Parasta suihinotossa?

Imuttelija

Heippa kaikille!

Kuten varmaan aika moni täällä, minäkin rakastan suihinottoa... slurps :-) Ja mua kiinnostaa kaikki suihinottoon liittyvä ja naisena aloin miettiä, että MIKÄ siinä suihinotossa tuntuu parhaalta?

Eli miehet, kertokaapa mikä on parasta siinä, kun sulta otetaan poskeen?

Kuinka paljon merkitsee esim.
* imun teho ja määrä
* kielen liike
* suun kosteus/märkyys ja pehmeys (ei hampaita!)
* liike ja rytmi ja niitten vaihtelu
* käden käyttö juu vai ei apuna
* pallien hyväily käsin tai suulla
* se, kuka suuhoitoa antaa (oma rakas kulta naisesi vai vaikkapa yhdenillan juttu)
* se kuinka innokkaasti ja aktiivisesti nainen halua sinulta ottaa suihin
* se miten tuhmalta se näyttää kun kova kalu uppoaa pehmeitten huulien väliin
* se, että nainen ottaa tosi syvälle
* se, että nainen antaa laueta suuhun
* se, että nainen nielee

Mikä on parasta, ja saa senkin mainita, mikä taas tosi huonoa?

Tämä vois olla hyödyllinen viestiketju, että me tytöt opittas vielä paremmiksi suihinottajiksi!
Kiitos!! :-)
t. Imuttelija

18

10570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jakke.

      Jonkin verran
      Paljon
      Todella paljon
      Paljon
      Juu
      Paljon
      Todella paljon
      Älyttömän paljon
      Aika vähän
      Todella paljon
      Todella paljon
      Paljon

      Parasta on se kun saa laueta suuhun,huonointa taas
      se kun ei saa laueta suuhun.

    • chisnake

      Kyllä minusta tuntuu parhaimmalle, kun nainen aloittaa imemällä terskaa ja suukottelee sitä, nuolee sitä ja imee sitä...nuolee pitkin vartta ihan alas asti..välillä imaisten palleja, nuollen niitä herkästi..

      Ja nuolee koko kalun aivan märäksi, imee munaa ja hyväilee samalla palleja...ottaa aivan juuresta kiinni, niin että pallit on kämmenten hyväiltävänä ja imee monipuolisesti, välillä kovemmin välillä hellemmin...ja kyllä se käden käyttö on plussaa...kun huulet ovat puristuneet tiukasti kalun ympärille ja samaan aikaa runkkaa munaa, ni kyllä se vaan tuntuu aivan taivaalliselta...

      Ja sillä todella on väliä kuka sitä antaa! En väitä etteikö yhden illan jutuissa saattaisi nainen olla mahtava suihinottaja (varmasti on), mutta mielestäni se tuntuu kyllä paremmalta jos itsellä on tunteet mukana...mielipiteitä varmasti löytyy joka lähtöön...

      Enkä itse ainakaan ala mankumaan jotain suihinottoa naiselta...Vaikka itse tykkään siitä ihan mahdottomasti, ni jos nainen ei halua...ni en sitä ala rukoilemaankaan...

      Itseäni kiihottaa vallan kamalasti kun katselen kun nainen ottaa minulta suihin...pitelen hiuksia vielä ylhäällä että näen paremmin..Kuinka ne huulet ja kieli työskentelevät munani kimpussa...

      Syvälle ottaminen on varmaan makuasia...samaten että tuleeko suuhun ja nieleekö...Joku tykkää, joku ei...Minulle sillä ei ole merkitystä...

      Summa summarum...parasta on että nainen TODELLA ottaa suihin...=)...koska itse tykkään antaa myös kielihoitoa naiselle...niin molemmat saavat samanlaisen kohtelun...

    • helppo.

      se siinä on parasta , että sen voi tehdä nopeasti ja siististi melkein missä vaan. Mulle on ihan sama minne lastin laskee, mutta muijien suu on siitä hyvä, että yleensä sieltä saa ulos vedettyä melko puhtaan mulkun, ei muuta kuin pieni pyyhkäisy ja vetskari kiinni, ja voi jatkaa matkaa,,,oh mikä helpotus---

      • ilmeisimmin

        tarkoitit "nuija". Nuijan suu on aika puhdas...voi tehdä pojat keskenään missä vaan. Yleensähän tuo on poikien keskinäistä hommaa. Naiset ei niin suuseksistä välitä, eikä pikaseksistä senkään vertaa. Ainakaan ne naiset jotka ovat tottuneet taitaviin rakastajiin. Amatöörin kirjoitus. Nuijan.


