja käskee huoran olemaan hiljaa, ja jos meno ei parane niin mies lupaa kyllä parantaa sitä tavalla tai toisella. Mies purkautuu vaimoni sisään rajusti ja kiihkeästi. Täysin äärimmilleen venytetty vittu ottaa, jokaisen pisaran vastaan ja vaimoni saa samalla rajun orgasmin, kiihkeän ulinan säestämänä.
Samalla mies kysyy, että missä miehesi on, kun noin anteliaasti jakelet tavaraasi?

Vaimoni katsoo minua, ja kauhistun. Hän kertoo, että tuolla kaapissahan se runkkari katselee.
Samassa mies tulee komeron eteen ja avaa oven. Samalla hän alkaa nauraa ja käskee vaimoani tuomaan runkkarin sängylle.
Vaimoni avaa kahleeni ja taluttaa minut kaulaketjussa miehen luokse. Vai tälläinen runkkari sieltä löytyi? Avaappa suusi niin annetaan sinulle vähän suuhoitoa. Säpsähdän ja sanon, että en ole koskaan ollut miehen kanssa ja en tahdokkaan. Tähän mies hermostuu ja läiskäsee kunnon litsarin, ja samalla toteaa, että tässä ei ole sinun tahdostasi kiinni pätkääkään. Hän komentaa ottamaan vaimoani piiskan käteensä ja menemään taakseni ja aloittamaan piiskaamisen. Samalla tunnen, kun ensimmäinen isku tulee ja kovaa. Kiljaisen tuskasta ja samalla mies työntää kyrpänsä suuhun ja kertoo, että nyt ajellaan vehje kuntoon, ja jos vähääkään vastustelen tulee turpaan.
Ymmärrän asian ja alan imemään,. Vaimoni piiskaa minua samalla ja imen miehen munaa, täydellistä nöyryyttämistä. Mies pitää vahvoilla käsillään päätäni paikallaan ja nussii minua suuhun. Vaimoni tulee eteeni ja nauraa pilkallisesti, että nythän runkkari löysi oikean homman, ja sanojensa vakuudeksi läväytti minua jälleen piiskalla rajusti selkään.
Samalla vaimoni, kuiskasi miehelle, jotain ja tyytyväisestä naurahduksesta päätellen piti asiasta. Samalla vaimoni meni sänkyyn jalat haralleen, ja kutsui runkkarin putsaamaan paikkoja. Mies päästi otteestaan ja viskaisi minut vaimoni haaroihin ja käski aloittaa nuolemisen, ja pistä samalla perseeesi pystyyn.
Tottelin nyt mukisematta, ja mies levitti perseeniaukon ja sanoi, että nyt pidetään hauskaa. Samalla hän alkoi työntämään kyrpäänsä minuun ja ei asiassa aikaillut. Tuska oli helvetillinen, mutta molemmat vannoittivat, että jos panopuuna olo ei miellytä, niin keksitään jotain muuta.....
Vaimoni vittu oli märkä ja spermainen. Aloitin nuolemisen ja ajattelin, että miten helvetissä tähän jouduin. Takana mies nussii minua ja samalla putsailen hänen spermojaan vaimoni vitusta. Suonikas kyrpä aloitti tasaisen jyystön ja, joka työnnöllä hän lisäsi vauhtia. Huusin tuskasta ja samalla sain taas piiskasta selkääni. Vaimoni totesi huohottaen, että hoida hommasi runkkari, ja alkoi selvästi saavuttaa huippuaan, voihkien nautinnosta. Mies kehui, että onpa tiukka ja hyvä persepano, ja samalla alkoi purkautua sisääni. Vaimoni sai samaan aikaan orgasmin miehen kanssa ja solvausten satelemana kaksi sai orgasmin ja yksi oli heidän panopuunsa, sekä puhdistaja.

Mies käski, nyt puhdistaa minun kyrpänsä, koska olin sen makuun päässyt. Olin oksentaa, mutta tein työtä käskettyä. Perseeni, sekä selkäni olivat tulessa, tuon rajun käsittelyn jälkeen.
Mies pukeutui ja huikkasi lähtiessään, vaimoni kainalossa, että vielä tavataan. Pari lähti iloisesti nauraen ulos, ja jäin sänkyyn makaamaan täysin nöyryytettynä, sekä väsyneenä.

Vaimoni antoi lähtiessään luvan runkata, ja sainkin mahtavan orgasmin. Vai tätä hän tarkoitti, että kohta mennään näissä seksileikeissä pidemmälle.
Olin nyt täysin hänen vallassaan, ja se kiihoitti minua. Olin näköjään ylentynyt runkkarista orjaksi, vailla mitään oikeuksia.

4

16368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aito mies

      Nappi ohtaan luuseri

      • Nahkakuula itsellesi ja syvälle...


    • Ihanaa alistamista. Hieno tarina. Jäi tosi hyvä maku suuhun. Kerro lisää...

    • Fauni male

      Hieno ja mukaansa tempaava tarina - toivottavasti saadaan pian jatkoa...........

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      40
      3124
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      97
      2313
    3. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      120
      1772
    4. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      11
      1494
    5. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      108
      1421
    6. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1289
    7. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      80
      1279
    8. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      15
      1246
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      42
      1084
    10. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      229
      979
    Aihe