Aihe

Karpolla on asiaa viimeisen kerran

Matti.W

Tänään lauantaina klo 19:30 MTV3. Tunnin mittaisessa päätösohjelmassa Karpo käy läpi juttujaan 24:n vuoden ajalta.

Kylläpä on pitkään jatkunut sarja. Nuorimmat katsojat (minä mukaan lukien) eivät ehkä muista tai ole nähneet ensimmäisiä jaksoja.

Tänään sitten päättyy yksi aikakausi Suomen tv:ssä. Kyllä ihmetellä täytyy miten Karpo on pystynyt olemaan kuvia kumartelematta noinkin pitkään ja miten MTV on sallinut sarjan jatkua vaikka katsojaluvut eivät enää olekaan miljoonaluokkaa (kilpailu tv-katsojista on kiristynyt). Karpo onkin heitä harvoja jotka on sekä rautaisen ammattitaitoinen toimittaja että totuudentorvi henkeen ja vereen. Ohjelma olikin viimeisiä journalismin saarekkeita mökinmummoille keskellä kevyttä ja pinnallista juppiviihdettä.

Mutta kaikki päättyy aikanaan.

19

3583

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on asiaa

   On suuri menetys Suomen TV:lle. Viimeinenkin oikeudenmukaisuuden ja yhteiskuntakritiikin linnake on kaatunut. Liiallinen hömppä on syövyttänyt ihmisten mielet ja ajanut katsojat pois asiaohjelmien parista. Tästä lähtien on turha odottaa enää moisia toimittajia... Karpolla on asiaa in memoriam.

  • Mr salesman

   Harmi että aikamme legenda päättää tv-uran. Kyllä Suomessa vielä riittäisi tarinoita. Pienen ihmisen puolesta puhujia on tässä maassa yllättävän vähän. Toivottavasti näimme tulevaisuudessa uuden Karpon. Sarja oli kuitenkin suosituin asiaohjelma maikkarilla ja katsotumpi kuin käenpesä tai muut primetime sarjat.

  • paras asiaohjelma

   Kiitoa Karpo hyvistä ohjelmista. Moni minun lisäksi jää kaipaamaan niitä.
   Pitikö hömppäohjelmille saada tilaa?, vai mistä johtuu, että ohjelma loppuu?

   • lopettamisen syynä

    Karpo olisi itse halunnut jatkaa mutta MTV3 ei jatkanut ohjelman ostamista, koska ohjelman katsojat eivät kuulu kanavan kohderyhmään eli 15-35 vuotiaisiin kaupunkilaisiin.


  • Timppa.

   Tämä "pienten ihmisten asialla oleminen" loppuu nyt televisiosta nyt kokonaan. Harmi. Karpo on tehnyt hyvia ohjelmia.

   Ymmärrän sen, että Karpokin jää eläkkeelle, mutta tokko hänen poikaansa Sampo Karpoa kiinostanut jatkaa isänsä jalanjälkiä? Kuka nyt kertoo "tosikertomuksia havumetsiemme maasta"?

  • ohjelmasta
  • In Karpo We Believe?

   Aikooko poika jatkaa isänsä jalanjäljillä, jos näin vertauskuvallisesti voidaan aihetta kysyä? On ollut mukana ohjelmien teossa jo vuosia, mutta mites nyt?

  • kyllä kansa tietää

   Kiitos myös koko tuotantotiimille!

  • hpop

   Kukapa enään ottaa vähempi osaisten juttuja esille virkamiesten väärinkäytöksistä. Kyllä nyt on Suomessa taas asiat hyvin. Porvarihallitus ja Karpoakaan ei tarvitse peljätä.:D

  • Kiki  

   Siis ihan pysyvästi, silloinkin käytiin läpi juttuja 20 vuoden takaa ja ties mitän, ja hyävteltiin, haastatteltiin jne.

   Joten miksi ihmeessä tämä toinen kerta olisi pysyvämpi?

  • jäljelle

   Karpo osasi tarttua moniin aiheisiin ensimmäisenä. Viimeisissä ohjelmissaan hän toi ilmi suomalaisen autonromujen kierrätyksen villin tilanteen: melkein kuka tahansa voi ryhtyä romuttamoyrittäjäksi ja hoitaa ympäristöasiat miten parhaaksi katsoo. Näiden ohjelmien jälkeen suuret sanomalehdet kiinnostuivat samasta aiheesta.

   Muut toimittajat eivät välttämättä pitäneet Karpon tyylistä. Tosiasiassa nämä arjen yläpuolelle asettuneet hienohelmat ovat olleet salaa kateellisia Karpolle, joka onnistui iskemään yhteiskuntamme kipupisteisiin. Karpon viimeisissä ohjelmissa oli myös aina tarpeellista liikennevalistusta, joka muuten loistaa poissaolollaan.

   Nostan (karva)hattua Hannu Karpolle, jolle koittanevat eläkepäivät yli 40 vuotta kestäneen televisiouran päätteeksi.

  • thing...

   as Markku from Finland said :D

  • kollaa

   Palkkasi alaikäiset tytöt kauppaan ostamaan keskaria.
   Teki ite rahaa näillä ohjelmilla.

   O sancta simplicitas!!!

  • tosiaan... :(

   Hmm...tämä ketju on alkanut jo lähes 1 kk sitten,mutta osallistutaanpa silti.

   MTV3 amerikkalaistuu enemmän ja enemmän.Kohta ei sieltä näekään enää muuta kuin typeriä amerikkalaisia hekohekosarjoja ja saippuaoopperoita.Olen 20-v.nainen,mutta minua ei voisi vähempää kiinnostaa jotkin Kauniit ja Rohkeat ja OC:t.Tosielämä on kiehtovampaa!No,toivotaan,että tulevaisuudessa joku jatkaa Karpon jalanjäljissä...

   Kiitoksia Karpolle,pienten ihmisten ja tavallisten kansalaisten puhetorvelle!Tulemme kaipaamaan ohjelmaasi!

  • keijo_m

   Olen aina pitänyt Karposta ja pidän kyllä edelleenkin hänen ohjelmistaan. Karpo on aina ollut mies joka on heikompien puolta yhteiskunassa.
   Mutta katselin tuossa erään pätkän netiltä joka kosketteli invaliidi parkkipaikkaa.

   Siinä oli eräs terve romaani mies joka laittomasti parkkeerasi autonsa invaliidiparkkiin.
   Mikä mielestäni on rikos ja sinänsä rankaistava teko,mutta mikä pisti silmään tässä ohjelmassa oli se miten Karpo lähestyi tätä romaani miestä.

   Ensimmäinen kysymys oli Karpolla että oletko romaani. No siinäkään ei mielestäni vielä ollut mitään laitonta kun kysyy että oletko romaani, mutta se jatko siinä ihmetytti minua.

   Karpo jatkoi. olet jatkuvasti PIIP vinkumassa oikeuksiasi ja et kumminkaan voi näitä invaliidijen etuja kunnioittaa.

   No sinänsä Karpo puhui asiaa mutta ensinnäkin unohti että mies olisi pitänyt tuomita suomen kansalaisena eikä romaanina.
   Nyt karpo yleisti tuohon romaani miehen rikokseen muutkin suomen romaanit tuomitsemalla hänet ei pelkästään lakia rikkomalla vaan myös romaanina. Mikä vänkelläkin antaa sen kuvan Karpon haastattelusta että kun romaani rikkoo suomen lakipykälöitä niin ei saisi eikä pitäs olla oikeutettua tällaisen romaanin pyytää omia oikeuksiaan. Eli hänen pitäisi menettää oikeutensa pyytää omia oikeuksiaan.

   Mielestäni Karpo teki oikein kun nuhteli tuota romaani miestä, mutta olis nuhdellut vain yksilönä,sumenkansalaisena ja ei missään tapauksessa sen tähden kun hän oli romaani.

   Mielestäni karpon nuhteet ei jääneet vain siihen kun mies oli parkkeerannut autonsa väärin,vain tuntui siltä että ko sattu vielä olemaan romaani.

   Olen aina ollut sitä mieltä että henkilöt jotka työskentelevät yhteiskunnan näkyvillä paikoilla ja keillä on sanavaltaa kansaan niin pitäisi olla tarkkoja tekemisissään ja lausunnoissaan,siksikin kun tällaiset harkitsemattomat haastattelut antavat uutta tulta rasistiseen ajattelutapaan.

   No karpo pyysi kyllä anteeksi mutta mielestäni vääriltä henkilöiltä.(Pyysi anteeksi kuulijoiltaan.) Olisi pitänyt pyytää kyseiseltä henkilöltä. Huo:pyytää ainoastaan sitä kun hän ei nuhdellut häntä suomen kansalaisena.
   Petyin hiukan Karpoon. Mutta kaikkiahan me joskus hairahdumme ja toivottavasti Karpo menettelee viisaammin seuraavissa haastatteluissaan. Seuraava video läytyy kun menet googleen.(karpolla on asiaa) 4 sivu.

  • kauris

   Karpolla on asiaa viimeisenkerran!!! ota ihmeessä uusi asia ,nimittäin sairaalan vastuu selkäleikkauksien töppäilyssä !!!, josta kukaan ei ota vastuuta!!! elän kipujen kanssa 24 tuntia vuorokaudessa ja kun otan yhteyttä sairaalaan emme mahda mitään. vastataana aikanaan teillä on aika. Olen kärsinyt nyt 5 kk kivuista sitä ennen 4 kk. Antaisitteko ohjeet kuka ja mikä taho ottaa tämän julkisuuteen( pohjois-karjalan sairaala joensuu)Minulle äksyillään ja todetaan että päästä vialla ,vaikka magneetikuvat näyttävät suurta löydöstä! Samassa välissä mikä on leikattu.

  • karpo paras
  • Anonyymi

   karpo otti kantaa hyvin ja loistavasti. Oli kunnia tavata hannu karpo v 2003

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   297
   9450
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   313
   8084
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   5044