      • seuraaja.
        ilmeisimmin kirjoitti:

        tarkoitit "nuija". Nuijan suu on aika puhdas...voi tehdä pojat keskenään missä vaan. Yleensähän tuo on poikien keskinäistä hommaa. Naiset ei niin suuseksistä välitä, eikä pikaseksistä senkään vertaa. Ainakaan ne naiset jotka ovat tottuneet taitaviin rakastajiin. Amatöörin kirjoitus. Nuijan.

        Miksi olet niin katkera? Harmittaako sinua kun jotkut naiset haluavat tyydyttää miehensä, välillä niin etteivät saa siitä itse juuri mitään? Oma naiseni myös pitää suihinotosta, ja siinä mielessä olen erittäin onnellisessa asemassa. =)

        Sinä sitä vastoin et paljon mulkkua taida suuhusi ottaa... =)


      • Anonyymi

        Tuohan on niin parasta - niin parasta. Varsinkin jos molemmat ollaan hieman luvattomilla teillä, on selusta turvattu hieman paremmin. Spermaa valuva pillu tai peppu voi aiheuttaa reissusta palaavalle rouvalle ikäviä jatkokysymyksiä, mutta suuhun hoidetulla loppuhuipennuksella on pienempi riski jäädä kiinni. Purukumia perään ja kotona on vain "kiimaista pillua" tarjolla.

        Ja totta tuo loppuun hoidettu suikkari on kätevä missä vaan ja millon vaan, jos nainen tekee sen oikein, niin kuin kuuluu. Loppuun asti, niellen ja viimeiseen pisaraan imutellen. Ai että se suudelma sen jälkeen, kuinka kiimaisen ja ihanan makuinen onkaan suudella juuri naista, joka on hoitanut lastit loppuun asti.


    • plumps

      että suihinottajan pitäs olla hampaaton...90v.mummeliko?

      • Imuttelija

        Yritin vaan antaa mahdollisimman erilaisia vaihtoehtoja, joista voitte miehet valita suosikkinne. Ja olen kuullut tuon, että kun miehen ei tarvi "pelätä" hampaitten käyttöä vaan että nainen ottaa huulilla, kielellä ja suulla, se olisi jollekin parasta.

        Tosi kivasti on jo tullutkin vastauksia! :-) Ja vähän kuten arvelinkin, ihmiset tykkää hyvinkin eri asioista. Kiva!

        t. Imuttelija :-)


    • suuhun

      Näky, kulli soutaa huulien välissä, on oleellinen osa. Siinä on jotain perin pohjin seksikästä!
      Mitä syvemmälle nainen ottaa, sitä parempi, mutta tietenkään ei voi pakolla työntää niin syvälle, että yökkäysrefleksi alkaa toimimaan - naisilla on tässä suuria eroja.

      Itse pidän parhaana sitä että saan naida naista suuhun, olen siis itse se aktiivisempi osapuoli.

      Ja toisaalta asento 69 on mahtava!

      • Mä rakastan kullia < 33

        Niin mustakin 69-asento on ihana. Molemmilla riittää siinä tekemistä, kun mies imee naisen pillua ja nainen miehen, ei jätä ketään kylmäksi. Kannattaa todella kokeilla. < 3333333


    • tosimies82

      rakkaudesta spermaan ja mieheen. siinä päälimmäiset syyt.
      kokeneisuus plussaa. miehet tykkää eriasioista, joten parempi ku muija ottaa suihin niinkuin itse parhaaksi näkee ja pikku lisämauste on persoonallisuus, et muija tekee jonku oman rituaalin samalla, joka on kaikille miehille sama ja toistuu joka kerta.
      tykkään vahvasta ensikosketuksesta, paitsi jos nainen haluu päästä käsiksi velttoon kullin ja seurata sen kasvua.
      Jos kalu on jo kova niin mieluiten koura ote ja eka maistiainen aika syvä ahnas haukkaus, niin et tajuun heti et muija ei aristele, nolostele, häpeä, vaan tietää mitä tekee ja tekee sen omin neuvoin, eli mä voin ja mun pitää vain olla ja nauttia. muija tekee työt, minä saan nautiskella.

      vahvan alun jälkeen voi sit tehdä mitä lystää... jännityksellä odotan.
      imuteho mielellään mieto, ylellisen hellä ja pehmeä käsittely, hyväilevä, kostea ja kieltä saa käyttää ja kielellä voi nuolla kalua.

      suihinotto ei sais olla kovin vakava asia vaan jopa hieman viettelevä ja nainen niinku rakastaa sitä kalua ja on ylpeä että hän omistaa moisen herkun...vaikka miehenhän se oikeasti on...

      hevityttö tekee käsiä käyttäe, runotyttö ilman käsiä..

      pallien imutus on ihanaa ja sellanen kivualias nautinto, ku muija aika lujaa imee ja joutuu toteemaan kuinka nöyrä onkaan naisen edessä. eipä siinä uskalla liikahtaa kun muija imuttelee palleja ja kielellä liikuttelee kiveksiä imun aikana. melkeinpä lentoon lähtis mut ei uskalla liikahtaakkaa et ei tuntuisi lujempaa. odottaa vain et se imu loppuu ja samal toivoo et se ei loppuis. viha rakkaus suhde.

      mä haluun et nainen tekee aloitteen suuseksiin ja itse sitä haluaa. rakkaudesta spermaan.
      muija voi olla hyvin tyylikäs, mut kun puhutaan suihinotosta, ni muija on hutsu. eli muija on valmis olemaan nöyrä palvelija, omasta tahdostaan. ja tekee sen oikeestaan vain toisen hyväksi. Lahja luonnossa.
      kyllä ulkoisetkin asiat vaikuttaa miltä se näyttää. mieluiten muija hiustensa sekaan uppoutuneena, niin et hiukset ympäröi tai on kasvoilla ja muija ei siirrä niitä pois ku on niin keskittynyt puuhaansa, et edes hiukset ei häiritse.
      kalulla saa herkutella, slurps ja asetella sitä pehmeitten huulien väliin...

      syvälle voi ottaa ja se on osoitus muija rajuudesta, rankka muija nielee kalun, runotyttö lirpsuttaa kärkeä, mulle käypi molemmat. rajuus on nykysin muodissa. rankat muijat cool.

      nainen haluu niellä spermat, hyvältä se tuskin maistuu ja aika litkua on mut se on homman nimi. spermaset haasteet on hauskoja naisen mielestä ja pieni tukehtumisvaara vain harrastuksen varjopuoli.
      joku PIENI yökkäys ei oo huono juttu vaan osoitus et nainen antaa kaikkensa ja rakastaa haasteita. et jos joku syvänielentä ei mee nappiin ni ei hätää tai jos sperma tulee jotenkin yllättäen ni ei siinä muuta ku tilanteen mukaan on vain.

      hevityttö mässäilee niin et spermaa tulee silmistä, korvis ja nenästä.
      runotyttö on siisti ja spermoista ei jää muistoakaan vaan päinvastoin, hetkenpäästä kukaan ei voi päätellä että äsken otit suihin ja kumpikin voi jatkaa matkaa ilman todistusaineistoa ja muija hihkuu intoa et lähtee shoppailemaan, eikä ainakaan puhu mtn hampaidenpesusta tai mistään vaan ne tulee sit ajastaan. kullinmaku suussa painelee kaupungille, mut mistäs sitä kukaan tietää...

      suihinotto on taidetta ja oikeastaan aika paljon muijasta. kokemus auttaa välttämään mokat, mut mokat on inhimillisyyttä ja siis aika söpöäkin..

      mä tykkään kyl eniten kiltintytön suihin otosta.
      tyylikkäästi pukeutuneena, hiukset vapaana, korkosaappaat paukkuen tulee paikalle. saa idean suihinotosta ja alkaa vietellä mua,halia,ja kärttää et alkaisin hiplailla muijaa ja kun lankean kopelointiyrityksiin ja muijakin tuntee olonsa kosteaksi. on lupa molemmin puolinen. muija ei anna mun riisua häntä yhtään, vaan muija on ihan koskematon. hän tekee kenties jonkun oman rituaalin (avaa housujensa napit/riisuu kenkänsä/tms ihan mitä vain) ja käy kyykkyistuntaan. reidet pullistelee vahvuuttaan ja reidet aukeilee kun muija alkaa valmistella mua operoitavaksi. mä en ehdi edes istuutua tai eipä multa edes kysellä et missä ja miten haluat, se tulee tässä ja nyt ja kuuntele ohjeita ja pidä turpa kii varmuuden vuoksi et en ala nauraa ja pure vahingossa, no omapahan vikasi olisi ;)

      muija tekee runotytön suihin oton ajankanssa ja vaikka monta kertaa ja paikkaakin voidaan vaihtaa muijan mieleiseksi.

      kaiken jälkeen muija auttaa mua pukemaan ja tsekkaa et olen yhtä edustava kuin ennen operointia ja kukaan ei edes tajua mtn.
      muija on säilyttänyt koskemattomuutensa ja hehkuu puhtautta ja tyylikkyyttä aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut, menee menoihinsa perse keinuen ja korot paukkuen.

      kotona voi sit tehdä hevitytön hommat by naughty way, kotona runotyttö ei toimi niin hyvin kuin luonnossa...

      jokainen tekee tavallaan ja se se onkin sitä jotain...

      • Anonyymi

        Aav, suhun haluaisin tutustua..


    • Olen lekaimijä. &lt; 333333

      Mä rakastan kun mun mies laukee mun suuhun. < 3333

      • Anonyymi

        Hienoa se on ihanaa kuulla


    • Minusta kiihottavilta on nähdä kun nainen ottaa suihin.
      Suuseksi on mahtavaa, mutta sen pitää olla sellaista että molemmat haluavat antaa ja molemmat myös saavat.
      Itse tykkään kun nuollaan myös kalun vartta ja pusseja ja käden käyttö tuntuu hyvältä. Sormet saavat käydä pepunreiällä.
      Oikein syvälle suuhun ottaminen ei ole minun juttu. Jos nainen haluaa, että laukean suuhun niin se on ok, mutta minä en sitä vaadi. Nieleminen ei minua erityisesti kiihota.

    • Anonyymi

      Suihinotossa on parasta kaikki. Fiiliksen mukaan tietenkin parasta, joskus ihan rauhallista imuttelua, joskus sellaista raivokasta pumppaamista.

      Tänä aamuna olisi todella tarve pistää eukko polvilleen olohuoneen lattialle, tai istualleen sohvalle, ottaa hiuksista kiinni ja käskeä imemään loppuun saakka, ja nielemään...

      ... ja tekeehän hän sen, kun pyytää.

    • Anonyymi

      Vaimollani ei ollut ennen minua kokemusta suihinotosta ja taidettiin olla seurustelu puolisen vuotta ennen kuin kysyin, voisiko hän ottaa suihin. Aluksi suihinotto oli osa esileikkiä ja vaimo lähinnä liikutti kalua edes takaisin suussa. Sittemmin olen opettanut vaimoa paremmaksi suihinottajaksi mm. imemään kunnolla, nuolemaan kalun vartta ja terskaa jne. Vaimolla on ihanan hellä tekniikka ja tekee kaikkensa tyydyttääkseen minut, ottaa neuvoja vastaan jne. Parasta on, kun ottaa loppuun asti, vaikka ei halua niellä. Sanon kun olen laukeamassa ja vaimo pitää kalua paikallaan suussa, ottaa spermat suuhun ja sylkäisee vasta, kun orgasmi on ohi. Pari kertaa olen pyytänyt, että hän laukeamisen hetkellä nuolee kielen päällä terskaa niin, että saan nähdä, kuinka sperma samalla lentää.

      Yleensä suihinotto tapahtuu niin, että makaan sängyllä tai sohvalla, mutta viime aikana pyytänyt niin, että seison ja hän polvistuu ottamaan suihin. Erityisesti kiihottaa aamusuikkarit, kun vaimo on laittautunut töihin, laittanut hameen ja korkkarit ja juuri ennen töihin lähtöä pyydän, voisiko ottaa pikaisesti suihin ja vaimo käy eteisessä polvilleen ja alkaa imeä kalua.

    • Anonyymi

      Mä rakastan kun nainen hitaasti ottaa mun kyrpääni suuhun ja tekee sen hitaasti ammattilaiset naiset saavat mua laukeemaan ihanasti ja se tuntuu ihanalta👍😍👍

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe