Karpolla on asiaa viimeisen kerran

Matti.W

Tänään lauantaina klo 19:30 MTV3. Tunnin mittaisessa päätösohjelmassa Karpo käy läpi juttujaan 24:n vuoden ajalta.

Kylläpä on pitkään jatkunut sarja. Nuorimmat katsojat (minä mukaan lukien) eivät ehkä muista tai ole nähneet ensimmäisiä jaksoja.

Tänään sitten päättyy yksi aikakausi Suomen tv:ssä. Kyllä ihmetellä täytyy miten Karpo on pystynyt olemaan kuvia kumartelematta noinkin pitkään ja miten MTV on sallinut sarjan jatkua vaikka katsojaluvut eivät enää olekaan miljoonaluokkaa (kilpailu tv-katsojista on kiristynyt). Karpo onkin heitä harvoja jotka on sekä rautaisen ammattitaitoinen toimittaja että totuudentorvi henkeen ja vereen. Ohjelma olikin viimeisiä journalismin saarekkeita mökinmummoille keskellä kevyttä ja pinnallista juppiviihdettä.

Mutta kaikki päättyy aikanaan.

19

4417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on asiaa

      On suuri menetys Suomen TV:lle. Viimeinenkin oikeudenmukaisuuden ja yhteiskuntakritiikin linnake on kaatunut. Liiallinen hömppä on syövyttänyt ihmisten mielet ja ajanut katsojat pois asiaohjelmien parista. Tästä lähtien on turha odottaa enää moisia toimittajia... Karpolla on asiaa in memoriam.

    • Mr salesman

      Harmi että aikamme legenda päättää tv-uran. Kyllä Suomessa vielä riittäisi tarinoita. Pienen ihmisen puolesta puhujia on tässä maassa yllättävän vähän. Toivottavasti näimme tulevaisuudessa uuden Karpon. Sarja oli kuitenkin suosituin asiaohjelma maikkarilla ja katsotumpi kuin käenpesä tai muut primetime sarjat.

    • paras asiaohjelma

      Kiitoa Karpo hyvistä ohjelmista. Moni minun lisäksi jää kaipaamaan niitä.
      Pitikö hömppäohjelmille saada tilaa?, vai mistä johtuu, että ohjelma loppuu?

      • lopettamisen syynä

        Karpo olisi itse halunnut jatkaa mutta MTV3 ei jatkanut ohjelman ostamista, koska ohjelman katsojat eivät kuulu kanavan kohderyhmään eli 15-35 vuotiaisiin kaupunkilaisiin.


    • Timppa.

      Tämä "pienten ihmisten asialla oleminen" loppuu nyt televisiosta nyt kokonaan. Harmi. Karpo on tehnyt hyvia ohjelmia.

      Ymmärrän sen, että Karpokin jää eläkkeelle, mutta tokko hänen poikaansa Sampo Karpoa kiinostanut jatkaa isänsä jalanjälkiä? Kuka nyt kertoo "tosikertomuksia havumetsiemme maasta"?

    • ohjelmasta
    • In Karpo We Believe?

      Aikooko poika jatkaa isänsä jalanjäljillä, jos näin vertauskuvallisesti voidaan aihetta kysyä? On ollut mukana ohjelmien teossa jo vuosia, mutta mites nyt?

    • kyllä kansa tietää

      Kiitos myös koko tuotantotiimille!

    • hpop

      Kukapa enään ottaa vähempi osaisten juttuja esille virkamiesten väärinkäytöksistä. Kyllä nyt on Suomessa taas asiat hyvin. Porvarihallitus ja Karpoakaan ei tarvitse peljätä.:D

    • Kiki  

      Siis ihan pysyvästi, silloinkin käytiin läpi juttuja 20 vuoden takaa ja ties mitän, ja hyävteltiin, haastatteltiin jne.

      Joten miksi ihmeessä tämä toinen kerta olisi pysyvämpi?

    • jäljelle

      Karpo osasi tarttua moniin aiheisiin ensimmäisenä. Viimeisissä ohjelmissaan hän toi ilmi suomalaisen autonromujen kierrätyksen villin tilanteen: melkein kuka tahansa voi ryhtyä romuttamoyrittäjäksi ja hoitaa ympäristöasiat miten parhaaksi katsoo. Näiden ohjelmien jälkeen suuret sanomalehdet kiinnostuivat samasta aiheesta.

      Muut toimittajat eivät välttämättä pitäneet Karpon tyylistä. Tosiasiassa nämä arjen yläpuolelle asettuneet hienohelmat ovat olleet salaa kateellisia Karpolle, joka onnistui iskemään yhteiskuntamme kipupisteisiin. Karpon viimeisissä ohjelmissa oli myös aina tarpeellista liikennevalistusta, joka muuten loistaa poissaolollaan.

      Nostan (karva)hattua Hannu Karpolle, jolle koittanevat eläkepäivät yli 40 vuotta kestäneen televisiouran päätteeksi.

    • thing...

      as Markku from Finland said :D

    • kollaa

      Palkkasi alaikäiset tytöt kauppaan ostamaan keskaria.
      Teki ite rahaa näillä ohjelmilla.

      O sancta simplicitas!!!

    • tosiaan... :(

      Hmm...tämä ketju on alkanut jo lähes 1 kk sitten,mutta osallistutaanpa silti.

      MTV3 amerikkalaistuu enemmän ja enemmän.Kohta ei sieltä näekään enää muuta kuin typeriä amerikkalaisia hekohekosarjoja ja saippuaoopperoita.Olen 20-v.nainen,mutta minua ei voisi vähempää kiinnostaa jotkin Kauniit ja Rohkeat ja OC:t.Tosielämä on kiehtovampaa!No,toivotaan,että tulevaisuudessa joku jatkaa Karpon jalanjäljissä...

      Kiitoksia Karpolle,pienten ihmisten ja tavallisten kansalaisten puhetorvelle!Tulemme kaipaamaan ohjelmaasi!

    • keijo_m

      Olen aina pitänyt Karposta ja pidän kyllä edelleenkin hänen ohjelmistaan. Karpo on aina ollut mies joka on heikompien puolta yhteiskunassa.
      Mutta katselin tuossa erään pätkän netiltä joka kosketteli invaliidi parkkipaikkaa.

      Siinä oli eräs terve romaani mies joka laittomasti parkkeerasi autonsa invaliidiparkkiin.
      Mikä mielestäni on rikos ja sinänsä rankaistava teko,mutta mikä pisti silmään tässä ohjelmassa oli se miten Karpo lähestyi tätä romaani miestä.

      Ensimmäinen kysymys oli Karpolla että oletko romaani. No siinäkään ei mielestäni vielä ollut mitään laitonta kun kysyy että oletko romaani, mutta se jatko siinä ihmetytti minua.

      Karpo jatkoi. olet jatkuvasti PIIP vinkumassa oikeuksiasi ja et kumminkaan voi näitä invaliidijen etuja kunnioittaa.

      No sinänsä Karpo puhui asiaa mutta ensinnäkin unohti että mies olisi pitänyt tuomita suomen kansalaisena eikä romaanina.
      Nyt karpo yleisti tuohon romaani miehen rikokseen muutkin suomen romaanit tuomitsemalla hänet ei pelkästään lakia rikkomalla vaan myös romaanina. Mikä vänkelläkin antaa sen kuvan Karpon haastattelusta että kun romaani rikkoo suomen lakipykälöitä niin ei saisi eikä pitäs olla oikeutettua tällaisen romaanin pyytää omia oikeuksiaan. Eli hänen pitäisi menettää oikeutensa pyytää omia oikeuksiaan.

      Mielestäni Karpo teki oikein kun nuhteli tuota romaani miestä, mutta olis nuhdellut vain yksilönä,sumenkansalaisena ja ei missään tapauksessa sen tähden kun hän oli romaani.

      Mielestäni karpon nuhteet ei jääneet vain siihen kun mies oli parkkeerannut autonsa väärin,vain tuntui siltä että ko sattu vielä olemaan romaani.

      Olen aina ollut sitä mieltä että henkilöt jotka työskentelevät yhteiskunnan näkyvillä paikoilla ja keillä on sanavaltaa kansaan niin pitäisi olla tarkkoja tekemisissään ja lausunnoissaan,siksikin kun tällaiset harkitsemattomat haastattelut antavat uutta tulta rasistiseen ajattelutapaan.

      No karpo pyysi kyllä anteeksi mutta mielestäni vääriltä henkilöiltä.(Pyysi anteeksi kuulijoiltaan.) Olisi pitänyt pyytää kyseiseltä henkilöltä. Huo:pyytää ainoastaan sitä kun hän ei nuhdellut häntä suomen kansalaisena.
      Petyin hiukan Karpoon. Mutta kaikkiahan me joskus hairahdumme ja toivottavasti Karpo menettelee viisaammin seuraavissa haastatteluissaan. Seuraava video läytyy kun menet googleen.(karpolla on asiaa) 4 sivu.

    • kauris

      Karpolla on asiaa viimeisenkerran!!! ota ihmeessä uusi asia ,nimittäin sairaalan vastuu selkäleikkauksien töppäilyssä !!!, josta kukaan ei ota vastuuta!!! elän kipujen kanssa 24 tuntia vuorokaudessa ja kun otan yhteyttä sairaalaan emme mahda mitään. vastataana aikanaan teillä on aika. Olen kärsinyt nyt 5 kk kivuista sitä ennen 4 kk. Antaisitteko ohjeet kuka ja mikä taho ottaa tämän julkisuuteen( pohjois-karjalan sairaala joensuu)Minulle äksyillään ja todetaan että päästä vialla ,vaikka magneetikuvat näyttävät suurta löydöstä! Samassa välissä mikä on leikattu.

    • karpo paras
    • Anonyymi

      karpo otti kantaa hyvin ja loistavasti. Oli kunnia tavata hannu karpo v 2003

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe